canım sıcak suyu beline ve karnına koyma ayaklarına koy koyarsan sıcak su kasları falan gevşetiyo ilk zamanlar tehlikeli bi durum yani sıcak sudan uzak durmak lazım
inşallah bidaha yaşamazsın aynı kabusu cnmallah yardımcın olsun
günaydın kızlar hayırlı sabahlar ...
parol, minoset ve tamol gebelerin kullanabildiği ağrı kesiciler kızlar aklnızda olsun
ben de çok sıkılıyorum anaokulu öğretmeniyim hep çalışmıştım bu yaşıma kadar çocuklarla oyun oynamayı onlara hikaye anlatmayı herşeyi çok özledim
artık bebişlerimize bşyler örmeye başlarsak oyalanırız bence.
canım çok güzel ya kocaman olmuş minişin maşallahresmin sol tarafına bi çıkıntı var sanırım nub teorisine göre bu pipi oluyor ay teyzesi yesin onu
mehselcim sen 12 haftalık oldun ne zaman yaptırıcaksın ikili testini bellimi ? bakarsın cinsiyetide öğrenirsin :)
benimde acayip bi bel agrım var doktorum yat sürekli dedi ilerde daha ilerlicek o dedi ama ben bi ara kıpırdayamıyodum bile o derece parol verdi bana ama ben bebişime kıyamadım çekiyorum o agrıyı sürekli yatıyorum zaten biraz ayakta dursam kıpırdayamıyorum bi dahaevet canım kesinlikle. öğrendim de biraz geç oldu, çektigim sıkıntıyla kaldım
canım çok güzel ya kocaman olmuş minişin maşallahresmin sol tarafına bi çıkıntı var sanırım nub teorisine göre bu pipi oluyor ay teyzesi yesin onu
benimde acayip bi bel agrım var doktorum yat sürekli dedi ilerde daha ilerlicek o dedi ama ben bi ara kıpırdayamıyodum bile o derece parol verdi bana ama ben bebişime kıyamadım çekiyorum o agrıyı sürekli yatıyorum zaten biraz ayakta dursam kıpırdayamıyorum bi daha
valla ben bişey sürmeye içmeye korkuyorum bi de hiç yemek de yiyemiyorum ben iştahım hiç yok nasıl büyücek bu çocuk bilmemBen de agrı kesici kullanmadım hiç. fırsat buldugun zamanlarda yat evet ben de mumkun oldugu kadar uzanıyorum bir de kırmızı kantaron yagı (agrı kesici yag) sürdüm belime o da iyi geldi.
biz yine uzanıp dinleniyoruz da Allah çalışan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.
valla ben bişey sürmeye içmeye korkuyorum bi de hiç yemek de yiyemiyorum ben iştahım hiç yok nasıl büyücek bu çocuk bilmem
dogru sölüyosun valla canım çalışanlara allah yardım etsin
evet canım bende aldımArkadaşlar konuyla alakasız olacak ama ihtar alan var mı KK'dan ??? En azından benden başka?
anladım canım inş. düzelir doya doya yemek yemek istiyorumtabi kişiden kişiye değişir ama tahminen 1-2 haftaya hassasiyetin azalacak iştahın az da olsa yerine gelecektir. 10 haftalıkken ben de yiyemiyordum sonra iştahım normale döndü.
