2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benim hiç bulantım yoktu kızım olmuştu yalan haber bu

tesekkur edrım arkadsım oncelıle saglıklısı tabıkı ama gonlumdekı kız bı arkadasım var benı sınır edıyor bulantın yok keın erkek dıye bıde kız ıstedıgımı bıle bıle yane.rabbım saglık sıhatlı evlatlar versın ınsallah hepımıze.

bende bırsey sorayım arkadaslar benım doktor bebegımın kalp atısını bır ıkı dınlettı cok kısa olmak kaydıyla.hanı bu dakıkada su kadar atması gerek falan denılıyor ya sızı dınlettımı dakıkada kac attıgını acaba bu aklıma takılıyor.

yediğim içtiğim şeylere göre yanabiliyor benim de. Mesela geçen gün süt içmiştim o gün çok kötü oldum.

süt iyi gelir diye biliyorum protein diye ama işte bünyeden bünyeye fark ediyor demek süt içmedim ama çok yanıyor peynirden mi acaba? süt ürünü ya

sadece kana mı bakılıyor canım?

ense kalınlığına falan da bakılıyor sonra deteyalı ultrasona falan da giriliyor özürlü olup olmadığını anlamak için ama ikili test dediğimiz kan alınıyo bikaç gün sonra sonuç çıkıyo o

yo ben 4 ayrı doktora gittim toplamda hiçbiri kalp atışı saymadı sadece bizden hızlı atıyo kalpleri bildiğim bu

Tatlım öncelikle hayırlı olsun.Çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına.bende 3 aralıkta gidecem 2li testimizi yaptırmaya inş bizdede sıkıntı olmaz.Cinsiyetini nasıl görebildi canım ya şaşırdım walla daha erken değil mi?

Tatlım öncelikle hayırlı olsun.Çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına.bende 3 aralıkta gidecem 2li testimizi yaptırmaya inş bizdede sıkıntı olmaz.Cinsiyetini nasıl görebildi canım ya şaşırdım walla daha erken değil mi?

canım arkadaşımın 5 ay boyunca aşırı derecede midesi bulandı, devamlı kustu, hastanelik oldu serumlar falan ama bebeği erkek. mide bulantısı hamilelikte henüz açıklanabilmiş değil zaten yani buna çok takılma bence allah gönlüne göre versin canım, sağlıklı bir evladın olur inş..

selam kızlar burda değildim bi kaçgündür giremiyorum.bugün kontrolden geldik maşallah iyi şükür kan verdim 2li test için cumaya alıcam boyumuz baştan popoya 6cm olmuş cinsiyet vermedi pozisyondan ötürü göremedi erken hem dedi sizde durumlar ne geçmişi kumayamadım sonra okuyucam

kızlar ya benim midem acayip yanıyor yani bulantı değil yanma.. benim gibi yanan varmı ya çok kötü

canım ben o yanmayı 5. haftadan beri yaşıyorum çünkü normalde de reflüm var. keşfettim bişi var beni çok rahatlatıyo, sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemekten sonra ayva yiyorum inanılmaz iyi geliyo mucize gibi. ayvanın posası mide asidini alıyormuş canım denemeni tavsiye ederim..

kızlar bu arada bu ay itibariyle günde 3-4 adet hurma yemek sütü artırıyormuş sadece oranını değil sütün bebeğe yaramasınıda sağlıyormuş ben bugünden itibaren yemeğe başlayacağım..sizede tavsiye ederim.

benim de gönlümde yatan kız (tabi herşeyden önce sağlıklı olsun o yeter) ama bana herkes erkek diyor üstelik feci bulantılarım oldu buna raağmen herkesin fikri erkek gerçi nuba göre kız bakalım :)
sana nuba göre yorum yapıldı mı cnm?

