2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bizimki genelde emerek uyuyor yada yatarak emziriyorum ama bazen ayagimda da salliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet emziriyorum ama gece bıraktım gibi bir şey. Bazen suyla oyalıyorum bazen emziriyorum. Sen emziriyorsun değil mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet emziriyorum ama gece bıraktım gibi bir şey. Bazen suyla oyalıyorum bazen emziriyorum. Sen emziriyorsun değil mi ?

Evet emziriyorum bazen mama veriyorum ama çok az içiyor. Artık yavaş yavaş gece beslenmesini bende biraktirmak istiyorum ama nasıl 😞

Kızlar selam
Kızım suan 7.5 kılo 70 cm
Boyu guzel ama kılosu zayıf
Dr kılosunu normal buluyor bırkac dr goturdum herseyı normal ugrasma cocukla dedıler
Sımdı markette arı mama gordum belkı bır keramet vardır dedım aldım
Ama ıcınde seker varmıspişman oldum
Sızce vereyım mı kullanan varmı

Canım artık yaşlarına girecekler nerdeyse 2 ay kaldı sen ektradan şeker ekleme ama günde bir kez arı mama verebilirsin bence.. güzel kilo yapıyormuş.

canım ben sallayıp yatırıyorum her seferinde,başka türlü uyumuyor.ama bazen salıncakta uyuyor bazen salıncagı istemiyor ayagımda sallıyorum. ama bir şekilde sallıyorum yani.
hele bugün 2. posta uykularına yatırırken salıncagı istemedi.e ayagımda kızım vardı.onu kucagıma pışpışa aldım,oglumu ayagıma aldım.kızımın ayakları ogluma degdikçe oglum yaygarayı bastı,nasıl olduysa ikisini de uyutabildim 45 dk sonra uyandılar.

oglum biraz agır,kızım 1 dkda mutfaga gidebilirken,oglum on dkda felan gidiyor.hol bir 12 metrekare var.epey uzun.kızım mutfagı kolaçan etmiş kurcalamış çekmece açmaya çalışmış hevesini almış gerisin geri oturma odasına giderken,oglum daha holü yarılamış oluyor işte biri holün başında bir holün sonunda birbirilerini görünce o kadar seviniyorlar ki,sevinçten çıglık atarak birbirilerine koştuklarını gördügüm an herhalde 'iyi ki ikiz olmuşlar' dedigim tek andır.

biri oglen biri akşam üzeri olmak üzere iki kere muhakkak yatıyorlar.ama belli bir süreleri yok,kimi gün oglen 3 saat yatarlarken kim zaman yarım saat yatıp kalkıyorlar.ama mutlaka günde iki kere yatıyorlar.akşam üzeri 8 9 gibi de yatmak istiyorlar ama ben yatırmıyorum,11de yatırıyorum.

ya bu popo donme bizde de var,kızımda degil de oglumda.ben emzirmiyorum,biberon biter bitmez ya da bitmeden doydugunda agzından atıp popyu dönüyor :)

benmi yanımda da yatakta da aynı valla gerçi karyolada bile yatmıyor,yer yatagını açıyoruz,bütün oda yatak oluyor :) sabah üstünde döne döne oynuyorlar :)

maşallah canım aman nazar degmesin rabbim daim etsin,herkese söyleme.ben hiç emzirmedigim halde benimkiler gecede 500 kere kalkar,bence memeyle ilgili degil.

canım ben 5 aylık olduklarından beri arının muhallebilerini yapıp veriyorum.elmalısını sevmediler,muzlusunu çok sevdiler.şimdi sadesini yapıp,içine önceden almış oldgum için-tesadüfi yani- milupa 7 tahıllı katıp yediriyorum piştikten sonra.
içinde şeker var evet,ama tadına baktıysan çok degil.ayrıca evet,yaşlarına geldiler zaten azar azar şekerli yemeye başlarlar.
benim kızıma çok kilo aldırdıgını söyleyemem ama oglum iri,şu an 12 kg nun üstündedir. kızım 8600 gr.
bence yedir,seve seve yiyecektir.

canım senin topige bakamadım epeydir,ne yaptın kiloları verdin mi ben üstüne aldım ya :26:

Biz bugün gece kaç kez uyandık sayamadim. Çok yorgun ve bitkinim. Şimdi tekrar uyudu bakalım ne kadar sürecek 😕

Biz bugün gece kaç kez uyandık sayamadim. Çok yorgun ve bitkinim. Şimdi tekrar uyudu bakalım ne kadar sürecek 😕

Bizim de uyumamız 1 i buldu yine. İnat adam ya, uyumamak için savaşıyor. Aynı babası gibi dik başlı.

Ya şimdi bir yazı okudum da demir eksikliği olan bebeklerde uyku problemleri olabilirmiş ben hep unutuyorum o damlayı vermeyi.

Ya şimdi bir yazı okudum da demir eksikliği olan bebeklerde uyku problemleri olabilirmiş ben hep unutuyorum o damlayı vermeyi.

