kızlar ya, geçen akşam k.annemler bizdeydi. Ben çalışıyorum, en azından ilk 2 yıl bebeği yabancı birine bırakmak istemiyorum zaten güvenilir birini bulmak çok zor. annemler başka şehirde, k.annemler ile aynı şehirde oturuyoruz. Öyle fazla da değil, günde ortalama 3-4 saat kadar bakması gerekiyor bebeğe. Annem dönüşümlü bakarız dedi. K.annem önce "ben başka şehire taşınacağım"dedisonra eşim bozulunca "bakarım ama öyle karışırsanız olmaz, şunu yap bunu yapma derseniz olmaz" dedi ..Ben mi kafaya takıyorum bilmem ama çok bozuldum yaa, tabi ki öyle şeyler söyleyeceğim, dünyanın kitabını okuduk bebek bakım kurslarına gideceğiz, doktorun dediklerini uygulayacağız ve bunlardan bazısı elbet k. annemin 30 yıl önceki çocuk yetiştirme yöntemleri ile tutmayacak. Konuştuğumuz zamandan beri kafamda, taktım resmen bu konuya
ya cok zor o kadar cok uzuldum kı anlatamam hepımızın ayrı ayrı nasıl sevıncle bebısımızı bekledıını gorurken arkadasslarımın bunları yasamasına cok uzuldum ve bende mı demeye basladım
rabbım yınede herseyın hayırlısınıu versın ınsallah
kızlar ya şimdi lavaboya gittim peçeteye silindiğimde açık renk bir bıhtı geldi peçeteye baya büyük sayılırdı böyle bişey yaşayan oldumu hiç ben korkmaya başladım bide halsizlikler
açık renk derken kahvemi sarımı ne renk? progestan kullanıyomusun canım sen
Canım benim çok üzüldüm.Başın sağolsun..Bunda da bir hayır vardır canım..[/QUOT
tatlım çok üzüldüm , inş tez zamanda rabbim tekrar bebeğini sana verir , allah yardımcın olsun
nektarın yazdıklarını okuduktan sonra iki gün kendime gelemedim. okuduğum gece eşim eve geç geldi onu şişmiş gözlerle karşıladım. yazdıkları çok etkiledi beni, anlatışı. sonra diğerleri...
hala da toparlanmış sayılmam, bende de var bir şey olacak korkusu ama çok da stres yaparsak bebeklere yansır canım. elimizden geldiği kadarıyla kendimizi ve bebeklerimizi koruyup sonrasını Allaha bırakmak lazım sanırm..
idrar yollarında iltihaplanma falan olabilir canım telaşlanma
offf kızlar ya o kadar cok etkılendım kı olanlardan sankı bende bebısımı kaybedıcekmısım gıbı gelıo
cuma gunu ucakla esımın memleketıne gıtmem gerek ne yapıcagımı bılemedım
herseyden once aslında dr a gıtmek bebısımı gormek ıstıorm
umarım bısı olmamıstır ona
sarı canım . yok canım kullanmıyorum .
çiğ köfte hauzuuun kaygılı zamanlar beni bekliyor sanırım
fena halde üşüttüm,grip oldum.ilaçsız yöntemleriniz varmı kolay atlatmak için ????
Günaydın canımSeni kaçırcam o şırnaktan en son Bende sabahtan beri Sezeryanla Doğum Yapanlar topiğindeyim gözlerim şeşbeş oldu okumaktan ay doğum korkusu sardı emi gözümü açar açmaz sardı hemde dedim araştırcam hemen Daha yolun başındayız ama sonuçta o günlerde gelecek Allahın izniyle ama çok fena ya amanııııınnn
Merhaba arkadaşlar bende 2013 haziran annesi olacam inş.geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım ama herkese slm vermek istedim.
offf kızlar ya o kadar cok etkılendım kı olanlardan sankı bende bebısımı kaybedıcekmısım gıbı gelıo
dur dur sakin ol psıkolojı cok önemli unutma....
Ben arastirdim ve dogum yapan / yapacak arkadaslarimla konustum. Istanbuldakiler icin Turkiye'de bu konuda uzman iki isim var Atıl Yuksel ve Lemi İbrahimoglu. Ozellikle bebek kalp ve ic organların ayrıntılı inclenmesi icin tavsiye ediyorlar.Ben 30 ocak, SAT a gore 20+5 e randevu aldım. 24 ocak icin de randevusu var ben erken olur die istemedim haberiniz olsun. Benim doktorum 13. hafta inceleyeceğim ve randebu tarihini soyleyeceğim bebeğin gelişimine gore dedi ama doktor cok yogun oldugu icin randevu bulamam dusuncesi ile ben bugun randevu aldım. Nisantasinda yeri tel 2366090
canım ben kayserideyim... benım gidecegim doktorda 3 gun burda 3 gun istanbuldaymıs... mustafa basbug isminde.. burda herkes cok övuyor.. ondan da randevu almak cok zor ama bakalım.. daha almadım bakalım bir çözum bulucam:S
bende aynı şekilde çok etkilendim çok korkuyorum cuma günü gidicem doktora içim hep pır pır... ama allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz. hakkımızda hayırlısı olsun hayatım. unutmayalım ki sağlıksız gebelik sonlanıyor. allah bebeklerimize ve bizlere sağlık versin bunun sonu yok ki sonuçta tüm hamilelik boyunca birşeyler ters gidebilir allah korusun.. benim miniğim tüple oldu ama annesine sımsıkı tutundu hayırlısıyla bu günleri de atlatacağız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız. olumlu düşünmemiz lazım olumsuzun kimseye faydası yok inanki.. bende olumlu düşünmeye uğraşıyorum allah büyük ona emanet minikler...
