ben kurtuldum şükür o kaygıdan temiz çıktı darısı başınıza canım Allah'ın izniyle tertemiz çıkar testleriniz inşallah
benım bı arkadas var ınanamadım dun
gozumun onunde pızza yedı mıdye yıomus hafta bı rakı yada bıra ıcıomus o kadar rahat kı anlatamam
ben de tam tersı o kadar dıkkkatlı beslenıorm kı buna ragmen korkuorm ,
rabbım yavrularımızı bızlere bagıslasın
ben onu sımdıden herseyden cok sevıorm
ama bıraz rahat olmayı ogrenmek lazım sanırım
yoksa 9 ay gecmez
canım artık herşeyin kolayı var bizimkiler yaz bebeği olucak inşallah tabi hergün yılkanması lazım yıkandıkça büyür derler ben oğlumda göbek bağı için ıslanmasın diye bantı var yıkarken takıyosun hiç bişiy olmuyo hergünde mis gibi oluyodu buda yaz bebeği inşallah hergün yıkıycam yaaa:))) bide örgülerinizi biraz daha büyük örün haziran aında örgü giydirilmez ama penye yelekelr var rengarenk o kadar tatlılarki onlar daha çok işinize yarar
doktor yıkayabilirsiniz derse yıkarım bende tabi ama önce doktora sorarım göbek bağı mikrop falan kapmasında tabi ben tecrübeli değilim ama duyduklarım bunlar tabi :) valla cnm bende öle dedim örgü konusunda ama dedilerki burası sivas burda üşür haziranda olsa bende peki dedim öle diyosanız :)
tabi canım haklısın havaya göre hareket ediceksin:9 ilk doğumum temmuzdaydı benim nasıl sıcaktı annemle kayınvalidem o bebek daha üşür o diyip giydiriyolardı çocuğu tulumlar yelekler ben soyuyorum onlar giydiriyo tabi bende tecrübesiz bir pişik oldu çocuk doktora götürdük sadece çıtçıtlı badiyle kalsın dedi hergün yıkansın yavrum sonra nasıl rahatlamıştı ananede babannede aynı ikisinide atıcaktım evden:))
bugün ikili test için devlet hastanesine gittim yapmıorlarmış, ama ense kalınlığına bakabiliirm dedi doktor,
bebeşim kıpır kıpırdı, resmen takla açıordu.
sonra çok hareket ettiği için ölçemedi, git yemek ye, çikolata ye, tuvalete gir del dedi.
öyle yaptım, bu seferde uyuyordu bizim fırlama. doktor karnımı sallıor, vuruor vs yok bizimki babası gibi derin uyuyo,
bu kadar harekete nasıl uyanmadı, çok inatçı kime çekmiş dedi doktor
yine ölçemedi yani
üniversite hastanesine gidecem artık 2li test için.
buarada 2li test yaptıran kimse yokmu ya
slm kızlar nasılsınız bugün....
Ozy çok sevindim canımDarısı benim ve bekleyen arkadaşların başına inşallah
bugün ikili test için devlet hastanesine gittim yapmıorlarmış, ama ense kalınlığına bakabiliirm dedi doktor,
sonra çok hareket ettiği için ölçemedi, git yemek ye, çikolata ye, tuvalete gir del dedi.
öyle yaptım, bu seferde uyuyordu bizim fırlama. doktor karnımı sallıor, vuruor vs yok bizimki babası gibi derin uyuyo,
yine ölçemedi yani
Hanımlar merhaba umarım herkes bebişleriyle çok çok iyidir
Bizde 2li testimiz için doktordan geliyoruz herşeyine bakıldı çok şükür Allahımıza birşey çıkmadı, akşam üstüde kan tahlilini vericem
Ve gelelim en önemli noktaya doktorumuz cinsiyet için KIZ dedi, eşim çok aşırı istediği için hala ayakları yere değmiyor havalarda uçuyorhayırlısı olsun sağlık sıhaati önmli olan.
Geçen hafta söylemiştim erkeğe benzetildi diye bu haftada kız denildi neye inancağımı şaşırdım artık 1 ay daha kesinlik için beklicem bizim ufaklığa daha erken birşeyler almak için
offf kızlar ya o kadar cok etkılendım kı olanlardan sankı bende bebısımı kaybedıcekmısım gıbı gelıo
cuma gunu ucakla esımın memleketıne gıtmem gerek ne yapıcagımı bılemedım
herseyden once aslında dr a gıtmek bebısımı gormek ıstıorm
umarım bısı olmamıstır ona
Merhaba arkadaşlar bende 2013 haziran annesi olacam inş.geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım ama herkese slm vermek istedim.
yine ölçemedi yani
Hanımlar merhaba umarım herkes bebişleriyle çok çok iyidir
Bizde 2li testimiz için doktordan geliyoruz herşeyine bakıldı çok şükür Allahımıza birşey çıkmadı, akşam üstüde kan tahlilini vericem
Ve gelelim en önemli noktaya doktorumuz cinsiyet için KIZ dedi, eşim çok aşırı istediği için hala ayakları yere değmiyor havalarda uçuyorhayırlısı olsun sağlık sıhaati önmli olan.
Geçen hafta söylemiştim erkeğe benzetildi diye bu haftada kız denildi neye inancağımı şaşırdım artık 1 ay daha kesinlik için beklicem bizim ufaklığa daha erken birşeyler almak için
Günaydın canımSeni kaçırcam o şırnaktan en son Bende sabahtan beri Sezeryanla Doğum Yapanlar topiğindeyim gözlerim şeşbeş oldu okumaktan ay doğum korkusu sardı emi gözümü açar açmaz sardı hemde dedim araştırcam hemen Daha yolun başındayız ama sonuçta o günlerde gelecek Allahın izniyle ama çok fena ya amanııııınnn
Merhaba arkadaşlar bende 2013 haziran annesi olacam inş.geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım ama herkese slm vermek istedim.
benım bı arkadas var ınanamadım dun
gozumun onunde pızza yedı mıdye yıomus hafta bı rakı yada bıra ıcıomus o kadar rahat kı anlatamam
ben de tam tersı o kadar dıkkkatlı beslenıorm kı buna ragmen korkuorm ,
rabbım yavrularımızı bızlere bagıslasın
ben onu sımdıden herseyden cok sevıorm
ama bıraz rahat olmayı ogrenmek lazım sanırım
yoksa 9 ay gecmez
masallah bebeısıne umarım testte de saglıklı hayırlı haberlerını alırsın.bana da ılk erkek demıstı doktor acaba banada kız dermı kı :) bulantın varmıydı arkadasım bulantısı olmayan arkadsın erkek bebek haberını aldık masallh onada.bulantı olayına takmıs durumdayım kım cıkardı bunu bılmem..bebegını saglıkla kucagını almanı dılerım.
kızlar ya benim midem acayip yanıyor yani bulantı değil yanma.. benim gibi yanan varmı ya çok kötü
kızlar ya benim midem acayip yanıyor yani bulantı değil yanma.. benim gibi yanan varmı ya çok kötü[/QUObır hafta once aynı sıkayetı bende yasadım arkadasım yanı mıdemden gogsume kadar bır yanma ozellıkle gecelerı oluyordu yattıgımda.cok mandalına yedım dıye ona baglamıstım ama kendılıgınden gectı bır hafta surdu.
kızlar ya benim midem acayip yanıyor yani bulantı değil yanma.. benim gibi yanan varmı ya çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?