2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bizimki dis gibi gorunuyor simdilik. Insallah devam etmez

Yavas yavas alisacak sakin pes etme. Bizim gece beslenmesini kesmemiz lazimdi ama benim oglum gunduz yeteri kadar yemedigi icin gece cok acikiyor. En zindan bire dusurebilsem o da kar

Bizimki dis gibi gorunuyor simdilik. Insallah devam etmez

Yavas yavas alisacak sakin pes etme. Bizim gece beslenmesini kesmemiz lazimdi ama benim oglum gunduz yeteri kadar yemedigi icin gece cok acikiyor. En zindan bire dusurebilsem o da kar

Evet cnm alışacak sanırım be sefer 11 e kadar uyanıp durdu 11:30 emzirdim 3 saat uyudu şaşkınım utanıp baktım bir ara.sonra 2 saat ama gece 4 den sonra gene aynı.buda büyük gelişme 3 kere emmiş oldu.ilkinde su verdim.gündüz yeteri kadar besleniyor diye düşünüyorum ki şöyle beslenme programımız
Sabah kahvaltı yumurta peynir pekmez anne sütüyle hazırlanmış 70 cc kahvaltı muhallebisi

3 saat sonra sebze püresi çiğerli yada kıymalı4-5 yemek kaşığı

4 saat sonra meyva yada yoğurt

19:30 gibide gece muhallebisi
Tabi bu aralarda uyurken ve uyandıpında azar azar emiyor
En son gece 20:30 da iyice emip uyuyor.bu beslenmeyle geçen ay 670 gr almıştımşuan nendurumda bilmiyorum 13 ünde 7 ay kontrolü var.uzun uzun yazdım ama ek gıda ile ilgili soru çok oluyor.
Yani bu kadar yemeye sabaha kadar durabilir diye düşünüyorum.tarım saate bir uyanması alışkanlık artık.teşekkür ederim bu arada verdiğin cevaplar için.inş.uyumaya başlıyacak.

kızlar çok gec yatıyoruz ne yapsam olmuyor saat 1 den önce gece uykusuna girmiyor,21:30 gibi uyuyor 45 dk. filan sonra uyanıp oyun oynuyor gece yarısına kadar(bende sabah işe gidiyorum çok zor oluyor,

Allahtan ben ücretsiz izindeyim deneyecez artıkbilmiyorum ne soğuttu bu bebikleri bu kadar ek gıdadan
ben bugün itibarıyla ara vermeye karar verdim 3gün hiç bişeilde kaşık götürmeyecem ağzına unutsun diye c.tesi de yeniden başlayacam bakalımm artıkk
biz yerken öle bir bakıyo ki sanki işkence ediyomuşum gibi geliyor kuzucuğuma
sağol canım cevap için allah hepimize kolaylık versin

bu arada bu ek gıda işini başaran anneler ve bebeklerini tebrik ediyorum zor işş çünküü

kızlar çok gec yatıyoruz ne yapsam olmuyor saat 1 den önce gece uykusuna girmiyor,21:30 gibi uyuyor 45 dk. filan sonra uyanıp oyun oynuyor gece yarısına kadar(bende sabah işe gidiyorum çok zor oluyor,

cnm öğlende uyanıyodu değilmi seninki peki gün içi uyku saatleri nasıl ve kaç kez.bizim 2 defa uyuyo.geçen hafta çok kötüydü erken uyutmaya çalışmışım gün içi hem çabuk uyandı hemde hep mızmızdı.şimdi şöyle aşağı yukarı;sabah 7 gibi uyanıyo,9 gibi mızmızlık başlıyo ama uyutmuyorm yoksa düzeni kaçıyo 10 gibi uyuyo 11.30 gibi uyanıyo ama uyanırsa arada geri uyutuyorm yoksa mutsuz oluyo.saat 3 gibi geri uyutuyorm 4.30 civarı uyanıyo.dahada uyutmuyorm.7-7.30 gibi gene mızmızlık tabi yedir yatır 8i buluyo gibi.tavsiyem bi gün oyala akşam uykusu yapma sabahta daha erken kalkmalı tabi.inş düzene girer.bizimde gece çok uyanıyo gazdan

sürekli okuyorm seni cnm Allah yardm etsn.bi ara bnmkide gece defalarca uyndı.azcık bşy yiyip yatıyodu.iyice acıksn bencede en az 4 saat .iyi yerse uyanmıycağını düşünüyorm.

kızlar merhaba bende geçen sene eylülde hamile kalmıştım ama kalbi durdu bebeğimin hiç üye olamadım burda şimdi olsaydı sizlerin bebekleriyle aynı olacaktı. Neyse cennetlik oldu yavrum. Şuan da 25 haftalık gebeyim çok şükür Allahıma binlerce şükür bir sorunum yok inşallah olmasın da sağlıkla kucağıma alayım. Sizlere de bebişlerinizle mutluluklar diliyorum.

