2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kız benim koca kendini atsın bi yerlerden o zaman:26::26::26:
valla senin gibi karısı olsa yere göğe sığdırmazdı heralde...
yazık adamcağız iki kaşık yemek yaptığımda hatta beraber yaptığımızda mutluluktan dört dönüyor evin içinde...
kocişine söyle sen ne kadınlar var hiçbişey yapmıyor al beni başının tacı yap de

benmkide lama gibi canım herkese herşeye tükürüyor..
hatta emziğin altından bile tükürük saçıyor ..
çok sevimli oluyo .. bide zaten salyalı ve çok kusmuklu bi bebek olduğu için
sürekli üzerini değiştirdiğim için tükürükte arada kaynıyo ..

ben sana söyliyim suçluyuuu
tabi kii GDK

bu aralar değil canım yaaa.....aslında çok istiyorum gitmek 1 seneden fazla oldu görmeyeli
ayy ben yılbaşına doğru bi ayarlama yapayım da gideyim dimiiiii
hatta sizle de buluşalımmmmm

evet evet evetttttttttt... bu istanbullu zilliler buluşmadan biz buluşalımmmmmmm..
hepinizi ağırlamaya hazırım .. evimde yatılı yatısız ..
bak size yaparım pastalardan bööreklerden .. :125::125:
gelin gelin gelinnnn:118:

yok artık daha neler sen pasta börek yapmıcaksın yemek yapmıcaksın bugün yapmazsın belki sinirle ama yarın yaparsın resminide buraya koyarsın
ben ilk defa yaptım tatlım.. tarifide annemden aldım ..
nasıl olacağını bilemediğim içinde cvp vermedim ama güzel oldu dediler ..
artık verebilirim.. tabi hala istiyosan ..
kız ben seni pek bi kıskanır oldum sanki geçende elmalı turta yaptın bende ertesi gün yaptım aşure yaptım bilmiyorum ilk kez yaptım dedin bende dedimki dün akşam demekki bilmeden yanında bilen biri olmadan telden tarif alınarak yapılıyo veee dün gece bende yaptım biraz şekeri az oldu annemin aklına uydum daha doğrusu sıcakken çok tatlı gelmişti ama soğuyunca biraz şekersiz geldi olsun ilk deneme

bu aralar değil canım yaaa.....aslında çok istiyorum gitmek 1 seneden fazla oldu görmeyeli
ayy ben yılbaşına doğru bi ayarlama yapayım da gideyim dimiiiii
hatta sizle de buluşalımmmmm
koca istanbulda buluşamadık siz orda buradaki buluşmadan önce buluşursunuz valla

kızlar bebişlerin mamaları için ayrı tencere almak isterseniz morhipo da essenso nun kampanyası var. 3 lü mini çelik tencere seti 54 tl.
kaçırmayın kargo da bedava. arkadaşımla konuştum dün kızının tenceresini başka hiç bişiyde kullanmıyormuş kalıntı falan olur diye.
zaten benim çok küçük tencerem yoktu bi kase çorba için de koskoca tencereleri kullanmıyım diyordum alıverdim bi tanee
http://www.morhipo.com/essenso-yorkvillie-tencere-seti-6p/2951584/detay?q=essenso

aaaa sabah aldım 54 dü fiyat değişmiş. neyse hepsi burada da var essenso nun sitesinde de var 60 tl...
http://www.esse.com.tr/essenso_york...i_5_parca/ProductDetails.aspx?ProductID=31491
http://www.hepsiburada.com/liste/es...1_2147483637_22500_22535%7d&fh_refview=lister

Son düzenleme:

insanoğlu hiçbizaman elindekinin kıymetini bilmiyo..
taaki kaybedene kadar ...
ne söylersem sööliim anlamiicak ..
çünkü evlendiğimizden beri böle alıştırdım
ki, benmki ev yemeğiyle çok alakalı deildi ..
yılalrca bekar yaşamış ve dışarı yemeklerine alışmış hatta seven bi adamdı..
şimdi dışarda yediğinde ohh bee ne yedik ne güzeldi falan diyo..
farklı mekanlarda farklı tatlar denemek çok hoşuna gidiyo ..
hergün dışarı çıkalım desem yok demezdi..
ama şimdi ööle diil tabii..
benden bekliyo ..
ve sadece bi yemekle yetinmiyor..
çorba sulu yemk pilav yada kızartma salata veya cacık ve her yemekte muhakkak iki kaşık bile olsa
rus salatası ..
bi sofra kuruyorumki her akşam ..
sanırsın konsoloslar gelecek ülkeme puan verecekler falan ..

