sen evde aşureleri götürürken ben burda aç aç topiğe hizmet ediyorum
şaka şaka. bu da seninki tabi ki
Zeyno buraya ilk yazdigimda sana dedimya muthis bi enerjin var diye bence bu enerjini kimse icin dusurme bosver burda seni bilen biliyo ben diger topigi takip ettigimdede senin herseye karsi guclu durusuna hayrandim herkes biseylerden sikayet ederken sen herseye pozitif yaklasip herkesi motive etmeye calisiyordun sezeryan oldun geldin burda korkulacak bisey yok ikinci gun ayaga kalkip bebegime kendim baktim dedinya butun korkularimi alip goturdun bunun gibi birsuru ornek verebilirim sana.... diger topikten biri demisya orayi daha samimi olanlar acti diye bence burda samimiyetten ote bisey var ama tarifi zor... insanlar kendini buraya ait hisseettigi icin burda ait olanda buraya geldi zaten ikilem cikaranlar kendini aayri tutanlarda kaldi seni hic tanimdan konusmadan sevdim ben biraz gec yazabildim hislerimi ama anca firsat buldum biarada Geridonusume olan hislerimi yaziiicimmm bikackisi daha var cok kendimi buldugum:))))
1 hafta önce falan diğe topiği en baştan okumaya başlamıştım. çünkü ben o topikteyken isimlere bakmadan okuyordum. konuları biliyorum ama kim kim onu bilmiyorum. mesela birinin babaannesi vardı. onu biliyorum ama kimdi bilmiyordum. geçende birisi pdnk ya babaannen nasıl dedi öyle hatırladım.
bazen burda okuncak bişi de olmuyor. bende başlamıştım orayı okumaya. daha 200 lü sayfalardayım.
denoz mesela ben seni bu topikten önce orda hatırlamıyordum ama baya yazıyormuşsun. orda bi rezeneyi bide keep i isimle okuyordum . ha birde ase. çünkü onlar başka topikten arkadaşlarımdı.
zaman zaman size eskileri hatırlatabilirim yani :)
elifdem sende yazıyormuşsun başlarda orda. ben seni yenisin sanıyordum.
neyse
tokoyay senle kalp rahatsızlığı ve eşlerin terazi olması ortak özelliğimizmiş onu gördüm şimdi. sezeryan olacakmışsın o nedenle. sıkıntın oldu mu kalptan dolayı doğumda ve sonrasında?
bence olabilir neden olmasın.doktorunuza danıştınız mı ? dişi patlayınca da bakalım devam edecek mi bu çıglıkları. benim kızım da bütün gün çıglık çıglıga ama aglama tarzında degil daha çok miyavlama tarzında :) hani iki kedi kavga eder de garip sesler çıkarırlar ya,aynen öyle :)
Bende yokum bu rüyada
Hep dışlanıyorum zaten
kızlar bana milupadan paket geldi bugün içeriği bi tane çanta bebişin eşyalarını koymak için,aptamil 2, aptamil 4 yaklaşık 30 grlık,sütlü pirinçli mama o da 20 gr bide 10a yakın migros ve tansaşta kullanmak üzere indirim çekleri. üye olalı baya olmuştu yeni geldi hülyaa sana gelmezse hemen mesaj at geçen diyodun ya
sen kararlısın galiba şekerim o koskoca 94 sayfayı okumaya
anaaaaaaa bu ne yaaa bi rüya gördüm bisürü tafra bi sürü trip ..
rüya bu anacımm belkide vardın ama unuttum gitti şimdi ..
kız zeyno sen bu buluşmayı yapma haa..
allah korusun gelemeyenler parçalarlar seni..
rüyada böyle olduysa gerçeği düşünemiyorumm
bi göndermesinler zaten hemen seni öne atcam .. ona yolladınız bana niye yollamıyonuz ..
benimki üvey evlat mı diicem
kızlar bir soru sormuştum ben sanırım kaynadı arada sizin düşük çenenizden,
bebişleri kaç saat ara ile besliyorsunuz
Hülya kız sen var ya tam ev hatunusun anam erkek olsam seni alırdım ooh hem güzel hatun hem her gün pastalar börekler . Hamile kalana kadar ben de böyle her gün kocişe değişik değişik yimekler yaptım. Ne zaman ki hamile kaldım adam sefilleri oynar oldu.
Ya cnm ben senin kardesini iyice merak ettim ya gecen sefer de konusmustuk facesi falan varsa linkini mesaj olarak atsan da bir baksam merakim gitsee.. İnsallaaah.. Sen gel gelmeden de bi alo ben geliyorum de yeter canim baska hicbirseyi düsünmene gerek yok 5 yildizli otel yaparim sana bu fakir haneyi
Denoz love you too much canım zaten arkadaşlar herşeyi söylemiş ben de konuyu tazelemeyeyim. Sen var ya çok iyi bi anne olacaksın onlarca kişinin tecrübesi var sende. Senin oğlun yani dilcanın müstakbel damadı çok şanslı bir bebek az kaldı geliyor inşallah
Söylemeden geçemicimm gelinin de çok güzelmiş karpostal babyler gibi maşallah ona
Ellerine sağlık maşallah hamaratlıkta sınır yok diyorsun ve uygulamalı gösteriyorsun da
Ben de aşure yapmak istiyordum hatta buraya yazdım var mı güzel tarifi olan diye her zmanki gibi benim yeme içme odaklı soruma cevap gelmeyince vardır bunda da bir hayır deyip vazgeçtim
saol tatlışımm....
kardeşimin şu anki haliyle bebekliği arasında dağlar kadar fark var canım...o yüzden şimdiki hali yanıltıcı olur..ama ben mersine gittiğimde bebeklik fotolarından bi kaç tane alıp koyarım albüme ordan görürsün:)) bebekken bembeyazdı şimdi benim gibi esmer o da:)))
isimleri okduugumda diyecektim ben niye yokummm yine diyecektimmki gelmeyenler arasindaymisim acep niye gelmemsim kiz yoksa ucagim rotarmi yapti keske azicuk daha bekleseydiniz haa:44::44:
ayrica orda daha cok eksik kisi var zannimca:44: mervosum yok esra yok du bakim aklima geleneri yazim bende
denozda yalniz gelmemis demisin ama onun isminide yazmayi unutmsun sanirim birde melinnaz yok diyecektim zaten o da sormus ay birileri daha var sankii :44:evete evet var var ase yok ucon yok tugok yok ben bu yorumu yazarken hala dusunmeye devam ediyorum aklima geldikce yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?