saol canım valla ben dik bişey göremediğim için nub teorisine göre kız gibi geldi canım hayırlısı olsunTeşekkür ederim kızlar, hepimizin başına kocaman totolar
Kız diyenler neye dayanarak tahmin de bulundu merak ettim sadece his mi:44:
Öyle bir durumdayım ki sağlıklısı olsun diyorum başka bir şey demiyorum
mLsvT, canım kendi doktoruma gitmedim bugün 2li testi yapamayan doktor istersen gelmişken bebeğine bakalım dedi ordan aldığım foto
Kendi doktoruma 2Li testin sonucuyla gidicem o zaman peşini bırakmam ama ben cinsiyet konusunda azcık meraklıyım öyle tuhaf birşey ki cinsiyetsiz olsun benimle olsun dedirtiyor.
Kız yada erkek isteyemiyorum sanki diğeri doğarsa haksızlık olacak gibi hissediyorum düşünmemeye çalışıyorum
Sengelen, tabiki paylaşırım hatta öncekileri bulursam yanyana ekler paylaşırım canım
Sağolun bana da moral oldu
ultrason için ayrı topiğe gerek varmıydı ki, burdan paylaşıyoruz ne güzel
bölünmeye gerek yoktu :))
Minikussmaşallah miniğine
Teşekkür ederim kızlar, hepimizin başına kocaman totolar
mLsvT, canım kendi doktoruma gitmedim bugün 2li testi yapamayan doktor istersen gelmişken bebeğine bakalım dedi ordan aldığım foto
Kendi doktoruma 2Li testin sonucuyla gidicem o zaman peşini bırakmam ama ben cinsiyet konusunda azcık meraklıyım öyle tuhaf birşey ki cinsiyetsiz olsun benimle olsun dedirtiyor.
Kız yada erkek isteyemiyorum sanki diğeri doğarsa haksızlık olacak gibi hissediyorum düşünmemeye çalışıyorum
Sengelen, tabiki paylaşırım hatta öncekileri bulursam yanyana ekler paylaşırım canım
Teşekkür ederim kızlar, hepimizin başına kocaman totolar
Minikuss
Allah tamamına erdirsin .)
birde bi bana erkek gibi geldi senin bebiş galibaTeşekkür ederim canım
birde bi bana erkek gibi geldi senin bebiş galiba
cuma 17:20 ye almış eşim randevumu şimdii.. ben de görücem miniğimi
ikili testin fiyatını da sormuş, her doktora farklı demiş, kafam karıştı :44:
Özgür bey yaparsa 208, bilmemkim yaparsa 148, Aynur Hanım 108 tl :26:
neden acaba?
birde bi bana erkek gibi geldi senin bebiş galiba
neden acaba?
Çok net olmasa da 12.hafta fotomuz, kalp atışımız da görüldü yine, gününden önde gittiğini söyledi ama pek güvenmedim
Ama 11. haftaya göre büyümüşüz, kız mıyız erkek miyiz artık bilelim dimi
Eki Görüntüle 551572
bnmde akıntım sarı oluyor demekki bu şekilde cnm bu arada günlerimiz aynı seninle ikili test için ne zaman gideceksin
Evet canım, beylikdüzündeyim.. Ben Medilife'a gidiyorum..canım sende yanlış hatırlamıyorsam B.düznde oturuyordun, hangi hastaneye gidiyorsun? memnunmusun.
fiyat farkıda doktorların kendilerine aldıkları ücret farkından olabilir.
evet, belki ondandır canım..Kısmet bakalım öğrenir öğrenmez paylaşıcam zaten
Ben de bazı yerlerde fiyat farkı ile karşılaştım sorduğumda biri uzman, biri doçent,diğeri profesör gigi nedenler olduğunu söylemişlerdi.
meraklı annelerCumaya az kaldı hayırlı haberler alırsın inşallah ben de 'li testi Perşembe gününe attım annem ben de gelicem diye tutturdu. Perşembe müsaitmiş bana da randevumu değiştirtti.
Kızlar geçen cumartesi bizde bebeğimizi gördük.Doktorum konuşmayı uzattıkça uzattı benim aklımsa bebeğim nasıl yaşıyormu kafam ordaydı.Çok şükür gördük.Hattaa zıpladıı kızlar ellerini yukarı kaldırmış.Hatta doktorum bakın el sallıyor size filan dedi.Kalp atışları 180 civarıydı ve boyuda 3.53 cm di.Büyüyoruz büyücez inşallah.Normal yollarla anne baba olamassınız diyen 10 larca doktora inat 7 yıl sonra şereflendirdi bizi minik bebeğimiz.Bu nedenle taramalara karşıyım.Bu bizim eşimle kişisel görüşümüz.Onun sağlıklı olarak doğması benim için herşeyden çok önemli kaldıki 10 yıldır içtiğim sigarayı bıraktım bir çırpıda..24 kasıma gün verdi doktorum 2li için ama şuanki fikrim gitmemek.Kızlar birde ben hipotiroidi hastasıyım.Hamileikte yükselen tsh vakası.Bu yüzden eğer benim gibi bu durumda olan arkadaşlar varsa iyi bir endokrinciye belirli periotlarda muayene olsunlar.Nitekim bebeğe çok zararı dokunabiliyor.Allah korusun zeka geriliği bunların en başında..
kendi dr.mda aralığın birine doğru gidicem o zaman söler herhalde.. ama ben bu perşembeye devlet hast.ne randevu aldım ordan herhangi bişi sölerlerse bildiririm sana da
canım..
neden acaba?
maşallah canım allah nazarlardan saklasın, kocaman olmuş belli ki keyfi de yerinde:)) benim içime kız doğdu ama dr un herhangi bi yorumda bulunmadı mı???
Günaydın kızlaar, çok güzel bir hafta olsun inşallah. Güzel haberlerle, bulantısız, sağlıklı bebişlerle, neşeli bir hafta geçirelim hep beraber. Amin:))
amin canım
Canım selam, benim ikili testi ayrıntılı ultrasonu gittiğim doktor yapacak. Ben özel muayenehaneye gidiyorum. İstersen özelden bilgileri paylaşabilirim. Zekai tahir de Oktay Kaymak iyi diye duydum. Ayrıca hacettepede riskli hamilelikler için özellikle çoğul gebelikler için özgür deren i tavsiye ediyorlar. Ama hacettepeye gitmek tam bir kabusmuş. Bir de yine zekai tahir de sedat cömert var, çok iyi doktor. Bu doktorlara muayene olmadım ben canım ama arkadaşlarımdan duyduklarım. Ben özele gitmeseydim güven hastanesine giderdim kesin, orda ameliyat oldum ve doğum yapan yakınlarımdan gördüm. Doktorlarıda çok iyi. Tavsiye ederim. Umarım güzel sonuçları alırsın.
cok seviniirm detaylı bilgi verırsen canım
o ne yaa ben birsey anlamadımMinikkuş, forumda gezen genital hub teorisine göresenin bebek kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?