önümüz bahar sonra da yaz. bol bol dışarı çıkarırsın hem onlar enerjilerini atarlar hem evin stresinden çıkarsın. yazı iple çekiyorum sokağa çıkasım var paso gezesim var :) merak ettim birbirlerini kıskanıyorlar mı? daha erkendir belki de bilmiyorum ama.
ya canım bi şey sorucaktım 9. ayda ne aşısı bu internetten aşı takvimine baktım 9. ayda aşı yok bizede aile hekimimiz 6.aydaki aşıdan sonra 12.ayda var o zaman gelin dedi bilgisi olanlarda paylaşırlarsa sevinirim
sizinkini bilemiyorum ama benimki acaip hareketli yani kilosu hareketsizlikten kaynaklanmıyor.her an eli,kolu,bacakları çırpınıyo.yerde de emeklemiyo ama kendi etrafında daireler çiziyo,dönüp duruyo,sürekli kollarından tutulup yürütülmek istiyo.druna emeklemediğini söylediğim de normal daha erken,emekler dedi.3 gün önce kontrolümüz vardı.kilolu bebeğim ama boyuyla orantılı bence.bir foto ekleyeceğim.sizi tenzih ederek yazıyorum,yanlış anlamayın;direkt ayını ve yaşını duyanlar saçma sapan sıfatlar yüklüyo oğluma ama bana kilosu gayet normal görünüyor.bilmiyorum belki de annesi olduğumdan ne de olsa kargaya yavrusu anka görünürmüş :) bi arkadaşta dobişko fln demiş acaip bozuluyorum bu tür laflara kötü niyetli söylenmediğini bilsem deekledim fotoyu sizin yorumunuzu da merak ediyorum,ben mi objektif bakamıyorum bebeğime?
Simdi gordum ya tabletten giriyorum ilk defa bilemedim alıntılari da yapamiyorum nedense enyse bebegin maşallah cok sağlıkli gorunuyor :)
Kimsenin lafini takma gayet saglikli ve kof'bos kilosu olmayan bir bebegin var masallah.
İnsallah canim ben de yazi iple cekiyorum,gelsin gezmeler
Oyuncak kavgamiz bolca var,birini kucagina alinca oteki beni dde al diye aglayip kollarini aciyor,sanirim bu kiskanmak oluyor
Bizi de 9. Ayda asiya cagirdi saglik ocagi,gelisimleriniin yazildigi o deftere de not aldi.bence sorustur tekkrar.ben dekan sayimini bilmiyordum.burada tekrar okuyunca pazattesi arayip soracagim.
sizinkini bilemiyorum ama benimki acaip hareketli yani kilosu hareketsizlikten kaynaklanmıyor.her an eli,kolu,bacakları çırpınıyo.yerde de emeklemiyo ama kendi etrafında daireler çiziyo,dönüp duruyo,sürekli kollarından tutulup yürütülmek istiyo.druna emeklemediğini söylediğim de normal daha erken,emekler dedi.3 gün önce kontrolümüz vardı.kilolu bebeğim ama boyuyla orantılı bence.bir foto ekleyeceğim.sizi tenzih ederek yazıyorum,yanlış anlamayın;direkt ayını ve yaşını duyanlar saçma sapan sıfatlar yüklüyo oğluma ama bana kilosu gayet normal görünüyor.bilmiyorum belki de annesi olduğumdan ne de olsa kargaya yavrusu anka görünürmüş :) bi arkadaşta dobişko fln demiş acaip bozuluyorum bu tür laflara kötü niyetli söylenmediğini bilsem deekledim fotoyu sizin yorumunuzu da merak ediyorum,ben mi objektif bakamıyorum bebeğime?
İnsallah canim ben de yazi iple cekiyorum,gelsin gezmeler
Oyuncak kavgamiz bolca var,birini kucagina alinca oteki beni dde al diye aglayip kollarini aciyor,sanirim bu kiskanmak oluyor
Bizi de 9. Ayda asiya cagirdi saglik ocagi,gelisimleriniin yazildigi o deftere de not aldi.bence sorustur tekkrar.ben dekan sayimini bilmiyordum.burada tekrar okuyunca pazattesi arayip soracagim.
