2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Herkese selam kızlar :))

Biz cumartesi hasteneye ilk muayehenemize gittik. Ve bebişin herşeyi gayet sağlıklı kese normal biraz daha minikmiş sadece 3mm
Miniğimin kalp atışlarını duyduk inanılmazdı.... bu kadar gümbür gümbür ses duyunca şok oluyor insan..
İlk defa evet bebeğim benimle diyebildim.. allahım hepimizin gönlüne göre versin tanrım, sağlıkla kollarımıza alalım meleklerimizi
kocaman sevgiler herkese

herkese merhabalar.. ben de bebisimi gordum cumartesi gunu, 9+4 te gitmisim, 28 mm olmus, minyatur bi bebek gorunumundeydi:)) elleri kollari olusmus kipir kipir etti :)) cok tatliydi maşaallah.. gunuyle tam uyumlu.. beni de listeye ekler misiniz.. kalp atislarini 23 ekimde gormustum..

paint'le yüzünü karalasaydın olurdu bence de canım :26:

canım ben senide çok iyi anlıyorum,özel sektörde canımızı çıkardıkları zamanıda unutmuyorum,o yoğunluktan bu boşluğa girmek o kadar kötü oluyor ki..ilk zamanlar gerçekten çok keyifli yan gelip yatmalar lakin bir süre sonra napıyorum ben ya diye boşluğa düşüyorsun,amaçsızlık çok kötü birşey yani tabiki bebişimden büyük bir amaç olamaz ama oyalanmak gerek.yoksa bir süre sonra sıkılmaya ve kocaya sarmaya başlıyorsun :) ben eniyisi bi sürü kitap alıp okuyayım...

ankaralılar sizden doktor tavsiyesi bekliyorum

canım bende ankaradayım..koru hastanesinde ümit korucuoğlunu şiddetle tavsiye ederim..çok iyi bir doktordur kendisi

slm kızlar
kıyafetlerinize sığmamaya başladınızmı
benim kotlarım artık zor kapanıyor

benim zaten göbeğim azcık vardı..şimdi iice şişmeye başladı..1 tane kotum hariç hiçbiri olmuyor...o olanda azıcık sıkıyor,artık tayt sezonu açılmış bulunmaktadır :)

ahh mehseeel bende mühendisim,bu boşlukta bildiğim tüm herşeyi unutcam diye korkuyoruum... bu arada sen becerikli bi anniş adayısın,ben bilmem örgü yapmayı..örgü işlerimize kayınvalidem bakıcak,dikş nakışları annem yapacak..ben napsam kiiiii??oyalanmaam lazım,yağlıboya kursuna fln mı yazılsam yoksaa

cnm haftaya çarşamba yaplacak inşallah ben de öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı.

hadi bakalım hayırlısı cnm gerçi bazı doktorlar 16. haftaya kadar sölemiyolarmış kesin diil diye. aslında doğrusuda o bence çünkü şimdi kız derler ben başlarım pembe pembe şeler almaya sonra bide erkek çıkarsa aldıklarımız boşa gidicek :)

ya bide şuan kasıklarımda ağrım var benim ayağa kalktığımda bişiler batıyor gazmıdırki acaba

bebeğin cinsiyeti 16+0 dami belli oluyor yoksa 16+6 da mi? benim 16+2 31 Aralık'a giriyor, yılbasından önce cinsiyetını ogrenmek cok istiyorum da hediye gibi :)

bende dün baya temizlik yaptım, hala belim deli gibi ağrıor.

Orda akşam olurken burda gün yeni başlıyor. Kahvaltımı yaptım mesajları okudum. Herkes iyi maşallah. Bugün burda resmi tatil olduğu için işe gitmedim. Gerçi eşim çalışıyor ama ben evde kaldım. Zamanımın büyük bir kısmını yatarak geçiricem büyük ihtimalle:) yarın benim kontrolum var. Tam 9 haftalık olucaz. İnşallah herşey yolundadr. Heyecan ve endişeyle karışık duygularla bekliyorum. Burdaki doktorlar 20 haftadan önce cinsiyet söylemiyorlar. Ama ben bir ultrason merkezi buldum $75.00 karşılığında 16 haftalıkken kesin söylüyolarmış. Çok iddialı bir yer tutmazsa paranız iade diyolar. Allah o günleri görmeyi nasip ederse ve çok merak edersek oraya gitmeyi düşünüyorum. Tabii doktoruma söölemicez çünkü kendisi eşimin arkadaşı:))
Haftasonunda eşimin annesi gelip evi hatta arabamı bile temizledi. Yazık çok heyecanlı. Tek oğlu var. başka çocuğu yok. İnşallah bu defa umutlarımız boşa çıkmaz. Cinsiyet testi yaptı bana çok eğlendik. Sonra aynı testı herkese yaptık. Çok ilginçti. Bazı arkadaşların geçmişlerindeki düşükleri hatta kürtajları bile ortaya çıktı şok oldular. Kayınvalidem çok emin bakalım gerçekten çıkacakmı? Açıkcası biz bile merak etmeye başladık.

offffffff kıyafet deme, hergün işe gidişim kabusa döndü , giyecek ne pantalon kaldı ne bisey:2:

işe giderken sıkıntı oluyor dediğin gibi..
ben elbiselerimi rahat rahat giyiyorum..ama pantalonlar çok sıkıntı veriyor ..
o yüzden hamiş pantalonlarımı giyiyorum artık.. göbişlere özgürlük
artık geçiş zamanımız gelmiştii :) haftasonuna sana alışveriş yolu görünmüş gölgen

evet yaaa ; biakç elbise ve tayttan baska bisey giyemiyorum kabus gibi gerçekten , en kısa zamanda biseyler almam lazım ,

aynen ben de ondan korkuyorum cnm:26:internetten bulursun cnm nasıl yapldığını deneye deneye öğrenirsin çok eğlenceli oluyo bitse de görsem nasıl olduğunu diye acele ediyosun.halk eğitim veriyo sanırm yağıboya kursu falan, bi danş istersen iyi olur.
ben 2li testte öğrensem de 16 yı beklemeyi düşünüyorum zaten cnm ama çevrem başladı bile hazırlıklara beyaz, kahve, yeşil ve sarıdan yapıyolar şimdilik.kasık ağrısını takip et çünkü benim genelde üşüyünce yada fazla ayakta durunca oluyor cnm.

Rabbim sana da kolaylık versin inşallah tatlım..
Evime gitmek sürekli evimde olmak istiyorum ki ben asla çalışmaktan ödün verecek bir insan değildim..
Bu konuda çok değiştim.
ben de acaip miskin oldum canım :105: ama geçecekmiş bu dönemler bakalım nezamann
bebeğin cinsiyeti 16+0 dami belli oluyor yoksa 16+6 da mi? benim 16+2 31 Aralık'a giriyor, yılbasından önce cinsiyetını ogrenmek cok istiyorum da hediye gibi :)
bence öğrenirsiniz yılbaşına kadar, tabii bebiş totosunu dönüp inat etmezse

ee en heyecanlı kısmı atlamışsın :)
ne tahminde bulundu kayınvaliden? Nasıl yapılıyor bu cinsiyet testi?

Kızlaar akşama yemekte ne var?
Ben tavuk göğüslerini küp küp kesip marine ettim, ama onlardan ne yapsam hiç bir fikrim yok :44:
çöp şiş yapasım var, ama eşim fırında çöp şişi sevmiyomuş, gerçi yapınca yememeslik etmiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…