2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hadi edaaa- seyzen ve digerleri anlayan baksınnn
tatlım ,
sizin aile içinde küçük bir tartışma olabilüü. arbede yaşaabilir.
ayrıca sen üç tane büyük sayılabilecek şeyler alacaksın. birini almak üzeresin hatta.
özel hayatınızla ilgili konuşmalar geçecek eşinle aranızda. sorunlarınızı çözeceksiniz.
bir de ev ve güvenlik konuları gibi bişeyler takılmış kafana. şimdilik beklemeye almışsın ötelemişsin ama giderek bu konu büyüyor.
uzun boylu ince yapılı sarışın bi bayan senden özür dileyecek çok pişman...
üç kere bi yerlere gitmeye niyetleniyorsun ama olmuyor oturduğun yerde kalıyorsun maalesef.
hanenin içinde konuşulmayan gizlenen sorunlar olabilir. bunlar ortaya dökülebilir ama hemen çözülüyor.
bi de için aydınlanıyor gibi bi klişeyle yorumuma son veriyorum.
hakkında hayırlısı canım.

Denooooz canimin icii seni coook sevenlerden birisi de benim biliyorsun dimi.. Allahin izniyle hersey güzel
Olacak daha kucagin da bebisinle viyana turu yapicaksin :) aklina geldigin her an dua ediyorum bütün dileklerin kabul olsun diye, güzel günler cok yakin insallah

bana çok uzun bir zaman gibi geldi canım ya :26:
şu an müthiş bir hızla büyüyorlar ve çok enerjiye ihtiyaçları var
4 saate ben bile ölürüm açlıktan
haklısın canım bende 3 saatte acıkan bi insanım ama oğlum çok iyi emiyor böyle olunca.
hiç açım diye ağlamıyor da:44:
6.30 da emiyor 8.30-9.00 da uyuyor sabah. uykuda olduğu için de enerji harcamıyor. 1,5 saat sonra uyanınca da güzelce emiyor. 1 saat sonra da yoğurt ya da meyve veriyorum. 1 saat sonra yine uyuyor. haliyle aynı döngü devam edince 4 saate bir emmiş oluyor:26: kilo alımı, çiş kaka da iyi ama her çocuğun bünyesi farklı demek ki...

Kiz fal bakanlar fincani eline alip 1 saat saga sola cevire cevire her ayrintisini inceleyerek bakiyorlar sen bir resimden nasil bukadar sey cikardin vallahi helal olsun ;-)

Kiz fal bakanlar fincani eline alip 1 saat saga sola cevire cevire her ayrintisini inceleyerek bakiyorlar sen bir resimden nasil bukadar sey cikardin vallahi helal olsun ;-)
kız ben boş fincandan sana roman yazarım o ne kii deeer mişim
ana hatlarıyla şekiller çıkıyor zaten tatlım biraz hayalgücü biraz yorum işte eğleniyoruz kız burdaa

canım benimmmmmmmmmm
benim de seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun dimiiiiiiiii
valla bi bebişim olsun ilk olarak onla viyana turu yapıcam sözzzzz...hem de elias abisiyle gezeceklerrrro benim öz kardeşime benzeyen kuzucum rehberlik yapacakkkkkk

canım senin fal fallandı galibaa
yarın bakarım tatlım artıkın. uykum geldi...
iyi geceler kızlaaaar

denozummm bende seni çokkkk seviyoreeeee zeynonun yüklediği çıtırlar albümündeki resmine dönüp dönüp bakmıştım gözlerinin içi gülüyo ışıl ışıl. eşinlede birbirinize çoookkk yakışıyosunuz Allahım en kısa zamanda size benzeyen bir bebiş nasip etsin sağlıklı,sığhatli, uzuunnn ömürlü inşallahhh

ayyy benim kociş yattı bana da bi ton trip attı:))))
neyse hepinizi öpüyoreeee ve seviyoreeeeeeee.....
yarın görüşürüzzzzzzz

amin canım aminnnnnnnn:))))
ben de seni seviyoreeeeeeeee
ayyy bide kızını öpesim geldiiiiii

Bizde de var bu model ve çok yorucu oluyor ya
doğumdan sonra bebek görmeye 2.gün gece 11bucukta gelip 2ye kadar oturdular ve bebeği de sevmek istediler o derece..
sonra ramazanda eşim yoktu ingilteredeydi biz annemle antalyada kalıyorduk gece 12de geldiler sahura bi yere davetlilermiş sahura kadar otrdular bi de arabasızdılar düşünün yani ben kalkıp onları götürsem oğlum uyansa nolcak götürmesem gece yarısı napcaklar ben de arabayı verdim dedim siz gidin dediler sabah ilçeye gitcez erkenden artık napim sabah 6da saydıra saydıra kalkıp otoparka bıraktım onları..anlatsam daha neler neler hep zmansızlar ya

kız ben boş fincandan sana roman yazarım o ne kii deeer mişim
ana hatlarıyla şekiller çıkıyor zaten tatlım biraz hayalgücü biraz yorum işte eğleniyoruz kız burdaa

Fala inanma falsiz da kalmaa hic anlamam canim kac defa elime alip bos bos bakip birakmisligim var demek ki hayal gücü diye birsey yok bende

Ya cnm ben senin kardesini iyice merak ettim ya gecen sefer de konusmustuk facesi falan varsa linkini mesaj olarak atsan da bir baksam merakim gitsee.. İnsallaaah.. Sen gel gelmeden de bi alo ben geliyorum de yeter canim baska hicbirseyi düsünmene gerek yok 5 yildizli otel yaparim sana bu fakir haneyi

Son düzenleme:
Denoz iyi geceler sekerim bende kacayim yorganima sarilip yatayim bari kocis nöbette malum herkese allah rahatlik versin kuzulaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…