2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım iki ay öncesine kadar tam bugday ununu tereyagında kavurup,şeker katıp suyla muhallebi yapıyordum,annem bunu yiyince uyumayan çocuk yoktur dedi,hiç bir degişiklik olmadı.
süte de açıkçası hala tedirgin yaklaşıyorum.kızımın alerjisi azdı,totosu kıpkırmızı,devamlı ıkınıyor.

slm bayanlar....bende nasipse 2014 haziran annesi olacağım...bebeklerinize hangi marka,model bebek arabası aldınız?

slm bayanlar....bende nasipse 2014 haziran annesi olacağım...bebeklerinize hangi marka,model bebek arabası aldınız?

Jane rider ve matrix light 2 aldım. Matrix light 2 yi boşuna almışım. Arabbaya sığdıramadık çoğu zaman. Jeep içine rahat olur ama. Çok sağlam gerçekten ve 4 pozisyonu var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Jane rider ve matrix light 2 aldım. Matrix light 2 yi boşuna almışım. Arabbaya sığdıramadık çoğu zaman. Jeep içine rahat olur ama. Çok sağlam gerçekten ve 4 pozisyonu var.
Onun dışında pek bir esprisi yok. Bebek arabasından çok memnunum ama. Biraz hantal ama önemli değil, yıllarca eskimeden kullanırım iyi bakarsam.
Tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al bebişini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Tsk ederim....bu arabalarin fiyatlari bizi asiyo..

ohh be arkadaşım girebildin en sonunda özelden yazdım sana merak ettim,çok geçmiş olsun bizde iyiyiz 7 diş ufak kazalarla günlerimizi geçiriyouz,süt çok azaldı günde 400 çıkıyor çıkmıyor 2 öğün devam sütüne başladık kahvaltı meyve yogurt iyi yiyor da corba sıkıntılı kendi yemeklerimizden tuzsuz veriyorum, bu hafta dr. var uzun zamandır kontrole gitmedik.

Ben Pierre Cardin bebek arabasi almıştım ve ayrıca birde baston aldık baby 2 go ikisindende memnunum. Sende tercih ederken hafif, çift yönlü, kolay katlanabilen ve içi geniş bir araba tercih etmeni öneririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözünüz aydın bizde bir tane bile yok dış buğdayi ni zaten yaparsin üstüne güzel şekerli süsler eklemeni öneririm oğlun vardı dimi mavi beyaz şekerleme mesela.. Diş pastası .. Cup kek.. yanında bence iki üç çeşit toplamda kısır salata kurabiye poğaça kek yapılabilir. Ha birde dış Kurabiyesi yapabilirsin. Bir de burda çocuğun önüne cüzdan altın kalem vs. Koyarlar hangisini severse ona göre yorum yaparlar büyüyünce ne olacağına dair :) iyi eğlenceler

hayırlı olsun ben önereyim mi
craft tandem ikiz arabası bizimkii piyasa fiyatı 750 800 tl olan arabayı ben araştırıp karıştırıp 550 tlye almıştım.

tek arabalarda fiyatlar nasıl kızlar??

bnmde azaldı cnm gece kalkmıyorm 3 defa sağıyorm günde.sürünüyo tutunarak kalkıyo gözü süt makinasnda hep sağdrmıyo bana:)çok zor oldu artık yemeği bile zorla yapıyrm hep peşimde çünki.valla bnmki hem kahvaltı hem yemekte zorluyo beniçoğu yediğimzden bende veriyorm.süt kaç öğün veriyosn

Sağolasın, ne güzel özetlemişsin.
Sizinki de eli kulağındadır, bugün yarın çıkacak o dişler.
İyi haber, geç çıktığı için ateş, ishal, pişik vs yapmadı. Çok aşırı huysuzluğu da olmadı. Bikaç gece uykuları kaçtı, az huysuzlandı, o kadar. Seninki de kolay olacak inşAllah, selamlar...

Mrb arzucum iyisin inş dağıldık gittik böyle neyse minnoş iyidir inş gelelim diş buğdayına ben 7 ayında yaptım o donem 2 tane incimiz vardı bizim hazırlıklarımız şu şrkildeydi ben bir gece önceden tavana rengarenk balonlar sabitledim pastamızı diş şeklinde yaptırdık 20 kişilik kdr nen evde kurabiyeleini yaptım duvara sus aldık dişim,çıktı yazılı,tabak bardak peçete diş buğdayına özeldi eminonunden temin ettik ikramlıklarım vardı işte bildiğin kadın günü ikramlıkları buğday vardı kaselede dondurma cuplarında daha doğrusu onları tulle süsledik tepelerinden diş şeklinde kurdanlar batırdık oğlum yerde kepçeyi tuttu aşçı olcak sanırım dişleride iyi geldi 5-6 arası dişi var minik minik çıkmış çoğu bizim bu şrkildeydi cnm

Kıyamam demek ki yaramış sut Allah kolaylık versin cnm ya totosuna en doğal şey zeytinyağı sürersin inş brz büyüyene dek atlatır annenin demesi gibi bnm ki yer sonra paket olur direk buyuyolarda annesi kullanıyorlar bizi büyüdükçe biliolar zafımızı 😊

Sağolasın, sen de ne güzel yazmışsın.
Eminönü bana çok uzak.
İnternetten alacağım o süsleri falan.
Bazen ne gerek var, diyorum.
Yaşı geliyor nerdeyse.
Basit bi kutlama olsa yetmez mi?.
Diş şeklinde pasta sadece 180 TL.
Püfff....
Haftaya yapıcaz.
Olduğu kadar artık...

