devam sütü kullanan arkadaşlar, muhallebisine çorbasına vs devam sütü koyacağım zaman, bu devam sütünü muhallebiyle veya çorbayla beraber kaynatsam bir zararı olur mu? yoksa muhallebiyi çorbayı vs pişirip sonradan mı eklemem lazım? bilgisi olan var mı acaba?
Birde gece çayını kucağına almadan yatağında vermeni tavsiye ederim belli bîr süre sonrada madem meme yok kucakta uyim bari diyo😄mümkünse yatağında ver ben öyle kurtardım memeden şimdi 3 kere emiyor ama keyfînden diş çıkarmasa uykusu düzene giricek sanırım.
Bunu bilmiyordum ama tuz konusunda o kadar katı değildim ek gıdaya başladığımızda beğenmezse az bişey koyarım diyordum ama bebeğim aramadı tuzu en de koymadım hiç.ama şeker konusunda daha katıyım önce sebzeye falan alışsın öyle .meyveyi bile en son verdim ben şurda 1 aydır meyve veriyorum önce sebzeye alışsın diye.birazdan uyansın çorba yaptım bakalım yicek mi
bu sabah yaptım baya yedi. size de fikir olsun kahvaltı için :)
http://www.gurmebebek.com/bebegimin-ilk-omleti-146629
kızlar çok sıkılıyorm ya.gün boyu mutfaktan çıkamıyorm inanın yemek bebek bulaşık süt sağma döngüsü.eşim işten çıkıyo o saatte bebek uyuyo oluyo yine bşy yapamıyorz.akşm oluyo yorldm diyip yatıyo eşim.halbuki benm kadr yorlmuyo oturuyo genelde işte.bense inanın hiç oturmuyrm inanın.haftasonu illa ailesi çağırıyo gtsem köyde dört duvar arasnda kafamda hiç sarmıyo.gitmesm işim var deyip bi bahaneyle illa eşimi çağırıyolar.bense bebek ütü çamaşır.eşim anlayşlı aslnsa ama kış die napıym diyo.ben çalışıyodm izin aldm.kendime bkamıyorm değersiz hissediyorm kendimi bazı hareketlernden çok sıkıldm
benim oğlumda uykusu derinleşene kadar başını sğa sola atıp duruyo yatakta.yatırınca tekrar kucağıma alıp seviyorum,pışpışlıyorum sakinleşince tekrar yatırıyorum.bazen de kucakta uyumak istediğinde gündüzleri aynı şeyi yapıyo,kucağıma alınca biley olmamış gibi uykuya devam ediyo.arada gözlerini açıp bakıyo hala kucakta mıyım diye sonra aynen devam uykuya :) seninki de kucakta uyumak istiyo olabilir mi?küçükken aynı şeyi gazı olduğunda da yapıyodu artık öyle bi problemleri kalmadı ama.
diş kökleri oluşurken çok ağrı yaparmış doktorumuz oyle demişti ve huysuzluk .. ondan olabilir mi acaba
bir dönem bizimkide oyle idi buyume atağı da olabilir
benim kızımla aynı gun doğmuşlar
dişimiz de yok emeklemiyorda ama yürütece koyduğumuz zaman fırıl fırıl dönuyor evde
koridorda ki halılarımı topladım rahat dolaşsın diye :)
kaç kilo bu arada
Bu sabah ben de yaptim biraz zorlama ile bayagi yedi. Ilkinde cok az yemisti. Zorlama dedigim de eline ekmek verdim arada da bunu yedirdim. O zaman daha rahat kabul ediyorbu sabah yaptım baya yedi. size de fikir olsun kahvaltı için :)
http://www.gurmebebek.com/bebegimin-ilk-omleti-146629
keşke istanbulda olsam hergn biyer gezerdm ama maalesef orta gelişmş bi ilçedeymüzülme bir çoğumuz bu durumu yaşıyoruz ev işleri bebek çok zor seni çok iyi anlayabiliyorum yaşadığın şehri bilmiyorum ama istanbuldaysan havalar çok güzel koy bebeğini pusete çık parka çok iyi geliyor yada avm gündüz öğleden önceleri çok ferah oluyor ben çok bunaldığımda böyle yapıyorum geçenlerde kendime bir elbise aldım dünyalar benim oldu alt üstü bir elbise ama o kadar zaman olmuş ki kendime bir şey almayalı sende bir şeyler al kendine
