- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
şöyle birşey var canım ztn kendi doktorumda yapıyor bunu eşide k.doğumcu oda yapıyor ikisinede gidiyorum ama bu ücret birazda doktorunayrıca bu dal üzerine uzmanlığına verilen bir para hakkını verdikten sonra benim içimi rahatlatıcaksa oraya gitmek isterim bebeğimin sağlığı içinsede bu kıyafetini az alırım diğer şeylerimden eksiltirim ama sağlığına veririm o parayı , he şöyle birşey de var hangi devlet hastanesine gittiysem hiç birinden memnun kalmadım hepsi bana denk geldi sanırım sevemiyorum nedense yanlış anlaşılmakta istemem.
valla tatlım süt kanunlarını duymadım açıkçası ben avicenna gültepe ye gidiyorum özel orası yarıda karşılıo masrafı muayene 30 lira başka ödenmiyor kalp atışlarını duymaya gttiğimde para ödemedim kontrol süreleri var 15 gün o sürede gelince ödeme yapılmıo 15 gün sonunda gidince yeniden 30 lira ama sadece muayene testlerimi valla ben gttm kağıthane devlette yaptırdım 7. haftada yapılanlar troid hormon toxoplazma vs. çok güzel şekildede sonuçlarımı verdiler snra gttm özeldeki doktoruma gösterdim hiç sorun çıkmadı her değerin normal dedi özelde yaptırsaydım 250 liraydı özelde şahsen çok önemli şeylerimi yaptırırım doğum mesela ufak tefek muayeneler ama kan tahlili vs için 5 kuruş ödemem
cnm özel hastaneleri hiçbir şekilde yadırgamıorum bnde özele gidiorum ben sadece kan testlerimi devlette yaptırdım ücret ödemedim aynı laboratuvar sonuçlarını onlarda verdi sende haklısın senn seçimin yapana kdr bu bebekleri canımız çıktı halada çıkıo :) hayırlısı hepimizin hakkında yanlış anlaşılmazsın genelde çok iyi olmuyor denk gelmen lazım hasta seçiolar bazen brz pısırık olursan bakmıolar dişli olunca bi ilgi bi alaka
hayırlı olsun canım ne güzel bi doktormuş öyle bizede böylesi denk gelse keşke
Hepsi çok güzel canım ama biraz erken değilmi benim de gözüm kalıyo kıyafetlerede dedim bi cinsiyeti belli olsun
Canım ilkini anladımda öteki hangi site faceden atabilirmisin
Ben de sonuçalrı aldıktan sonra özeldeki doktoruma başlamayı düşünüyorum ama 2'li testti parça parça yaparlar mı? Kanı başka hastanede ultrason başka? Devlette mutlaka ölçümde yaparlar gibi geliyor.
Ben Anadolu yakasındayım ama artık farketmez Eğer Sait çiftçi hemen hallediyorsa oraya da gidebilirim.
tatlım testlerin yapılmasına kesinlikle karşı değilim onu söylim bende yaptırıcam zaten.Sadece 3lü testte sıvı alma olayını iyi duymadım o kdr ama doktor yapılması gerekli dersede mecbur yaptırıcam bebeğimin sağlığı herşeyden önemli
en son nefret ettiğim olay ise şuydu adet düzensizliği yaşadığım ve pekte bilgim olmadığı için devlet hastanesinde k.doğumcuya gittim nys sıra geldi içeri 3 kişi aldı suratına bile bakmadan anltrdı tabi bir yandan diğerleri konuşuyor ilaç yazma vs. sonrasında baktı ultrasyonda hiç yorum yapmadan bebek istediğim halde bana doğum kontrol hapı yazdı , niye yazdınız dediğimde yaşın genç çocuk düşünme bu iyi gelir düzensizliğine içmessende yapıcağım birşey yok dedi
sonuç olarak çok basit teşhisli Pcos u bana söylemedi açıklama bile yapmadı hemde benim kararlarıma karışarak çocuk yapma dedi işe bakarmısınız
cnm bak bnm yengem oğlunu dünyaya getirdi 3 aylık şmdi kağıthane devlet hastanesinde zeki bey var randevu al git ölçümde yapar kanda verirsin 5 kuruş ödemeden gerek yok yani oda doktor sonuçta devlet birçok özelden daha güzel kapsamlı araştırıyor valla
ALLAH kısmet ederse bende bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim . daha hiç gömedim bebişi
öylemi bu içimi rahatlattı rabbim sorun çıkarmasın kmsenin karşısına şu bebeleri tez zamanda göbüşte büyütüp doğuralım :)güvencim 3lü tesstte aminosentez yapılmıyoo eğer her iki testinde yani ikili taraman ve üçlü testin sorunlu çıkarsa dr amino öneriyo.. ki kesinlikle tasvip etmiyorum çok tehlikeli dr.lar her ne kadar tıp ve cihazlar gelişti bi sıkıntı yok dese de bir sürü risk varl...
