çok mu bulantın var canım ya neden öle oldu ?
benim bulantılar çok fazla canım . çok şükür şimdiye kadar hiç çıkarmadım ama miğde bulantısından hiç birşey yiyemiyorum . özellikle sabah kahvaltımı zorlada olsa sıkı yapmaya çalışıyorum .
slm arkadaşlar alah herkeze bebeişlerini sağıklı birşekilde almayı nasip etsin benimd ikinci bebeğim 15+5 günlük oldum daha belli değil cinsiyetimz bir kızm var önce sağlıklı olmasını sonrada tatlı birdeoğluşum olmasını çok isterim alah herkezin gönlündeki duasını kabu etsin ...
Canım benim cebinde leblebi veya tuzlu kraker bulundur çok iyi geliyor bana doktorum demişti
benim bulantılar çok fazla canım . çok şükür şimdiye kadar hiç çıkarmadım ama miğde bulantısından hiç birşey yiyemiyorum . özellikle sabah kahvaltımı zorlada olsa sıkı yapmaya çalışıyorum .
kızlar kilolalrınız nasıl ? kaç kiloyla hamile kalıp şuan kaç kilo oldunuz?
dikkkat et canım ya doktor kontrolündesin dimi, serum filan al olmazsa takviye olarak.
çubuk kraker çantamda sürekli yiyiyorum ama işe yaramıyor . bide leblebi ve naneli şeker alıp deneyeceğim
kızlar ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi valla kötü haberler de vardı kanım çekildi resmen çok üzüldüm allah sabır versin böle haberleri duyunca çok kötü oluyorum ya allah miniklerimizi korusun inş.
ahmet beye gittim canım devam etmeyi düşüüyorum mükenmmel bi doktor daha şimdiden poz poz fotograf verdi 4 boyutlu çok ilgiliydi herkese tavsiye ederim
banada geldi canım çok güzel kitap
NANELİ değil de aromalı şeker bana iyi geliyor çilekli filan giibi.
bende bırsey sorayım arkadaslar benım doktor bebegımın kalp atısını bır ıkı dınlettı cok kısa olmak kaydıyla.hanı bu dakıkada su kadar atması gerek falan denılıyor ya sızı dınlettımı dakıkada kac attıgını acaba bu aklıma takılıyor.
hastaneye gittim canım 9+1 haftalıkken 4 botutlu fotograf verdi tabi şekli şemali belli değil baştan popoya dedi resme bakınca anlamıyosun ama yine de çok güzel gözüküyocanım muayenehanesinemi hastaneyemi gittin benim daha renkli ultrosonda falan gözükmüyor daha küçük 11 haftada falan gözükür dedi 4 boyutluyada girmedm
hastaneye gittim canım 9+1 haftalıkken 4 botutlu fotograf verdi tabi şekli şemali belli değil baştan popoya dedi resme bakınca anlamıyosun ama yine de çok güzel gözüküyo
ultrason kagıdı değildi verdiği fotograf kagıdıydı üstünde 4D yazıyodu canım
aynen canım cd veriyomuş muayenehanesinde sen nereye gidiyosun hastaneye mimasallah masallah cdyede cekiyormus cektimi görüntüleri yada daha ilerki zamanlarda ceker bilmiyorum ah bi o günlerde gelse
aynen canım cd veriyomuş muayenehanesinde sen nereye gidiyosun hastaneye mi
3 hafta sonra gel dedi bana 2 li test için ama hastanede ne kadara yapıyolar bilmiyorum sen yaptırıcakmısınmuayenehanesine gidiyorum canım ben kac haftada cağırdı seni
3 hafta sonra gel dedi bana 2 li test için ama hastanede ne kadara yapıyolar bilmiyorum sen yaptırıcakmısın
oy maşallah bence de kız cnmAğzı burnu pek narin kız benim minnakım sanırım.Herkes inatla erkek diyor bakalım görelim.
Eller kafada.
