2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
reddedilmek korkusu mu oluştu kocanda acaba
bi ara benmkinde benzer bişey olmuştu

sanmıyorum. haftaiçi geç saatlere kadar çalışıyor zaten. haftasonu da hep bişiler çıkıyor. bi de bizim velet bizi baya yoruyor

Bu da keltosumun son halleri

Eklentiler

• $20131112_130126.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $20131113_110433.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $20131113_112950.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 35
Ben ihmal etsem o etmiyor Gecen sehir disindan donecek ariyor 'biz gec kalicaz. Kendini nasil hissediyorsun, yorgun musun bekleyebilir misin? Beklesen iyi olur' dedi. Meger plani daha yolda yapmis Gece 12 de geldi ama saate falan bakmadi

o kadar gec saatte de zor anam
kundakta beeebeem var benm
kalk hemen yıkan bebem ağlarsa hemen koş emzir olmaz
erken gelicek
başını beklicek yerini yapıcak
hazırlık olcak
öyle

biliyorum senin tipini. ama o kadar uygun sarı kfa nasıl bulayım

genel hatları seni andırdı bana. ondan bunu sana benzettim. ama sende bi kokoşluk var hissediyorum

o kadar gec saatte de zor anam
kundakta beeebeem var benm
kalk hemen yıkan bebem ağlarsa hemen koş emzir olmaz
erken gelicek
başını beklicek yerini yapıcak
hazırlık olcak
öyle
Biz hep oyleyiz. Bebe uyanmadan kostur kostur banyo... Hazirlik falan hak getire...

Sagol canim benim:))) yarin foto ekle halledelim bu fal isini:)))

sanmıyorum. haftaiçi geç saatlere kadar çalışıyor zaten. haftasonu da hep bişiler çıkıyor. bi de bizim velet bizi baya yoruyor

olmaz ki öyle
bence sen ihmal etme o zaman
hatrlat ona unuttu mu naptı :44:

ahhhh ben buna ölürüm yaaaaaaaaa
bir bebek bu kadar tatlı olsunnnnnn....
valla topikteki diğer annelere duyurulur valla benim müstakbel gelinmmmmmm...yaklaşanı yakarım vallaaaaaaaaaa

ohhh ohhh yok kızz olur mu hiç
oğlanı doğur hele Allahın izni ile
kızım gelinindir
artık gelsin bohçalar
yüzüükler

Bu da keltosumun son halleri
yerim ben onu maş tosuna
büyüyorrr yaaa

ay canım sağolsaın. bende ona bakıp bakıp iç geçiriyorum gerçekte o drece tatlı değil çünkü. tatlı ama o baykuşluyu ben çok seviyorum orda çok tatlın gelio bana. bide tombik çıkmış orda. bu topikteki bebekler gerçekten çok tatlı.

ama en tatlısı senin olur demedi deme. ana güzel baba güzel. ortaya ne çıkacak bakalım. sana bebek görmeye geliriz ne güzel olur o baykuşlu bereyi öğreneyim örmeyi senin yavruşuna da yaparım . inş. ayy geleceği düşününce çok güzel geliyor ya.

dilca benimde işime geliyor böyle ya. dur aklımı çelme iyiyiz böyle. hem ben hamile kalmaktan korkuyorum. geri duruyorum biraz.

melinnaz eslem hemşire mi?

denoz o senin güzelliğin :) hissettirdiğin bu. çok sevgi dolu görüyorum seni napimm :)

bide bi soru?? annem 6. ayı dolmadan çocuğu oturtma dedi. bu konuyu dr na soranlar oldu mu?

zeyno erken kaçtın bebeğim. hiç yakışıyor mu sana topik sahibi olarak linanın başa geçmesi şart oldu

tüm topiğe duyurulurrrrrr.......
eğer oğluşum olursa dilcanın kızçesi bizimdirrrrr...kimseye bırakmam ben onuuuuuuuu
biz onu çooook seviyoruuzzzzzzz
valla bizim babamıza da benziyor..yaklaşanı yakarımmmmmmmmm

Kızlar bi sürü şey olmuş bi sürü alıntı yapmıştım ama oğlum hiç durmadı bugün hiç uyumadı mızıldanıp duruyor ve en kötüsü memeyi görünce çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor napcam ben çok kötüyüm mahfoldum emse uykusuzluğa geceelrce razıyım Allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…