2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
saol canım valla ben dik bişey göremediğim için nub teorisine göre kız gibi geldi canım hayırlısı olsun

ya sankı bı kız yuzu gordum ben hıssettım yanı bı bılgıye teorıye dayanarak solemedım
ama artık bende sabırsızlıkla beklıorm senın bebısın cınsıyetını
gercı saglıklı olsun
herseyden onemlısı o
ama yınede ınsan b-merak edıo sadece bılmek ıstıo

anladım canım bu fırsatla bebişi görmüş oldun ne güzel
2li testte cinsiyette kesine yakın fikir sağlanıyormuş, tabikide öncelikle sağlıklı sıhaatli olması bebişlerimizin.
kız da demesinin sebebi sanırım nub teorisine göre kıza benziyor minik totolu o yüzden olabilir, ama kıza benzeyipte sonra kesin olarak erkek olanları çok duydum o yüzden doktor kesin budur diyene kadar daha vaktimiz var:)

Teşekkür ederim canım
birde bi bana erkek gibi geldi senin bebiş galiba

cuma 17:20 ye almış eşim randevumu şimdii.. ben de görücem miniğimi
ikili testin fiyatını da sormuş, her doktora farklı demiş, kafam karıştı :44:
Özgür bey yaparsa 208, bilmemkim yaparsa 148, Aynur Hanım 108 tl :26:
neden acaba?

canım sende yanlış hatırlamıyorsam B.düznde oturuyordun, hangi hastaneye gidiyorsun? memnunmusun.
fiyat farkıda doktorların kendilerine aldıkları ücret farkından olabilir.

Kısmet bakalım öğrenir öğrenmez paylaşıcam zaten
Ben de bazı yerlerde fiyat farkı ile karşılaştım sorduğumda biri uzman, biri doçent,diğeri profesör gigi nedenler olduğunu söylemişlerdi.

Cumaya az kaldı hayırlı haberler alırsın inşallah ben de 'li testi Perşembe gününe attım annem ben de gelicem diye tutturdu. Perşembe müsaitmiş bana da randevumu değiştirtti.

maşallah canım allah nazarlardan saklasın, kocaman olmuş belli ki keyfi de yerinde:)) benim içime kız doğdu ama dr un herhangi bi yorumda bulunmadı mı???

Kızlar az önce tv.da bir psikolgo dedi ki;

Annenin bebeği kucağına aldığı ilk an çok önemliymiş..Anne o an kendine güvenli ve mutlu olmalıymış.
Eğer nasıl bakıcam ben bu bebeğe diye düşünürse, bebek bunu mutlaka hissedermiş ve güvensizlik, huzursuzluk ona da geçermiş..

Benim tavsiyem; bu endişelerin çoğu bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor.
Bebek doğmadan önce yazılı kaynaklardan, internetten iyice araştırın.
Elbette bebeği kucağınıza aldıgınızda herşeyı unutmus gıbı hıssedebılırsınız ama yine de bilgiler sizde kalır, yaşadıklarınız size süpriz olmaz.

Bebekte ilk birkaç günde gmrülebilen görülebilen sarılık, ilk haftalardaki gaz sancıları, ateş, özellikle kız bebeklerdeki idrar yolları iltihabını önleme,
sütü artırmak için yapılması gerekenler vs hakkında sistemli olarak bilgi edinin;
tek kaynakla sınırlı kalmayın.. Farklı yaklaşımları inceleyin..

Anne-baba olmak ciddi bir sorumluluk.
Bu siteye girip bu topiği takip edenler zaten bu bilinçten haberdar insanlardır, ancka yine de eksiklerimizi tamamlamakta fayda var.
Özellikle yeni doğum yapmıların topiklerine girin, çok faydalı bilgiler edineceksiniz..

Saç boyamak vs gibi riskli olma ıhtımalı tartısmalı konularda ilk 3 ayı gecırmeden kesınlıkle bırsey yapmayın.
Bebeklerinize en azındna bu fedakarlıgı yapın. Zaten bu büyük bir fedakarlık değil, hamıle oldugunuzu bılen ınsanlar saclarınızdaki renk farklılıgını tolere edeceklerdır.