Ya bende de aynı sorun var 9-10 gibi dayanamayıp Uyuyo sonra gece yarısı 3 te uyuyoruz bu saate kadar 2 kere yemek yedi yine uyuyo nasıl düzeltcem bilemedim

ya bu pompayı nerden kiralıyosunuz?
ben kayserideyim ben de istiyorum ama nerden kiralanıyo hiç bilmiyorum...
siz hangi şehirdesiniz?
bir de hijyen olayı nasıl oluyo kiralanınca?

evet ara vermek en iisi..bizim de bi ara vardı bikaç gün ara iyi geliyor...

rabbim sağlıkla kucağına versin yavrunu cnm bnm çok üzüldüm sağolasın

sürekli okuyorm seni cnm Allah yardm etsn.bi ara bnmkide gece defalarca uyndı.azcık bşy yiyip yatıyodu.iyice acıksn bencede en az 4 saat .iyi yerse uyanmıycağını düşünüyorm.

😄😄her yolu deniyorum napim.uykuya dalamıyor kendi uyumayı öğrenemedi ağlarsa ancak kendi kendine uyur ama bu zamana kadar kıyamadım artık büyüdükce öğrenir genelde 1 yaşında öğreniyorlarmış.işe başkıcaktım bıraktım valla.ii oldu bu şekilde zor giderdim hem oğluşumdan ayrılmıcam.

Eczaneden kiralaniyor benim bildigim. Aparatlar kisiye ozel oluyor.

hımm anladım büyük eczaneler ya da medikalcilerde olabilir...mantıklı...
ayy gerçekten mi teşekkür ederim cevap için umudum arttı sayende

evet evet kesinlikle..benm kızımda başta öle bi dönem geçirdi bikaç gün ara verdik...sonra unuttu onu..ha süper yiyo mu dersen hayır
ama en azından o uhyu unuttu..hoşuna giden şeyleri biraz yiyo...

Bu saate kadar 6 kere kalktı. Artık sinirimden ağladım. Kaç gündür 2 saat kesintisiz uyudum hatirlamiyorm. Surekli emmekten sutte birikmiyo memede. Uykum kacti. Disi bir ciksa rahat etsek. Yine uyandi

Bu saate kadar 6 kere kalktı. Artık sinirimden ağladım. Kaç gündür 2 saat kesintisiz uyudum hatirlamiyorm. Surekli emmekten sutte birikmiyo memede. Uykum kacti. Disi bir ciksa rahat etsek. Yine uyandi

Benimde bir bebeğim olsada bende uykusuz bırakıp yordugu ıcın aglasam :) Bu yaptıklarının bi bedelide var annesi cenneti ayaklarınızın altına seriyor Rabbim :) dişi cıksın ınsallah bır an öncede senmisin bana sinirlenen diye ısırsın bi sizi yumurcak :)) Rabbim tüm isteyenlerle beraber banada nasip etsin inşallah.acaba olucakmı dıye uykusz kalmaktansa bu sekılde uykusuz kalayım bende :))

Allah her isteyene nasip etsin saglıklı bir bebek inşallahhhh. bende bazen uykusuzluktan sinirleniyorum aglıyorum ama aklıma gelince kendime kızıyorum olmayanlar var daha zor sagıksız çocukları olanlar var diye. yaşınız kaç ne kadar zamandır deniyosunuz

Canim merhaba, oglum yedi aylik ve gece ustunu cok aciyor.neyse ki onceden mothercare den uyku tulumu almisim.cok isime yaradi.disi pamuklu oldugu icin terletmiyor. Su an 6-18 ay bedenini kullaniyor.yani gelecek kis da kullanicaz ins.dikkat etmen gereken nokta 2 farkli dolgulu tip olmasi. 2,5 tog ve 1 tog deniyor.biz ankaradayiz ve 2,5 tog kullaniyorum. 20-21 derece oda sicakliginda uyuyor. Uzerinde ustune baska ortuye gerek yok yaziyor ama ben penye bir battaniye ortuyorum.ne de olsa kolsuz ve benim bile yorgan disinda kollarim usuyor. Ayin 15indeki indirimlerden alabilirsin.kusura bakma tel.den yaziyorum.
.

Aminnn inşallah :) 27 yasındayım 1,5 yıllık evlıyım 1 yıldır deniyoruz gectiğimiz ay bi düşük yaşadım.Ona bile şükrediyorum düşünün halimi :) Bir kez nasip eden Rabbim saglıklı bir şekilde tekrarınıda nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…