Güzel hamişler bugün çok mutluyum. Bebişimizi ilk kez bu kadar ayrıntılı gördük. Doktor Bey devlet hastanasi olmasına rağmen eşimede banada teker teker uzuvlarını gösterdi pırpırlayan kalbini bi kez daha gördüm. Rabbime çok şükür inşAllah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.Benim sarı akıntım vardı onun için fitil verdi sizlerden fitil kullanan var mı? Doktor bey zararı olmaz diyor ama propektüsünde ilk 3 ay çokda önerilmediği yazıyor. Kullanan biri varsa bilgilendirirse sevinirim..
Sana niye cocuk istiorsun diyen doktor olmus, benim doktorumda yasın olmus 32 ne zaman doguraceksın diye diye dilinde tuy bitti. 25 yasımda 30a kadar dogur diyordu, 30 oldum 35 olmadan dogur diyordu. neyseki hamile kaldım simdi de basına bela aldın diyor:)
2 li ya da 3 lü test yaptırmayı düşünmüyorum bir çok arkadaşım bu yüzden hayal kırıklığı moral bozukluğu yaşadı ama sonunda bebekleri çok sağlıkjlı dünyaya geldi sonuçta hasta da olsa onları biz istedik bizim çocuklarımız onlar kendileri gelmeyecekler hayata.onun için böyle yanıltıcı durumlara sebebiyet verecek testlerden uzak durma düşüncesindeyim kendi adıma.rabbime güveniyorum ondan gelen her şeye de razıyım allah bizlere sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Sana niye cocuk istiorsun diyen doktor olmus, benim doktorumda yasın olmus 32 ne zaman doguraceksın diye diye dilinde tuy bitti. 25 yasımda 30a kadar dogur diyordu, 30 oldum 35 olmadan dogur diyordu. neyseki hamile kaldım simdi de basına bela aldın diyor:)
ahhh onun totosunu yesinler ne güzelde yatmış öyle keyfi yerinde belli, göbüşe bak Maşşallah Subannallah!
tahmin istemedin mi canım doktorundan ısrarcı olup benim gibi:)
Güzel hamişler bugün çok mutluyum. Bebişimizi ilk kez bu kadar ayrıntılı gördük. Doktor Bey devlet hastanasi olmasına rağmen eşimede banada teker teker uzuvlarını gösterdi pırpırlayan kalbini bi kez daha gördüm. Rabbime çok şükür inşAllah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.Benim sarı akıntım vardı onun için fitil verdi sizlerden fitil kullanan var mı? Doktor bey zararı olmaz diyor ama propektüsünde ilk 3 ay çokda önerilmediği yazıyor. Kullanan biri varsa bilgilendirirse sevinirim..
slm kızlar yeni gelebildim sabah acenteaya gittim patronuma vie almaya anca oldu bulbulum hemen amnio sentez yaptırma bakın kızlar yeni şahit bir olayı anlatıcam size eşimin eski patronuna gittik eşi üçüncüyü doğurdu demişki doktor ikili test riskli üçlü lazım yaptırmamış hanımda sonra doktor kızmış nasıl yaptırmazsın diye bir yaşında tatlı mı tatlı akıllımı akıllı bir kızı var maşallah çok etkilendim ondan bu gecede rüyad düşük yapıyordum ya
amniyosentezi hemen yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası ama düşük riski artık yok denecek kadar aza inmiş bildiğim kadarıyla. Kullanılan aletler falan çok incelmiş. Arkadaşım geçen sene yaptırmıştı ve ben karşı çıkmıştım o zaman anlatmıştı bana ve nitekim de Allah'a şükür bişey çıkmadı. Kendi de normalde çok rahat biri değildir o da pimpiriklidir hatta başka şehirden buraya bi doktorun ultrasonuna geldi o kadar ki inceler.
O zaman demiştim özürlü olsa kendi çocuğunu öldürebilir mi insan diye ve umarım büyük konuşmamışımdır da böyle bir tercih yapmak durumunda kalmam.
Şu anki kararım 2'li testin sonucuna göre karar vermek, yani şüphe içinde bir hamileliği göze alıyorum sanıyorum fikrim değişmezse.
Ve kızlar aman siz de buna dikkat edin ikinciyi düşünürseniz... Şuydu buydu derken 35'i buldurmayın. Ve 35'inden sonra iyi korunun
ahhh onun totosunu yesinler ne güzelde yatmış öyle keyfi yerinde belli, göbüşe bak Maşşallah Subannallah!
tahmin istemedin mi canım doktorundan ısrarcı olup benim gibi:)
Teşekkür ederim kızlar, hepimizin başına kocaman totolar
Kız diyenler neye dayanarak tahmin de bulundu merak ettim sadece his mi:44:
Öyle bir durumdayım ki sağlıklısı olsun diyorum başka bir şey demiyorum
mLsvT, canım kendi doktoruma gitmedim bugün 2li testi yapamayan doktor istersen gelmişken bebeğine bakalım dedi ordan aldığım foto
Kendi doktoruma 2Li testin sonucuyla gidicem o zaman peşini bırakmam ama ben cinsiyet konusunda azcık meraklıyım öyle tuhaf birşey ki cinsiyetsiz olsun benimle olsun dedirtiyor.
Kız yada erkek isteyemiyorum sanki diğeri doğarsa haksızlık olacak gibi hissediyorum düşünmemeye çalışıyorum
Sengelen, tabiki paylaşırım hatta öncekileri bulursam yanyana ekler paylaşırım canım