ben de ikiz eşiyim.ikizim erkek,bizim bebekliğimiz- tavırlarımız senin ikizlerine çok benziyor.kıskanmayı sen biraz daha büyüdüklerinde gör gözünü korkutmak istemem ama :) özellikle kardeşim feci kıskançtı , her konuda olay çıkarırdı.ilkokula giderken o oyun oynarken ben ev ödevimi bitirirdim.bu bile kıskançlık konusu olurdu.o yapmış bitirmiş,benimki duruyo diye ağlama krizine girdiğini hatırlıyorum.eşya,oyuncak kıskançlığı hat safhadaydı zaten.umarım seninkiler daha uyumlu,ılımlı olurlar.
aşı konusunda bizim sağlıkocağı da 9. ayda ve 1 yaşında aşısı var diye not düşmüştü karnesine.bu ayki kontrolümüzde drumuz kan testi de yaptırdı.rutinde isteniliyo mu bilmiyorum ama.
bebegimin aşı karnesinde yok ama saglık bakanlıgının aşı takvimindede dokuzuncu ayda aşı görünmüyor:26:
İnan kiskanmalari kavgalari vs. Hic gozume gelmiyor,olursa olur ne yapalim ben sadece tekk basima kendi evimde bakma derdindeyim
Zaten benim de kizim is bitirici,agir kanli oglumun elinden oyuncagi alip kaciyor oglum feryat figanbana bakiyor oyuncagimi aldi diye onun aglamasi bitene kadar kizim oyuncaktan sikilip birakkmis oluyor
Birbirinize baglisinizdir ama degil mi,tek istegim omur boyu birbirilerini hic birakmamalari,kimse yoksa kardesim var demeleri.
büyük bi başarı bence aynı anda iki bebekle uğraşmak.hemileyken ikiz olsun çok istemiştim ama sağolsun oğlum bana iyi ki ikiz olmamış dedirtti!! ikiz olsa napardım bilemiyorum.bol bol enerji ve sabır diliyorum sana.
kardeşimle bebekken çok bağlıymışız birbirimize.şimdi de düşünürüz birbirimizi ama çok yakın değiliz nednse.arada büyük bi sorun da olmadı şimdiye kadar ama ilkokuldan sonra ayrı okullara gittik,farklı arkadaş çevrelerimzi ve farklı hayat görüşlerimiz oldu danırım ondan.hep sırdaşım olsun kardeşim,her şeyimi paylaşabileyeim istemişimdir,özenmişimdir öyle olanlara ama olmadı bizde öyle.inş.senin bebişler öyle olurlar.
ya canım bi şey sorucaktım 9. ayda ne aşısı bu internetten aşı takvimine baktım 9. ayda aşı yok bizede aile hekimimiz 6.aydaki aşıdan sonra 12.ayda var o zaman gelin dedi bilgisi olanlarda paylaşırlarsa sevinirim
Ya gece bir ayılıyor sanki günlerdir uyuyor.gecici günler evet sağlıklı şükür diyip katlanıyorum ama bi sıkıntısımı var acaba diye düşünüp duruyorum başka dr a götüreyim dedim oda aynı şeyi söylüyor anlamadım hayatımda hiç bukadar bişey için çaba harcamadım anlayamıyorum artık
Kizlar bebeklernize kuru uzum kuru kayisi kuru incir vs. Veriyor musunuz?
Ben dun aksam vermeye basladim,ama ne kadar verecegimi bilmiyorum.sicak suda bekletiyorum ama yine de sert oluyor kizim yutamiyor.
Allah yardımcımız olsun ne diyim. bu zamanda böyle diye bişey yok ya uyuyan uyuyor bence. bizimki de bu sabah 5 te bitirdi uykuyu. 5 e kadar da kaç kere kalktık hatırlamıyorum bile.
Allah yardımcımız olsun ne diyim. bu zamanda böyle diye bişey yok ya uyuyan uyuyor bence. bizimki de bu sabah 5 te bitirdi uykuyu. 5 e kadar da kaç kere kalktık hatırlamıyorum bile.
Ya bugün artık tak etti inan yürüyemiyorum şükürler olsun Allahım oğlumu verdi isyan etmek istemiyorum ama uyumayınca tüm gün onunla ilgilenemiyorum bile gülemiyorum da.eczacı bir arkadaşım durumumu görüp atarax şurup verelim kilosuda iyi dedi bilemedim alerji şurubuymuymuş uyku yapabilir diyor napıcağımı biliyorum. Korkuyorum da napsamki zararı yok diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?