canım beni merak etmen sorman çok güzel teşekkür ederim
mevlit yaptım geçen hafta,onun yorgunlugu çıkmadı hala.çok kalabalıktı.hem de sadece arkadaş grubuma yapmıştım,sagolsun hepsi gelmiş.bir de akrabalara yapıcam yazın.hepsini bir günde agırlayamazdım ev herhalde çökerdi
annem salı günü gelmişti,çocuklara baktı ben de temizlik yaptım.bir de o arada hala gardroptaki hiçbir kıyafetime giremedigim için kıyafet alışverişine çıktık eşimle iki kere.çok kararsızım ben ya.bir türlü karar veremeyince gece 11e kadar magazalarda kıyafet arattım eşime
annem haftasonu gitti ben tekim evde şimdi.çok şükür tek bakabiliyorum artık.uyanık olduklarında iş de yapabiliyorum.kucaga almayı sevmeyen biri oldugumdan hiçbiri kucak istemiyor,isteseler de almıyorum.azıcık aglayıp oyuna devam ediyorlar.
ama akşam babaları gelince kıyamet kopuyor baba beni kucagına al diyebir de annemi ve babamı görünce aynısını yapıyorlar adam biri kucagınada biri bacagına yapışmış vaziyette yemek yiyor ben de yan gelip oturuyorum sanırım analarının karşılamadıgı kucak ihtiyaçları tavan yapıyor ben alamam valla,alırsam bütün gün ne iş yapabilirim ne birşey.en baştan alıştırmadım.
birbirleriyle oynuyorlar çok şükür.birbirilerini görünce kahkaha atıyorlar kendilerince konuşup gülüşüyorlar.beni aramıyorlar hiç,holde bir aşagı bir yukarı gidp geliyorlar oynuyorlar :) rabbime sonsuz şükürler olsun,bugünleri göremeyecegim sanıyordum.hala gece çok sık uyanmalarına ragmen çok rahatladım.bir de gece güzel yatsalar,benden iyisi olmayacak.şimdi ögle uykusundalar.ben de yemeklerini hazırladım internetin başına geçtim :)
o degil de ben kızımı çok hırpalamaya başladım o kadar vicdan azabı çekiyorum ki.aralarında ayrım yapmak,ya da etrafı dagıtınca kızmak bagırmak degil.uyumuyor,uykuya çok zor dalıyor,sanki gece güzel uyumuş gibi bir de sabahın köründe dikiliyor.tahammül edemiyorum.uykudan defalarca kalkınca o kadar sinirleniyorum ki,gözüm kararıyor ne çocuk görüyorum ne birşey.işte kızımı da bu ruh haliyle sabah epey hırpaladım...haşin davranıyorum,yastıga hızlı koyuyorum kucagıma hızlı alıyorum sinirle.o kadar tedavi oldum sözde,şu sinirime nasıl çözüm bulacagım?? o kadar pedagoji kitabı yalan oldu.herşeyi biliyorum,yine asabi davranıyorum...
Sabah ellerine kek vermistim ortu acip.yemisler ufalamislar,bir de ustlerine yatip yuvarlanmislar,ortalik batti.
Omlet yapmistim kahvaltida,omlet tabagina ellerini ve oyuncaklarini soktular.biraktim oynadilar.sonra sirayla popolar eller ve yuzler yikandi ustler degisildi.inanin kendim uykudan kalkip da elimi yuzumu yikamaya saat 11de firsat bulabildim.sabahlari cok yogun geciyor,allahtan sonra daha rahat oluyor.
İkisi de tekrar uyandi simdi,az uyumuslardi tekrar yatirdim.yatacaklari da on dk gerci
Canım ya Kıyamam yapma lütfen evet gece uyumayinca insan mahvoluyor ki sende iki tane. Lütfen bırak bu ev işlerini. Yoksa kendine ettiğinle kalırsın bi bakmışin buyumusler sen işini de yaparsın gezmeni de gezersin ama o vicdan hiç geçmez. Bizim gece uykularimizda çok feci idi ama ben biryerde demir eksikliğinin de uyku problemleri yaptığını okudum şimdi kullaniyorum ve mama da veriyorum daha iyi uyuyor hala 4 ya da 5 kez uyanıyor ama ben daha iyiyim. Ayrıca sende kan tahlillerini yaptir canım sinirlilik TSH ve demir eksikliği nedeniyle de olabilir. Ne güzel iki yaramazla başa cikiyorsun bence kafayı yemek yerine kendinle gurur duy. Kucağına da al hiç bir şey olmaz annesi biraz oyala koy yerine ona da ihtiyaçları var. Zaten artık kucak çocuğu değiller sadece sıcaklık ve o anne kokusunu istiyorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ya ben küvetine su koyup biraz oynamasına izin veriyorum çok seviyor tabi bende başında bekliyorum. Sonra yıkayıp çıkarıyorum. Hem yoruluyor hem vakit geçiyor deneyebilirsin. Önüne de oyuncaklarini koyuyorum. Artık evlerimiz bir süre daginik kirli vs. olacak ne yapalım omrumuzden bir kaç ay da böyle geçsin evlat yetişiyor kolay değil.
