2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm özel hastaneleri hiçbir şekilde yadırgamıorum bnde özele gidiorum ben sadece kan testlerimi devlette yaptırdım ücret ödemedim aynı laboratuvar sonuçlarını onlarda verdi sende haklısın senn seçimin yapana kdr bu bebekleri canımız çıktı halada çıkıo :) hayırlısı hepimizin hakkında yanlış anlaşılmazsın genelde çok iyi olmuyor denk gelmen lazım hasta seçiolar bazen brz pısırık olursan bakmıolar dişli olunca bi ilgi bi alaka

bende medical parka gidiyorum canım bende kan tahlilleri için onca para verme taraftarı değilim . ama bunları bilmeyenleri özel hastahanelerde inanılmaz kazıklıyorlar sgk lı olduğun halde ve aldıkları ek ücretlerede yok otopar ücreti yok şu ücreti adı altında alıyorlar

en son nefret ettiğim olay ise şuydu adet düzensizliği yaşadığım ve pekte bilgim olmadığı için devlet hastanesinde k.doğumcuya gittim nys sıra geldi içeri 3 kişi aldı suratına bile bakmadan anltrdı tabi bir yandan diğerleri konuşuyor ilaç yazma vs. sonrasında baktı ultrasyonda hiç yorum yapmadan bebek istediğim halde bana doğum kontrol hapı yazdı , niye yazdınız dediğimde yaşın genç çocuk düşünme bu iyi gelir düzensizliğine içmessende yapıcağım birşey yok dedi özet geçiyorum
sonuç olarak çok basit teşhisli Pcos u bana söylemedi açıklama bile yapmadı hemde benim kararlarıma karışarak çocuk yapma dedi işe bakarmısınız

bu yüzden iyice devletten soğudum insanlara hayvan muamelesi yapıyorlar kendilerinde bu cürreti bularak, dediğim gibi sanırım bana denk geliyor tabikide iyileri vardır.

Son düzenleme:
ayyy allahım bu neydi ya :s bu sıpa ağzıma edio bnm şmdiden bütün iç organlarım çıktı resmen ya nefesiniz kesiliyomu sizinde kusarken falan ben çok kötü oluyorum zor nefes alıyorum :18: aynaya bakıyorum domatese dönmüşüm kusmaktan :s

ALLAH kısmet ederse bende bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim . daha hiç gömedim bebişi

bir tane var zaten o son harfiydi

anadolu yakasındaysan ben kartal devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum kızıma hamileyken de bu yüksek maliyetli bütün tahlillerimi orda yaptırıp sonucu kendi özeldeki dr.uma götürmüştüm hiç de sıkıntı çekmemiştim.. beş kuruş da vermemiştim.. devlet hastanelerindeki bütün cihazlar özeldekilerden çok daha yeni ve kapsamlı oluyor..

güvencim 3lü tesstte aminosentez yapılmıyoo eğer her iki testinde yani ikili taraman ve üçlü testin sorunlu çıkarsa dr amino öneriyo.. ki kesinlikle tasvip etmiyorum çok tehlikeli dr.lar her ne kadar tıp ve cihazlar gelişti bi sıkıntı yok dese de bir sürü risk varl...

bnmde oldu bikere gttim devlete 2 aylık evliydim o ara çocuk deli gibi istiyorum ama acele ediyorum hemen olsun die doktor aldı içeri dedi anlat sorununu ddm sorun yok ben 2 aylık evlyiim dedim genel muayeneye geldim ddm çocukmu istiosun dedi evet ddm neden bu kdr erken istiyosun ddi bende dedim ki 1.si çocukları çok seviyorum 2.si eşim geç saate kdr çalışıyor evde tekim yakınımda kimsem yok elimde olursa çocuk bnm içinde iyi olur die düşünüyorum istiyorum dedim dediki başka meşgale bulamadınız mı kendinize çocuklamı oyalanıcan dedi ddm sen işini yapsana ben istersem 1 ay snra istersem 5 ay snra yaparım sen gelip bakmıycan bnm çocuğuma nyse bu sustu bişey diyemedi çnkü onu ilgilendirmiyor.Alttan ultrasona soktu dedi sağ yumurtalığında bi yumurtan gelişiyor 1 hafta snra çatlar falan filan işte kistin yok fln dedi 3 ay snra olmazsa bu testleri yaptırırsın dedi hormon testlerinden snra çıktım odadan ama sa..k ya sanane ne karışıosun sen işine bak snra zaten evliliğimin 4.ayında hamile kaldım anlıycağın bazı ö..zler var devletlerde

Bilgi için teşekkür ederim.
Sait Çiftçi 2'li test yapmıyormuş, Kağıthane devlet yapılıyor dedi ama ac gelin dedi nedenini anlamadım.
Zeki bey'den yarın sabah için randevu aldım bakalım yapacak mı? Dönüşte olanları aktarırım burdan

ALLAH kısmet ederse bende bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim . daha hiç gömedim bebişi

:) hadi güzel haberlerle gel cnm karnında rahat duyarsın bn 6+3iken karnımda bebekte kalp atışıda görüldü :)

öylemi bu içimi rahatlattı rabbim sorun çıkarmasın kmsenin karşısına şu bebeleri tez zamanda göbüşte büyütüp doğuralım :)

rica ederim tatlım burda birbirimize önerilerde bulunuyoruz güzel haberlerle gelicen allahın iznyle

benim 5.haftamda hadece keseyi gördü bebiş henüz yok 2 hafta sonrasına randevu verdi kalp atışlarını dinleriz ve bebişi görürüz dedi . İNŞALLAH bugün bebişi görür ve kalp atışlarını dinleriz . bende miğde bulantısından bişey yiyemeyenlerdenim İNŞALLAH en kısa zamanda geçer bulantılar . çok şükür şimdiye kadar hiç çıkarma girişiminde bulunmadım

altın bilezik kız derler canım bende hep bilezik görüyorum hayırlısı bakalım
canım 3 lü testte sıvı almıyolar ki hem direk amniyosentez yaptırılır mı hiç düşük riski var onda bence doktorunu değiştir canım öle şey mi olur

nazlııım gözünaydın canım çok sevindim

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/571626-ozlestik-toplastik-yeniden.html beklerim bu topiğe

Son düzenleme:
Doktorun direk aminosentez yaptır demesi saçma değil bence, bu para tuzağı bir adam olmadığını göstriyor, çünkü belli bir yaştan sonra 2'li ve 3'lü testde bilgisayar riski yüksek gösteriyor çünkü sadece hasta olmama yada olma riskini tahmin ediyor.Yani zaten aminosentez sana doğru sonucu verecek diyor diğerleriyle uğraşma aminosentez yaptır diyor.Güvenmiyorsan belki başka bir doktorada görünmekte fayda olabilir.

Sana niye cocuk istiorsun diyen doktor olmus, benim doktorumda yasın olmus 32 ne zaman doguraceksın diye diye dilinde tuy bitti. 25 yasımda 30a kadar dogur diyordu, 30 oldum 35 olmadan dogur diyordu. neyseki hamile kaldım simdi de basına bela aldın diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…