2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Günaydın canım Seni kaçırcam o şırnaktan en son Bende sabahtan beri Sezeryanla Doğum Yapanlar topiğindeyim gözlerim şeşbeş oldu okumaktan ay doğum korkusu sardı emi gözümü açar açmaz sardı hemde dedim araştırcam hemen Daha yolun başındayız ama sonuçta o günlerde gelecek Allahın izniyle ama çok fena ya amanııııınnn

günaydın kızlar 2 gündür kendimi kötü hisediyorum . resmen bütün enerjim uçup gitti kendimi çok halsiz hisediyorum dün çok kötüydüm bu şekilde halsizlik çeken varmı sabah eşimin gömleğini zar zor ütüledim . eşim sıkıldı artık evde oturmaktan dün bişeyler planlamıştı bende kötü olunca çıkamadı bende üzüldüm oturdum ağladım lütfen sen git ben yatarım evde dedim . saçmalama hayatım nasıl giderim çocuk sadece senin değil benimde dedi seni nasıl yanlız bırakırım dedi

Merhaba arkadaşlar bende 2013 haziran annesi olacam inş.geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım ama herkese slm vermek istedim.

Günaydın canımm Aaaa olmaz olurmu hiç halsizlik oluyo tabikide ben nerdeyse 1 ay olcak evden çıkamadım bende dünde çıkacak durumda değildim ama dedim olmayacak böyle bi hışım giyindim çıktık Eşin anlayışla karşılıyor bak ne güzel kendini üzme hiç geçici bunların hepsi canım

Ben ankarada yaşıyorum yavaştan bebişimin ihtiyaçlarını araştırmaya başlıyorum.çok heyecanlıyım inş sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız kuzularımızı :)

merhaba kızlar öncelikle meleklerini kaybeden arkadaşlarıma çok çok geçmiş olsun diyorum Allah aynı acıyı bidaha yaşatmasın aynı şeyleri yaşayan biri olarak konuşmanın kolay olduğunu biliyorum ancak yaşayan bilir Rabbim kimseye yaşatmasın en kısa zamanda tekrar anne olurlar inşallah.

bende cumartesi doktoruma gittim ve yavru kuşumu gördüm bir hafta önceki cumartesi 6+3 demişti bu cumartesi 8+0 dedi doktorum yani arayı kapatmış kuzum:) lekelenmem devam ediyodu benim kızlar cumartesiye kadar önümüzdeki özellikle 1 ay senin için çok riskli çok dikkat ediceksin kendine dedi herşey iyi gidiyo ama bu lekeler can sıkıcı dedi iğneye devam haftalık ve progestanada devam dedi doğum tarihide 10 gün önce alırız dedi önceki sezeryan olduğu için ayy herşeyi unuttum o anı düşündüm Allahım hepimize hayırlısıyla o günleri göstersin

ben evden çıkıyorum ama dün çok kötü oldum özellikle . eşim halk oyunları eğitmeni hamile kalmadan önce bende gidiyordum halk oyunlarına pazar günleri çalışmaları oluyor ve oraya gidiyor . bende o gelene kadar yapabildiğim kadar işimi yapıp sonrasında dinleniyorum . çok şükür eşim anlayışlı ben üzülüyorum benim yüzümden evde oturuyor diye bide eski temposunu düşününce üzülüyorum

gunaydın arkadaslar bugun toplanmıs herkes ne guzel.oncelıkle annelere ve bebıslere saglık ve huzurlu bır hafta dılıyorum.umuyorum kı bu hafta hep guzel ve mutlu haberler alacagımız bır hafta olsun dılıyorum rabbımden.malesef ben ıkı gundur kotu bır bas agrısıyla ugrasmaktayım sebebını de bılmıyorum.bas agrısı normalmıs ama gun boyu uyuyana kadar ve sabah uyandıgımda bas agrısıyla uyanıyorum.aman tek derdım bu olsun dıyorum ne yapalım bebeısım ıyı olsun daa amaaaaannn dıyorum. :)

Biz bu bebişleri hayatımızın değişeceğini bile bile yaptık canım üzülme öyle eski tempolar geri kazanılır nasılsa. Senin yüzünden olurmu hiç o ikinizinde bebeği herkes sorumluluklarını biliyor ne güzel ya bencil olsaydı sen evde otururken dışarda zaman geçirseydi bi süre rahatsız olmazdın ama bir süre sonra bunada üzülürdün. Sağlıkla doğsunlar da bunlar ufak fedakarlıklar

