- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
merhaba bayanlar bebegim kahvaltı yapmıyor nasıl ne yapmam gerekiyor
merhaba arkadaşlar.cok güzel bilgiler paylaşmışsiniz yapılabilecekler adına sağolun.ama ben bi türlü hiçbişeye vakit bulamıyorum.oğlum cok mızmızlik yapıyo evde ilgilenecek başka biri olmadığından belkide.biri varken cok daha iyi cunki.sizi okuyunca ben niye yetişemiyorum diyorum herşeye.herneyse ınş daha iyi olur ilerde.oğlum tv izlemiyo ama tv açık bizde o başka şeylerle ilgileniyo cok nadir bakıyo dikkatini çekerse.acaba yanlışmi yapıyorum böyle yaparak.birde yaşından sonra yeme düzeninizi nasıl yapacaksınız.biliyosunuz ben sağiyorum hala belkide o yordu beni.haziranda okulada başlıycam nasıl yapsam bilmiyorum.görümcemin bakması oğlum için iyi olur gözüm arkada olmaz sonuçta kanı canı.ama bakıcı olursada ben daha az yorulurum başka şeylerde isteyebilirim yada biraz geç gider.ama görümcem ben gelir gelmez gider ben cok sıkışırim sütde sağiyorumya.sizce hangisi mantıklı
Burcucum ben bu uc kitabi da annemdeyken okudum,yani cocuklarla bir basimayken degil,yardimcim varken.cocuklara sevgili peygamberim kitaplarini okuyorum ya,onlardan da bilmedgim cok sey ogrendim,peygamber efendimizi daha da cok sevdim.dini bilincleri gelissin,hayirli evlat olsunlar diye ugrasiyorum ve bunu cok istiyorum.
Benim emzirme derdim yok ama param da yok biryerlere kacmak icinfirsat bulmusken git arkadasim.
Cok ekstrem olacak belki ama kizinin uyku saatinde,o uyurken yola ciksanniz.nereye gideceksiniz bilmiyorum ama azindan bir saat uyur degil mi.sallantiyla daha da cok uyur.
Elbette zorun zoru var,siz ikizin,ben ucuzun,ucuz de dorduzun zorlugunu ve sikintisini bilemez.bu forumda tanistigim tedavi olmadan ucuzlere hamile olan ve onlara tek basina bakan bir arkadasim da var.hic uykusuz dogum yaptigindan beri,nasiil uyusun ki.ustelik biri bes biri alti yasinda iki kizi da var,onlarla annesi ilgileniyormus.insan cok yipraniyor.ama buyuduklerinde onlari oyle gormek ne guzel olacak kim bilir.
Ben cok zor ve sikintili gunler yasadim,bunu tek cocukla yasayan da var elbet.cocuklarimi istemedim,anneme al bunlari nasil bakarsan bak dedigimi cok iyi hatirliyorum.onlari hayatimda istemedim,bu cok uzun surdu.halbuki mukemmel bir kabullenis ve sorunsuzca bir hamilelik yasadim.cogu cogul gebelik yasayanlar yatarak hamilelik gecirirken ben 33. Haftada karnimdan duvara toslaya toslaya yururken banyo mermerlerini fircaliyordum.uzatmayayim,herkes kendine gore zorluk yasiyor ama allah da kesinlikle dagina gore kar veriyor.sukur ki annem yakinimda,benim yardimcim da o oldu.etrafinda hic yakini olmayanlara da rabbim sabir ve guc veriyor bir sekilde buyuyorlar.
İngilizce kelimeleri soyleyecegim ben de,tesekkur ederim
Tatlım ancak fırsat buluyorum şöyle huzlıca okuyup geçtim.bugün eşyalarımız geldi ama yerleşemedik tabi annemdeyiz hep beraber içime de sindi evimizi yamana hamile kalınca alıp taşınmıştık ama nedense hayatımın en sıkıntılı zamanlarıymış gibi geliyor o ev .şuan daha huzurluyum oğlum benim büyüdüpüm mahallede bahçeli evlerde büyüyecek.sanırım benim mekan değişikliğine ihtiyacım varmış benim huzurum oğlumada yansıdı uykuları daha iyi gibi.evden her çıktığımızda 3-4 kişiyle muhabbet edebiliyorum oğlumda insanları inceliyor.çok sağol aklına gelmişim şuan çok iyiyiz bide yerleşirsek tamamdır ben zaten bişey yapamıyorum sağolsun annem teyzem hallediyorlar.bu ara çok giremiyorum.çok öpüyorum bıdıklarınla seni😘😘
Canim senin adina ne kadar sevindim annlatamam,insallah yeni evinde kazasiz belasiz kotu insanlarin gozunden uzak,saglikla sihhatle oturmayi nasib eder rabbim.