Biraz ağır git hully, toparlayamayacaksın yoksayok kız 6 kılo zaten onceden almıstım
58 le hamıs kaldım
En iyi gelen şey kayısı. Mutlaka ye.Kızlar ben çok fenayım ya ayıptır söylemesi kabız olmuşum yarım saattir cebelleşiyorum ama halimi görseniz ağlardınız ya hala daha tam rahatlamış değilim bayılıp kalcam sandım çok kötüyüm yaaa
iyi geceler kızlarr bende üçüzlere hamileyim inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
merve ve akasya arkadaşlarım beni tanırlar tüp bebek sayfasından
ben tüp bebekle üçüzlerime gebe kaldım haftaya durumlarına bakılacak eğer bi sorun varsa birini alabilir dedi drum hakkımızda hayırlısı olsun
normal şartlarda bende haziranda doğum yapcam kısmetse ama üçüz olunca büyük ihtimal erken doğarlarmış yinede yazmak istedim haziran annelerine
Anladığım kadarıyla erkek görünüyorhayırlı akşamlar hepinize... şöyle geçmişe biraz baktım ve acılı arkadaşlarımız varmış Rabbim hepsine sabır versin.... sizlerde hayırlı hamilelikler ve ve hayırlı doğumlar nasip etsin... ben topikte genital nub teorsini duydum sizlerin yazdıklarını okudum ama pek anlayamadım :) benimkinide yorumlarmısınız rica etsem :)Eki Görüntüle 555588
beyaz /sarımsı renk akıntı bende de vardı, doktor canesten tek fitil ve krem verdi. kremi 10 gun sabah aksam kullan dedi, sanirim mantara baglı enfeksion, korkulacakbirşey yok acık sarı ve kokusuzsa
Günaydın diyeceğim ama içim karardı geçmişi okurken
Nektar, ttmm, karakose çok üzüldüm kayıplarınız için. Bir an önce o hayalkırıklığını atlatırsınız inşallah. Bebekleriniz cennette sizi bekliyor olacak
Biraz ağır git hully, toparlayamayacaksın yoksa
En iyi gelen şey kayısı. Mutlaka ye.
Anladığım kadarıyla erkek görünüyor
:) dur endişelenme hemen.. çiğ köfte anca benimkine has baskası yapmaz bu kadarını herhalde:S
canım geçmiş olsun
canım ben hamile oldugumu ögrenır ögrenmez tartısmasız sezeryan dedım...cunku normal dogumu psıkolojım asla kaldırmaz... en saglıklısı normal dogum dıyorlar ama bence en saglıklısı sezeryan:S
merhaba canım hosgeldınnnnnn
dur dur sakin ol psıkolojı cok önemli unutma....
canım ben kayserideyim... benım gidecegim doktorda 3 gun burda 3 gun istanbuldaymıs... mustafa basbug isminde.. burda herkes cok övuyor.. ondan da randevu almak cok zor ama bakalım.. daha almadım bakalım bir çözum bulucam:S
Aynen canın benimde psikolojim kaldırmaz bedeniminde kaldıracağını sanmıyorum. Tansiyon sorunum var zaten ritim bozukluğu var bide ay ben hastalanınca falan kolay bayılan biriyim yani sezeryanda bile bayılırımda genel anestezi yaparlar diye korkuyorum yani uyanık kalabilmek istiyorum ama işte Allahım yardım etsin bende sezeryanla doğum yapanların topiğini okuyorum tecrübelerini paylaşmışlar en azından bilgim olsun
slm şekerlerm anam ne çok yazmışsınız ya oku oku bitiremedim umarısm siz bebişlriniz iyidir. ya benimde 28 kasımda randevum ikili tet yapılacak çok heyacanlıyım endişeliyim Rabbim kötüyr çıkarmasın inşallah
Günaydın diyeceğim ama içim karardı geçmişi okurken
Nektar, ttmm, karakose çok üzüldüm kayıplarınız için. Bir an önce o hayalkırıklığını atlatırsınız inşallah. Bebekleriniz cennette sizi bekliyor olacak
Biraz ağır git hully, toparlayamayacaksın yoksa
En iyi gelen şey kayısı. Mutlaka ye.
Anladığım kadarıyla erkek görünüyor
hepimizinkini inşallah temiz çıksın endişelerimiz boşaçıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?