2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
devam sütü kullanan arkadaşlar, muhallebisine çorbasına vs devam sütü koyacağım zaman, bu devam sütünü muhallebiyle veya çorbayla beraber kaynatsam bir zararı olur mu? yoksa muhallebiyi çorbayı vs pişirip sonradan mı eklemem lazım? bilgisi olan var mı acaba?

Bildiğim kadarıyla devam sütü pişirilmez vitaminleri ölür piştikten sonra ekle ben öyle yapıyorum katı bir şeye ekleyeceksen suda ez öyle ekle yoksa direk ekleyebilirsin eriyo

kucağımda vermedim zaten yatağında verdim ama cin gibi açıldı gözleri içti ama uyumadı yine salladım öyle uyudu :)

ben ek gıdaya meyve ile başladım ama oğlum hala sebzeyi meyveden daha çok seviyor. inşallah yer çorbasını annesi.

Çorbasını içti dünküne göre daha iyiydi bugün çok şükür uyumadan önce de 1 çay b.un çorbası içti erken uyuyo benim oğlum bu saatte:)

kızlar çok sıkılıyorm ya.gün boyu mutfaktan çıkamıyorm inanın yemek bebek bulaşık süt sağma döngüsü.eşim işten çıkıyo o saatte bebek uyuyo oluyo yine bşy yapamıyorz.akşm oluyo yorldm diyip yatıyo eşim.halbuki benm kadr yorlmuyo oturuyo genelde işte.bense inanın hiç oturmuyrm inanın.haftasonu illa ailesi çağırıyo gtsem köyde dört duvar arasnda kafamda hiç sarmıyo.gitmesm işim var deyip bi bahaneyle illa eşimi çağırıyolar.bense bebek ütü çamaşır.eşim anlayşlı aslnsa ama kış die napıym diyo.ben çalışıyodm izin aldm.kendime bkamıyorm değersiz hissediyorm kendimi bazı hareketlernden çok sıkıldm

üzülme bir çoğumuz bu durumu yaşıyoruz ev işleri bebek çok zor seni çok iyi anlayabiliyorum yaşadığın şehri bilmiyorum ama istanbuldaysan havalar çok güzel koy bebeğini pusete çık parka çok iyi geliyor yada avm gündüz öğleden önceleri çok ferah oluyor ben çok bunaldığımda böyle yapıyorum geçenlerde kendime bir elbise aldım dünyalar benim oldu alt üstü bir elbise ama o kadar zaman olmuş ki kendime bir şey almayalı sende bir şeyler al kendine

bilemiyorum olablir dikkatini başka şeye çekince sallamayı bırakıyor:26:

10,5 tu en son sanırım yada 11 unuttum:) yürütece koymadım düşünmüyrum koymayı. çok hantal çok

Merhabalar. 20 haziran doğumlu bi oğlum var benimde. Bugün bende bu omletten yaptım ama yediremedim bi türlü

keşke istanbulda olsam hergn biyer gezerdm ama maalesef orta gelişmş bi ilçedeym
Bu sabah ben de yaptim biraz zorlama ile bayagi yedi. Ilkinde cok az yemisti. Zorlama dedigim de eline ekmek verdim arada da bunu yedirdim. O zaman daha rahat kabul ediyor

bu bebekler hep aynı ya bzmde ekmek vernce hmm hmm söyleniyo ona bende tıkıştrmaya çalışıyorm fırsattan istifade:)
sebze ne kadar yediriysnz arkadaşlar ve hala püre yapıyomusnz ben yapmıyorm ama byle daha az yiyo

Catalla ya da patates eziciyle eziyorum ben sebzeleri. Bir kucuk kase ya da yarim kase yiyor genelde. Bazen de 4-5 kasik yiyor

