2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merhaba arkadaşlar ben kırkim cikinca hemen hasta oldum sonra üstünden bir ay gecince tekrar hasta oldum suan 6 aylik olduk ama 4 aydir adet olmuyorum ve bu beni iyice sisirdi.ne yapmalıyım ki bilemedi

seni ve yaşadıklarını düşünmediğim tek bir gün bile yok denoz um. ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.
ama sen de biizm için çok önemlisin sadece yaşadıkların değil seni özel yapan bizzat sensin. karakterinle duruşunla seviyoruz seni. şu topikteki herkese ayrı ayrı hassasiyet gösteriyorsun yaa hayranım sana...

canım kardeşimmmmmmm
sen benim kardeşimsin bunu biliyorsun dimiiiiiii
evet okurken bi ara kötü oldum o doğum anlarını ama yapacak bişey yok güzelim...kimseye ben burda konuşmayın diyemem ama o anların bende bi travma yarattığını da hatırlatmadan geçemeyeceğim...zor ama çok zor...ama okuyup üzülüp geçiyorum sadece bu da benim için artı olan bişey heralde

ya evet alt dişlerinden biri çıktı diğeride patlamak üzere hiç bu açıdan düşünmedim olabilirmi ?

bence olabilir neden olmasın.doktorunuza danıştınız mı ? dişi patlayınca da bakalım devam edecek mi bu çıglıkları. benim kızım da bütün gün çıglık çıglıga ama aglama tarzında degil daha çok miyavlama tarzında :) hani iki kedi kavga eder de garip sesler çıkarırlar ya,aynen öyle :)

aaa ben de o kadını teyzeme benzetirdim hep...ne zaman o çıksa teyzem aklıma gelirdi...demekki bi yerden bizim aileyi çağrıştırıyor :))))

saol canım seyzenimmmmmm
sen ve diğerleri hepiniz benim için çoook önemlisinizzzzzz...
senin de çoook ayrı yerin var kuzummmmmmm

Çok haklısın canım benim hikayeni yaşadıklarını tamamen bilmiyorum okuduklarımdan sadece tahmin edebiliyorum ondanmı düşüncesizlik yaptım yada girmiyosun diyeni rahat oldum hiçbir savunması yok ama düşünüyorum yazını gördüğümden beri kasıtlı hiç bir art niyetimde yok İnan n'olur tamamen düşüncesizlik yapmışım tekrar kendi adımaçok özür dilerim bu topikte kırmak üzmek isteyeceğim en son kişi sensin Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin onu sana bağışlansın inş

biliyorum tatlım benim burdaki hiçkimsenin art niyeti olmaz....hepimiz aileyiz biz...sadece ailede bir kişinin istediği olmadı öyle görün siz onu:)))))
kardeşimcim yeri gelir senin kulağını çekerim yeri gelir diğerlerine uyarıda bulunurum ama ben ablanızım hiçbirinizin kötülüğünü istemem...hepinizi çoooook seviyorum ben
ahh bi de dilcanın kızını kaptım yaaa başka da bişey istememseyzenin dediği gibi aşık oldum ben onaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…