2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

İnsallah canim ben de yazi iple cekiyorum,gelsin gezmeler
Oyuncak kavgamiz bolca var,birini kucagina alinca oteki beni dde al diye aglayip kollarini aciyor,sanirim bu kiskanmak oluyor

Bizi de 9. Ayda asiya cagirdi saglik ocagi,gelisimleriniin yazildigi o deftere de not aldi.bence sorustur tekkrar.ben dekan sayimini bilmiyordum.burada tekrar okuyunca pazattesi arayip soracagim.

Kimsenin lafini takma gayet saglikli ve kof'bos kilosu olmayan bir bebegin var masallah.

ben de ikiz eşiyim.ikizim erkek,bizim bebekliğimiz- tavırlarımız senin ikizlerine çok benziyor.kıskanmayı sen biraz daha büyüdüklerinde gör gözünü korkutmak istemem ama :) özellikle kardeşim feci kıskançtı , her konuda olay çıkarırdı.ilkokula giderken o oyun oynarken ben ev ödevimi bitirirdim.bu bile kıskançlık konusu olurdu.o yapmış bitirmiş,benimki duruyo diye ağlama krizine girdiğini hatırlıyorum.eşya,oyuncak kıskançlığı hat safhadaydı zaten.umarım seninkiler daha uyumlu,ılımlı olurlar.

aşı konusunda bizim sağlıkocağı da 9. ayda ve 1 yaşında aşısı var diye not düşmüştü karnesine.bu ayki kontrolümüzde drumuz kan testi de yaptırdı.rutinde isteniliyo mu bilmiyorum ama.

maşallah bebeişine bencede boyuyla orantılı kilosu gayet iyi görünüyor maşşallah benim oglanla fizigi hemen hemen aynı:)

bebegimin aşı karnesinde yok ama saglık bakanlıgının aşı takvimindede dokuzuncu ayda aşı görünmüyor:26:

İnan kiskanmalari kavgalari vs. Hic gozume gelmiyor,olursa olur ne yapalim ben sadece tekk basima kendi evimde bakma derdindeyim
Zaten benim de kizim is bitirici,agir kanli oglumun elinden oyuncagi alip kaciyor oglum feryat figan bana bakiyor oyuncagimi aldi diye onun aglamasi bitene kadar kizim oyuncaktan sikilip birakkmis oluyor
Birbirinize baglisinizdir ama degil mi,tek istegim omur boyu birbirilerini hic birakmamalari,kimse yoksa kardesim var demeleri.

bebegimin aşı karnesinde yok ama saglık bakanlıgının aşı takvimindede dokuzuncu ayda aşı görünmüyor:26:

Allah allah kontrole mi cagirdi yoksa? Benim de kafam karisti simdi.sorayim tekkrar.

Arkadaşlar, 9. Ayda kızamık aşısı var. 8 ay kontrolünde doktorumuz öyle söyledi. Bu arada 10,5 kg ve 75 cm olduk. Yumurta hala başlayamadık. Nohut tanesi kadar bile versem kollarında bacaklarında döküntüler çıkıyor. Durup durup yeniden veriyorum. Büyük kızımda da olmuştu ama bir süre sonra geçmişti. Bebeğinin yumurta alerjisi olan var mı? Doktorunuz birşey önerdi mi bununla ilgili?

büyük bi başarı bence aynı anda iki bebekle uğraşmak.hemileyken ikiz olsun çok istemiştim ama sağolsun oğlum bana iyi ki ikiz olmamış dedirtti!! ikiz olsa napardım bilemiyorum.bol bol enerji ve sabır diliyorum sana.
kardeşimle bebekken çok bağlıymışız birbirimize.şimdi de düşünürüz birbirimizi ama çok yakın değiliz nednse.arada büyük bi sorun da olmadı şimdiye kadar ama ilkokuldan sonra ayrı okullara gittik,farklı arkadaş çevrelerimzi ve farklı hayat görüşlerimiz oldu danırım ondan.hep sırdaşım olsun kardeşim,her şeyimi paylaşabileyeim istemişimdir,özenmişimdir öyle olanlara ama olmadı bizde öyle.inş.senin bebişler öyle olurlar.