selam canlar.umarım hepiniz iyisinizdir.benim cumartesi misafirim vardı çok ayakta kaldığım için gece ağrım başladı sabah da kanamayla uyandım.yeni doktorumuzu şifa hastanesini aradım.doktor hafta sonu yok dedi.özel numarasını da vermiyomuş.bide biz akşam 5 ten sonra ve hafta sonları hasta bakmıyoruz dedi.hemen eski doktorumu karataşdan ahmet beyi aradım durumu anlattım proluton muydu neydi bi ğine söyledi onu yaptır dedi pazartesi de gel 2 li testi yapalım korkma bşy olmaz dedi.2 gün yattım.bu sabah da doktora gittik.ben tepecikten randevu almıştım orada ücretsiz yaptırayım 2 liyi sonra doktoruma gösteririm diye.önce tepeciğe gittik.içeriye giren 9. kişiydi, benim sıram 53 eşim hiç sevmedi zaten orayı.karataşa gittik bizde.doktor amaca baktı ama şu an burun kemiği ve enseyi göremiyorum çünkü bebek uyuyo kantine gidin güzel bi çikolata ye öyle gel pozisyonu değişsin dedi.uyuyomuş minişim ya.şükür kalp atışını gördüksonra yukarıya çıktık, uyanmış kıpraşıyo miniğim doktor amcası kafasını, gözlerini, ayaklarını, ellerini,parmaklarını, küçük kutusunu gösterdi bizeeeeebak burası cinsel organınn olduğu yer çıkıntı yok kız gibi gözüküyo dedi.6.15 cm olmuşuz.ense kalınlığı incecik anomali yok, bakın burun kemiği de oluşmuş özürü olmuş olsa burun kemiğini göremezdik dedi.1 kilo almışım normal iyi gidiyosun dedi.şeker tuz yağlı ve hamurişi tüketme dedi.meyve çok yeme içinde bol miktarda şeker var kilo alırsın dedi.ELEVİT ve Gynoferon(demir+ folik asit) verdi.rahim artık yukarı çıkmış göbeğin de fark ediliyor artık büyüyosunuz dedi.kanaman eğer olursa hiç panik yapma gece gündüz beni her zaman arayabilirsin ben gerekirse hastaneye de gelirim, şu an düşük tehliken yok kese düzgün etrafında kanama gözükmüyo dedi.ben geçmişi daha okumadım maşallah 100 sayfa olmuş ben geçmişe bakarken siz de benim minik kızıma bakın bakalım teyzoşları işte benim güzeller güzeli prensesim

yerim ben onu...maşallahhhhh

hmmm hemen akşam uyguluyorum çok teşekkürler umarım banada iyi gelir..

Son düzenleme:

Bende farklı konularda aynı şeyleri yaşıyorum canım özellikle yemek ve ütü uyuşukluktan yapamıyordum hiçbirşey idare ediyor tabii ama bazen suratına o kadar dikkatli bakıyorum ki usandı mı acep diye:26: Neyseki ben de yavas yavas kendime geliyorum, hepside düzelecek merak etme bozma moralini

Oğluş haberi almışsın gözün aydın canım umarım sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur sana Allah uzun ömürler versin Testinde sorun yok anlaşılan gözün aydın

benim k.valide de bütün torunlarına bakmış büyütmütmüş, şimdi biraz daha yaşlı ve sosyal çevresine düşkün. Benim k.validem iyi bir insandır aramızda hiçbir zaman kötü olmadı ama dünya görüşlerimiz çok farklı, hayata bakış açımız temelden zıt beni düşündüren de bunlar eğer işe başlar da ona bırakırsam mutlaka ki çocuğa benden fazla yakın olacak gün içinde ve uzun süre müdahale edemeyeceğim şeyler olacak o yüzden hiç istemiyorum kreş felan mantıklı geliyor ya da onacbur kendi bırakmak yerine benim evime gelip bakması etkiyi biraz daha azaltır diye düşünüyorum kendi annem uzak karsıda ama hiçbirşey yapamazsam mecbur kendi annem bakacak

Bana da ilk 3 ay önermemişti dün 12.hafta bitti bugün 13. hafta oldu ve ben bugün hemen yürüyüşe başladım, eskiden de düzenli yürüyüş yapardım şimdi daha dikkatliyim ama düzenli olarak başladım canım.

Günaydın kızçeler.
Herkes için çok güzel bir hafta olsun inşallah.

mehsel_eray ı merak ettim yalnız ben. Cuma günü misafirim gelecek dedi gitti sesi çıkmadı o günden sonra. Var mı haberi olan.:44:

Evet canım bende 2 gündür merak ediyorum nerede diye? Ama Mehsel gelince geçmiş okur şimdi yarın ancak kavuşuruz

Ben de devlet hastanesinde yaptırdım canım, her devlet hastanesi yapmıyor ben de aradım buldum. Kağıthane Devlet hastanesinde yaptırdım geçen perşembe ultrason ölçümü ve kan tahlili sonucunu bu perşembe alıp kendi doktoruma götürücem. Senin ufaklık fenaymış şimdilik ama kucağına alınca ana kuzusu olur

Ben önce hastaneyi aradım sizde 2'li test yapılıyor mu diye sonra aynı hastaneden randevu aldım doktora 2'li test için geldim dedim haftamı sordu ve yaptı sonucu da ister bana ister kendi doktoruna göster dedi.

Gözün aydın temiz çıkmış darısı teste giren ve girecek olan herkesin başına
Çok sevindim yahu valla eşini öyle anlatmıştın ki onun adına ben de çok sevindim kız olmasına umarım bir değişiklik olmaz Allah da onun gönlüne göre verir.
Maşallah kızına

gözün aydın canım .. maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…