Kizlar nasilsiniz.epeydir yazamadim cunku ikizlerim ve ben feci hastalandik.kizim ikinci kez 6. Hastalik geciriyor huysuzlugu had safhada.
Oglum baygin baygin durdu iki gun,salgina yakalanmis,antibiyotik igne ve sayisiz suruplari var ikisinin de.ben annemdeyim.
Salak gorumcemin mevlidinden sonra ucumuz de hasta olduk.gitsen bir dert gitmesen bir dert.zaten aksama kadar odada cocuk salladim bir yardim eden olmadi.
Guzel guzel oynayan cocuklara da nazar degdi.kizim cok mizmiz oldu.mevlidde odayi emekleye emekleye dort donerse,ortanca gorumcemin dokuz ayi bitmis ama hala saga sola donemeyen oglu yaninda,nazar olur tabi.oglum da adam gibi oturuyor aksama kadar,ona da birsey oldu.zaten tek bakmaktan korkuyordum,hepten cesaretim kirildi.inanin tv aciyorum devamli,yoksa susuturamiyorum.kizim yurutecte bile durmuyor.aranizda tv izleten var mi?
Bu arada 8 bucuk aylik olduk.kizim masallah 8540 gr ve 72 cm.
Oglum da masallah 11520 gr ve 77 cm.oglum emeklemiyor henuz,hem de hic.ama kizim evi geziyor emekleyerek.doktor oglan daha once yuruyecek diyor.

Bu arada kizlar bu donemlerde bebekler gece devamli kalkip gunduz yaptigi aktiviteleri yapmak istermis.oyun istermis.kontrole gittigimde uyku egitimini anlatacagini,eger solediklerini yaparsam bir haftada uykularinin duzelecegini soyledi.hepimizin bildigi yontemlerden farkli birsey mi bilmiyorum ama paylasacagim elbet.
Sizler nasilsinz?bebisleriniz kac disi cikti?benim oglumun iki disi var,kizim da henuz yok

Artik pure yapmiyorum,iyice haslandiktan sonra catalla ezip veriyorum.artik gerrk yok bence.
Bugun mesela annem terbiyeli kerevizli sulu kofte yapmisti,ondan yedirdim.tavsiye ederim severek yiyorlar.

Canim neden corbaya muhallebiye devam sutu katiyorsun ki? Normal,kendine yaptigin corbalardan yedirebilirsin artik.
Ben bebelac sutlu irmikli muhallebi vriyorum,zaten devam sutu var icinde.

arkadaşlar günlük menümü paylaşayım hem sizin içinde örnek olur, sizde bana yanlış veya eksik birsey varsa söyleyin canlar:))benim kızım geç yatar geç kalkar en baştan beri,o yüzden güne geç başlıyoruz.
sabah 200 ml süt bırakıyorum.
kalkana kadar uyurken içiyor
11:30 gibi kalkar ,babası 12:30 gibi kahvaltı verir
sonra uyur ben 14:30 da gidiyorum gidince meyve püresi 15:00 gibi
arada süt olursa süt az içer
16:00 gibi yoğurt,içine bir tane biskuvi eziyorumm.
akşam yemeği saatinde 19:00 gibi sebze püresi
150 ml ane sütü ,gec yatarsa bir 150 ml devam sütü
gece bir öğün 150 ml anne sütü

Arkadaşlar ya destek istiyorum siz olsanız ne yapardınız oğlumu bırakamadıpım için işten çıkmıştım ozaman 6 aylıktı şimdi 8,5 aylık ama çok güzel bir iş fırsatı geldi 8:00-16:00 çalışma saatleri cumarteside 12;00 ye kadar maaşıda oldukça iyi ne yapmalıyım annemin çok yakınına taşınıyorum zaten 1 ay sonra yani annem bakıcak ona alışkın sadece emerek yada kucakta sallayarak uyuyor.bilemiyorum ne yapmalıyım onun geleceği için çok artısı olucak bu işin ama birde onun öğrendiklerini kaçırmak bu zamanlarını kaçırmak.siz olsanız ne yapardınız yaa

kesinlikle kabul etmelisin bence.Onun için ,onun geleceği için çalışıyoruz hepimiz.Ayrıca çalışmazsan da büyüyünce sana inan 'iyi ki benim için çalışmamışsın' ,demeyecektir.Ama ihtiyaçlarını karşılayamayınca 'Niye bizim paramız az da istediğim yapılmıyor', der malesef.
Tabi ki bu benim fikrim ve karar senin

Geçmiş olsun canım kuzucuklara...Bu ara salgın var benimki de kötü.
Uyku eğitimini de mutlaka bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…