ben ilk defa gittim canım ahmet beye özlem hanıma gitmiştim ilk kontrole o istemişti kan tahlili onları gösterdim onun dışında bişey istemedi 9+1 oldugu için 3 hafta sonra gel dedi beyin gelişimini o zamn takibe başlıcaz dedi bi takım testler apılcak falan dedi ben sordum 2 li test mi diye evet dedi muayenhanesinde yapamıcagı için istememiştir belki canım bu 2 li testi falanda orda yapamaz herlade kan tahlili falan veriliyo ya bi sor istersen sen
bende daha önce gitmiştim bebek istiyorum diye bana o zman da hiç tahlil falan istemedi ultrasonla baktı herşey normal dedi ama hamile kaldıktan sonra baktıkları şeyler değişiyo canım sen sor bide 2 hafta da bir çagırması da çok sık bence hastaneye neden gitmiyosun canım orda da çok güzel ilgileniyo hiç sıra falanda beklemiyosunbende sormaya acıkcası cekiniyorum beni 2haftada bir çağırıyor ama hiç tahlil istemedi ama temmuzdan beri takip ediyordu belkide o yüzden istemedi diye düşünüyorum
bende daha önce gitmiştim bebek istiyorum diye bana o zman da hiç tahlil falan istemedi ultrasonla baktı herşey normal dedi ama hamile kaldıktan sonra baktıkları şeyler değişiyo canım sen sor bide 2 hafta da bir çagırması da çok sık bence hastaneye neden gitmiyosun canım orda da çok güzel ilgileniyo hiç sıra falanda beklemiyosun
anladım canım belki de test zamanı gelince kan tahlilleri için falan yönlendirir sizi zaten ben ilk gittiğimde de istememişti galiba tahlil yaptırma taraftarı değiltemmuzdan itibaren muayenehanesine gittim o yüzden memnunum bide eşim hastaneye gidersem bebeğimizi göremez eşim gec çıkıyor işden muaynehanesine istediğim saatte gidiyorum
selam canlar.umarım hepiniz iyisinizdir.benim cumartesi misafirim vardı çok ayakta kaldığım için gece ağrım başladı sabah da kanamayla uyandım.yeni doktorumuzu şifa hastanesini aradım.doktor hafta sonu yok dedi.özel numarasını da vermiyomuş.bide biz akşam 5 ten sonra ve hafta sonları hasta bakmıyoruz dedi.hemen eski doktorumu karataşdan ahmet beyi aradım durumu anlattım proluton muydu neydi bi ğine söyledi onu yaptır dedi pazartesi de gel 2 li testi yapalım korkma bşy olmaz dedi.2 gün yattım.bu sabah da doktora gittik.ben tepecikten randevu almıştım orada ücretsiz yaptırayım 2 liyi sonra doktoruma gösteririm diye.önce tepeciğe gittik.içeriye giren 9. kişiydi, benim sıram 53eşim hiç sevmedi zaten orayı.karataşa gittik bizde.doktor amaca baktı ama şu an burun kemiği ve enseyi göremiyorum çünkü bebek uyuyo kantine gidin güzel bi çikolata ye öyle gel pozisyonu değişsin dedi. uyuyomuş minişim ya.şükür kalp atışını gördük sonra yukarıya çıktık, uyanmış kıpraşıyo miniğim doktor amcası kafasını, gözlerini, ayaklarını, ellerini,parmaklarını, küçük kutusunu gösterdi bizeeeee bak burası cinsel organınn olduğu yer çıkıntı yok kız gibi gözüküyo dedi.6.15 cm olmuşuz.ense kalınlığı incecik anomali yok, bakın burun kemiği de oluşmuş özürü olmuş olsa burun kemiğini göremezdik dedi.1 kilo almışım normal iyi gidiyosun dedi.şeker tuz yağlı ve hamurişi tüketme dedi.meyve çok yeme içinde bol miktarda şeker var kilo alırsın dedi.ELEVİT ve Gynoferon(demir+ folik asit) verdi.rahim artık yukarı çıkmış göbeğin de fark ediliyor artık büyüyosunuz dedi. kanaman eğer olursa hiç panik yapma gece gündüz beni her zaman arayabilirsin ben gerekirse hastaneye de gelirim, şu an düşük tehliken yok kese düzgün etrafında kanama gözükmüyo dedi.ben geçmişi daha okumadım maşallah 100 sayfa olmuş ben geçmişe bakarken siz de benim minik kızıma bakın bakalım teyzoşları işte benim güzeller güzeli prensesim Eki Görüntüle 556614 Eki Görüntüle 556615 Eki Görüntüle 556616
kızlar kilolalrınız nasıl ? kaç kiloyla hamile kalıp şuan kaç kilo oldunuz?
