Bizimki dis gibi gorunuyor simdilik. Insallah devam etmezteşekkürler cnm;
bizimki gece durduk yere ağlıyordu anlamsız huzursuzluğu vardı doktora gittiğimizde hiç kilo almamıştı nerdeyse 2 aydır...
doktor idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip idrar tahlili yaptırdı orda kum çıktı. benim uykusuzluktan artık sütüm kesilme noktasına gelmişti. bence devam ederse sende tahlil yaptır çünkü şimdi uykularımız biraz normale döndü
Yavas yavas alisacak sakin pes etme. Bizim gece beslenmesini kesmemiz lazimdi ama benim oglum gunduz yeteri kadar yemedigi icin gece cok acikiyor. En zindan bire dusurebilsem o da karAkşam 9 da uyudu 12 ye kadar yarımsaatte bir uyandı meme vermeyip kucağımda pışpışladım sonra 2 saat uyudu sonra emzirdim ama ilk defa 2 saat uyuması büyük gelişme sonra saat başı tekrar kalktı ama alışıcak sanırım dr umuz 9.ayda gece beslenmesini kilosuna kesebiliriz dedi.siz ne zaman gece beslenmesini bırakıcaksınız.hiç bilemiyorum uykusuzluğa rağmen her istediğinde vermelimi ki sadece alışkanlıktan istediğinden emin olduğumdan bilemiyorum napmalıyım
Bizimki dis gibi gorunuyor simdilik. Insallah devam etmez
Yavas yavas alisacak sakin pes etme. Bizim gece beslenmesini kesmemiz lazimdi ama benim oglum gunduz yeteri kadar yemedigi icin gece cok acikiyor. En zindan bire dusurebilsem o da kar
Ben de ayni durumdayim kizim 17 haziran dogumlu sabah kahvalti olarak bugun ancak bir cay kasigi peynir bir cay kasigi yumurta sarisi yarim cay kasigi pekmez yedi sonra kustu daha bugun cay kasigina ulastik zorla agzini acmiyo karistirip yemedi simdi ayri ayri veriyorum az az corbalari hic yemiyor iki cay kasigi yese ucuncuye mumkun degil agzini kilitliyor gunde bir dilim kadar elma veya armut puresi yiyor birgun yogurt yerse ertesi gun onu da yemiyor henuzz sebze corbasina da alisamadi anne sutu aliyor butun gun aksam aptamil mama veriyorum muhallebi denedim onu da yemiyor halen biberon mamasina devam ediyoruz ay sonu ise baslicam nolcak bilmiyorum zamanla duzelir diye umit ediyorum...
kızlar çok gec yatıyoruz ne yapsam olmuyor saat 1 den önce gece uykusuna girmiyor,21:30 gibi uyuyor 45 dk. filan sonra uyanıp oyun oynuyor gece yarısına kadar(bende sabah işe gidiyorum çok zor oluyor,
sürekli okuyorm seni cnm Allah yardm etsn.bi ara bnmkide gece defalarca uyndı.azcık bşy yiyip yatıyodu.iyice acıksn bencede en az 4 saat .iyi yerse uyanmıycağını düşünüyorm.Evet cnm alışacak sanırım be sefer 11 e kadar uyanıp durdu 11:30 emzirdim 3 saat uyudu şaşkınım utanıp baktım bir ara.sonra 2 saat ama gece 4 den sonra gene aynı.buda büyük gelişme 3 kere emmiş oldu.ilkinde su verdim.gündüz yeteri kadar besleniyor diye düşünüyorum ki şöyle beslenme programımız
Sabah kahvaltı yumurta peynir pekmez anne sütüyle hazırlanmış 70 cc kahvaltı muhallebisi
3 saat sonra sebze püresi çiğerli yada kıymalı4-5 yemek kaşığı
4 saat sonra meyva yada yoğurt
19:30 gibide gece muhallebisi
Tabi bu aralarda uyurken ve uyandıpında azar azar emiyor
En son gece 20:30 da iyice emip uyuyor.bu beslenmeyle geçen ay 670 gr almıştımşuan nendurumda bilmiyorum 13 ünde 7 ay kontrolü var.uzun uzun yazdım ama ek gıda ile ilgili soru çok oluyor.
Yani bu kadar yemeye sabaha kadar durabilir diye düşünüyorum.tarım saate bir uyanması alışkanlık artık.teşekkür ederim bu arada verdiğin cevaplar için.inş.uyumaya başlıyacak.