Olabilir bence burcu
Bugun kan verdik biz bakalım
Doktorumuz rengi hoşuma gitmedi bi kan testi yapalım dedi kızıma
Insallah kansizlik yoktur

Bu arı mama hangi ari mama
Bende alıyorum ama benimki Sutlu pirinç unu
Acaba aynı mı bu bahsedilen mamalar

Olabilir bence burcu
Bugun kan verdik biz bakalım
Doktorumuz rengi hoşuma gitmedi bi kan testi yapalım dedi kızıma
Insallah kansizlik yoktur

Inşaallah yoktur canım bizim doktor gerek görmedi şimdilik. Yaşında yaptırmayı düşünüyorum.

Kızlar az önce çocuk psikolojisi diye bir kitap okuyordum. Çocukların gece büyüdüğünü ve büyrken fiziksel acı çektiklerini ve bu yüzden sık sık uyanabilecekleri yazıyor. Mantıklı geldi bana.

Evet çok mantıklı benim hep dikkatimi çeken bişey var oğlum oğlum öğrendiği şeyleri genelde gündüz uykularından sonra yapıyor mesala alkış yapmayı öğlen uykudan uyandı öğrenmiş ve çoğu şeyde böyle oldu hatta babasıyla dalga geçiyoruz resetlemiş kendini gene diye👍👍

merhabalar.kızım diş çıkarıyo.şimdide ishal oldu.ateşi yok.hemende dr a götürmek istemiyorum.tecrübeli arkadaşlar önerileriniz varmı

Nefiseberk;cnm bnm içimde bşy olmadığı için sakınmıorum hrks senin dediğini der bna ama hepmz anneyiz değmez diye düşünüyorum demek ki memeyle alakalı değil sen bide ağlasalarda her ağladıklarnda mama vermemeyi dene bu kdrcık sıpalar bayılıp parmağında oynatmaya annelerini ��bide yatrnadan muhallebi ver ama evde yap toz alma 1 yemek kaşgndan az un normal sut veya keçi sütü kat 1 kase, şeker at brz tatlı olan büyüdüler artık öyle ver uyut bakalım nolcak

Son düzenleme:
merhabalar.kızım diş çıkarıyo.şimdide ishal oldu.ateşi yok.hemende dr a götürmek istemiyorum.tecrübeli arkadaşlar önerileriniz varmı

Geçen hafta bizde acillik olduk 4 tane birden çıkarınca aşırı ishal yaptı günde 15 tane bez değişioduk gece gittik kusmasıda vardı reflor verdi bize oxizinc idi sanırım içinde çinko var iyi Bi krem ondan verdi popusu kavrulmuştu resmen bide çorbalarını unlu kıvamlı yap brz tutsun midesini biz böyle iyi olduk ki oğlum inanılmaz ishaldi sen Bi sağlık ocağına git de ilaç yazsın zor geçer ilaçsz

Kızlar günaydın,

Benim kuzu daha bi tanecik diş çıkardı.
Yaşı da yaklaşıyor, diş buğdayı yapmak istiyorum bi an önce.

Sizler diş buğdayı yaptınız mı?
İkramlık neler yaptınız?
Ritüel olarak neler yaptınız?
Yazarsanız çook sevinirim.
Haftaya düşünüyorum.
Sadece aile fertleri katılacak.
Azıcık vakit kaldı.

Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

mrb arkadaşlar.uzun zamandır giremiyodm.nasıl olmşsa şifrem yanlış diyodu.tvden girdiğim için halledemedm kaç zaman pc yi de açamadm bi türlü elim değmedi inanın.bgn hallattim çok şükür ya.ama hergün bakıyorum illaki.bende durumumuzu paylaşaym.oğlum 10 aylık oldu.boy kilo için gitmedk sağlık ocağına.kilosu 10 var yok.uzun süre iştahsızlık sorunuyla uğraştm.hiçbişey yemedi sadece süt içti.şimdi biraz biraz yiyo maaşallh. 8.dişimiz yolda.on gün önce feci hasta oldu bronşit başlangıcı dedi dr.şurum içiremedk hava tedavisi yaptık evde.geçti şükür inş tekrarlamaz. bilenleriniz vardr ben sağarak veriyodm sütümü.hala sağıyorm.ama eşim baskı yapıyo yeter die bilmiyorm ne zaman bırakırım.özledm sizlerle yazışmayı.:) nevinmattttttttt nerdesn kader arkadaşım:)

merhaba kızlar, ne zamandır yazamadım hiç. benim huysuz pek bırakmıyor sağolsun.
oğlum eskisi gibi kilo almıyor artık. sanki zayıfladı bile. son zamanlarda iştahsız ve uykusuz sonuç olarak da huysuz :) gece uykuları berbat. geçen gece 11 de yattı 2 de kalktı tekrar uyuması 5buçuğu buldu... gündüz de çok uyumuyor kuzum. 8.dişi çıkarıyor sanırım bu yüzden derdi var. dün gece de çok uyandı. uyku eğitimi vermemekle hata ettim... daha doğar doğmaz öğretsek hiç sonradan ağlatarak öğretmeye gerek kalmazdı. şimdi kıyamıyorum. 11 den önce uyumuyor buna rağmen sabah 8de kalkıyor. sinirlerim bozuluyor artık. zamanla düzen oturur derken daha beter oldu.
hiç yalnız oynamıyor illa ben dibinde olcam. bazen odadan çıksam bile ağlıyor.
Allah evlatlarımıza sağlık versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…