bende bırsey sorayım arkadaslar benım doktor bebegımın kalp atısını bır ıkı dınlettı cok kısa olmak kaydıyla.hanı bu dakıkada su kadar atması gerek falan denılıyor ya sızı dınlettımı dakıkada kac attıgını acaba bu aklıma takılıyor.
kızlar ya benim midem acayip yanıyor yani bulantı değil yanma.. benim gibi yanan varmı ya çok kötü
aranızda en tontiş benim galiba :26:86yla hamiş kaldım şimdi 88i görüyorumkızlar kilolalrınız nasıl ? kaç kiloyla hamile kalıp şuan kaç kilo oldunuz?
kızlar ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi valla kötü haberler de vardı kanım çekildi resmen çok üzüldüm allah sabır versin böle haberleri duyunca çok kötü oluyorum ya allah miniklerimizi korusun inş.
ahmet beye gittim canım devam etmeyi düşüüyorum mükenmmel bi doktor daha şimdiden poz poz fotograf verdi 4 boyutlu çok ilgiliydi herkese tavsiye ederim
banada geldi canım çok güzel kitap
ooo seninki daha ii miş ya boydan yırtıyoruz ama ben daha tontişimmben 77 ile hamis kaldım 81 olduuuummmmmmama boyum da 179
ooo seninki daha ii miş ya boydan yırtıyoruz ama ben daha tontişimm
ayy valla çok korkuom daha da çok alıp 100 ü görrüm die:)) ama bebis sağlıklı olsun gerisi önemli değil diorm bi yandan:)
ilk basta çok hızlı aldım kurban bayramında ,ama simdi 4 kıloda kaldım bakalım..
KİPRİKUCU= mide yanmasına patlamış mısır yağsız ve tuzsuz bide bir avuç yeşil çiğ mercimek harika geliyorr...
Bende de var o mide yanması. Bazı doktorlar şurup veriyormuş. Benim doktor bir şey söylemedi.kızlar ya benim midem acayip yanıyor yani bulantı değil yanma.. benim gibi yanan varmı ya çok kötü
selam canlar.umarım hepiniz iyisinizdir.benim cumartesi misafirim vardı çok ayakta kaldığım için gece ağrım başladı sabah da kanamayla uyandım.yeni doktorumuzu şifa hastanesini aradım.doktor hafta sonu yok dedi.özel numarasını da vermiyomuş.bide biz akşam 5 ten sonra ve hafta sonları hasta bakmıyoruz dedi.hemen eski doktorumu karataşdan ahmet beyi aradım durumu anlattım proluton muydu neydi bi ğine söyledi onu yaptır dedi pazartesi de gel 2 li testi yapalım korkma bşy olmaz dedi.2 gün yattım.bu sabah da doktora gittik.ben tepecikten randevu almıştım orada ücretsiz yaptırayım 2 liyi sonra doktoruma gösteririm diye.önce tepeciğe gittik.içeriye giren 9. kişiydi, benim sıram 53eşim hiç sevmedi zaten orayı.karataşa gittik bizde.doktor amaca baktı ama şu an burun kemiği ve enseyi göremiyorum çünkü bebek uyuyo kantine gidin güzel bi çikolata ye öyle gel pozisyonu değişsin dedi. uyuyomuş minişim ya.şükür kalp atışını gördük sonra yukarıya çıktık, uyanmış kıpraşıyo miniğim doktor amcası kafasını, gözlerini, ayaklarını, ellerini,parmaklarını, küçük kutusunu gösterdi bizeeeee bak burası cinsel organınn olduğu yer çıkıntı yok kız gibi gözüküyo dedi.6.15 cm olmuşuz.ense kalınlığı incecik anomali yok, bakın burun kemiği de oluşmuş özürü olmuş olsa burun kemiğini göremezdik dedi.1 kilo almışım normal iyi gidiyosun dedi.