2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
çok mu bulantın var canım ya neden öle oldu ?

benim bulantılar çok fazla canım . çok şükür şimdiye kadar hiç çıkarmadım ama miğde bulantısından hiç birşey yiyemiyorum . özellikle sabah kahvaltımı zorlada olsa sıkı yapmaya çalışıyorum .

bende öbür tarafta gördüm şimdi yorum yaptım çok sevindim canım ya ne güzel nazlı bi kızın olcak darısı başıma artık
testlerinde iyi çıkmış rahatlarsın artık biraz

Canım benim cebinde leblebi veya tuzlu kraker bulundur çok iyi geliyor bana doktorum demişti

inşallah canım allah gönlüne göre versin benimde tam tersi bende kızım olsun istiyorum çok bizim ve eşimin ailesi kıza hasret kaldık hep erkek torunlar inşallah allahım benim gönlüme göre verir

dikkkat et canım ya doktor kontrolündesin dimi, serum filan al olmazsa takviye olarak.

kızlar kilolalrınız nasıl ? kaç kiloyla hamile kalıp şuan kaç kilo oldunuz?

Ben de 51 kiloyla hamile kaldım şimdi 54-55 civarıyım.
Tartıda tok karnına 55 kiloyu görünce na böyle oldum
Bebişim sağolsun dedim ama hemencik yürüyüşe başladım, bugünden sonra da yemeğe içmeye dikkat

canım muayenehanesinemi hastaneyemi gittin benim daha renkli ultrosonda falan gözükmüyor daha küçük 11 haftada falan gözükür dedi 4 boyutluyada girmedm

benimki dakikada 160 demişti yanlış hatırlamıyorsam, herşey yolunda diyince sayıyı aklımda tutmamışım :)

canım muayenehanesinemi hastaneyemi gittin benim daha renkli ultrosonda falan gözükmüyor daha küçük 11 haftada falan gözükür dedi 4 boyutluyada girmedm
hastaneye gittim canım 9+1 haftalıkken 4 botutlu fotograf verdi tabi şekli şemali belli değil baştan popoya dedi resme bakınca anlamıyosun ama yine de çok güzel gözüküyo
ultrason kagıdı değildi verdiği fotograf kagıdıydı üstünde 4D yazıyodu canım

masallah masallah cdyede cekiyormus cektimi görüntüleri yada daha ilerki zamanlarda ceker bilmiyorum ah bi o günlerde gelse

Ağzı burnu pek narin kız benim minnakım sanırım. Herkes inatla erkek diyor bakalım görelim.

Eller kafada.
oy maşallah bence de kız cnm ne kadar da büyümüş kuzum benimbana da herkes ısrarla erkek demişti ama doktor amacamız kız dedi.ben hep kız hissediyodum erkek diyenlere de inatla kız diyordum anneler hissediyor işteallahım onlara uzun ömürler versin.
ya kızlar ya benim takvimib burda bir hafta ilerde gözüküyro sizinkide orda mı birde doktorum son kontrolümden bir ay sona çağırdı iki hafta kaldı çok merak ediyorum ya çok uzun
eksik yazmışım dokotr 8+6 dedi ama bizim 8+2 olmamız lazımdı sizce yanlış mı ölçtü doktor amca bizi yoksa benim bebek tosun mu
cnm ben bu gün 2li test için gittim12+2 diye biliyodum ama doktorumuz 12+ 5 gözüküyor dedi.ölçüm yanlış değil bebeğin gelişimine göre söylüyorlar.bana da 19 aralığa verdi sonraki kontrolü.bari birkaç gün erken olsaydı dedim o kadar sık bebeği rahatsız etmemiz iyi değil yurt dışında doğuma kadar toplam 3 kez görüyorlar siz yine iyi görüyosunuz dedi
Kızlar bebeğimin son fotosu nuba göre bence kız gibi görünüyor :)
maşallah büyüyo minişler ya şunlara bak bence de kız gibi cnm çıkıntı yok sanki.
ben karataş hastanesi AHMET KILYAR a gidiyorum cnm ben de senin gibi çok memnunum.bi ara benim apandistten şüphelenmişlerdi bu hastanede de genel cerrahi yokmuş diye şifaya gitmiştim.ama şifa akşam 5 ten sonra ve hafta sonu hasta kabul etmiyomuş, kanmam olunca öğrendim,sinir oldum bide doktor telefonunu vermiyomuş hastalara.o yüzden tekrar karataşa geçtim hastane temiz odaları falan çok güzel ve ultrasonu çok net.doktorum da baya bi konuşkan herşeyi anlatıyo daha sormadan ve hangi saatte ararsan ara hemen cvp veriyor bu gün de gerekirse hastaneye de geliyorum acil durumlarda dedi.hata burda ilksev var o da aynı doktora gidiyor.

