tatlım ,hadi edaaa- seyzen ve digerleri anlayan baksınnn
haklısın canım bende 3 saatte acıkan bi insanım ama oğlum çok iyi emiyor böyle olunca.bana çok uzun bir zaman gibi geldi canım ya :26:
şu an müthiş bir hızla büyüyorlar ve çok enerjiye ihtiyaçları var
4 saate ben bile ölürüm açlıktan
tatlım ,
sizin aile içinde küçük bir tartışma olabilüü. arbede yaşaabilir.
ayrıca sen üç tane büyük sayılabilecek şeyler alacaksın. birini almak üzeresin hatta.
özel hayatınızla ilgili konuşmalar geçecek eşinle aranızda. sorunlarınızı çözeceksiniz.
bir de ev ve güvenlik konuları gibi bişeyler takılmış kafana. şimdilik beklemeye almışsın ötelemişsin ama giderek bu konu büyüyor.
uzun boylu ince yapılı sarışın bi bayan senden özür dileyecek çok pişman...
üç kere bi yerlere gitmeye niyetleniyorsun ama olmuyor oturduğun yerde kalıyorsun maalesef.
hanenin içinde konuşulmayan gizlenen sorunlar olabilir. bunlar ortaya dökülebilir ama hemen çözülüyor.
bi de için aydınlanıyor gibi bi klişeyle yorumuma son veriyorum.
hakkında hayırlısı canım.
ayyy evet yaaaaaa
ben de aşık oldum onaaaaaaa
tamam seni hoş görüyorum seyzenimmmmmmmm
ama bizim oooooooo:88:
kız ben boş fincandan sana roman yazarım o ne kii deeer mişimKiz fal bakanlar fincani eline alip 1 saat saga sola cevire cevire her ayrintisini inceleyerek bakiyorlar sen bir resimden nasil bukadar sey cikardin vallahi helal olsun ;-)
Denooooz canimin icii seni coook sevenlerden birisi de benim biliyorsun dimi.. Allahin izniyle hersey güzel
Olacak daha kucagin da bebisinle viyana turu yapicaksin :) aklina geldigin her an dua ediyorum bütün dileklerin kabul olsun diye, güzel günler cok yakin insallah
selam kızlarrrrr ayy ne geçmiş oku oku bitmedi ama sonunda yakaladım sizi neler olmuş valla 2 günde
canım senin fal fallandı galibaa
yarın bakarım tatlım artıkın. uykum geldi...
iyi geceler kızlaaaar
denozummm bende seni çokkkk seviyoreeeeezeynonun yüklediği çıtırlar albümündeki resmine dönüp dönüp bakmıştım gözlerinin içi gülüyo ışıl ışıl. eşinlede birbirinize çoookkk yakışıyosunuz Allahım en kısa zamanda size benzeyen bir bebiş nasip etsin sağlıklı,sığhatli, uzuunnn ömürlü inşallahhh
Bu modelden 1 tane de bende varr
hadi oturdun daa belli bi saatten sonrada gidinnn yaaaa cok dusuncesizler
gerci o aradiginda ben gelcegini anliyorumm bana napiyosun diye sorduğunda hazirlaniyorum disari cikcam diyorumm
odaa hiii bende sana ugricaktim neyse baska zaman diyooo
Ama ertesi gun pat diye damliyorr
ayyy benim kociş yattı bana da bi ton trip attı:))))
neyse hepinizi öpüyoreeee ve seviyoreeeeeeee.....
yarın görüşürüzzzzzzz
kız ben boş fincandan sana roman yazarım o ne kii deeer mişim
ana hatlarıyla şekiller çıkıyor zaten tatlım biraz hayalgücü biraz yorum işte eğleniyoruz kız burdaa
canım benimmmmmmmmmm
benim de seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun dimiiiiiiiii
valla bi bebişim olsun ilk olarak onla viyana turu yapıcam sözzzzz...hem de elias abisiyle gezeceklerrrro benim öz kardeşime benzeyen kuzucum rehberlik yapacakkkkkk
yılbaşını 30 kasım gecesinde kutlayan ddt üçlüsü:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?