şeker tuz yağlı ve hamurişi tüketme dedi.meyve çok yeme içinde bol miktarda şeker var kilo alırsın dedi.ELEVİT ve Gynoferon(demir+ folik asit) verdi.rahim artık yukarı çıkmış göbeğin de fark ediliyor artık büyüyosunuz dedi. kanaman eğer olursa hiç panik yapma gece gündüz beni her zaman arayabilirsin ben gerekirse hastaneye de gelirim, şu an düşük tehliken yok kese düzgün etrafında kanama gözükmüyo dedi.ben geçmişi daha okumadım maşallah 100 sayfa olmuş ben geçmişe bakarken siz de benim minik kızıma bakın bakalım teyzoşları işte benim güzeller güzeli prensesim Eki Görüntüle 556614 Eki Görüntüle 556615 Eki Görüntüle 556616
kızlar, beni listeden silebilirsiniz..
Bebeğimin kalbi durmuş.
Haftasıyla tam uyumlu 9+5, muhtemelen dün yada bugün olmuş..
3 doktor baktı, hepsi aynı görüşte.
Yarın kürtaj olucam.. İçim yanıyo, uyuşmuş gibiyim..
Annem benden kötü durumda...
Eve geldim şimdi, 1 tane çorabı vardı sadece bebeğimin görünce okadar kötü oldum ki..
Rabbim kimseye yaşatmasın..
İnş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..
Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın..
günaydın kızlar 2 gündür kendimi kötü hisediyorum . resmen bütün enerjim uçup gitti kendimi çok halsiz hisediyorum dün çok kötüydüm bu şekilde halsizlik çeken varmı sabah eşimin gömleğini zar zor ütüledim . eşim sıkıldı artık evde oturmaktan dün bişeyler planlamıştı bende kötü olunca çıkamadı bende üzüldüm oturdum ağladım lütfen sen git ben yatarım evde dedim . saçmalama hayatım nasıl giderim çocuk sadece senin değil benimde dedi seni nasıl yanlız bırakırım dedi
fena halde üşüttüm,grip oldum.ilaçsız yöntemleriniz varmı kolay atlatmak için ????
Doktorunu aradın mı? Progestan alıyor musun?
aramadım cnm çok az pembelikti
progestan hiç kullanmadım
arasammı diye düşünüyorum
ilksevcim öncelikle çok geçmiş olsun cnm ben bu gün 2li test için gittiğimde Ahmet bey ilaçlarımı değiştirdi ben de o sırada PROGESTAN kullandığımı söyledim.onu sana ben vermedim kimden aldın dedi.utandım şifaya gitmiştim orda yazdlar diyemedim.halamın kızı eczacı onun önerdiğini söyledim.ben progestanı hiçbir hastama yazmam çünkü düşük önleyen bi ilaç değil sadece uyku yapar uyku da dinlenmeyi sağladığı için düşük önlüyomuş gibi bir algı oluşuyor dedi.bana cumartesi kanamam olduğunda proluston diye bi iğne verdi popom hala acıyo ama kanamam da durdu.kızlar doktorumu aradım sabah 9da orda olmamı söyledi yat uzan hiçbişi yapma dedi
ama ben işyerindeydim
ntsye alıcam dedi
kasıklarımada arasıra ağrı giriyor
Allahım sen koru bebeğimi
ahaaa kuzum sen de premack yap ilacın ardından çok sevdiğin bşy ye ödül olsunkızlar yaa..ben doktorun verdiği decaviti içmiyorumson içtiğimde kusmuştum..klasik koşullanma oldu bende..gördümmü bile kusasım geliyoo.napcam yaaaaaaaaaa
