paint'le yüzünü karalasaydın olurdu bence de canım :26:zannetmiyorum cnm o da yasak değildir heralde.:26:fotoğraf deşifre ettiği için yasakmış bana gelen msjda öyle yazıyordu.başka topiclerde de kendi resmini çekip paylaşan çok gördüm ama yüzleri yoktu fotoda öyle olursa sorun olmaz sanırım.:44:
Ay daha ne istiyosun delüüü.. Evde olsam şimdi bi uzansam şöyle battaniyeme sarılıp, sabahın köründe kalkmasam, güzel bir kahvaltı ve öğlen yemeği yesemm midemi kaldırmayacak aaperatif olmayacak.. Yavaş yavaş akşam yemeğimi yapsam gün içinde akşam apar topar koşturarak değil... Dinlenme mi evi toparlama mı ikilemi içinde kalmasam akşamları.
Gelecek olan bebişin çok sakin olma ihtimali düşük uykuya hasret kalacağınız anlar olacak belki de. Ömrünüzün geri kalanında zaten miskinliğe yer yok. Bence tadını çıkarın bol bol depolayın. Şu an en eğlenceli gelecek olay bence bebek dergileri ve bakım kitapları... Okuyup notlar almak ve ay ay gruplamak zira kitap ve dergilerde her sayıda karışık anlatılıyo. Bi defter edinip ay ay yapılması gerekenler bebeğin yapması gerekenler kriz anları ve davranışları gibi konuları not alıp bebiş doğduktan sonra her an elinin altında bulunup sana yardımcı olacak düzenli bir defterkitap elde edebilirsin.
ankaralılar sizden doktor tavsiyesi bekliyorum
slm kızlar
kıyafetlerinize sığmamaya başladınızmı
benim kotlarım artık zor kapanıyor
ben de çok sıkılıyorum anaokulu öğretmeniyim hep çalışmıştım bu yaşıma kadar çocuklarla oyun oynamayı onlara hikaye anlatmayı herşeyi çok özledim
artık bebişlerimize bşyler örmeye başlarsak oyalanırız bence.
cnm haftaya çarşamba yaplacak inşallah ben de öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı.
bana daha 2 saate yakın varBugün de bitti Allah'ın izniyle inşallah...
bana daha 2 saate yakın var
canım ben senide çok iyi anlıyorum,özel sektörde canımızı çıkardıkları zamanıda unutmuyorum,o yoğunluktan bu boşluğa girmek o kadar kötü oluyor ki..ilk zamanlar gerçekten çok keyifli yan gelip yatmalar lakin bir süre sonra napıyorum ben ya diye boşluğa düşüyorsun,amaçsızlık çok kötü birşey yani tabiki bebişimden büyük bir amaç olamaz ama oyalanmak gerek.yoksa bir süre sonra sıkılmaya ve kocaya sarmaya başlıyorsun :) ben eniyisi bi sürü kitap alıp okuyayım...
canım bende ankaradayım..koru hastanesinde ümit korucuoğlunu şiddetle tavsiye ederim..çok iyi bir doktordur kendisi
canım peki muayene ücretlri nasıl skyla anatması var mı
bana daha 2 saate yakın var
merhaba kızlar,
öncelikle herkese iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum
son iki haftadır ciddi bel ağrısı yaşıyorum. hamilelikten önce tüm gün temizlik yaptığımda belim ağrırdı şimdilerde bir şey yapmasam da gece yandan yana dönerken beni zorlayacak kadar ağrı oluyor.
bel ağrısı için henüz erken bir dönem değil mi
benim gibi ağrı çeken arkadaşlar var mı
Rabbim sana da kolaylık versin inşallah tatlım..
Evime gitmek sürekli evimde olmak istiyorum ki ben asla çalışmaktan ödün verecek bir insan değildim..