bende seviyorum bacım iştee .. bana yemek yap deyin 3 gün çıkmıyım mutfaktan gık demem ..

kuzum ben yerim onu maşallah benimkide ileri gidiceğine geri gidio
ya benim ailemede beni bırakmaya almaya geliyo ben 2 3 gün kaldım ama o eve gidiyor ki annemlerin evi işyerine yarım saatlik mesafede evimiz 1.5 saatlik mesafede. ben ona sende kal diye bişey söylemiyorum bile nasıl rahat ediyosa öyle davransın ama o zorluyo

ya böyle düşüncesiz insanlara uyuz olurum benimde bi arkdaş vardı bu muhabbet yüzünden yavaş yavaş bağları kopardım valla. birde hep hizmet bekler hanımım
selam kızlarrrr çok mutluyummm lina kaka yaptıııı ya na manyak iş bu annelik kakaya da sevinilirmiymiş evet öyleymiş gerçekten
çoçuğun gülemsinden çok kakasını yapmasına pırtlatmasına daha çok mu seviniyoruz ne

rezene çok geçmiş olsun. bence bişi olmamıştır ve olmayacaktır. çocukların bu konuda dayanıklı olduğunu düşünüyorum.

zeyno nasıl kabartıyorsun keki ya. bi ben kabartamıyorum
yıumurta ile şekeri ilk başta çok iyi çırpman gerekiyor zeyno yazmış gerçi bende yazım dedim eksik kalmıyım dime ama
sonraki malzemeleri yavaş yavaş yedir hepsini boca etme sen kesin öyle yapıyosundur (sataşma vaarr)

beğeniyorum bebeğim seni görüşelim şekerim evin yolunu biliyosun

Son düzenleme:
günaydınnnnnnmillet.
denozcuuummmm herkesin de dediği giibi bugünler geçecek ve miniğimizi severken çoookkkk mutlu olucaz biz hep yanındayız.

dilca anacım kızın nasıl öpücük atmış maşallah ona ya çok datluuuu

acemiperi seni burda görmek çok güzel

valla şekercim yapalım....ohhh pasta börekler de bonusu olur

koca istanbulda buluşamadık siz orda buradaki buluşmadan önce buluşursunuz valla

powercım he yaaa..burada bi buluşamadık ama yapıcaz onu yapıcazzzz

ayyy aynı benim eşimde böyleydi
çorba olcak etli yemek olcak iki çeşit salata cacık ıncık cıncık....
bende yapıyordum seviyordum yapmayı ama hamile kalıncaaaa hepsi bitti
ekmek arasına dadandık bi ara da eşim hemen göbek yaptı tabii şimdi yemek falan istemiyoo
çorba salata her akşam menümüz bu arada da balık pişiriyoruz ya da ızgara et o kaaa

aynen öyle neye alıştırırsan öyle gidiyor...
ben mesela çok yemek yapmadığım için beklemez eşim ama arkasını toplamaya alıştırdığım için direk darmadağın bırakır evi..neymiş hoşuna gidiyormuş benim yapmam....pehhhhhh
böyle işte bunlar kuzu napıcannnn....

saol tatlımmmmmm

ekmek teknesini izliyordum sabahtan beri
burda da kek pasta yemek muhabbeti hiç bitmiyoo
şimdi kalkıp mutfağa dalasım var allah ne verdiyse yapayım diyorum ama totom kalmıyoo boşver otur diyo bana içten içten bi ses

biraz önce buraya yazarken bi baktım oğlum aniden ayağımı yakalamış az daha ağzına götürüyodu allahım yarabbiiiimmmm

ben kaçıyoruuum
denoz cuuuum sevgi pıtırcığı olmak sana yakışıyoo yaaaa valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…