2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Denoz love you too much canım zaten arkadaşlar herşeyi söylemiş ben de konuyu tazelemeyeyim. Sen var ya çok iyi bi anne olacaksın onlarca kişinin tecrübesi var sende. Senin oğlun yani dilcanın müstakbel damadı çok şanslı bir bebek az kaldı geliyor inşallah
Söylemeden geçemicimm gelinin de çok güzelmiş karpostal babyler gibi maşallah ona
Merve otizm den bağsetmiş
bizim de bir tanıdıkta kesin teşhise 2adım kaldı demişti doktorlar
annesi çocukla ilgilenmiyormuş sürekli tv ve konuşmuyormuş falan hiç
şimdi halası bakıyor çocuğa gündüzleri bakıcısı gibi kadın bütün işini gücünü bıraktı kendini yeğenine adadı karşılık da almıyor ve çocuk 2 yaşına yaklaşık konuşamamasına rağmen halam canım falan diyor dünyalara bedel..şu an için ilerleme varmış
tv izletmemek en iyisi sanırım zaten bizim tv yok burda

Geri dönüşüm süpersin yine her zamanki gibi
zeynonun yerine linayı getirme planlarına çok güldüm ta kiii linanın hanımağa gibi oturuşunu görene kadar eheemm sanıırm taht değişikliği fena olmaz en azından zeyno artık linayla sorumluluklarını paylaşabilir
bilmiyorum bende böyle düşünceler tezahur oldu(whats that)

sen evde aşureleri götürürken ben burda aç aç topiğe hizmet ediyorum

şaka şaka. bu da seninki tabi ki

GDK çok beğendim kız teşekkür ederim :) ♥ ♡ ♥ dun gece giremedim kocişkom bilgisayara el koydu bugün de öğle sastinde misafir gelfi 3te gittiler sonra komşucuğuma çıktım beraber yaprak sardik onun kociş te benimkide gece nöbetçisiydi aksam 10 a kadar oturduk tabi sonra eve indim yarın işe başlıyorum ilk iş günüm bi telaş sardı beni kızdım kendime okadar saat oturduğum icin veee sizide cok ihmal ettim ne çok sayfa birikmiş okuyamadim bişeyler olmuş tatsız anlayamadım artık yarın okurum yolda otobüste neyse kızlar geldim yanaktan öptüm kaçtım

ay kaç gündür yazıcam yazamıyorum misafir vardı malum
ilk defa tanıştık kadını çok sevdim ama eşi accık bencil gibi geldi bana kadıncağıza karşı
Kadın 6. Ayında hamileliğin ve sadece 4kilo almış 54bucuk kiloymuş bunu demese daha çok sveebilrdim sanırım ben 70i bulmuştum sanırım o aylarda:2::2:
Neyse ancak yazıyorumm işte
sevgili zeyno
yazıma başlarken seni sevdiğimi ve değerli olduğunu bil isterim. Yukarıdaki yazıyı okuyunca kendimi düşündüm de ben senin sezeryanla ilgili yazdıklarından acaip faydalanmıştım ya. Ayrıntıya girmiym ama yazdıklarının hepsi aklımda. Mesela bi keresinde(bu tam ilkokuldaki anı defteri ifadesi oldu:) ) emir daha çok küçüktü misafirliğe gitmiştin demiştin sıcak çay içilmicek gibi artık faln ben de tümevarım yapıp bebek küçük diye eve kapanmanı anlamı olmadığı sonucuna varıp ilk günden beri gezdim durdum. Sonra sen 40 yasininii okutup anneleri göndermiştin ya evden bi de emir aynadan seni görüp gülüyordu falan. Hepsini net hatırlıyorum çünkü senin olaylara bakış açın çok hoşuma gidiyordu. Bir araa diğer topikte muhabbete katılmak istemez oldum zaten çok yazmıyordum da okumayı da bıraktım çünkü zaten bebekle ilgileniyordum sürekli ve tekrar bebek muhabbetleri daraltıyordu. Sonra burasını keşfettim ve ohh dedim gerçekten çok farklı bu topik. Konuşulanlar üsluplar karakterler çok samimi. Ben bugüne kadar da kimsenin dışlandığını görmedim.
Neyse gece gece uzatmayıp yazımı bitirirken küçüklerin-emirin gözlerinden büyüklerin-kim çıkarsa bahtıma ellerinden öpüyorum.
sepet sepet yumurta sakın beni unutma
Dozer geliyor dozer çekilin yoldan eser benim bir arkadaşım vad dünyalardan güzel(ee dozer ne alaka)
denizler kadar derin ırmaklar kadar serin senin en güzel yerin (bunu yazınca nedense aklıma kabaran kek geldi) ay neyse öpüyorumm

Son düzenleme:

Evet canim baslarda cok yazdim. Hatta ben cook eski kk ciyim. İlk kizim burda buyudu:) 5 yasinda simdi. O zamanki arkadaslarla hala gorusuyoruz.
Neyse; Sonra korku dolu bir hamilelik, dogum sonrasi yurt disina tasinma falan uzak kaldim burdan. Ara ara okuyorum ama.

Bu arada benim kizcem baya emekliyir kizlar. Salondan mutfaga geliyor artik. Cook mutluyum.