Bu konuda çok değiştim.
slm kızlar
kıyafetlerinize sığmamaya başladınızmı
benim kotlarım artık zor kapanıyor
offffffff kıyafet deme, hergün işe gidişim kabusa döndü , giyecek ne pantalon kaldı ne bisey:2:
işe giderken sıkıntı oluyor dediğin gibi..
ben elbiselerimi rahat rahat giyiyorum..ama pantalonlar çok sıkıntı veriyor ..
o yüzden hamiş pantalonlarımı giyiyorum artık.. göbişlere özgürlük
artık geçiş zamanımız gelmiştii :) haftasonuna sana alışveriş yolu görünmüş gölgen
aynen ben de ondan korkuyorum cnm:26:internetten bulursun cnm nasıl yapldığını deneye deneye öğrenirsin çok eğlenceli oluyo bitse de görsem nasıl olduğunu diye acele ediyosun.halk eğitim veriyo sanırm yağıboya kursu falan, bi danş istersen iyi olur.ahh mehseeel bende mühendisim,bu boşlukta bildiğim tüm herşeyi unutcam diye korkuyoruum...bu arada sen becerikli bi anniş adayısın,ben bilmem örgü yapmayı..örgü işlerimize kayınvalidem bakıcak,dikş nakışları annem yapacak..ben napsam kiiiii??oyalanmaam lazım,yağlıboya kursuna fln mı yazılsam yoksaa
ben 2li testte öğrensem de 16 yı beklemeyi düşünüyorum zaten cnm ama çevrem başladı bile hazırlıklara beyaz, kahve, yeşil ve sarıdan yapıyolar şimdilik.kasık ağrısını takip et çünkü benim genelde üşüyünce yada fazla ayakta durunca oluyor cnm.hadi bakalım hayırlısı cnm gerçi bazı doktorlar 16. haftaya kadar sölemiyolarmış kesin diil diye. aslında doğrusuda o bence çünkü şimdi kız derler ben başlarım pembe pembe şeler almaya sonra bide erkek çıkarsa aldıklarımız boşa gidicek :)
ya bide şuan kasıklarımda ağrım var benim ayağa kalktığımda bişiler batıyor gazmıdırki acaba
ben de acaip miskin oldum canım :105: ama geçecekmiş bu dönemler bakalım nezamannRabbim sana da kolaylık versin inşallah tatlım..
Evime gitmek sürekli evimde olmak istiyorum ki ben asla çalışmaktan ödün verecek bir insan değildim..
Bu konuda çok değiştim.
bence öğrenirsiniz yılbaşına kadar, tabii bebiş totosunu dönüp inat etmezsebebeğin cinsiyeti 16+0 dami belli oluyor yoksa 16+6 da mi? benim 16+2 31 Aralık'a giriyor, yılbasından önce cinsiyetını ogrenmek cok istiyorum da hediye gibi :)
ee en heyecanlı kısmı atlamışsın :)Orda akşam olurken burda gün yeni başlıyor. Kahvaltımı yaptım mesajları okudum. Herkes iyi maşallah. Bugün burda resmi tatil olduğu için işe gitmedim. Gerçi eşim çalışıyor ama ben evde kaldım. Zamanımın büyük bir kısmını yatarak geçiricem büyük ihtimalle:) yarın benim kontrolum var. Tam 9 haftalık olucaz. İnşallah herşey yolundadr. Heyecan ve endişeyle karışık duygularla bekliyorum. Burdaki doktorlar 20 haftadan önce cinsiyet söylemiyorlar. Ama ben bir ultrason merkezi buldum $75.00 karşılığında 16 haftalıkken kesin söylüyolarmış. Çok iddialı bir yer tutmazsa paranız iade diyolar. Allah o günleri görmeyi nasip ederse ve çok merak edersek oraya gitmeyi düşünüyorum. Tabii doktoruma söölemicez çünkü kendisi eşimin arkadaşı:))
Haftasonunda eşimin annesi gelip evi hatta arabamı bile temizledi. Yazık çok heyecanlı. Tek oğlu var. başka çocuğu yok. İnşallah bu defa umutlarımız boşa çıkmaz. Cinsiyet testi yaptı bana çok eğlendik. Sonra aynı testı herkese yaptık. Çok ilginçti. Bazı arkadaşların geçmişlerindeki düşükleri hatta kürtajları bile ortaya çıktı şok oldular. Kayınvalidem çok emin bakalım gerçekten çıkacakmı? Açıkcası biz bile merak etmeye başladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?