Bilgi için teşekkür ederim.
Sait Çiftçi 2'li test yapmıyormuş, Kağıthane devlet yapılıyor dedi ama ac gelin dedi nedenini anlamadım.
Zeki bey'den yarın sabah için randevu aldım bakalım yapacak mı? Dönüşte olanları aktarırım burdan
:) hadi güzel haberlerle gel cnm karnında rahat duyarsın bn 6+3iken karnımda bebekte kalp atışıda görüldü :)
öylemi bu içimi rahatlattı rabbim sorun çıkarmasın kmsenin karşısına şu bebeleri tez zamanda göbüşte büyütüp doğuralım :)
altın bilezik kız derler canım bende hep bilezik görüyorum hayırlısı bakalımKızlar rüyamda müdürüm koluma kalın bir altın bilezik takıyordu.Rüyanın baya baya etkisinde kaldım şayet altın bilezik acaba kız bebek anlamına mı geliyor.Tabi bu benim yorumum.Yorumlayabilen varsa bekliyorum.
canım 3 lü testte sıvı almıyolar ki hem direk amniyosentez yaptırılır mı hiç düşük riski var onda bence doktorunu değiştir canım öle şey mi olurben geldimmm kontrolüm vardı bugün daha doğrusu ilk defa kendi doktoruma gittim kalp atışını duydum tekrar şimdilik her şey yolunda dedi ama korkuttu beni kimilerine göre 35 kimilerine göre 37'ymiş özürlü çocuk doğurma riskinin yüksek olduğu yaş sınırı. İkili üçlü test sadece olasılık testidir dedi. Bunları yaptırmayıp direk aminiyosentez yaptırabilirsiniz karar verin bir dahaki gelişinize kadar dedi( Yani hiç uğraşma ikiliyle falan direk amniyosentez yaptır diyo adam
benim 5.haftamda hadece keseyi gördü bebiş henüz yok 2 hafta sonrasına randevu verdi kalp atışlarını dinleriz ve bebişi görürüz dedi . İNŞALLAH bugün bebişi görür ve kalp atışlarını dinleriz . bende miğde bulantısından bişey yiyemeyenlerdenim İNŞALLAH en kısa zamanda geçer bulantılar . çok şükür şimdiye kadar hiç çıkarma girişiminde bulunmadım
nazlııımgözünaydın canım çok sevindim
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/571626-ozlestik-toplastik-yeniden.html beklerim bu topiğe
anadolu yakasındaysan ben kartal devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum kızıma hamileyken de bu yüksek maliyetli bütün tahlillerimi orda yaptırıp sonucu kendi özeldeki dr.uma götürmüştüm hiç de sıkıntı çekmemiştim.. beş kuruş da vermemiştim.. devlet hastanelerindeki bütün cihazlar özeldekilerden çok daha yeni ve kapsamlı oluyor.. /QUOTE]
Ben de özelde tahlil felan yaptırmayı düşünmüyorum ama devlet hastanesi de bazen gereksiz yere insan yoruyor. Ben bu ikinci hafta idrar tahlilimin sonucunu kovalıyorum her zaman olmuyor ama üst üste gelince can sıkıyor. 2'li test için şöyle bir ayrıntı var her devlet hastanesi yapmıyor. Ben bugün gittim hatta özellikle kadın doğum ve cocuk hastanesine doktorum yönlendirmişti ama yapmıyoruz diyip geri gönderdiler.[
en son nefret ettiğim olay ise şuydu adet düzensizliği yaşadığım ve pekte bilgim olmadığı için devlet hastanesinde k.doğumcuya gittim nys sıra geldi içeri 3 kişi aldı suratına bile bakmadan anltrdı tabi bir yandan diğerleri konuşuyor ilaç yazma vs. sonrasında baktı ultrasyonda hiç yorum yapmadan bebek istediğim halde bana doğum kontrol hapı yazdı , niye yazdınız dediğimde yaşın genç çocuk düşünme bu iyi gelir düzensizliğine içmessende yapıcağım birşey yok dediözet geçiyorum
sonuç olarak çok basit teşhisli Pcos u bana söylemedi açıklama bile yapmadı hemde benim kararlarıma karışarak çocuk yapma dedi işe bakarmısınız
bu yüzden iyice devletten soğudum insanlara hayvan muamelesi yapıyorlar kendilerinde bu cürreti bularak, dediğim gibi sanırım bana denk geliyor tabikide iyileri vardır.
