Canim yamanin uykusu oturmadan bence çocuğu düşünmeyin,yani karistim işinize üstüme vazife degil ama sen perişan olursun,herkes bir yere kadar ilgilenebiliyor gerisi hep anneye ait.özellikle geceler.o kadar yürümeye yorulup uyuması gerek evet.bu baybay damlayi denedin mi,benimkilere pek etki etmedi.omer zaten hastalıktan yatamadı hiç.
Canim sut alerjisi ne alemde yamanin? Benim son gittiğim doktor relaktaz isminde bir damla verdi,her sut urununden önce 8 damla verip herşeyi yediriyorum.cocuk sakinledi resmen.maşallah bir de güzel kaka yapıyor ki.önceki damlanin buzdolabında muhafazasi gerekiyormuş,unutuyordum bazen,hemen etkisi gidermiş.o yüzden etki etmedi bize.ama 40 tl ve on günde bitiyor.masraf hiç bitmiyor.onlar sağlıklı olsun ne yapalım.
Ya benimkiler yarim saat zor duruyor suda,oynasalar ben de biraz rahatlicam.güzel oynuyorlar ama kisa sürüyor.oyalayamiyorum ya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım ya ne çocuğu söylemeye başladı ama yemezler😄dediğin gibi çoğu yük annede evet eşim nekadrda yardım etse gece uykusu denen şey beni mahfetti neyse kısmet.yamanda öyle suya gir çık geziyor öyle.
Alerji durumumuz aynı dönünce götürücem biliyosun ben diyeti bozdum çok fark yok aynı yaman anlayamadım yani.ama halamlardayımya yaman devamlı kulağını tutuyor onlarda kesin kulağında bişey var diyorlar ama her ay bakılıyor ama yok bişey devlet hastanesine götürücem bende artık en azından teşhis daha rahat koyarlar.alerjisi içinde bi dr buldum ondan tavsiye alıcam.ben laktoz damlası sordum ama kadın ilk defa duymuş gibi suratıma baktı yani tamam kanda çıktı laztoz intolarans ama bu mamayı boşuna mı veriyorum onu bilemedim dönünce hepsini araştırıcam sonrada bitane daha özel aşı kalıyor sanırım onuda yaptırıp zeynep kamile götürücem bundan sonra.
Bide burda bu kadar az kalmamızın sebebi sanırım birkaç anlayışlı insanlar olabilmemiz ve birbirimizin yaşadıklarını anlayıp birbirimizin yerine düşünebilmemiz.kimse kusura bakmasın biz burda herşeyimizi paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyoruz öyle davulun sesi uzaktan hoş gelenlerden değiliz yani.burds kimseyle tartışmam olmadı ama cidden sinirleniyorum bu tavırlı konuşmalardan kızlar buranın huzurunu bozmayalım lütfen.burcucum iyi niyetinden şüphem yok bazen insanlar duymak istediklerini duyamayınca agresifleşir😉canım seninde sayfanı işgal ettim zaten uyumadım bütün gece😄ona ver yani.bende azıcıkta kalsa oğlumu 2 yaşına kadar emziricem zehir değil sonuçta su bile olsa vitaminli su işte.amannn ben bazen anlamıyorum bu insanları