2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

En son isteyeceğim sey Kayınvalidenin cocuga bakması sanırım.NE kadar iyi de olsa annene nazın gecer, kv ye gecemez. ne istiorsa onu yapar bisi diyemezsin bence. kurallar koyarsın ama babaneler kuralları bozmaya meyıllıdır, bir kac bolum super dadı izledim haftasonunda, nerde kaos orda kayınvalide. ama mecbur kaldıysan ypacak birsey yok tabi..

nektarın yazdıklarını okuduktan sonra iki gün kendime gelemedim. okuduğum gece eşim eve geç geldi onu şişmiş gözlerle karşıladım. yazdıkları çok etkiledi beni, anlatışı. sonra diğerleri...

hala da toparlanmış sayılmam, bende de var bir şey olacak korkusu ama çok da stres yaparsak bebeklere yansır canım. elimizden geldiği kadarıyla kendimizi ve bebeklerimizi koruyup sonrasını Allaha bırakmak lazım sanırm..

kızlar ya şimdi lavaboya gittim peçeteye silindiğimde açık renk bir bıhtı geldi peçeteye baya büyük sayılırdı böyle bişey yaşayan oldumu hiç ben korkmaya başladım bide halsizlikler

kızlar ya şimdi lavaboya gittim peçeteye silindiğimde açık renk bir bıhtı geldi peçeteye baya büyük sayılırdı böyle bişey yaşayan oldumu hiç ben korkmaya başladım bide halsizlikler

açık renk derken kahvemi sarımı ne renk? progestan kullanıyomusun canım sen

kızlar hafatsonu girememiştim nete, simdi okudum bende o kadar etkilendim ki...sanırım kucağıma alana kadar rahatlamıcam , çok üzüldüm

bende aynı şekilde çok etkilendim çok korkuyorum cuma günü gidicem doktora içim hep pır pır... ama allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz. hakkımızda hayırlısı olsun hayatım. unutmayalım ki sağlıksız gebelik sonlanıyor. allah bebeklerimize ve bizlere sağlık versin bunun sonu yok ki sonuçta tüm hamilelik boyunca birşeyler ters gidebilir allah korusun.. benim miniğim tüple oldu ama annesine sımsıkı tutundu hayırlısıyla bu günleri de atlatacağız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız. olumlu düşünmemiz lazım olumsuzun kimseye faydası yok inanki.. bende olumlu düşünmeye uğraşıyorum allah büyük ona emanet minikler...

çiğ köfte ha uzuuun kaygılı zamanlar beni bekliyor sanırım

:) dur endişelenme hemen.. çiğ köfte anca benimkine has baskası yapmaz bu kadarını herhalde:S

fena halde üşüttüm,grip oldum.ilaçsız yöntemleriniz varmı kolay atlatmak için ????

canım geçmiş olsun

canım ben hamile oldugumu ögrenır ögrenmez tartısmasız sezeryan dedım...cunku normal dogumu psıkolojım asla kaldırmaz... en saglıklısı normal dogum dıyorlar ama bence en saglıklısı sezeryan:S

Merhaba arkadaşlar bende 2013 haziran annesi olacam inş.geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım ama herkese slm vermek istedim.

merhaba canım hosgeldınnnnnn

benım bı arkadas var ınanamadım dun
gozumun onunde pızza yedı mıdye yıomus hafta bı rakı yada bıra ıcıomus o kadar rahat kı anlatamam
ben de tam tersı o kadar dıkkkatlı beslenıorm kı buna ragmen korkuorm ,
rabbım yavrularımızı bızlere bagıslasın
ben onu sımdıden herseyden cok sevıorm
ama bıraz rahat olmayı ogrenmek lazım sanırım
yoksa 9 ay gecmez

Günaydın diyeceğim ama içim karardı geçmişi okurken

Nektar, ttmm, karakose çok üzüldüm kayıplarınız için. Bir an önce o hayalkırıklığını atlatırsınız inşallah. Bebekleriniz cennette sizi bekliyor olacak

yok kız 6 kılo zaten onceden almıstım
58 le hamıs kaldım
Biraz ağır git hully, toparlayamayacaksın yoksa
En iyi gelen şey kayısı. Mutlaka ye.

Anladığım kadarıyla erkek görünüyor

beyaz /sarımsı renk akıntı bende de vardı, doktor canesten tek fitil ve krem verdi. kremi 10 gun sabah aksam kullan dedi, sanirim mantara baglı enfeksion, korkulacakbirşey yok acık sarı ve kokusuzsa

açık sarı ama koku vardı canım .nerdeyse baş parmağımın yarısı kadar bir pıhtı şeklindeydi . doktoruma akıntım olduğunu her gittiğimde söylüyorum ama 3. ay bitmeden onun için bişey vermiycem diyor.

slm şekerlerm anam ne çok yazmışsınız ya oku oku bitiremedim umarısm siz bebişlriniz iyidir. ya benimde 28 kasımda randevum ikili tet yapılacak çok heyacanlıyım endişeliyim Rabbim kötüyr çıkarmasın inşallah

hepimizinkini inşallah temiz çıksın endişelerimiz boşaçıksın

Hem o gece hemde o günden sonra ki kahvaltılarımda hep yedim ardındanda bir bardak su içtim şimdi iyiyim çok şükür ama o geceyi asla unutmucam çok kötü oldum bebeğime bişey olcak diye korktum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…