Canım kitapçılarda bile aslında parti süsleri oluyor belki bulabilirsin. Diş pastası çok pahalı imis gerçekten. Ama aslında yapılışı çok kolay sadece dikdörtgen bir kek hazırlayıp diş şekli veriyorsun. Netten bakıp deneyebilirsin. artık süsleme sana kalmış. Ben galiba dis buğdayi ve doğum gününü beraber yapacağım zaten ancak yaşında cikacak herhalde dişleri. dediğin gibi olduğu kadar...

Nefisebrk canım Nerelerdesin nasılsın ikizler çok mu yoruyor seni 😊

Nefisebrk canım Nerelerdesin nasılsın ikizler çok mu yoruyor seni 😊

canım beni merak etmen sorman çok güzel teşekkür ederim
mevlit yaptım geçen hafta,onun yorgunlugu çıkmadı hala.çok kalabalıktı.hem de sadece arkadaş grubuma yapmıştım,sagolsun hepsi gelmiş.bir de akrabalara yapıcam yazın.hepsini bir günde agırlayamazdım ev herhalde çökerdi
annem salı günü gelmişti,çocuklara baktı ben de temizlik yaptım.bir de o arada hala gardroptaki hiçbir kıyafetime giremedigim için kıyafet alışverişine çıktık eşimle iki kere.çok kararsızım ben ya.bir türlü karar veremeyince gece 11e kadar magazalarda kıyafet arattım eşime
annem haftasonu gitti ben tekim evde şimdi.çok şükür tek bakabiliyorum artık.uyanık olduklarında iş de yapabiliyorum.kucaga almayı sevmeyen biri oldugumdan hiçbiri kucak istemiyor,isteseler de almıyorum.azıcık aglayıp oyuna devam ediyorlar.
ama akşam babaları gelince kıyamet kopuyor baba beni kucagına al diye bir de annemi ve babamı görünce aynısını yapıyorlar adam biri kucagınada biri bacagına yapışmış vaziyette yemek yiyor ben de yan gelip oturuyorum sanırım analarının karşılamadıgı kucak ihtiyaçları tavan yapıyor ben alamam valla,alırsam bütün gün ne iş yapabilirim ne birşey.en baştan alıştırmadım.
birbirleriyle oynuyorlar çok şükür.birbirilerini görünce kahkaha atıyorlar kendilerince konuşup gülüşüyorlar.beni aramıyorlar hiç,holde bir aşagı bir yukarı gidp geliyorlar oynuyorlar :) rabbime sonsuz şükürler olsun,bugünleri göremeyecegim sanıyordum.hala gece çok sık uyanmalarına ragmen çok rahatladım.bir de gece güzel yatsalar,benden iyisi olmayacak.şimdi ögle uykusundalar.ben de yemeklerini hazırladım internetin başına geçtim :)

o degil de ben kızımı çok hırpalamaya başladım o kadar vicdan azabı çekiyorum ki.aralarında ayrım yapmak,ya da etrafı dagıtınca kızmak bagırmak degil.uyumuyor,uykuya çok zor dalıyor,sanki gece güzel uyumuş gibi bir de sabahın köründe dikiliyor.tahammül edemiyorum.uykudan defalarca kalkınca o kadar sinirleniyorum ki,gözüm kararıyor ne çocuk görüyorum ne birşey.işte kızımı da bu ruh haliyle sabah epey hırpaladım...haşin davranıyorum,yastıga hızlı koyuyorum kucagıma hızlı alıyorum sinirle.o kadar tedavi oldum sözde,şu sinirime nasıl çözüm bulacagım?? o kadar pedagoji kitabı yalan oldu.herşeyi biliyorum,yine asabi davranıyorum...

Sabah ellerine kek vermistim ortu acip.yemisler ufalamislar,bir de ustlerine yatip yuvarlanmislar,ortalik batti.
Omlet yapmistim kahvaltida,omlet tabagina ellerini ve oyuncaklarini soktular.biraktim oynadilar.sonra sirayla popolar eller ve yuzler yikandi ustler degisildi.inanin kendim uykudan kalkip da elimi yuzumu yikamaya saat 11de firsat bulabildim.sabahlari cok yogun geciyor,allahtan sonra daha rahat oluyor.
İkisi de tekrar uyandi simdi,az uyumuslardi tekrar yatirdim.yatacaklari da on dk gerci

Sorma canim kullanmak ne demek,somuruyorlar resmen
Canim toto kizarikligi pisik gibi degil,alerjik bunyesi oldugu icin.ne sursem kar etmiyor cunku ikinmamaasi lazim.laktazm damla,bio gaia ve yogurda katilan maflor probiyotike tekrar basladik,ertesi gune duzeldi cok sukur.gaz cikaricam diye ikiniyordu,zorla kaka yaptiriyordu kendine.
Sut yaramis demissin,anne sutunu mu kastettin,cunku ben nerdeyse hic sut vermemistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…