Kizlar bebeklernize kuru uzum kuru kayisi kuru incir vs. Veriyor musunuz?
Ben dun aksam vermeye basladim,ama ne kadar verecegimi bilmiyorum.sicak suda bekletiyorum ama yine de sert oluyor kizim yutamiyor.

Sanirim cift yumurta olmanin verdigi birsey bu,tek ortak nokta ayni anda anne karninda olmak o kadar.insallah birbirilerine omur boyu destek olurlar.
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.o kadar hasta ve bitkinim ki,cocuklar da aksi gibi gec yatip erken kalkiyor.seslerine bile tahammul edemiyorum cogu zaman,kenddime de kiziyorum ama gercek su ki,bunaliyorum.
Aman bosver ne yapican ikizi,aklim olsa birakk ikizi ben tek cocuk bile yapmazdim

kızamık aşısı canım. bildiğim kadarıyla normalde yokmuş ama suriyelilerden geçme durumu varmış o nedenle tekrar aşı takvimine alınmış.

Allah yardımcımız olsun ne diyim. bu zamanda böyle diye bişey yok ya uyuyan uyuyor bence. bizimki de bu sabah 5 te bitirdi uykuyu. 5 e kadar da kaç kere kalktık hatırlamıyorum bile.

Emzirenn anneler bebekleriniz memede kaç dk kalıyor?
Bizimki 10 dakika zor kalıyor iki memede toplamda. Yani 5 -5 anca. Bazen daha kısa sürüyor.
Bir de göğüslerim yumuşadı iyice. Bu durumda olan var mı?

Kizlar bebeklernize kuru uzum kuru kayisi kuru incir vs. Veriyor musunuz?
Ben dun aksam vermeye basladim,ama ne kadar verecegimi bilmiyorum.sicak suda bekletiyorum ama yine de sert oluyor kizim yutamiyor.

Ben kuru kayısıyı kaynatıp blandırdan gecirip sabah kahvaltısına katıyorum hem tat veriyor hemde bağursaklarına iyi geliyor.

Allah yardımcımız olsun ne diyim. bu zamanda böyle diye bişey yok ya uyuyan uyuyor bence. bizimki de bu sabah 5 te bitirdi uykuyu. 5 e kadar da kaç kere kalktık hatırlamıyorum bile.

Ya bugün artık tak etti inan yürüyemiyorum şükürler olsun Allahım oğlumu verdi isyan etmek istemiyorum ama uyumayınca tüm gün onunla ilgilenemiyorum bile gülemiyorum da.eczacı bir arkadaşım durumumu görüp atarax şurup verelim kilosuda iyi dedi bilemedim alerji şurubuymuymuş uyku yapabilir diyor napıcağımı biliyorum. Korkuyorum da napsamki zararı yok diyo.

Ya bugün artık tak etti inan yürüyemiyorum şükürler olsun Allahım oğlumu verdi isyan etmek istemiyorum ama uyumayınca tüm gün onunla ilgilenemiyorum bile gülemiyorum da.eczacı bir arkadaşım durumumu görüp atarax şurup verelim kilosuda iyi dedi bilemedim alerji şurubuymuymuş uyku yapabilir diyor napıcağımı biliyorum. Korkuyorum da napsamki zararı yok diyo.

Canim ben agir bir lohusalik depresyonu gecirdigim icin kullanmadigim ilac kalmadi.
Atarax da kullandim,antidepresan bu ilac.sakinlestirir ve uyutur.ama bebeklere vermek dogru mu bilemiyorum.istersen kasik ucuyla ver.
Durumun zor sen de haklisin.annen kv felan yok mu,gelseler biraz uyusan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…