Aynı biz.. bende 9.00-9.30 gibi yatiriyorum. Ama gece çok uyanıyor aç olmasa bile .. yani Tika basa doyuruyorum. hemen acikmasi mumkun degil.. Ama çok kalkıyor bazen gece bir kaç kez ayagimda sallıyorum. sen emziriyor musun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet emziriyorum ama gece bıraktım gibi bir şey. Bazen suyla oyalıyorum bazen emziriyorum. Sen emziriyorsun değil mi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar selam
Kızım suan 7.5 kılo 70 cm
Boyu guzel ama kılosu zayıf
Dr kılosunu normal buluyor bırkac dr goturdum herseyı normal ugrasma cocukla dedıler
Sımdı markette arı mama gordum belkı bır keramet vardır dedım aldım
Ama ıcınde seker varmıspişman oldum
Sızce vereyım mı kullanan varmı
Ben de oğlumla uyumaya başladım. Dün gece götürdüm odaya yüzünü bana döndü, sarıldık. Biraz mıkırdandı sonra kapattı gözünü uyudu. Şok oldum. Sallıyordum normalde.
Ay evin içinde iki tane yaramaz dimi birine bakarken biri neler yapıyordur o sırada kimbilir. Evet canım onların da hakkı bizi buyutmusler zaten birde Torun buyutuyorlar. Ama artık buyuduler kurtardilar kendilerini. Arada gelmeside seni dinlendirir. Benim kızım da emeklemiyor surunuyor 😊
Sizin bebisler günde kaç kez uyuyorlar yaşlarına az kaldı artık. Benimki az uyursa günde 3 kız uyuyor ama azar azar olursa günde 3 defa
Benimki de cok seviyor önce gözü kapalı mikir mikir mikirdaniyor. Bazen yatarak emziriyorum hanimefendinin karnı doyunca poposunu dönüp uyuyor bende sariliyorum ona öyle uyuyoruz koklaya koklaya. .
Oh mis gibi. Benim oğlumda yaptı bir kere öyle. Emdi emdi döndü totosunu uyudu.?
Benim yanımda daha güzel uyuyor. Beşiğinde yattığında çok uyanıyor.
Maalesef bnm sıpa 3 ayından beri koynumda sallamıos hiç anne kokusuyla uyuyor gündüz 2 veya 3 kez gece 9 dan snra kesintisiz sabah 8 veya 9 a kdr uyur tabi memeden kesilmesinin verdiği Bi durum bu keşke uyumasaydıda emzirebilseydim
Kızlar selam
Kızım suan 7.5 kılo 70 cm
Boyu guzel ama kılosu zayıf
Dr kılosunu normal buluyor bırkac dr goturdum herseyı normal ugrasma cocukla dedıler
Sımdı markette arı mama gordum belkı bır keramet vardır dedım aldım
Ama ıcınde seker varmıspişman oldum
Sızce vereyım mı kullanan varmı
Biz bugün gece kaç kez uyandık sayamadim. Çok yorgun ve bitkinim. Şimdi tekrar uyudu bakalım ne kadar sürecek 😕
Ya şimdi bir yazı okudum da demir eksikliği olan bebeklerde uyku problemleri olabilirmiş ben hep unutuyorum o damlayı vermeyi.
Olabilir bence burcu
Bugun kan verdik biz bakalım
Doktorumuz rengi hoşuma gitmedi bi kan testi yapalım dedi kızıma
Insallah kansizlik yoktur
Kızlar az önce çocuk psikolojisi diye bir kitap okuyordum. Çocukların gece büyüdüğünü ve büyrken fiziksel acı çektiklerini ve bu yüzden sık sık uyanabilecekleri yazıyor. Mantıklı geldi bana.
merhabalar.kızım diş çıkarıyo.şimdide ishal oldu.ateşi yok.hemende dr a götürmek istemiyorum.tecrübeli arkadaşlar önerileriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?