Bu kız erkek meselesi beni çok gerdi ya ama burda değil yanlış anlamayın hormonlu arkadaşlarım hihihiKayınvalidem geriyo beni her geldiğinde senin oğlun olcak yok sen gece doğurcan vs saçmalıyo ya ayaklı hurafe mübarek ya tövbe tövbe mübarek günde beni günaha sokacak Tamam erkek hissediyosan tamam da söyleme işte alla alla kız istediğimi biliyo ondan yapıyo bunu bide nerden biliyo gece doğurcağımı ya soruyorum görürsün bak diyo hey allahım
kzlar en iyisi hiçbşyinizi söylemeyin anlatmayn mesafe koyun ben öyle yaptım rahatladım.ay ne güldüm amabenimkide var ya diyork se iyi kilo aldın ha 47 kiloyum kalçanda genişledi anne gibi dön kendininkinde bak diyecen olmuyor pa r no yak
ben de cnmBen İzmir'denim
cnm sen biraz kilo aldığın için olmuş sanırm.bu gün doktorumuz bizim koca göbişimize normal çünkü artık rahim yukarı çıkmş artık gizlenmesi mümkün değil dedi.bide 53.700 le başlamıştım 3 kilo vermiştim geçen ay bulantı ve kusmadan dolayı, bu gidişimde 54.800 çıktım 1 kilo almışım.ama kesinlikle pantolon giyemiyorum yani şimdilik dışarı çıkarken mecbur elimdekini giyiyorum ama düğme kapanmıyo benim.bide bütün kazaklarım küçülmüş gibi kısack oluyo.Ya kızlar karnı cok buyuyen var mı
ben cok zor durumda kaldım bugun ılk defa tayt gıymedım pantolon gıydım
dugmeler acık gezıorm
sımdı gıdıp pantolon alcam
neden bu kadar buyudu acep
hayırlı olsun cnm sen de bendensin biz iki kız annesi başı çekiyoruz bakalım kimler katılcak bizekızlar doktordan geldim sanırım kızım oluyor
bi fotoları var kı çok komık, kıpır kıpırdıense kalınlığı 2 mm cıktı.
tek kötü sey enfeksiyon çıktı idrardafitil ve antibiıotık e basladım..
cnm sarı acı su ben hamile kalmadan önce de geliyodu şimdi daha da arttı çünkü gastirit ve reflü vardı bende.sarı acı suyun tek sebebi midenin asit üretmesiymiş.onu da engellemediğin sürece bulantı geçmiyor.muhakkak doktoruna söyle.tamam bak soruyoruuuum...ben her sabah muhakkak kahvaltıdan önce öğürmeye başlıyorum lavaboya koşuyorum öğür öğür sadece sarı bi su çıkıyo hafif kıvamlı. Annemin dediğine göre safraymış onu çıkarınca bir rahatlıyorum anlatama rahat rahat kahvaltımı yapıyorum tüm günde rahatım ama çıkarmadığım gün bana cehennem oluyor Anneme sordum sen yaşıyomuydun böyle diye hayır dedi kayınvalidemde de olmamış sizden yaşayan varmı dicektim yani normalmi ki her sabah bu sıvıyı çıkarmam bildiğin sarı yani bide acı acı yapıyo boğazımı çıktıktan sonra
bazen tek doktorla kalmmamk gerekiyo cnm çok haklısın.bide biraz içgüdülerimize göre de hareket etmemiz lazım, doktor içimize sinmeli herşeyiyle.bide bşy daha söylicem bunu bana bir kereliğine kanamam olduğu için acilen gittiğim çatlak doktor da söylemişti şimdi kendi doktorum da söyledi PROGESTAN kesinlikle kanamayı geçirmiyor düşüğü engellemiyormuş, sadece uyku yapıyormuş dinlenmeyi sağlayan bşymiş o da.ee doğal olarak uyuyp dinlendiğin için risk bi nebze azalıyormuş o yüzden veriyorlarmış onu.kızzzzlarr sabah yazmıstım bana doktor cok hafif düşük tehliken var deyip progestan verdi kahve rengi