Kaç yaşında yeğenin canım?
Uff varya hasret kaldım şöyle 6 aylık bebekleri falan sevmeye, kimsede yok ki şöyle çevremde gidiyim seviyim, azıcık enerji depolayım
Acayip bebek aşeriyorum
valla cnm benim yeğen 3 yaşında eşek kadar oldu artık ama yinede farketmiyo benim için doyamıyorum ona. elimde büyüdü ama gurbete gelince ben ayrılmam çok zor oldu onun için istanbula geldimmi yanımdan ayırmak istemiyorum çünkü sivasa döndümmü niye daha çok vakit geçirmedim diye kendimi yiyip dururum artık :)

kızlar puzzle işi neden sizi bu kadar strese soktu bende tam tersi bitince deli oluyorum. 1500 aldım en son 3 günde bitti yine almak istiyorum ama diyorum oda biticek şimdi bikaç güne diye hevesim kaçıyor bidahakine 3000 lik alıyım bitmesin hemen :)

sorma cnm o k.anne sorunu bendede var. benimki daha evlenmeden biz diyodu ben bakamam diye ama ilk günden olur inş diyede dua ediyodu. geçenlerde diyoki ilk zamanlar zaten kundaklanıcak çok yelek öörmeye gerek yok hönkk oldum yanii dedim anne ne kundağı hangi devirde kaldık. diyo eli ayağı yamuk olur o zaman dedim yeğenime yapmadık biz öle bişey eli ayağı yamukmu oldu ?? dedim valla ben hayatta kundak mundak yapmam. bide yıkıcaz diyo hergün. dedim göbek bağı düşmeden yıkanmıyo siliniyo diye biliyorum ben yok yok bişey olmaz diyo. valla bende çok çekicem gibi duruyor ama valla çocuk benim çocuğum hiçte karıştırmam keşke benimkide başka şehre taşınsa ama kendi annemde uzak yinede gitmesinn şaka tabi

valla cnm bende merak etmedim diil bende facede ekli ama msj falanmı atsam :)

offf kızlar ya o kadar cok etkılendım kı olanlardan sankı bende bebısımı kaybedıcekmısım gıbı gelıo
cuma gunu ucakla esımın memleketıne gıtmem gerek ne yapıcagımı bılemedım
herseyden once aslında dr a gıtmek bebısımı gormek ıstıorm
umarım bısı olmamıstır ona

canım artık herşeyin kolayı var bizimkiler yaz bebeği olucak inşallah tabi hergün yılkanması lazım yıkandıkça büyür derler ben oğlumda göbek bağı için ıslanmasın diye bantı var yıkarken takıyosun hiç bişiy olmuyo hergünde mis gibi oluyodu buda yaz bebeği inşallah hergün yıkıycam yaaa:))) bide örgülerinizi biraz daha büyük örün haziran aında örgü giydirilmez ama penye yelekelr var rengarenk o kadar tatlılarki onlar daha çok işinize yarar

hepimiz hassasız normaldir etkilenmemiz ama aklına kötü şeyler getirme, bebeğin sağlıklıdır iyidir Allahın izniyle. iyi düşünelim iyi olsun her şey

aaaa kızlar aklınıza kötü şeyler getirmeyin olacağı varsa olur akacak kan damarda durmaz derler iyi düşünün iyi olsun valla siz iyininde psikolojisini bozarsınız yapmayın artık

Canım benim çok üzüldüm.Başın sağolsun..Bunda da bir hayır vardır canım..

benim kayıvalidemde dünden hazır oğlumu bakıyo buda olsun hayırlısıyla bunada bakarım diyo ben şanslıyım annemde çok yakın çalışmaya devam edersem gözüm arkada kalmaz kaynanamada iç rahatlığıyla teslim ederim tabiki onlar bizden farklı düşünebilirler şimdiki zaman farklı biz daha bilinçliyiz ama onlarında torunları canları kötülüğüne bişey yapıcaklarını sanmam ben ilk çalışmaya başladığımda oğlum 4 yaşındaydı resmen kaynanama liste verdim bunu bunu yapıcaksın diye pek sadık kaldığını sanmıyorum benim listeye ama benden daha iyi baktığını gözlemliyorum herne kadar biz gelinler kabullenemesekte :)))

hepimiz hassasız normaldir etkilenmemiz ama aklına kötü şeyler getirme, bebeğin sağlıklıdır iyidir Allahın izniyle. iyi düşünelim iyi olsun her şey

ya cok zor o kadar cok uzuldum kı anlatamam hepımızın ayrı ayrı nasıl sevıncle bebısımızı bekledıını gorurken arkadasslarımın bunları yasamasına cok uzuldum ve bende mı demeye basladım
rabbım yınede herseyın hayırlısınıu versın ınsallah

günaydın canım... ben 4 ayın içerisinde bi prof. gidicem ayrıntılı ultrason için...ama bir kac haftam var daha..sen ne düşünüyorsun?

Ben arastirdim ve dogum yapan / yapacak arkadaslarimla konustum. Istanbuldakiler icin Turkiye'de bu konuda uzman iki isim var Atıl Yuksel ve Lemi İbrahimoglu. Ozellikle bebek kalp ve ic organların ayrıntılı inclenmesi icin tavsiye ediyorlar.Ben 30 ocak, SAT a gore 20+5 e randevu aldım. 24 ocak icin de randevusu var ben erken olur die istemedim haberiniz olsun. Benim doktorum 13. hafta inceleyeceğim ve randebu tarihini soyleyeceğim bebeğin gelişimine gore dedi ama doktor cok yogun oldugu icin randevu bulamam dusuncesi ile ben bugun randevu aldım. Nisantasinda yeri tel 2366090

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…