Burdaym canım
oooo kimleri görüyorum taliaa hanımlarda burdaymış...dım tıs dım tıssss (piyanist şantör hesaaabıı :)
Erva da uyudu tatliskom
kızlar acil cevaplarınızı bekliyorum oglum meme tutmuyor artık dogal olarak sütüm bitme noktasında malt içeceklerine sarıldım kesilmesin diye elimle sagarak biraz çıkartabiliyorum ama evdeki pompamla çıkmıyo hiç. bende hastane tipi pompa kiralama karar verdim onlar çok güçlü oluyo satın almaya kalksam milyarlar yani almaya degmez sizce hangi markayı alıyım kullanan varsa acil yardım. bide siz memeyi reddeden çocuklarınıza tekrar nasıl alıştırdınız ve çok çok az gelen sütüm geri gelir mi artar mı yoksa ugraşmıyım mı ay gelsinde sagıp veririm emmesede aslında gece uykuluyken tutuyorda bi şey gelmeyince uyuyor garibim
aman yardımı eksik kalsn beğenmiyorm ben onun yaptığını.hem mutfağı dağıtıyo hemde güzül yapmıyo.misafirlere bi peçete koydu onu bile peşinden ben düzelttim.eşim ondan gzl yardm ediyo bana.istedkleri hafasonu eşim yanlarnda olsn ben başımın çaresine bkıyım.neyse ya sevemedm hiçbirini bi türlü.sen nasılsn cnm ne var ne yok.doktora gittinizmi kızın nasıl.bi kaç gün çok zorladı bnmki sürekli huysuzdu.
kızlar ben bir şey soracağım.benim 7 haftalık bir bebeğim var.doktorlar 2 saatten önce meme vermeyin gaz birikir,hazımsızlık yapar bebeğe diyor.etraftan da doktorlara bakma sen sık sık emzir diyorlar.kızım çok gazlı kimi dinlesem bilmem.siz nasıl yapıyordunuz ilk aylarda emzirmeyi?ne yapsam doğru olur kızımı aç mı bırakıyorum 2-3 saatte bir emzirince ?
benim kızım sanırım solak vediğim her şeye sol elini uzatıyor
canım benim de kızım biraz huysuzdu bu ara, bende hasta oldum midem çok kötüydü o günden beri sütüm cok gitt günde 650 filan ancak çıkıyor( ek gıda da problem var kahvaltı ve çorbayı güzel yemiyor eee haliyle süt yetmiyor,uyku problemi devam , dr.a 8 aylık gideceğiz.
enteresan niye ki? benim iki yeğenim de solak ve bu kadarlıkken belli olmuştu. kızım 7 aylık. sağ elini de kullanıyor ama sol eli doluysa :)canım kızın ne kadarlık? iyice sag taraftan vermeyi dene hala sol elini kullanırsa doktora söyle mutlaka eger yaşında degilse saglaklık solaklık belli olmaz belirli elini uzatmaması lazımmış bi kaç sıkıntımız için doktora gittigimizde o söylemişti.
sağol cnm ya oluyormuş demekki bende hamilelikte kum döktüm ama hiç hissetmemiştim bazılarında ise böyle sancılı oluyormuşBurcu gecmis olsun cnm simdi nasil iyi mi kucucuk cocukta da kum oluyo muki
Olabilir cnm dikkat et gecengun tv de izledim bazen dogustan tembellik olabiliyormus sen normal dogum mu yaptin sezeryan mi
Benimki memede uyumuyordu sadece gece surekli uyanip emmek istiyordu. Emzik almamasi kotu. Avutmayi dene bakalim insallah ise yararEmzikle biberonu almıyor deniyorum ama yok zaten çoğunzaman emmiyor bile apzında tutuyor ayağımda sallıyorum vermim diye evet uyuyor 10 dk sonra meme karnıntok eminim ayy 2-3 saat uyusa canıma minnet.sağol cevap verdiğin için.kaç günde memede uyumayı bıraktı seninki peki
Benimki memede uyumuyordu sadece gece surekli uyanip emmek istiyordu. Emzik almamasi kotu. Avutmayi dene bakalim insallah ise yarar
BURCU gecmis olsun. Ilk defa duydum bebekte kum dokme. Benim oglum da iki gundur surekli agliyor uyku falan yok. Kum mu dokuyor kurt mu dokuyor bilemiyorum ama ben saclarimi dokmeye basladim stresten
Benimki memede uyumuyordu sadece gece surekli uyanip emmek istiyordu. Emzik almamasi kotu. Avutmayi dene bakalim insallah ise yarar
BURCU gecmis olsun. Ilk defa duydum bebekte kum dokme. Benim oglum da iki gundur surekli agliyor uyku falan yok. Kum mu dokuyor kurt mu dokuyor bilemiyorum ama ben saclarimi dokmeye basladim stresten
Benim bebeğim de emmeyi reddediyor bazen. Ama ben farkettim ki artık 5 dakikada doyuyor. Milkplus ve stilltea tavsiye ederim.
Bu arada pompa bebek kadar süt çıkaramaz. Ben de sağdığımda az süt çıkıyor ama bebeğimin kilo alımı normal, ek gıdada çok vermiyorum. Demekki süt yetiyor. Sadece fazlası çıkmıyor artık eskisi gibi.
Gece emzirebildiğin kadar emzir. Sütün geri gelir sakın vazgeçme. Diş çıkartıyor olabilir, adetin başladıysa o dönemlere girince kokun değişiyor olabilir vs...
Tek yapman gereken biberon yada emziği çok vermemen. Bol su,yeşillik ve malt içecekleri mutlaka dene.
canım benim de kızım biraz huysuzdu bu ara, bende hasta oldum midem çok kötüydü o günden beri sütüm cok gitt günde 650 filan ancak çıkıyor( ek gıda da problem var kahvaltı ve çorbayı güzel yemiyor eee haliyle süt yetmiyor,uyku problemi devam , dr.a 8 aylık gideceğiz.
enteresan niye ki? benim iki yeğenim de solak ve bu kadarlıkken belli olmuştu. kızım 7 aylık. sağ elini de kullanıyor ama sol eli doluysa :)
sağol cnm ya oluyormuş demekki bende hamilelikte kum döktüm ama hiç hissetmemiştim bazılarında ise böyle sancılı oluyormuş
sezaryen cnm canım 36 haftalık ..
cumartesi kontrolmüz var 7. ay artık orda sorarım temmbellik mi alışkanlık mı her ne ise :))
kızlar ya kızım 6,5 aylık oldu ek gıdayaa hala geçemedik kızım şiddetle reddediyor ağzını sım sıkı kapatıp kafayı iki tarafa savuruyor tatları değiştirip deniyorum onuda istemiyor zorlarsam ağlıyor çok zorlarsam sonrası için sıkıntı olur diye ısrarcı olmamaya çalışıyorum sizdede böyle olan var mı nasıl önüne geçebilirim bilmiyorum bi ara iyi iyi başlamıştık ama son 10-15 gündür hiçç yemiyor uff ya fikri olan varmııı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?