Selam kızlar... Forumdan ayrıldım demiştim ama yinede takip ediyorum sizi Dayanamıyorum...ikili testimi yaptım ve sonucuda biraz önce aldım herşey normal Allah herkese nasip etsinnnn..
ay kız hoşgeldin gitme artık bak ayrılamıyosun da zaten merak da ettik senişükür iyi çıkmış biz de bu gün yaptırdık bitek kan sonucu kaldı onu da 10 gün sonra öğrenicez bakalım.ense kalınlığı ve burun kemiğinden bi sorun çıkmadı.

ben dayanamadım hemen söyledim cnm 3,5 sene bekleyince insan naklen yayın yapası geliyo aslnda eşim hiç istemedi söylemeyi cinsiyeti bi öğrenelim dedi hep, nazar değer diye çok korkuyodu.hatta buraya fotoları koyunca ona da gösteriyodum nazar değcek diye kızıyodu bana.ama napıyım ben senelerce bu günleri bekledim hep arkadaşlarıma özendim şimdi de en doğal hakkım.artık kızmıyoda zaten alıştı.mutluluk paylaştıkça çoğalıyor bence en güzeli paylaşmak.nazara elbet inanırım ama şu da bi gerçek ki herşey allahın taktirinde onun iradesi dahilinde gerçekleşir, o istemezse doğum olmaz yada isterse 5. kattan atla düşük olmaz.bence kendini mahrum bırakma bu heycandan çünkü çok güzel bşy
cinsiyetini doktoru tahmin eden varmı yada sizin hissettikleriniz...nedir kızlarrrr
ben hep kız dedim bu gün doktorumuz da kız dedi cnmküçük prensesimiz var bizim
acaba 2 li testin ücreti ne kadar bilen varmı
cnm onun ücreti her hastaneye göre değişiyor ama devlette ücretsiz fakat her devlet hastanesi yapmıyor.ben 55 tl ye yaptırdım bugün bide 32 tl muayene ücreti.
hamilelikte diş ağrısı için bi ara nerde bilmiyorum bi sitede okumuştum kesin çözüm anında geçiriyor diyordu uygulayan bi arkadaş.tarifini veriyorum cnm zor da değil,ilaç kullanmaktan iyidir bir dene derim, sana kısmetmiş bak:
-1 diş sarımsağı bir çay bardağı sirkeyle 3-4 dakika kaynat sonra bu suyla ağzını çalkala.suyun özellikle ağrıyan dişin olduğu tarafa iyice girmesine dikkat et.umarım işe yarar:26:

yaptırıcam canım ama daha bana hiç bahsetmedi ikili testten falan ayrıca bana genel olarak kan testi idrar testide istemedi sen yaptırdınmı
ben ilk defa gittim canım ahmet beye özlem hanıma gitmiştim ilk kontrole o istemişti kan tahlili onları gösterdim onun dışında bişey istemedi 9+1 oldugu için 3 hafta sonra gel dedi beyin gelişimini o zamn takibe başlıcaz dedi bi takım testler apılcak falan dedi ben sordum 2 li test mi diye evet dedi muayenhanesinde yapamıcagı için istememiştir belki canım bu 2 li testi falanda orda yapamaz herlade kan tahlili falan veriliyo ya bi sor istersen sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…