2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar merhaba ben iyice ipleri kopardım 7 aylık olucak hala uyumuyor tamamen esir aldı beni beni yalancı meme gibi kullanıyor sabaha kadar bıraktınmı yandık nasıl ağlıyor napcamı bilemedim herkez alıştı ve ben nasıl oldu anlamadım😄memeden kesene kadar böyle olur diyorlarr napıcam ben yaa zombiyide geçtik.zaten kendi kendine hiç uyumadı yalancı meme asla dişide çıktı huzursuz değil 13 ünde 7 aylık olucak mecbur yanımda yatıyo memedeyken uyumaya çalışıyorum e korkudan da boğulcak diye uyuyamıyorum bi akıl verin nolur😁😁😁

Emzikle ya da biberonla avutmayi dene. Gece her uyandiginda emzirme. Gece 4 saatte bire dusur sonra alistikca uzatirsin sureyi.Ben de cok zorlandim uykusuz kaldim ama artik uyansa bile emzirmiyorum. Saat basi uyaniyordu. Simdi 2-3 saat uyuyor. Insallah daha da uzun sure uyuyacak. Bir de gunduz cok iyi besle. Gunduz karni iyi doyarsa gece o kadar cok kalkmiyor

Emzikle biberonu almıyor deniyorum ama yok zaten çoğunzaman emmiyor bile apzında tutuyor ayağımda sallıyorum vermim diye evet uyuyor 10 dk sonra meme karnıntok eminim ayy 2-3 saat uyusa canıma minnet.sağol cevap verdiğin için.kaç günde memede uyumayı bıraktı seninki peki

merve canim ben yatiyourum benim bile uykum geldi erva hala uyumadi ya masallah ona
iyi geceler canim insallah ervos uyurda sende rahat edersin allah kolayliklar ve rahatliklar versin öpüyorum ikinizide

oooo kimleri görüyorum taliaa hanımlarda burdaymış...dım tıs dım tıssss (piyanist şantör hesaaabıı :)

benim kızım nihayet daha iyi
yaklaşık 8 gün süren acılarımız geçti
kuzum kum döküyormuş meğer o yuzden hep ağladı ve uyumadı
annem geldi sırayla baktık ve uyuduk üstüne birde grip oldu
şimdi iyileştik çok şükür bebişlere çok iyi bakın kızlar

Burcuu hosbulduk
Çok çok geçmiş olsun canım kızına
Daha çok küçük değil mi
Üzüldüm yaa nasıl anladınız peki
İlaç tedavisi mi verdi doktor
Kıyamam yaa

canım üzme kendini benimde k.v insan musvettesi, sadece benim için nefes alan bir canlı , sende esinle konuş zaten çok yoruluyor biraz yardımcı olun filan desin.

aman yardımı eksik kalsn beğenmiyorm ben onun yaptığını.hem mutfağı dağıtıyo hemde güzül yapmıyo.misafirlere bi peçete koydu onu bile peşinden ben düzelttim.eşim ondan gzl yardm ediyo bana.istedkleri hafasonu eşim yanlarnda olsn ben başımın çaresine bkıyım.neyse ya sevemedm hiçbirini bi türlü.sen nasılsn cnm ne var ne yok.doktora gittinizmi kızın nasıl.bi kaç gün çok zorladı bnmki sürekli huysuzdu.

Burcuu hosbulduk
Çok çok geçmiş olsun canım kızına
Daha çok küçük değil mi
Üzüldüm yaa nasıl anladınız peki
İlaç tedavisi mi verdi doktor
Kıyamam yaa

yani kuzum zaten ne zaman kullandı böbreklerini de eskidi, kumlandı, anlamadık :44:
zaten hala anne sütü alıyor.. ilaç yok ağrı kesici verdik ve zorla bol bol su içirmeye çalıştık
ama ayaklarını birbirne sürtürek ağlıyor acı çekiyordu Allahım beterinden korusun evlatlarımızı

Burcu gecmis olsun cnm simdi nasil iyi mi kucucuk cocukta da kum oluyo muki

Aaaa boswer cnm nasilsin ya ne zamandir gorusemiyoruz
Hully sen nasilsin koray üzüyor mu seni yine

Son düzenleme:
aaayyy kızlar hoşgeldiniz
nasıl buluştunuz kız aynı saatte burda
revervasyon mu yaptırdınız yoksa

talia gözünzz aydın dişiniz hayırlı olsun

hosbulduk canim sende hosgeldin nasilsin :))

ay canim benim ya cok cok gecmis olsun kum dökmesine cok sasirdim bukadar kücükken de kum dökebiliyormus demekki rabbim acil sifalar versin insalllah bir daha tekrarlamaz :))

........................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…