ya kızlar ya benim takvimib burda bir hafta ilerde gözüküyro sizinkide orda mı birde doktorum son kontrolümden bir ay sona çağırdı iki hafta kaldı çok merak ediyorum ya çok uzun
cnm ben bu gün 2li test için gittim12+2 diye biliyodum ama doktorumuz 12+ 5 gözüküyor dedi.ölçüm yanlış değil bebeğin gelişimine göre söylüyorlar.bana da 19 aralığa verdi sonraki kontrolü.bari birkaç gün erken olsaydı dedim o kadar sık bebeği rahatsız etmemiz iyi değil yurt dışında doğuma kadar toplam 3 kez görüyorlar siz yine iyi görüyosunuz dedieksik yazmışım dokotr 8+6 dedi ama bizim 8+2 olmamız lazımdı sizce yanlış mı ölçtü doktor amca bizi yoksa benim bebek tosun mu
maşallah büyüyo minişler ya şunlara bakKızlar bebeğimin son fotosu nuba göre bence kız gibi görünüyor :)
ben karataş hastanesi AHMET KILYAR a gidiyorum cnm ben de senin gibi çok memnunum.bi ara benim apandistten şüphelenmişlerdi bu hastanede de genel cerrahi yokmuş diye şifaya gitmiştim.ama şifa akşam 5 ten sonra ve hafta sonu hasta kabul etmiyomuş, kanmam olunca öğrendim,sinir oldum bide doktor telefonunu vermiyomuş hastalara.o yüzden tekrar karataşa geçtim hastane temiz odaları falan çok güzel ve ultrasonu çok net.doktorum da baya bi konuşkan herşeyi anlatıyo daha sormadan ve hangi saatte ararsan ara hemen cvp veriyor bu gün de gerekirse hastaneye de geliyorum acil durumlarda dedi.hata burda ilksev var o da aynı doktora gidiyor.kızlar günaydın daha önce bahsetmıstım ankaraya eşimin yanına gitcem diye yolculugum güzel gectı tahlılklerıme yaptırdım hersey güzel di dünde annemin yanına izmire geçtik bnm kahverengi lekelenmem oldu hemen doktora gittik yolculuktan dolayı hafif düşük tehlıksi olusmus dedi ve progestan verdi sabah bıtane aksam ıkı tane kullanıyrum dun basladım kullanmya ama bugun gecmedı kullananlar benı bılgılendırı mı acaba ne zaman kesilir.bıde korkulcak bısey yok dedi.cok hafif dedi.yolculuk yapmıstr dedi.ve ben sana hıc yerınden kalkma yat demıyrum cok degıl ama yıne de dıkkat et dedi kalp atısını da dınledık buarada izmirde olan varmı ben dün doruk a gittim veee coooook memnun kaldım doktor ne kdar süre banyo yapcagımdan haftalık ılskı seklıne bıle anlattı cok süper bi doktordu.herkes nereye gdiyo acaba..ama bennnn cooooook korktum
ay kız hoşgeldin gitme artık bak ayrılamıyosun da zaten merak da ettik seniSelam kızlar... Forumdan ayrıldım demiştim ama yinede takip ediyorum siziDayanamıyorum...ikili testimi yaptım ve sonucuda biraz önce aldım herşey normal Allah herkese nasip etsinnnn..
ben dayanamadım hemen söyledim cnm 3,5 sene bekleyince insan naklen yayın yapası geliyohamiş anneler tünaydıın hepinizee :) ya kızlar bişey soracam size,sizler hamile olduğunuzu çevrenizdeki herkese söylediniz mi?bizim hala anne-babalar ve çok yakın arkadaşlar dışında kimse bilmiyor...Allah göstermesin bebişime bişey olur da sonra insanların sorularıyla muhattap olmamak adına venazar değmesin diye kimseyle paylaşmak istemedik..ama acaba çok mu abarttık bu süreyi bilemedim..biz bugün itibariyle 11. haftamıza girdiik...aslnda avazım çıktığı kadar bağırıp "ben hamileyim a dostlar" demek istiyorum :)) siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?
ben hep kız dedim bu gün doktorumuz da kız dedi cnmcinsiyetini doktoru tahmin eden varmı yada sizin hissettikleriniz...nedir kızlarrrr
cnm onun ücreti her hastaneye göre değişiyor ama devlette ücretsiz fakat her devlet hastanesi yapmıyor.ben 55 tl ye yaptırdım bugün bide 32 tl muayene ücreti.acaba 2 li testin ücreti ne kadar bilen varmı
hamilelikte diş ağrısı için bi ara nerde bilmiyorum bi sitede okumuştum kesin çözüm anında geçiriyor diyordu uygulayan bi arkadaş.tarifini veriyorum cnm zor da değil,ilaç kullanmaktan iyidir bir dene derim, sana kısmetmiş bak:kızlar diş problemi yaşayan var mı? ya benim özellikle yemek yedikten sonra bütün dişlerim ağrıyo.. doktora gittim diş etleri hassaslaşıyomuş hamileyken ondan olur bol bol fırçala diş ipiyle temizle dişini dedi..temizliyorum sürekli ama banamısın demiyo bütün dişlerim zonkluo şu anda
ben ilk defa gittim canım ahmet beye özlem hanıma gitmiştim ilk kontrole o istemişti kan tahlili onları gösterdim onun dışında bişey istemedi 9+1 oldugu için 3 hafta sonra gel dedi beyin gelişimini o zamn takibe başlıcaz dedi bi takım testler apılcak falan dedi ben sordum 2 li test mi diye evet dedi muayenhanesinde yapamıcagı için istememiştir belki canım bu 2 li testi falanda orda yapamaz herlade kan tahlili falan veriliyo ya bi sor istersen senyaptırıcam canım ama daha bana hiç bahsetmedi ikili testten falan ayrıca bana genel olarak kan testi idrar testide istemedi sen yaptırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?