2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Güzel hamişler bugün çok mutluyum. Bebişimizi ilk kez bu kadar ayrıntılı gördük. Doktor Bey devlet hastanasi olmasına rağmen eşimede banada teker teker uzuvlarını gösterdi pırpırlayan kalbini bi kez daha gördüm. Rabbime çok şükür inşAllah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.Benim sarı akıntım vardı onun için fitil verdi sizlerden fitil kullanan var mı? Doktor bey zararı olmaz diyor ama propektüsünde ilk 3 ay çokda önerilmediği yazıyor. Kullanan biri varsa bilgilendirirse sevinirim..

senin doktorunda bi alemmiş canım ya

aynen canım ya ben de yaptırmayı düşünmüyorum...

Çok net olmasa da 12.hafta fotomuz, kalp atışımız da görüldü yine, gününden önde gittiğini söyledi ama pek güvenmedim

Ama 11. haftaya göre büyümüşüz, kız mıyız erkek miyiz artık bilelim dimi

benım dr da ole dedı
testlerını devlette yaptr bana getr dedı

slm kzlar bende kısmetse haziran annesi olacağım...14 aylık bi bebeğim var kardeş geliyor ona...süpriz yaptı bize:))

ahhh onun totosunu yesinler ne güzelde yatmış öyle keyfi yerinde belli, göbüşe bak Maşşallah Subannallah!
tahmin istemedin mi canım doktorundan ısrarcı olup benim gibi:)

gözün aydın cnaım ne güzel görmüşsün bebişini benimde sarı akıntım var yarın doktora sorucam bakalım ne vericek

bu nasıl havaya dondum resmen işyerinde klima çalışmıyo ufo bozuk kat kat giyinik kımıldayamıyorumm

slm kızlar yeni gelebildim sabah acenteaya gittim patronuma vie almaya anca oldu bulbulum hemen amnio sentez yaptırma bakın kızlar yeni şahit bir olayı anlatıcam size eşimin eski patronuna gittik eşi üçüncüyü doğurdu demişki doktor ikili test riskli üçlü lazım yaptırmamış hanımda sonra doktor kızmış nasıl yaptırmazsın diye bir yaşında tatlı mı tatlı akıllımı akıllı bir kızı var maşallah çok etkilendim ondan bu gecede rüyad düşük yapıyordum ya

benimde akıntım oluyor . doktoruma söyledim . 3. aydan önce ilaç vermiycem ondan sonra bakarız dedi bana

ayy çok güzel ya bayıldım bencede kızzzzzzzzzz
ultrason için topik açmıştık orda da paylaşırmısınn canım

ultrason için ayrı topiğe gerek varmıydı ki, burdan paylaşıyoruz ne güzel
bölünmeye gerek yoktu :))

Minikuss maşallah miniğine

Son düzenleme:
benim de sarı akıntım var ama hamilelikte akıntılar olabildiği için çok da umursamıyorum.. koku ve kaşıntı olmadıkça sıkıntı yok bildiğim kadarıyla..

amniyosentezi hemen yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası ama düşük riski artık yok denecek kadar aza inmiş bildiğim kadarıyla. Kullanılan aletler falan çok incelmiş. Arkadaşım geçen sene yaptırmıştı ve ben karşı çıkmıştım o zaman anlatmıştı bana ve nitekim de Allah'a şükür bişey çıkmadı. Kendi de normalde çok rahat biri değildir o da pimpiriklidir hatta başka şehirden buraya bi doktorun ultrasonuna geldi o kadar ki inceler.
O zaman demiştim özürlü olsa kendi çocuğunu öldürebilir mi insan diye ve umarım büyük konuşmamışımdır da böyle bir tercih yapmak durumunda kalmam.
Şu anki kararım 2'li testin sonucuna göre karar vermek, yani şüphe içinde bir hamileliği göze alıyorum sanıyorum fikrim değişmezse.

Ve kızlar aman siz de buna dikkat edin ikinciyi düşünürseniz... Şuydu buydu derken 35'i buldurmayın. Ve 35'inden sonra iyi korunun

ultrason için ayrı topiğe gerek varmıydı ki, burdan paylaşıyoruz ne güzel
bölünmeye gerek yoktu :))

Minikuss maşallah miniğine
bölünmedik zaten canım sadece ultrson resimleri için sohbet için değil mayıs annelerinde de var isteyen paylaşsın

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ahhh onun totosunu yesinler ne güzelde yatmış öyle keyfi yerinde belli, göbüşe bak Maşşallah Subannallah!
tahmin istemedin mi canım doktorundan ısrarcı olup benim gibi:)

oyhh maşallah teyzesi yemiş pipiyi

Teşekkür ederim kızlar, hepimizin başına kocaman totolar
Kız diyenler neye dayanarak tahmin de bulundu merak ettim sadece his mi:44:
Öyle bir durumdayım ki sağlıklısı olsun diyorum başka bir şey demiyorum

mLsvT, canım kendi doktoruma gitmedim bugün 2li testi yapamayan doktor istersen gelmişken bebeğine bakalım dedi ordan aldığım foto
Kendi doktoruma 2Li testin sonucuyla gidicem o zaman peşini bırakmam ama ben cinsiyet konusunda azcık meraklıyım öyle tuhaf birşey ki cinsiyetsiz olsun benimle olsun dedirtiyor.
Kız yada erkek isteyemiyorum sanki diğeri doğarsa haksızlık olacak gibi hissediyorum düşünmemeye çalışıyorum

Sengelen, tabiki paylaşırım hatta öncekileri bulursam yanyana ekler paylaşırım canım

Sağolun bana da moral oldu

benim de sarı akıntım var ama hamilelikte akıntılar olabildiği için çok da umursamıyorum.. koku ve kaşıntı olmadıkça sıkıntı yok bildiğim kadarıyla..

bnmde akıntım sarı oluyor demekki bu şekilde cnm bu arada günlerimiz aynı seninle ikili test için ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…