2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım bebek küveti deniyo yıkamak için üzerinede filesi var onu takıyosun yatırıyosun bebişi oraya süngerini şampuanlayıp yavaş yavaş yıkıyosun ama süreklide su döküceksin üşümesin diye suyun içinede sokup yıkayanlar oluyo ben salonun ortasına sürekli bu malzemeleri taşıyıp her yeri ıslata ıslata yıkıyodum valla çok küçükken banyoya sokmadım

aynen küvete fileyi koy yatır yıka önce bedeni sonra kafası çünkü kafadan huylanıyorlar

Mehselcim 2 dk dedikodunu yaptırmıyorsun şekerim
Önce geçmiş olsun canım kanaman olmuş
Sonra da bu minnak ne Amanın maşallah Nasıl serilmiş yatıyor gerçekten prenses olmuş yatışa bakar mısın
Allah nazarlardan saklasın sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah

bir kaç gündür girmiyordum buraya şimdi güzel haberler dealdım üzücü haberler de bebeklerini kaybedeblere sabır diliyorum,buradan bir şey söylenemeyecek ve söylenenlerin de bir o kadar anlamsızlaşacağı bir durum bu,hiç bir tesellinin karşılayamayacağı ve eksik kalacağı bir duygu.onların acılarını kalbimde yaşıyorum rabbim yeni sağlıklı gebelikler ve bu gebelikleri sağlıkla sonlandırmayı nasip etsin..

Çok tatlı bu miniş nasıl da uzanmış ne güzel çıkmış fotolarınız benimkiler bu kadar net değildi.
Bana senin ki erkek gibi geldi nub teorisini felan bilmem sadece öyle hissettim.
Sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah

Kız istiyormşsun Allah gönlüne göre verir inşallah

Son düzenleme:
Ben bugün bebeğimi gördüm kalbini duydum ayyy çok güzel yaaa Canım bebeğim beniimmmmm.... Ulturason albümü yapıyoruz biz teyzeleri

ya canı çok sevindim herşeyin güzel olmasında darısı başımıza ya ben çok endişelnmeye heycanlanmaya bşladım bu normal mi

iyi olmana çokk sevindimm. şükür bir sorun olmamış.. maşallah minik kızına

kızlar ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi valla kötü haberler de vardı kanım çekildi resmen çok üzüldüm allah sabır versin böle haberleri duyunca çok kötü oluyorum ya allah miniklerimizi korusun inş.

hangi doktora gittin canım karar verdinmi cok sevindim bebeşine masallah diyorum
ahmet beye gittim canım devam etmeyi düşüüyorum mükenmmel bi doktor daha şimdiden poz poz fotograf verdi 4 boyutlu çok ilgiliydi herkese tavsiye ederim
banada geldi canım çok güzel kitap

Canım, çok merak etmiştim seni. Çok şükür güzel haberler getirmişsin bize. Yoksa bu ka gün ses vermedin diye seni na na yapacaktım.
Sen o sevimli kızçene dua et.

kızlar kilolalrınız nasıl ? kaç kiloyla hamile kalıp şuan kaç kilo oldunuz?

Ben 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 56 yım.

slm arkadaşlar alah herkeze bebeişlerini sağıklı birşekilde almayı nasip etsin benimd ikinci bebeğim 15+5 günlük oldum daha belli değil cinsiyetimz bir kızm var önce sağlıklı olmasını sonrada tatlı birdeoğluşum olmasını çok isterim alah herkezin gönlündeki duasını kabu etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…