2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet canım kesinlikle. öğrendim de biraz geç oldu, çektigim sıkıntıyla kaldım
benimde acayip bi bel agrım var doktorum yat sürekli dedi ilerde daha ilerlicek o dedi ama ben bi ara kıpırdayamıyodum bile o derece parol verdi bana ama ben bebişime kıyamadım çekiyorum o agrıyı sürekli yatıyorum zaten biraz ayakta dursam kıpırdayamıyorum bi daha

valla kızlar benımde belım ve ınanılmaz kalçam agrıo keske su an evde olsam da uyusam dınlensem
hemen yoruluorm ya offffffffffffffffff

canım çok güzel ya kocaman olmuş minişin maşallahresmin sol tarafına bi çıkıntı var sanırım nub teorisine göre bu pipi oluyor ay teyzesi yesin onu

eşimle bizde ilk defa bu kadar net görünce baya şaşırdık birde onun yaramaz hareketlerini görünce durmadı hiç yerinde, hayırlısıyla seninde böyle görüntülerini görücez en kısa zamanda seninle aynıyız belkide doktora gitsen benim gibi çok ısrarla birşeyler öğrenebilirsin sende ben ilk baktığımda hiç bir şey anlayamadım da şimdi yine teoriye göz gezdirdim de doktorun tahminiyle aynı benim tahminde Allahın izniyle sağlıklı sıhaatli olsunda bebişlerimiz

kızlar bel ağrılarından bahsetmişsiniz benimde 8-10 haftaları arasında sürekli bel ve sırt ağrılarım oldu hatta bayramda bulduğum fırsatta uzanıyordum anlatılmaz bir ağrıdır biliyorum bol bol dinlenmekte fayda var uzanın yani benimde şimdide var fkt ara ara oluyor

Ben de agrı kesici kullanmadım hiç. fırsat buldugun zamanlarda yat evet ben de mumkun oldugu kadar uzanıyorum bir de kırmızı kantaron yagı (agrı kesici yag) sürdüm belime o da iyi geldi.

biz yine uzanıp dinleniyoruz da Allah çalışan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.

valla ben bişey sürmeye içmeye korkuyorum bi de hiç yemek de yiyemiyorum ben iştahım hiç yok nasıl büyücek bu çocuk bilmem
dogru sölüyosun valla canım çalışanlara allah yardım etsin

Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama ihtar alan var mı KK'dan ??? En azından benden başka?

Merhaba
İsminiz geçen mesajları temizledim bu başlıkta tekrarı olursa silinMEyeceğini lütfen unutmayın. İşimizi daha da zorlaştırıp 3-4 kişi sürekli alıntı yapmış birde onları temizledik.

Buna ek olarak sosyal medya sitelerinde dileyen herkes birbirini eklesin ama burada bu grupların reklamını yapanlar süresiz banlanacaktır. Zira aynı içeriğe ait grup kurup bunun reklamını BURADAN yapmak site kuralları gereği yasak. Bunun gerekçesi ise Facebook vb uygulama kullanmayan arkdaşlarınızın sohbetin ikiye bölünmesinden duydukları ciddi sıkıntıdır. Bu konuda lütfen artık biri şu facebook sohbetine son versin diye çok şikayet aldık ve böyle bir kural oluşturduk. 3-4 kişiye bu konuda uyarı yapıldı bunun devam etmesi durumunda daha öncede ifade ettiğim gibi üyelikleri son bulacaktır.

Hepinize güzel bir hamilelik dileriz....

Not : Fotograflar için albüm oluşturup albümü özel yaparsanız sadece ARKADAŞ listenizdekiler görebilir ve istediğiniz zaman silebilirsiniz.

ek olarak lütfen kişisel hiçbir bilginizi (adınız soyadınız, mail adresiniz, telefon vb) PAYLAŞMAYIN ! Forum gerçek kimlikleri deşifre etmeden takma isimler ile özgürce yazabilmektir.

valla ben bişey sürmeye içmeye korkuyorum bi de hiç yemek de yiyemiyorum ben iştahım hiç yok nasıl büyücek bu çocuk bilmem
dogru sölüyosun valla canım çalışanlara allah yardım etsin

tabi kişiden kişiye değişir ama tahminen 1-2 haftaya hassasiyetin azalacak iştahın az da olsa yerine gelecektir. 10 haftalıkken ben de yiyemiyordum sonra iştahım normale döndü.