Haklısın çoğu yerde aynı muamele var benim düzenli gittiğim devlet hastanesi bizim burdaki özel hastaneden daha iyi ve ilgili ayrıca doktoruda cok daha iyi o yüzden baska bir yerdeki özel hastane kontrollerime baslasam bile devletteki doktorumu bırakmayı düşünmüyorum. Devlet hastanesinde belki ama benimle konusuyor ilgileniyor bir de düzenli gittiğim için tanıyor herkesin içinde bebeğimi sorup beni kolluyor hoşuma gidiyor, herhangi bir konuda bana öncelik verir sen bekleme der bebeğime karsı da ilgili gereksiz hiçbirşey için endişelendirmez vs vs
Sanırım ender rastlanan devlet hastanesi kadın doğum uzmanına sahibim
çok saol teyzesi Allah razı olsun hepimizinkini
bende bakınıyordum haber varmı sende diye doğru hatırlamışım 2li test tarihini olmamış bugün olsun canım sıkma canını nasılsa önümüzde daha zamanı var hem minnoşu görmüş olmuşsun daha güzel stres yapıp hem kendini hem bebişi üzme
bekliyorum senin miniğin fotolarını büyümüş mü bakalım
Doğru diyorsun ama sanırım annelik böyle böyle başlıyor, onun için gidipte birşey yapamayınca kaygı duyuyor insan ben ki evhamlı biri değilimdir yine de canım sıkıldı bakalım bebeğim için uğraşmaya devam ediyorum yarın sabah başka bir hastaneye randevu aldım. Gidip yine sansımı denerim dönüşte mutlaka iletirim başıma gelenleri
Birazdan fotoyu yüklüyorum benim sıpa 3 gün önceden gidiyor maşallah
bnmde oldu bikere gttim devlete 2 aylık evliydim o ara çocuk deli gibi istiyorum ama acele ediyorum hemen olsun die doktor aldı içeri dedi anlat sorununu ddm sorun yok ben 2 aylık evlyiim dedim genel muayeneye geldim ddm çocukmu istiosun dedi evet ddm neden bu kdr erken istiyosun ddi bende dedim ki 1.si çocukları çok seviyorum 2.si eşim geç saate kdr çalışıyor evde tekim yakınımda kimsem yok elimde olursa çocuk bnm içinde iyi olur die düşünüyorum istiyorum dedim dediki başka meşgale bulamadınız mı kendinize çocuklamı oyalanıcan dedi ddm sen işini yapsana ben istersem 1 ay snra istersem 5 ay snra yaparım sen gelip bakmıycan bnm çocuğuma nyse bu sustu bişey diyemedi çnkü onu ilgilendirmiyor.Alttan ultrasona soktu dedi sağ yumurtalığında bi yumurtan gelişiyor 1 hafta snra çatlar falan filan işte kistin yok fln dedi 3 ay snra olmazsa bu testleri yaptırırsın dedi hormon testlerinden snra çıktım odadan ama sa..k ya sanane ne karışıosun sen işine bak snra zaten evliliğimin 4.ayında hamile kaldım anlıycağın bazı ö..zler var devletlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?