Sabah 6 bucuk gibi uyaniyor. Siz de nasil kalkis saati. İsin kotusu burda gunes sekize ceyrek kala doguyor(

Son düzenleme:

arkadaşlar ben çığlığı dr.a sordum,bebeklerin konuşması dedi,ses çıkarmaya çalışıyor,benimde kızım öyle.

güüNaaaysssssss..

hafta sonu yoktum ne kadar kaynattınız çoook merak ediyorum..

ya siz hafta içi çalışıyosunuz ben hafta sonu ..

hiçbi hafta sonu evde şööle huzurla geçmiyo bu ne yaa

hep bi ekşın hep bi hareket ..

cumartesi mersine gittik geldik görümceme beyaz eşya aldık gelinlik falan baktık ..

pazar günü de kv gille geleneksel aile kahvaltısı ardından bahçede iş varmış

onlar iş yaptı ben yemek ..

öğleden sonrada soba kurduk .. akşam yemeği yine beraberdik..

hiç vaktim olmadı gelmeye.. ama özlediniz beni biliyom ..

bakalım geçmişe neler olmuş..

94 sayfa mı
,

naaaptınız siz yaaaaa..

valla ben istifa ediyorum ..

zeynoooo dilekçemi masana bırakıyorum canım ..

buraya kadarmış...

ben artık kadrolu olarak takılamiyciiimmm..

çoluklu çocuklu bi kadınım ben .. sizin arkanızı toplayamiicam ..

ay şaka gibi 94 sayfaaaa...

Bende yokum bu rüyada

Hep dışlanıyorum zaten

anaaaaaaa bu ne yaaa bi rüya gördüm bisürü tafra bi sürü trip ..

rüya bu anacımm belkide vardın ama unuttum gitti şimdi ..

kız zeyno sen bu buluşmayı yapma haa..

allah korusun gelemeyenler parçalarlar seni..

rüyada böyle olduysa gerçeği düşünemiyorumm

bi göndermesinler zaten hemen seni öne atcam .. ona yolladınız bana niye yollamıyonuz ..
benimki üvey evlat mı diicem

sen kararlısın galiba şekerim o koskoca 94 sayfayı okumaya baya eskiden alıntılar yapmaya başladın

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel annelerrrrrrrrr
hepimize çoook güzel bir hafta olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy ben dün sevgi böcüğü modundaymışımm
bugün biraz normale döneyim

yaa yaa sen bide gel kocama sor..

c.tesi gecesi saAt 10:30 suları ..
akşam yemeğini erken yemiştik o yüzden acıktım dedi..
ne istersin dedim yoğurtlu erişte istedi..
kalktım üşenmedim -ki ben aç değildim ..
yaptım .. hazır erişte zaten kolay olur dedm ..

nese getrdim önüne saat 11 civarı
benmki ne dese beğenirsin ..
ay bunun salçası çok olmuş..
yoğurdu az olmuş..

bi canım sıkıldı ki sorma ..
beğendiremiyom bide ..

hiçte çok değildi salçası ..
ben biraz söylendim bu saatte bunu bulduğuna şükret falan diye

akşam üstü bana elmadan kuğu yapmış getrmiş
bu aralar elmadan turptan süslemeler yapmaya merak saldı nedense.
onu söylüyor bana ben sana kaç sat uğraştım yaptım sen bunu çok görüyon diyor..

bende dedmki sen binde bir böle bişey yaptın ben kırk kere teşkr ettim..
ama sen beğenmiyosun çünkü bunu benm mecburiyetim olarak görüyosun ..

hiçte mecbur değilim bundan sonrada yemek falan yapmiicam dedim..
vede ciddiyim yapmiicam .. görsün bakalım hergün çeşit çeşit taze yemek olmayınca nası oluyomuş..
herkesin karısı bööle zannediyo bence..
aslında genel olarak teşkkür eder beğenir över falan ama
bu oalydan sona yemek konusunda bu kadar abartmanın yersiz olduğunu farkettim..

hem bende biraz dikkat etmiş olurum böölece diyerekten ..
artıkın pasta börek hatta yemek bile yokkkk..

saol tatlışımm....
kardeşimin şu anki haliyle bebekliği arasında dağlar kadar fark var canım...o yüzden şimdiki hali yanıltıcı olur..ama ben mersine gittiğimde bebeklik fotolarından bi kaç tane alıp koyarım albüme ordan görürsün:)) bebekken bembeyazdı şimdi benim gibi esmer o da:)))

canım ben deeee çoookkk lev yeeeeeeee
ama nasıl güzel bi gelin kaptım dimi
olmamış çocuğa don biçiyom ama olsun şimdiden ayarlayalım da biz

ben ilk defa yaptım tatlım.. tarifide annemden aldım ..
nasıl olacağını bilemediğim içinde cvp vermedim ama güzel oldu dediler ..
artık verebilirim.. tabi hala istiyosan ..

kıııızzzzzzz sen mersine mi geliyosuuunnnn

yaz sen daha yaz yazz.. yolla milleti üstüme .. yolarım senin saçını kaşını,
AAAAaa evet şimdi hatrladım ben seni davet etmemişim canımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…