Ben de oturdugum evden memnun degilim,tasinmak istedigim bir yer de var,ama su an icin imkansiz,masraf cok.sanki ben de o evden cikarsam hersey daha guzel olacak gibi geliyor.yeni tasinmis mutlu huzurlu biri olarak bana dua et olur mu
Ben de seni ve yamani cok optum
Ederim tabiki inşallah en kısa zamanda seninde gönlünde olan yer olur bazen insana iyi geliyor değişiklik bütün zorlukları orda bırakıp yeniden başlamışsın ve yaşanmamış gibi geliyor.Rabbim en kısa zamanda hayırlısıysa taşınmanı nasip etsin.biz erkenden kalktık şimdi evimizi yerleştirmeye gidiyoruz.
merhaba arkadaşlar çocuklarla yapabileceklerimız hakkında eğitici bilgiler paylaşmışsiniz sağolun.ama ben sizin kadar zaman geçiremiyorum şu süt sağma işinden.bilmiyorum doğru oluyomu bu yaptığım,haziranda okula başlıycam bu arada.kızlar ya görümcem bakacak ya bakıcı.görümcem çocuk açısından daha iyi gözüm arkada gitmem.ama o bakarsa ekstra şeyler isteyemem şunu yap bunu et diye ben gelir gelmez gider ve ben cok yorulurum.süt sağmayada devam edersem inanın cok yoruyo bilmiyorum nasıl bir karar alsam eşim bana bıraktı.sizin fikirleriniz ne.nevinmat canım sen ne zaman bırakmayı düşünüyosun. Vicdanim el vermiyo cok yoruldum ama
canım zaten haziran sonra hemen tatil 2 ay daha evdesin,görümcene bırak bence nede olsa onun da canı, ben bir yas gibi bırakacağım,araştırdım 12 ile 15 ay arası bırakılması öneriliyor,zaten artık hiçbir besleyicliği yok,aldıklarını fazlasıyla aldılar şükür,zaten benim süt çok azaldı mama takviyesi yapıyorum günde 300 ancak. b arada biz yürümeye başladık:))
merhaba arkadaşlar çocuklarla yapabileceklerimız hakkında eğitici bilgiler paylaşmışsiniz sağolun.ama ben sizin kadar zaman geçiremiyorum şu süt sağma işinden.bilmiyorum doğru oluyomu bu yaptığım,haziranda okula başlıycam bu arada.kızlar ya görümcem bakacak ya bakıcı.görümcem çocuk açısından daha iyi gözüm arkada gitmem.ama o bakarsa ekstra şeyler isteyemem şunu yap bunu et diye ben gelir gelmez gider ve ben cok yorulurum.süt sağmayada devam edersem inanın cok yoruyo bilmiyorum nasıl bir karar alsam eşim bana bıraktı.sizin fikirleriniz ne.nevinmat canım sen ne zaman bırakmayı düşünüyosun. Vicdanim el vermiyo cok yoruldum ama
Sütü neden sagiyorsunuz. Emmedigi için mi ise başlayacağınız için mi? Sağmak gerçekten yorucu bir iş yaşına kadar devam edebilirsin belki gece falan emzirsen sadece o bile yeter.
Bakma işine gelince ikisininde artıları ve eksileri var bence Bu yıl gorumcenize verin konussaniz belki bir yemeginizi yapar ortalığı toplar diye düşünüyorum. Yapmazsa seneye bakıcı ya verir öbür türlü çok zorlandiginizi söylersiniz. Hem çocuğunuz biraz kendini ifade edecek duruma gelir .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy çok sevindm ya maaşallah kızına erkenci çıktı.bnde çok merak ediyorm ne zaman yürüyck.evt cnm onbeş gün zaten ama eğer seneye o bakmazsa yine sorun.en azndan ben bakıcıyı denemş olurum oğlmda az da olsa alışır diyorm bu süreçte ama bilmiyorm oğlm için tabiki halası daha iyi olacak.inan bu gece rüyamda bunu gördm.okula başlamışım 8de gitmem gerekirken 8.30da anca gidebiliyorm:)nasl olacağını merak ediyorm açıkcası.peki cnm 1 yaş civarı bırakınca yine mama verecekmisn.illa yine ister bnmki.keçi sütü alma imkanımız da var taze.hangisi ne ölçüde verilmeli mama ve sütün bilmiyorz.büyük bi yere gidersek iyi bir doktora bunları sorucaz.senin doktorn da iyiydi sorar mısın.nasıl bir yol izlenmeli.bazı arkadaşlarn doktorları da çok iyi geliyo bana.sorabilirler mi lütfen.hepimiz için faydası olr
Kizlar nasilsiniz nerelerdesiniz??
