2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ay canım benim dün araştırdığımda alkol ve sigara gibi maddelerin direkt bebeğe geçtiğini öğrendim. Buda bebeğin gelişememesi veya erken doğumunu tetikliyormuş. Elbette biraz rahat olamk lazım ama bebeğede zararı olacak maddeleri bünyeye almamakta fayda var bence..

doktor yıkayabilirsiniz derse yıkarım bende tabi ama önce doktora sorarım göbek bağı mikrop falan kapmasında tabi ben tecrübeli değilim ama duyduklarım bunlar tabi :) valla cnm bende öle dedim örgü konusunda ama dedilerki burası sivas burda üşür haziranda olsa bende peki dedim öle diyosanız :)

bugün ikili test için devlet hastanesine gittim yapmıorlarmış, ama ense kalınlığına bakabiliirm dedi doktor,
bebeşim kıpır kıpırdı, resmen takla açıordu.
sonra çok hareket ettiği için ölçemedi, git yemek ye, çikolata ye, tuvalete gir del dedi.

öyle yaptım, bu seferde uyuyordu bizim fırlama. doktor karnımı sallıor, vuruor vs yok bizimki babası gibi derin uyuyo,
bu kadar harekete nasıl uyanmadı, çok inatçı kime çekmiş dedi doktor

yine ölçemedi yani
üniversite hastanesine gidecem artık 2li test için.

buarada 2li test yaptıran kimse yokmu ya

tabi canım haklısın havaya göre hareket ediceksin:9 ilk doğumum temmuzdaydı benim nasıl sıcaktı annemle kayınvalidem o bebek daha üşür o diyip giydiriyolardı çocuğu tulumlar yelekler ben soyuyorum onlar giydiriyo tabi bende tecrübesiz bir pişik oldu çocuk doktora götürdük sadece çıtçıtlı badiyle kalsın dedi hergün yıkansın yavrum sonra nasıl rahatlamıştı ananede babannede aynı ikisinide atıcaktım evden:))

slm hayırlı haftalar olsun inşallah hepimiz için
kayıp yaşayan arkadaşlar hepinize çoook çok ççoook geçmiş olsun ne desem boş acılarınızı dindirmez
ama rabbim hayırlısını bilir canınızı sıkmayın inşallah en yakın zamanda tekrar göbüşleriniz dolar
bide bi tavsiyem olacak eğer daha önce pıhtılaşma testi yaptırmadıysanız muhakkak yaptırın ben bu sebep yuzunden iki kez düşük yaşadım
bu aralar çok moda oldu bu hastalık duymuşsunuzdur

annelik öyle bişeyki allahım öyle güzel bi duygu ki yaşamayan bilemez hele o kaybetme korkusu yokmu
nasıl oluyada daha şeklini şemalini bile görmediğimiz et parçalarına bu kadar bağlanıyoruz
benim 2. düşüğüm boş gebelikti kesede bebek olmadığını bildiğim halde kaybedecem diye ağlıyordum ama şükürler olsun ki rabbim
acımızı dindirıyor yenısi geliyor yolda buda adapte olup unutuyoruz herşeyi
ama diğer tarafta beni bekleyen anne babasını kurtaracak iki melek bekliyor bunun mutluluğunuda yaşıyorum
rabbim kimseye ewlat acısı yaşatmasın doğmamışta olsa çok zor
allah sabır versin arkadaşlar...

sen tecrübesizmişsin ama daha iyi biliyomuşsun öle oluyo valla benim annemde 4 çocuk büyütmüş ama yeğenim sarılık oldu anlamadı meğerse hep aydınlık yerde tutmak gerekiyomuş çocuğu. bol bol emicekmiş ama unutmuşlar heralde onlarda artık. biz yine kendi bildiğimizi yapalım :) ama bana en zoru yıkamak geliyor nasıl yapcaz onu zor iş :18:

ayyy çok şirin yaa
bende bu hafta içi yaptırıcam canım normalde dewlet hastanesine gidiyorum benim dr. da burda yapılmıyo senı başka yere yonlendırıcem dedi
bide bişi sorucam dr. reçete falan bişi yazıyoda mı gidiyosunuz yoksa kafanıza göre gidip yaptırıyomusunuz
neden sordum bunu şimdi ben özel hastane ile dewlet hastanesinin tam ortasında kalıyorum ikiside bana 1 saat mesafe uzaklığında ıkı kere gel git yapmayayım
gidip yaptıram özele sonra doktoruma gösterıyım dıyorum olurmu:26:

