Nefiseberk;cnm bnm içimde bşy olmadığı için sakınmıorum hrks senin dediğini der bna ama hepmz anneyiz değmez diye düşünüyorum demek ki memeyle alakalı değil sen bide ağlasalarda her ağladıklarnda mama vermemeyi dene bu kdrcık sıpalar bayılıp parmağında oynatmaya annelerini ��bide yatrnadan muhallebi ver ama evde yap toz alma 1 yemek kaşgndan az un normal sut veya keçi sütü kat 1 kase, şeker at brz tatlı olan büyüdüler artık öyle ver uyut bakalım nolcak
slm bayanlar....bende nasipse 2014 haziran annesi olacağım...bebeklerinize hangi marka,model bebek arabası aldınız?
slm bayanlar....bende nasipse 2014 haziran annesi olacağım...bebeklerinize hangi marka,model bebek arabası aldınız?
Jane rider ve matrix light 2 aldım. Matrix light 2 yi boşuna almışım. Arabbaya sığdıramadık çoğu zaman. Jeep içine rahat olur ama. Çok sağlam gerçekten ve 4 pozisyonu var.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb arkadaşlar.uzun zamandır giremiyodm.nasıl olmşsa şifrem yanlış diyodu.tvden girdiğim için halledemedm kaç zaman pc yi de açamadm bi türlü elim değmedi inanın.bgn hallattim çok şükür ya.ama hergün bakıyorum illaki.bende durumumuzu paylaşaym.oğlum 10 aylık oldu.boy kilo için gitmedk sağlık ocağına.kilosu 10 var yok.uzun süre iştahsızlık sorunuyla uğraştm.hiçbişey yemedi sadece süt içti.şimdi biraz biraz yiyo maaşallh. 8.dişimiz yolda.on gün önce feci hasta oldu bronşit başlangıcı dedi dr.şurum içiremedk hava tedavisi yaptık evde.geçti şükür inş tekrarlamaz. bilenleriniz vardr ben sağarak veriyodm sütümü.hala sağıyorm.ama eşim baskı yapıyo yeter die bilmiyorm ne zaman bırakırım.özledm sizlerle yazışmayı.:) nevinmattttttttt nerdesn kader arkadaşım:)
Kızlar günaydın,
Benim kuzu daha bi tanecik diş çıkardı.
Yaşı da yaklaşıyor, diş buğdayı yapmak istiyorum bi an önce.
Sizler diş buğdayı yaptınız mı?
İkramlık neler yaptınız?
Ritüel olarak neler yaptınız?
Yazarsanız çook sevinirim.
Haftaya düşünüyorum.
Sadece aile fertleri katılacak.
Azıcık vakit kaldı.
Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
ohh be arkadaşım girebildin en sonunda özelden yazdım sana merak ettim,çok geçmiş olsun bizde iyiyiz 7 diş ufak kazalarla günlerimizi geçiriyouz,süt çok azaldı günde 400 çıkıyor çıkmıyor 2 öğün devam sütüne başladık kahvaltı meyve yogurt iyi yiyor da corba sıkıntılı kendi yemeklerimizden tuzsuz veriyorum, bu hafta dr. var uzun zamandır kontrole gitmedik.
Gözünüz aydın bizde bir tane bile yokdış buğdayi ni zaten yaparsin üstüne güzel şekerli süsler eklemeni öneririm oğlun vardı dimi mavi beyaz şekerleme mesela.. Diş pastası .. Cup kek.. yanında bence iki üç çeşit toplamda kısır salata kurabiye poğaça kek yapılabilir. Ha birde dış Kurabiyesi yapabilirsin. Bir de burda çocuğun önüne cüzdan altın kalem vs. Koyarlar hangisini severse ona göre yorum yaparlar büyüyünce ne olacağına dair :) iyi eğlenceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar günaydın,
Benim kuzu daha bi tanecik diş çıkardı.
Yaşı da yaklaşıyor, diş buğdayı yapmak istiyorum bi an önce.
Sizler diş buğdayı yaptınız mı?
İkramlık neler yaptınız?
Ritüel olarak neler yaptınız?
Yazarsanız çook sevinirim.
Haftaya düşünüyorum.
Sadece aile fertleri katılacak.
Azıcık vakit kaldı.
Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
canım iki ay öncesine kadar tam bugday ununu tereyagında kavurup,şeker katıp suyla muhallebi yapıyordum,annem bunu yiyince uyumayan çocuk yoktur dedi,hiç bir degişiklik olmadı.
süte de açıkçası hala tedirgin yaklaşıyorum.kızımın alerjisi azdı,totosu kıpkırmızı,devamlı ıkınıyor.
Mrb arzucum iyisin inş dağıldık gittik böyle neyse minnoş iyidir inş gelelim diş buğdayına ben 7 ayında yaptım o donem 2 tane incimiz vardı bizim hazırlıklarımız şu şrkildeydi ben bir gece önceden tavana rengarenk balonlar sabitledim pastamızı diş şeklinde yaptırdık 20 kişilik kdr nen evde kurabiyeleini yaptım duvara sus aldık dişim,çıktı yazılı,tabak bardak peçete diş buğdayına özeldi eminonunden temin ettik ikramlıklarım vardı işte bildiğin kadın günü ikramlıkları buğday vardı kaselede dondurma cuplarında daha doğrusu onları tulle süsledik tepelerinden diş şeklinde kurdanlar batırdık oğlum yerde kepçeyi tuttu aşçı olcak sanırım dişleride iyi geldi 5-6 arası dişi var minik minik çıkmış çoğu bizim bu şrkildeydi cnm
Sağolasın, sen de ne güzel yazmışsın.
Eminönü bana çok uzak.
İnternetten alacağım o süsleri falan.
Bazen ne gerek var, diyorum.
Yaşı geliyor nerdeyse.
Basit bi kutlama olsa yetmez mi?.
Diş şeklinde pasta sadece 180 TL.
Püfff....
Haftaya yapıcaz.
Olduğu kadar artık...
Nefisebrk canım Nerelerdesin nasılsın ikizler çok mu yoruyor seni 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kıyamam demek ki yaramış sut Allah kolaylık versin cnm ya totosuna en doğal şey zeytinyağı sürersin inş brz büyüyene dek atlatır annenin demesi gibi bnm ki yer sonra paket olur direk buyuyolarda annesi kullanıyorlar bizi büyüdükçe biliolar zafımızı 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?