- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavsiyeler icin herkeze cok tesekkur ederim
Lakin mama sandalyesi ,disarda yedirmek ,bardakla vermek , oyun oynarken yedirmek, pepe izletmek , kendinin yemesine izin vermek uzun zamandir yaptigimiz seylerdi
Yemiyor bunlarlada .. Dr cok anne sutu aldigi icin yemiyr dedi tahliller temiz cikti idrari alamadim henuz.
Emzirmeyi mecburen kesecegim bir kac dr gosterdim oneri ayni memeye guvenip yemiyor cok sik emiyor . Bu arada doktorlat bir yasindan sonra sutun suyla es deger oldugu cocugu biraz bagisiklik disinda bir faydasi olmadigini soylediler
Heleki ek gidayi istemeyen bebeklerde zarari bile varmis
Bir yasindan sonra sutun formulu degisiyormus cok etkili degilmis
Simdi nasi kesicem onu dusunuyoruz esimle. Azaltmayi denedik olmadi cok agladi dr birden bire tiksinecegi bir sey sur dedi
Cok zor bir durum
Bu arada similac sivi mama verdi 9.5 kg oluncayaa kdr kullanicaz takviyr olarak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dusuyormus doktor faydasindan cok zarari oluyor kizina dedi ama ben 3 doktora gorundum saglik ocagindaki ebelerde dahil kes dediler
Doktor ve anne olan yakin bir arkadasimda anne sutunun bir yasindan sonra kalitesinin degistigini c vitamini fln gibi disaridan alinabilen seyler icerdiguni soyledi
Kesmem lazim ama nasil
Kizim cok huysuz
Napicm bilmiyorum sabahdan beri ne sursem kizima nasi aciklasam aglarsa uyuyamazsa napicam onun derdindeyim
Offf cooook zor cook
Gvn canim emzirmeyi bende cook istiyorum ama kesmek zorundayim kizim 1 saatte 14 kere emiyor doymuyor agliyor sute guvendigi icin ek gidayi red ediyor ve persentili yuzde ucun altina dustu somalili cocuklardan daha kotu bu sekildede bagisikligi dusuyor.
Burcu soruyu iyiki sahsina sormamisim dayak yerdim herhalde .. Yardimci olmakla yargilamak arasinda bur cizgi var orayi asiyorsun iste . Lutfen seninle kisisel konusmaya girmeyelim tartismayalim benim icin yorum yapma bende sana yapmayayim tamammi
Gvn canim emzirmeyi bende cook istiyorum ama kesmek zorundayim kizim 1 saatte 14 kere emiyor doymuyor agliyor sute guvendigi icin ek gidayi red ediyor ve persentili yuzde ucun altina dustu somalili cocuklardan daha kotu bu sekildede bagisikligi dusuyor.
Burcu soruyu iyiki sahsina sormamisim dayak yerdim herhalde .. Yardimci olmakla yargilamak arasinda bur cizgi var orayi asiyorsun iste . Lutfen seninle kisisel konusmaya girmeyelim tartismayalim benim icin yorum yapma bende sana yapmayayim tamammi
Tatlım ömerin durumuna sevindim zamanla dahada iyi olacaktır sonuçta doğru ilaçlar verildi sanırım.cimcimeyide anlatıyosun böyle çok hoşuma gidiyor.eşim kız da olsa demeye başladı 2.çocuk düşünmüyorum dedikçe ısrar ısrar napcam bilmiyorum benimde çok zor geçti 9 ay cidden kabustu hala uyumuyor ama en azından ben ona alıştım sanırım 2.bi çocuk kim söylese ürperiyorum.bu ara yazamıyorum pek yamanı sudan çıkartamıyorum bende sabah 7 den akşam 10 a kadar uykular hariç yürüyor ve hala nasıl uyumuyor anlamıyorum bende.buraya alışması 4 günü buldu gece uyanıp uyanıp etrafa bakıp ağladı.birde ben de doğduğundan beri serum fizyolojiği şişe olarak alıp şırıngayla kullanıyorum ama bunu paylaşmadığıma üzüldüm ama oaylaşan arkadaş çok iyi düşünmüş atlamışım ben buda masraf açısından önemli çünkü.
Zor tabi ay ben ne çekmiştim çok şükür geçti o günler inş senin paşada iyi olmuştur bricany çok iyi oğlumada iyi gelmişti. Ben iyiyim canım nasıl olayım ki hayat devam ediyor bgn Bi yaş daha yaşlandım anlamsız Bi yaş günüydü sanki eski keyfim yok çok şükür ki oğlum var yoksa ben olurdum o bana güç veriyor Allah evlatlarımıza uzun omur versin bebeğimi kaybettikten snra oğluma daha çok sarıldım hırpalamaya bile elim gitmiyor artık