Bol güzel haberli günler; içinizdeki meleklerle birlikte huzurlu-sağlıklı gebelikler diliyorum hepimize..

bnmde akıntım sarı oluyor demekki bu şekilde cnm bu arada günlerimiz aynı seninle ikili test için ne zaman gideceksin

kendi dr.mda aralığın birine doğru gidicem o zaman söler herhalde.. ama ben bu perşembeye devlet hast.ne randevu aldım ordan herhangi bişi sölerlerse bildiririm sana da
canım..

cuma 17:20 ye almış eşim randevumu şimdii.. ben de görücem miniğimi
ikili testin fiyatını da sormuş, her doktora farklı demiş, kafam karıştı :44:
Özgür bey yaparsa 208, bilmemkim yaparsa 148, Aynur Hanım 108 tl :26:
neden acaba?[/QUOTE]

fiyat farkı statü farkı oluyo :)

Kızlar geçen cumartesi bizde bebeğimizi gördük.Doktorum konuşmayı uzattıkça uzattı benim aklımsa bebeğim nasıl yaşıyormu kafam ordaydı.Çok şükür gördük.Hattaa zıpladıı kızlar ellerini yukarı kaldırmış.Hatta doktorum bakın el sallıyor size filan dedi.Kalp atışları 180 civarıydı ve boyuda 3.53 cm di.Büyüyoruz büyücez inşallah.Normal yollarla anne baba olamassınız diyen 10 larca doktora inat 7 yıl sonra şereflendirdi bizi minik bebeğimiz.Bu nedenle taramalara karşıyım.Bu bizim eşimle kişisel görüşümüz.Onun sağlıklı olarak doğması benim için herşeyden çok önemli kaldıki 10 yıldır içtiğim sigarayı bıraktım bir çırpıda..24 kasıma gün verdi doktorum 2li için ama şuanki fikrim gitmemek.Kızlar birde ben hipotiroidi hastasıyım.Hamileikte yükselen tsh vakası.Bu yüzden eğer benim gibi bu durumda olan arkadaşlar varsa iyi bir endokrinciye belirli periotlarda muayene olsunlar.Nitekim bebeğe çok zararı dokunabiliyor.Allah korusun zeka geriliği bunların en başında..

canım sende yanlış hatırlamıyorsam B.düznde oturuyordun, hangi hastaneye gidiyorsun? memnunmusun.
fiyat farkıda doktorların kendilerine aldıkları ücret farkından olabilir.
Evet canım, beylikdüzündeyim.. Ben Medilife'a gidiyorum..
Sanem Aras'ı çok tavsiye ettiler ama randevuları hep dolu.. 28ine boş vardı sabredemem diye alamdım..
Aynur Hanımdan almış eşim, bakalım ondan memnun kalmazsam Sanem Hanımdan alırım :26:
SSK muayene ücreti 25 tl ödüyoruz biz..

evet, belki ondandır canım..
Cumaya az kaldı hayırlı haberler alırsın inşallah ben de 'li testi Perşembe gününe attım annem ben de gelicem diye tutturdu. Perşembe müsaitmiş bana da randevumu değiştirtti.
meraklı anneler

aaa benim kardeşim de troid hastası ay canım sıkıldı bak şimdi o neredeyse hiç salgılamıyor

fiyat farkı statü farkı oluyo :)[/QUOTE]

benide doktrm aralığın ilk haftası çağırdı çok mrk ediyrum bebeğimi :) bi gtsem görsem miniş kolları bacakları :)

maşallah canım allah nazarlardan saklasın, kocaman olmuş belli ki keyfi de yerinde:)) benim içime kız doğdu ama dr un herhangi bi yorumda bulunmadı mı???

Teşekkür ederim canım, kendi doktorum değildi o yüzden sormadım 2'li testi yaptırırken ya da kendi doktoruma gittiğimde öğrenirim kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…