Merhaba arkadaşlar ben kırkim cikinca hemen hasta oldum sonra üstünden bir ay gecince tekrar hasta oldum suan 6 aylik olduk ama 4 aydir adet olmuyorum ve bu beni iyice sisirdi.ne yapmalıyım ki bilemedi
bu sabah rumeli hisarında kahvaltı ettik...sonra gittik beyoğlu saltta bir sergi gezdik...taksime 2 senedir gitmiyordum taksimi gezdik...arkasından manda batmazda kahve içtik...ki istanbulda en iyi türk kahvesi yapan yerdir benim için...sonra arkadaşımızın bebeğini sevmeye gittik ki hayatımda bu kadar sevimli güleç yüzlü bi çocuk görmedim...ama ne oldu en son yine ben evde ağlarken buldum kendimi...kızlar o kadar şanslısınız ki....hayatta hiçbirşey bebeğinizin yerini tutmuyor bunu bilin...elimde herşey var her türlü maddi manevi imkan var var ama hiçbiri kızımın yerini tutmuyor...bunu bilerek yaşayın ne olur.......
seni ve yaşadıklarını düşünmediğim tek bir gün bile yok denoz um. ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.
ama sen de biizm için çok önemlisin sadece yaşadıkların değil seni özel yapan bizzat sensin. karakterinle duruşunla seviyoruz seni. şu topikteki herkese ayrı ayrı hassasiyet gösteriyorsun yaa hayranım sana...
Canımmm kusura bakma n'olur sana o günü hatırlattığımız için konu açılmış bi an kendimi içinde buldum patavatsızlıgımıza ver düşünemedik seni özür dilerim tekrar öpimmi sende ablalık yap affet beni
canım kardeşimmmmmmm
sen benim kardeşimsin bunu biliyorsun dimiiiiiii
evet okurken bi ara kötü oldum o doğum anlarını ama yapacak bişey yok güzelim...kimseye ben burda konuşmayın diyemem ama o anların bende bi travma yarattığını da hatırlatmadan geçemeyeceğim...zor ama çok zor...ama okuyup üzülüp geçiyorum sadece bu da benim için artı olan bişey heralde
2 saat çok az canıım. senin oğlan bu yüzden iştahsız olabilir hatta gaz sorunu da bu yüzden devam ediyor olabilir. 4 saatte bir besle bence. sabah 6-10-14-18.... şeklindee. aralarda da az az yeni şeyler tattırırsın.
bence olabilir neden olmasın.doktorunuza danıştınız mı ? dişi patlayınca da bakalım devam edecek mi bu çıglıkları. benim kızım da bütün gün çıglık çıglıga ama aglama tarzında degil daha çok miyavlama tarzında :) hani iki kedi kavga eder de garip sesler çıkarırlar ya,aynen öyle :)
denoz bi de bişey dicem bu topikte birtek senin yüzün aklımda seni arka sokaklarda rıza komserin karısı varya ayla ama eski karısı kıss ona benzettim ne zaman senin adını görsem yüzün gözümün önünde canlanıyor
seni ve yaşadıklarını düşünmediğim tek bir gün bile yok denoz um. ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.
ama sen de biizm için çok önemlisin sadece yaşadıkların değil seni özel yapan bizzat sensin. karakterinle duruşunla seviyoruz seni. şu topikteki herkese ayrı ayrı hassasiyet gösteriyorsun yaa hayranım sana...
canım kardeşimmmmmmm
sen benim kardeşimsin bunu biliyorsun dimiiiiiii
evet okurken bi ara kötü oldum o doğum anlarını ama yapacak bişey yok güzelim...kimseye ben burda konuşmayın diyemem ama o anların bende bi travma yarattığını da hatırlatmadan geçemeyeceğim...zor ama çok zor...ama okuyup üzülüp geçiyorum sadece bu da benim için artı olan bişey heralde
Çok haklısın canım benim hikayeni yaşadıklarını tamamen bilmiyorum okuduklarımdan sadece tahmin edebiliyorum ondanmı düşüncesizlik yaptım yada girmiyosun diyeni rahat oldum hiçbir savunması yok ama düşünüyorum yazını gördüğümden beri kasıtlı hiç bir art niyetimde yok İnan n'olur tamamen düşüncesizlik yapmışım tekrar kendi adımaçok özür dilerim bu topikte kırmak üzmek isteyeceğim en son kişi sensin Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin onu sana bağışlansın inş
Çok haklısın canım benim hikayeni yaşadıklarını tamamen bilmiyorum okuduklarımdan sadece tahmin edebiliyorum ondanmı düşüncesizlik yaptım yada girmiyosun diyeni rahat oldum hiçbir savunması yok ama düşünüyorum yazını gördüğümden beri kasıtlı hiç bir art niyetimde yok İnan n'olur tamamen düşüncesizlik yapmışım tekrar kendi adımaçok özür dilerim bu topikte kırmak üzmek isteyeceğim en son kişi sensin Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin onu sana bağışlansın inş
biliyorum tatlım benim burdaki hiçkimsenin art niyeti olmaz....hepimiz aileyiz biz...sadece ailede bir kişinin istediği olmadı öyle görün siz onu:)))))
kardeşimcim yeri gelir senin kulağını çekerim yeri gelir diğerlerine uyarıda bulunurum ama ben ablanızım hiçbirinizin kötülüğünü istemem...hepinizi çoooook seviyorum ben
ahh bi de dilcanın kızını kaptım yaaa başka da bişey istememseyzenin dediği gibi aşık oldum ben onaaaaa