Hanımlar merhaba umarım herkes bebişleriyle çok çok iyidir
Bizde 2li testimiz için doktordan geliyoruz herşeyine bakıldı çok şükür Allahımıza birşey çıkmadı, akşam üstüde kan tahlilini vericem
Ve gelelim en önemli noktaya doktorumuz cinsiyet için KIZ dedi, eşim çok aşırı istediği için hala ayakları yere değmiyor havalarda uçuyor hayırlısı olsun sağlık sıhaati önmli olan.
Geçen hafta söylemiştim erkeğe benzetildi diye bu haftada kız denildi neye inancağımı şaşırdım artık 1 ay daha kesinlik için beklicem bizim ufaklığa daha erken birşeyler almak için

slm kızlar nasılsınız bugün....

slm cnm iyiyiz sen nasılsın

Ozy çok sevindim canım Darısı benim ve bekleyen arkadaşların başına inşallah

amin canım ben eminim herkesinki tertemiz çıkacakkk

ben yaptırdım canım

masallah bebeısıne umarım testte de saglıklı hayırlı haberlerını alırsın.bana da ılk erkek demıstı doktor acaba banada kız dermı kı :) bulantın varmıydı arkadasım bulantısı olmayan arkadsın erkek bebek haberını aldık masallh onada.bulantı olayına takmıs durumdayım kım cıkardı bunu bılmem..bebegını saglıkla kucagını almanı dılerım.

evet canım insan bir süre etkileniyor ama düşünmemek lazım hepimizin hakkında hayırlısı)

Merhaba arkadaşlar bende 2013 haziran annesi olacam inş.geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım ama herkese slm vermek istedim.

hoşgeldin canım..sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirmen dileğiyle..

ben yaptırdım üniversite hastanesinde temiz çıktı çok şükür darısı başına ama sonuç 2-3 güne çıkıyor canım.. sadece ense kalınlığı değil nazel kemiğinede bakıyor doktor biraz ultrason uzun sürüyor bilgin olsun ve sonuçların iyi olsun inşallah..

bana söylemedi doktor ya çok merak ediyorum....

yahu korkmayın o kadar.ağrısı sancısı oluyor tabii ama dayanılmayacak gibi değil. Ağrı kesici alıyorsunuz kesiliyo. İlk gün zor geçiyo tabii ama bebiş gelmiş oluyo ya o nasıl bir kuvvet veriyo anneye. İğneyle ilaçla dayanıyo insan şükür.

Merhaba arkadaşlar bende 2013 haziran annesi olacam inş.geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım ama herkese slm vermek istedim.

Hoşgeldin canım.Sağlıcakla alırsın inşaallah yavrunu kucağına

doktorum dedi ki sigara kimseye tavsiye etmiyoruz ama sosyal içiciyseniz abartmadıktan sonra alkol alabilirsiniz. Eşimin teyzesi hamileliği boyunca kırmızı şarap içmiş kan yapıyor diye. Maşaallah yakışıklı bir oğlu var çok zeki tıpta okuyor şu anda.
Bi arkadaşım amann bişey olmaz diyip çiğköftesini yiyordu eşi yapardı onun da.

Biz abartıyoruz gerçekten. Hatta hurafe olduğunu bildiğimiz şeyleri bile ciddiye alıp dikkat ediyoruz. Allah korusun bi aksilik olsa insan vicdan azabı çekmek istemiyor.

benim hiç bulantım yoktu kızım olmuştu yalan haber bu

kızlar ya benim midem acayip yanıyor yani bulantı değil yanma.. benim gibi yanan varmı ya çok kötü

Bende çok var mide yanması.
Doktor gaviscon şurup verdi. Rahatlıkla kullanabilirsin. İçinde yazıyor zaten gebelikteki mide yanmalarında kullanılabilir diye. İnanılmaz rahatlatıyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…