Kimse yazmiyor epeydir.tembel oglum hele sukur koltuklara tutunup kalkmaya basladi,ayni gun bir de baba dedi :) kızım ise bir iki saniye tutunmadan ayakta durmaya başladı :)
Çilek ve kivi oğluma alerji yapmazken,kızımı mahvetti.iki gün geceli gündüzlü acı çekti.neyse ki ilaciyla birlikte geçti.
Artık neredeyse her gün sokaklardayiz,benimkiler kapıya gidip kapıya vurmaya başladı çıkar bizi diye :)
Sizler ve minisleriniz neler yapıyorsunuz ??
kiledaha adım atmıyor oğlum zaten dediğim gibi yeni tutunmalara başladıdişler dde iki adet ile kaldı.bende bi yandan karnımdaki sıpamla bi yandan elimdeki sıpamla uğraşmaktayım zor donemleri artık bnm ki 2*3 adım atıp gitmelere başladı ama pat dusuyo tabi dişlerimizde sürekli çıkmakta ısırıyor deli gibi neremizi yakalarsa bizim kide artık anne demiyo bababababa uyanır uyanmaz başlıyo yatana kdr başımı şişiriyo balkona çıkıyor sokağı kapının onune dikiyo aynen evde durmuyor artık sizinkiler gibi neyseki havalar duzelmekte sıkıntı olmaz park yolunu tutarız gün içinde çileği bir yaşına kdr vermeyin diyorlar ben 7 aylıkken verdiğimde 2 gece uyumadı dokundu ama şmdilerde tüm meyveleri yiyor kokteyl şeklinde yapsan yarım muz yarım kivi yrm armut yrm elma fln gibi belki daha az rahatsız eder
BU arada sizin bızdıklarda artık çorbayla doymamazlık durumları var mı bir kase ekmekli çorba içiyor ustune hala ekmek yemek istiyor ekmek delisi balık tavuk flnda veriyorum geçen oturdu mantı yedi yrm tabak :18: o gece gıkı çıkmadı acaba artık sı vı gıdalar kesmiomu bunu die düşünüyorum
biz bu kadar büyüdük tyzesi tazecikte bi foto eklim
Eki Görüntüle 1079203 [AT=CNFIG]1079204[/ATTACH]
bende bi yandan karnımdaki sıpamla bi yandan elimdeki sıpamla uğraşmaktayım zor donemleri artık bnm ki 2*3 adım atıp gitmelere başladı ama pat dusuyo tabi dişlerimizde sürekli çıkmakta ısırıyor deli gibi neremizi yakalarsa bizim kide artık anne demiyo bababababa uyanır uyanmaz başlıyo yatana kdr başımı şişiriyo balkona çıkıyor sokağı kapının onune dikiyo aynen evde durmuyor artık sizinkiler gibi neyseki havalar duzelmekte sıkıntı olmaz park yolunu tutarız gün içinde çileği bir yaşına kdr vermeyin diyorlar ben 7 aylıkken verdiğimde 2 gece uyumadı dokundu ama şmdilerde tüm meyveleri yiyor kokteyl şeklinde yapsan yarım muz yarım kivi yrm armut yrm elma fln gibi belki daha az rahatsız eder
BU arada sizin bızdıklarda artık çorbayla doymamazlık durumları var mı bir kase ekmekli çorba içiyor ustune hala ekmek yemek istiyor ekmek delisi balık tavuk flnda veriyorum geçen oturdu mantı yedi yrm tabak :18: o gece gıkı çıkmadı acaba artık sı vı gıdalar kesmiomu bunu die düşünüyorum
biz bu kadar büyüdük teyzesi tazecikte bi foto ekli
Eki Görüntüle 1079203 9204[/ATTACH]
Canım benimkiler daha adım atmıyor oğlum zaten dediğim gibi yeni tutunmalara başladı dişler dde iki adet ile kaldı.
Kökteyl mantıklı deneyebilirim sağol.ya seninvisin de epey zor allah kolaylık versin.halamin büyük kizi doğum yaptı dun gece normal doğum yapmış,ben de çok istemiştim normali akma kızım ters durduğu için doktorum olmaz demişti.o günlere gittim bir an.
Evet aynen benimkiler de duly hicbirseyle doymuyor.aksama kadar ekmek ve biskuvi yiyorlar.elimizde ne gorseler tok olsalar da istiyorlar.
Masallah annesi kocaman Adam bu :) Ben de koymak istiyorum ama telden giriyorum yuklemeyi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?