Sayın Mehsel,
Bana mesaj atmışsınız isimlerin silinmesi için şimdi de fotograf paylaşıyorsunuz ! Lütfen biraz dikkat bu foru mdışarı açık bir forumdur fotograflarınızı sadece Albümde ve ÖZEL ALBÜM olarak paylaşın. Bu konuda arkadaşlarınız da geçmiş sayfalarda uyarmış.
"Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !"

Hey allahım ya konunun buraya geleceğini düşünmedim hiç bi daha etliye sütlüye karışmam hiç sevmem böyle şeyleri ben ihtar falan okulda almadım be tövbe tövbe neyse stres oldum

hımmm anladım canım bende diyorum ben mi yanlış hesaplıyorum
ya önden gidiyosundur ya da yanlış ölçülmüştür
slm kızlar
kıyafetlerinize sığmamaya başladınızmı
benim kotlarım artık zor kapanıyor

valla ben sabah rahat sığıyorum ama akşam biraz sıkıyo çünkü gazdan 5 aylık gibi oluyorum akşamları

ya bide kızlar hala benim hiç karnım falan çıkmadı kilomda aynı sizinde öyle mi ister istemez tedirgin oluyorum onun için :26:

hiç tedirgin olma ne güzel iç karnın geniştir belki, kiloya gelince almaman daha iyi zaten daha erkenn.. benim hiç mide bulantım olmadı aksine iştahım deli gibi açıktı, sigarayı da bırakınca 2 kg aldım:26: korkudan dikkat ediyorum artık yürüyüşlere başladım yarım kg geri gitmiş Allahtan

yanlız değilsinnnn arkadaşım benimde sadece gazım oluyo akşamları o kadar benim annemde kusmuş falan ama bence tık yok:13:

mehselcim sen 12 haftalık oldun ne zaman yaptırıcaksın ikili testini bellimi ? bakarsın cinsiyetide öğrenirsin :)
cnm haftaya çarşamba yaplacak inşallah ben de öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı.
cnm bak ultrasondan önce tatlı şeyler yiyince de sürekli kıpırdıyormuşhaftaya ben cinsiyeti öğrenirim heralde diye düşünüyorum ama minişe ve doktorumuza bağlı tabi
Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama ihtar alan var mı KK'dan ??? En azından benden başka?

evet canım bende aldım

Hey allahım ya konunun buraya geleceğini düşünmedim hiç bi daha etliye sütlüye karışmam hiç sevmem böyle şeyleri ben ihtar falan okulda almadım be tövbe tövbe neyse stres oldum
ben de aldım kızlar:26:bide bi arkadaş yorumunda bu kadar erken göbek çıkmaz ya gazdır yada abartıyorlardır gibi birşey yazmış ona yazdığım cvbın altına önceden paylaştığım 2 fotomu koyup abartı lafına tepki olarak bşyler yazmıştım,foto paylaştığım için hem msjm silindi hem de uyarı geldi.:26::26:

benim koca kafam daha çok miniktir ama bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora, paylaşırım fotosunu

bence bulantılarla cinsiyetin kesinlikle alakası yok artan hormonlar her kişide farklı tepkiler gösteriyo bence ilk hamileliğimde 5 ay mide bulantısı çektim herkess kız dedi oğlum oldu
bence de bulantıyla alakası yok, annemin erkek kardeşimde de bende ve kız kardeşimde de hiçç bulantısı olmamış.. bünye meselesi belki bu..
slm kızlar
kıyafetlerinize sığmamaya başladınızmı
benim kotlarım artık zor kapanıyor
ben hiç zorlanmıyorum hala aynıyım, 500 gr almışım sadece.. umarım daha fazla almam

isimler yazıldı diye canım neyse bir daha yapılmaz benzer bişi topikte, öğrenmiş oldu herkes..

arkadaş olarak ekleşelim, ordan ekler bakarız fotolarımıza
ultrason fotosu eklemek de yasak mı acaba :26:

arkadaş olarak ekleşelim, ordan ekler bakarız fotolarımıza
ultrason fotosu eklemek de yasak mı acaba :26:

zannetmiyorum cnm o da yasak değildir heralde.:26:fotoğraf deşifre ettiği için yasakmış bana gelen msjda öyle yazıyordu.başka topiclerde de kendi resmini çekip paylaşan çok gördüm ama yüzleri yoktu fotoda öyle olursa sorun olmaz sanırım.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…