Ya bende de aynı sorun var 9-10 gibi dayanamayıp Uyuyo sonra gece yarısı 3 te uyuyoruz bu saate kadar 2 kere yemek yedi yine uyuyo nasıl düzeltcem bilemedimkızlar çok gec yatıyoruz ne yapsam olmuyor saat 1 den önce gece uykusuna girmiyor,21:30 gibi uyuyor 45 dk. filan sonra uyanıp oyun oynuyor gece yarısına kadar(bende sabah işe gidiyorum çok zor oluyor,
tşkler cevabın için milkplus bugun elime ulaştı yarın içmeye başlıcam malt içecekleri zaten elimden düşmüyor. bide ben aventin biberonunu kullanmaya başladıktan sonra bıraktı bu cocuk 2 dakkada bitiryo 180cc yi bende medela calma biberon aldım 50 ccyi bile 5 dakikada içti yoruldu yattı anne gögsü gibi çekmedikçe gelmiyo hoşuma gitti bu umarım işe yarar. evdeki pompamla sagamıyorum çıkmıyo artık hastane tipi pompa kiraladım o da yarın elime ulaşacak bakalım denicem evet bebek gibi çekmez ama oglum bakıyo süt yok geceleri hemen bırakyo
Allahtan ben ücretsiz izindeyim deneyecez artıkbilmiyorum ne soğuttu bu bebikleri bu kadar ek gıdadan
ben bugün itibarıyla ara vermeye karar verdim 3gün hiç bişeilde kaşık götürmeyecem ağzına unutsun diye c.tesi de yeniden başlayacam bakalımm artıkk
biz yerken öle bir bakıyo ki sanki işkence ediyomuşum gibi geliyor kuzucuğuma
sağol canım cevap için allah hepimize kolaylık versin
bu arada bu ek gıda işini başaran anneler ve bebeklerini tebrik ediyorum zor işş çünküü
kızlar merhaba bende geçen sene eylülde hamile kalmıştım ama kalbi durdu bebeğimin hiç üye olamadım burda şimdi olsaydı sizlerin bebekleriyle aynı olacaktı. Neyse cennetlik oldu yavrum. Şuan da 25 haftalık gebeyim çok şükür Allahıma binlerce şükür bir sorunum yok inşallah olmasın da sağlıkla kucağıma alayım. Sizlere de bebişlerinizle mutluluklar diliyorum.
sürekli okuyorm seni cnm Allah yardm etsn.bi ara bnmkide gece defalarca uyndı.azcık bşy yiyip yatıyodu.iyice acıksn bencede en az 4 saat .iyi yerse uyanmıycağını düşünüyorm.
ya bu pompayı nerden kiralıyosunuz?
ben kayserideyim ben de istiyorum ama nerden kiralanıyo hiç bilmiyorum...
siz hangi şehirdesiniz?
bir de hijyen olayı nasıl oluyo
evet ara vermek en iisi..bizim de bi ara vardı bikaç gün ara iyi geliyor...
Eczaneden kiralaniyor benim bildigim. Aparatlar kisiye ozel oluyor.
ayy gerçekten mi teşekkür ederim cevap için umudum arttı sayende
Bu saate kadar 6 kere kalktı. Artık sinirimden ağladım. Kaç gündür 2 saat kesintisiz uyudum hatirlamiyorm. Surekli emmekten sutte birikmiyo memede. Uykum kacti. Disi bir ciksa rahat etsek. Yine uyandi
ya bu pompayı nerden kiralıyosunuz?
ben kayserideyim ben de istiyorum ama nerden kiralanıyo hiç bilmiyorum...
siz hangi şehirdesiniz?
bir de hijyen olayı nasıl oluyo kiralanınca?
ben internetten kiraladım hijyen sorunu yok çünkü sadece gövde kısmı aynı hortumu biberonu diger her şeyini ayrıca gönderiyolar onuda almak zorundasın. emed medikalden kiraladım internetten pompa ayrıca aparatları ve korga 110 lira bir aylık. ev pompası gibi degil çok güçlü çekiyor
Benimde bir bebeğim olsada bende uykusuz bırakıp yordugu ıcın aglasam :) Bu yaptıklarının bi bedelide var annesi cenneti ayaklarınızın altına seriyor Rabbim :) dişi cıksın ınsallah bır an öncede senmisin bana sinirlenen diye ısırsın bi sizi yumurcak :)) Rabbim tüm isteyenlerle beraber banada nasip etsin inşallah.acaba olucakmı dıye uykusz kalmaktansa bu sekılde uykusuz kalayım bende :))
Canim merhaba, oglum yedi aylik ve gece ustunu cok aciyor.neyse ki onceden mothercare den uyku tulumu almisim.cok isime yaradi.disi pamuklu oldugu icin terletmiyor. Su an 6-18 ay bedenini kullaniyor.yani gelecek kis da kullanicaz ins.dikkat etmen gereken nokta 2 farkli dolgulu tip olmasi. 2,5 tog ve 1 tog deniyor.biz ankaradayiz ve 2,5 tog kullaniyorum. 20-21 derece oda sicakliginda uyuyor. Uzerinde ustune baska ortuye gerek yok yaziyor ama ben penye bir battaniye ortuyorum.ne de olsa kolsuz ve benim bile yorgan disinda kollarim usuyor. Ayin 15indeki indirimlerden alabilirsin.kusura bakma tel.den yaziyorum.bnmde 4 defa sağdığımdan sanırım daha az çıkıyo.zaten sonuna kadar sağmıyorm artık çok sıkıldm.bnm oğlanda süt israf ediyo hala gaz bu ayda a.bilmiyorm üşütüyomuyum.halbuki ev sıcak çokda dikkat ediyorm.gece üstünü çok açıyo.tulum almak istiyorm ama hep naylonlu snırım burdkiler.netten alsam hangi marka iyi arkadaşlr.geçmiş olsn sana.bnmde bileğim ağrıyo üstüne yatmışım ödem oluşmş.
Allah her isteyene nasip etsin saglıklı bir bebek inşallahhhh. bende bazen uykusuzluktan sinirleniyorum aglıyorum ama aklıma gelince kendime kızıyorum olmayanlar var daha zor sagıksız çocukları olanlar var diye. yaşınız kaç ne kadar zamandır deniyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?