maşşallah canım hepimizin bebişlerine, aaaa pardon canım evet ben niye öyle yazdım 11+0 ım yani 12 hafta içersindeyim evet aklımda 12. hafta diye diye öyle kaldı sanırım
ve şu anda dikkat ettim benim ultrasyn görüntülerin altında neden 12week2day yazıyor:44:
slm kızlar
kıyafetlerinize sığmamaya başladınızmı
benim kotlarım artık zor kapanıyor
ya bide kızlar hala benim hiç karnım falan çıkmadı kilomda aynı sizinde öyle mi ister istemez tedirgin oluyorum onun için :26:
bir insanda hiç belirti olmaz mı yaaa bu nasıl hamilelik anlamadım gitti :) korkuyorum bebeğime bişey olacak die allah korusunda anlamadım gitti annemdede oluyormuş mide bulantısı felan bende tık yok yahuunutuyorum hamile olduğumu okadra yani
Hey allahım ya konunun buraya geleceğini düşünmedim hiç bi daha etliye sütlüye karışmam hiç sevmem böyle şeyleri ben ihtar falan okulda almadım be tövbe tövbe neyse stres oldum
cnm haftaya çarşamba yaplacak inşallah ben de öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı.mehselcim sen 12 haftalık oldun ne zaman yaptırıcaksın ikili testini bellimi ? bakarsın cinsiyetide öğrenirsin :)
cnm bak ultrasondan önce tatlı şeyler yiyince de sürekli kıpırdıyormuş
eşimle bizde ilk defa bu kadar net görünce baya şaşırdık birde onun yaramaz hareketlerini görünce durmadı hiç yerinde, hayırlısıyla seninde böyle görüntülerini görücez en kısa zamanda seninle aynıyız belkide doktora gitsen benim gibi çok ısrarla birşeyler öğrenebilirsin sendeben ilk baktığımda hiç bir şey anlayamadım da şimdi yine teoriye göz gezdirdim de doktorun tahminiyle aynı benim tahminde Allahın izniyle sağlıklı sıhaatli olsunda bebişlerimiz
Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama ihtar alan var mı KK'dan ??? En azından benden başka?
evet canım bende aldım
ben de aldım kızlar:26:bide bi arkadaş yorumunda bu kadar erken göbek çıkmaz ya gazdır yada abartıyorlardır gibi birşey yazmış ona yazdığım cvbın altına önceden paylaştığım 2 fotomu koyup abartı lafına tepki olarak bşyler yazmıştım,foto paylaştığım için hem msjm silindi hem de uyarı geldi.:26::26:Hey allahım ya konunun buraya geleceğini düşünmedim hiç bi daha etliye sütlüye karışmam hiç sevmem böyle şeyleri ben ihtar falan okulda almadım be tövbe tövbe neyse stres oldum
benim koca kafam daha çok miniktir ama bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora, paylaşırım fotosunu
Allah razı olsun canım inşallah en kısa zamanda senin ufaklığıda görürüz böyledoktorumuz net deyil ama öyle görünüyor dedi bizde kesin olarak diyemiyoruz, önceden başka görüntülere yorum yapardım ama şimdi kendiminkine yorum yapamıyorum benzetemiyorum birşeye
bence de bulantıyla alakası yok, annemin erkek kardeşimde de bende ve kız kardeşimde de hiçç bulantısı olmamış.. bünye meselesi belki bu..bence bulantılarla cinsiyetin kesinlikle alakası yok artan hormonlar her kişide farklı tepkiler gösteriyo bence ilk hamileliğimde 5 ay mide bulantısı çektim herkess kız dedi oğlum oldu
ben hiç zorlanmıyorum hala aynıyım, 500 gr almışım sadece.. umarım daha fazla almamslm kızlar
kıyafetlerinize sığmamaya başladınızmı
benim kotlarım artık zor kapanıyor
isimler yazıldı diye canımHey allahım ya konunun buraya geleceğini düşünmedim hiç bi daha etliye sütlüye karışmam hiç sevmem böyle şeyleri ben ihtar falan okulda almadım be tövbe tövbe neyse stres oldum
arkadaş olarak ekleşelim, ordan ekler bakarız fotolarımızaben de aldım kızlar:26:bide bi arkadaş yorumunda bu kadar erken göbek çıkmaz ya gazdır yada abartıyorlardır gibi birşey yazmış ona yazdığım cvbın altına önceden paylaştığım 2 fotomu koyup abartı lafına tepki olarak bşyler yazmıştım,foto paylaştığım için hem msjm silindi hem de uyarı geldi.:26::26:
arkadaş olarak ekleşelim, ordan ekler bakarız fotolarımıza
ultrason fotosu eklemek de yasak mı acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?