Canim nerelerdesin???
bnmde azaldı cnm gece kalkmıyorm 3 defa sağıyorm günde.sürünüyo tutunarak kalkıyo gözü süt makinasnda hep sağdrmıyo bana:)çok zor oldu artık yemeği bile zorla yapıyrm hep peşimde çünki.valla bnmki hem kahvaltı hem yemekte zorluyo beniçoğu yediğimzden bende veriyorm.süt kaç öğün veriyosn
Kızlar hamıleyım dıye totom tutusmuştu reglım 10 gun gecıkmıştı kı bgn oldum yarın hemen spiral taktırmaya gıdıcem bana tavsıyenız varmı nasıl takılıyor bana nasıhatınuz var mı
bu küvet işi mantıklı da canım,benim biri küvette dursa öteki de isteyeceken iyisi ben şişme havuz alayım
Vucudunun kabul etmedigini nasil anladin burcucum
Simdi nasil korunuyorsun bu korunma meselesi ne zor yaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sonrasında kontrole çağırıyor canım orda ikisinde de kaymis bende 3. Ye cesaret edip yaptirmadim. Zaten doktor muhtemelen onunda kayacagini vücudumun kabul etmediğini söylemişti.
Merhaba cnm ya cok tebrik ederim yalniz degilsin bi kac arkadadimizda hamile hafsa nasil uzun zamandır yazmiyordun
Arkadaşlar oğlumu süt alerjisi çıkalı 9 gün oldu doğduğundan beri hiç uyumayan bir çoçuk burda bilen arkadaşlarım var devamlı gözlerini ve burnununkaşıyor ben hep uyumadığından uykusu var zannediyordum dr a söyleyince alerjik bir bebek olduğu için atarax şurup verdi ama kullanmaya cesaret edemedim birşey olmaz veriyoruz bebeklere dedi eczacıda aynı şeyi söyledi ama ilaç ağır bir ilaç 10 gün vericeksin 1 çay kaşığı dedi ama brn süt ürünlerini kesince düZelir belki bira z dedim yok dün gece 30-40 dk da bir uyandı.reçeteli ilaç sonuçta ama ne yapmalıyım evet verirsem uyku düzenide oturucak belki gece gözlerini kaşıyarak bağırarak ağlamalırıda biticek belki ama işte çok kararsızım kullanan oldumu yada yakınlarınızdan.inanın çok kararsızım siz olsanız ne yapardınız sonra vicdan azabı çekmek istemiyorum.
Burcu sen ozelde mi yaptirdin ne kadara yaptirmistin acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kaç zamandır eşimle cok kavga ediyoz sizin fikrinizi almak istiyorum.benim ailem istemediği için cok zor evlendik evlilik sonrasıda hep soğuk durdular eşime.en son geçenlerde annemle babam trafik kazası yapmışlar bide hac çıktı bişeyleri yok şükür eşime dedim başta anneni arayım dedi bende aslında babamı araman lazım dedim geçiştirdi beni.sonra sonra cok koydu bana kaç gün konuşmadım senin aileninde bana cok yanlısı var o zaman onlarda gelmesin benimkilere böyle yapıyon kendininkilere hizmet ettiriyon dedim bende gitmiycem sizinkilere dedim.gitmezsen gitme söylerim gelmezler dedi.bi kaç gün sonra geldi aylarca konuşmadım babanla utandim dedi gidelim bigün dedi öyle kaldı.bugün eşim hastaydi babasıni aramış doktora götür beni diye(araba onda)ablasinida çağırmış hem iş yapıp hem çocukla ilgilemiyorum.kafamın tasi attı çağırdım deyince ağzıma geleni saydım.beni enayi yerine koyuyon benim ailemi yok sayıp kendininkilere farklı davranıyon dedim.gelmesin soyle ben sana demiştim dedim epey tartıştık sende git baksınlar sana dedim tabi cok masum durmadı beni kıracak laflar oda söyledi.ilaçlarını aldı çıktı.birazdan kapı çaldı ablası gelmiş gelebilirmiyim kalmaya geldim dedi peşinden eşim gelir diye gel dedim.zaten gelme diyemem ben.eşimde babasıyla gitmiş anladığım kadarıyla.hiç sohbet etmedik.eşimle mesajlastik o bana ben ona cok kızgıniz ablanida götür istemiyom dedim.oda dilekçeni ver olmuyo dedi.ne yapacagimi bilmiyorum.aileme beni mahcup etti iki dk aramadı sindirmek istemiyorum.öneriniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?