Bu sabah ben de yaptim biraz zorlama ile bayagi yedi. Ilkinde cok az yemisti. Zorlama dedigim de eline ekmek verdim arada da bunu yedirdim. O zaman daha rahat kabul ediyor
keşke istanbulda olsam hergn biyer gezerdm ama maalesef orta gelişmş bi ilçedeym
bu bebekler hep aynı ya bzmde ekmek vernce hmm hmm söyleniyo ona bende tıkıştrmaya çalışıyorm fırsattan istifade:)
sebze ne kadar yediriysnz arkadaşlar ve hala püre yapıyomusnz ben yapmıyorm ama byle daha az yiyo
devam sütü kullanan arkadaşlar, muhallebisine çorbasına vs devam sütü koyacağım zaman, bu devam sütünü muhallebiyle veya çorbayla beraber kaynatsam bir zararı olur mu? yoksa muhallebiyi çorbayı vs pişirip sonradan mı eklemem lazım? bilgisi olan var mı acaba?
Arkadaşlar ya destek istiyorum siz olsanız ne yapardınız oğlumu bırakamadıpım için işten çıkmıştım ozaman 6 aylıktı şimdi 8,5 aylık ama çok güzel bir iş fırsatı geldi 8:00-16:00 çalışma saatleri cumarteside 12;00 ye kadar maaşıda oldukça iyi ne yapmalıyım annemin çok yakınına taşınıyorum zaten 1 ay sonra yani annem bakıcak ona alışkın sadece emerek yada kucakta sallayarak uyuyor.bilemiyorum ne yapmalıyım onun geleceği için çok artısı olucak bu işin ama birde onun öğrendiklerini kaçırmak bu zamanlarını kaçırmak.siz olsanız ne yapardınız yaa
Kizlar nasilsiniz.epeydir yazamadim cunku ikizlerim ve ben feci hastalandik.kizim ikinci kez 6. Hastalik geciriyor huysuzlugu had safhada.
Oglum baygin baygin durdu iki gun,salgina yakalanmis,antibiyotik igne ve sayisiz suruplari var ikisinin de.ben annemdeyim.
Salak gorumcemin mevlidinden sonra ucumuz de hasta olduk.gitsen bir dert gitmesen bir dert.zaten aksama kadar odada cocuk salladim bir yardim eden olmadi.
Guzel guzel oynayan cocuklara da nazar degdi.kizim cok mizmiz oldu.mevlidde odayi emekleye emekleye dort donerse,ortanca gorumcemin dokuz ayi bitmis ama hala saga sola donemeyen oglu yaninda,nazar olur tabi.oglum da adam gibi oturuyor aksama kadar,ona da birsey oldu.zaten tek bakmaktan korkuyordum,hepten cesaretim kirildi.inanin tv aciyorum devamli,yoksa susuturamiyorum.kizim yurutecte bile durmuyor.aranizda tv izleten var mi?
Bu arada 8 bucuk aylik olduk.kizim masallah 8540 gr ve 72 cm.
Oglum da masallah 11520 gr ve 77 cm.oglum emeklemiyor henuz,hem de hic.ama kizim evi geziyor emekleyerek.doktor oglan daha once yuruyecek diyor.
Bu arada kizlar bu donemlerde bebekler gece devamli kalkip gunduz yaptigi aktiviteleri yapmak istermis.oyun istermis.kontrole gittigimde uyku egitimini anlatacagini,eger solediklerini yaparsam bir haftada uykularinin duzelecegini soyledi.hepimizin bildigi yontemlerden farkli birsey mi bilmiyorum ama paylasacagim elbet.
Sizler nasilsinz?bebisleriniz kac disi cikti?benim oglumun iki disi var,kizim da henuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?