yanı kırmızoya yakın akıntı gelıo.dun verdı ama hala gecmedi karın agrısı normal agır iş yapma cok gezme dedi.cook üzüldüm hala gelio tuvalette.ne zaman geççek off offf tuvalete gitmeye korkar oldum.kahvaltı dahıl hıc bısey hazırlımaıom hıc bır iş yapmıorumdınlendıgımı düşünüyorum zaten eşimle beraber hakkariye gitmicem de zaten.düzelsin istiyrum yolculuk yaptıgıma bın pişmanım..allahım nolursun bebeğim benmle kalsın bişe olursa kendımı asla affedemem.ankarada idrarda yanma ve kan görülmüştü enfeksıyn demıstı ama izmirdeki doktr hafıf dusuk tehlıksı var dedi bılsem cıkarmydım yolaaa.arkadaslar eger bı doktor sıze güven vermıosa mutlaka degstrın ankaradakı doktor özel olmasına ragmen bana güven vermemstı en feksyn var dedıgı halde ınanıp verdıgı ılacı kullanmamstım halbukı alakası yokmus
ay çok kötü oldum tüylerim diken diken oldu kuzum benim ya kıyamamkızlar, beni listeden silebilirsiniz..
Bebeğimin kalbi durmuş.
Haftasıyla tam uyumlu 9+5, muhtemelen dün yada bugün olmuş..
3 doktor baktı, hepsi aynı görüşte.
Yarın kürtaj olucam.. İçim yanıyo, uyuşmuş gibiyim..
Annem benden kötü durumda...
Eve geldim şimdi, 1 tane çorabı vardı sadece bebeğimin görünce okadar kötü oldum ki..
Rabbim kimseye yaşatmasın..
İnş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..
Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın..
ilksevcim öncelikle çok geçmiş olsun cnm ben bu gün 2li test için gittiğimde Ahmet bey ilaçlarımı değiştirdi ben de o sırada PROGESTAN kullandığımı söyledim.onu sana ben vermedim kimden aldın dedi.utandım şifaya gitmiştim orda yazdlar diyemedim.halamın kızı eczacı onun önerdiğini söyledim.ben progestanı hiçbir hastama yazmam çünkü düşük önleyen bi ilaç değil sadece uyku yapar uyku da dinlenmeyi sağladığı için düşük önlüyomuş gibi bir algı oluşuyor dedi.bana cumartesi kanamam olduğunda proluston diye bi iğne verdi popom hala acıyo ama kanamam da durdu.
ahaaa kuzum sen de premack yap ilacın ardından çok sevdiğin bşy ye ödül olsun
kzlar en iyisi hiçbşyinizi söylemeyin anlatmayn mesafe koyun ben öyle yaptım rahatladım.ay ne güldüm amaanne benimki en azından yoğurt kasesi gibi seninki kazan olmuş dicen işte ama denmiyo işte
ben de cnmdoktora nereye gidiyosun:44:
cnm sen biraz kilo aldığın için olmuş sanırm.bu gün doktorumuz bizim koca göbişimize normal çünkü artık rahim yukarı çıkmş artık gizlenmesi mümkün değil dedi.bide 53.700 le başlamıştım 3 kilo vermiştim geçen ay bulantı ve kusmadan dolayı, bu gidişimde 54.800 çıktım 1 kilo almışım.ama kesinlikle pantolon giyemiyorum yani şimdilik dışarı çıkarken mecbur elimdekini giyiyorum ama düğme kapanmıyo benim.bide bütün kazaklarım küçülmüş gibi kısack oluyo.
hayırlı olsun cnm sen de bendensin biz iki kız annesi başı çekiyoruz bakalım kimler katılcak bizeenfeksiyonu da merak etme ilaçların iyi gelicek inşallah
cnm sarı acı su ben hamile kalmadan önce de geliyodu şimdi daha da arttı çünkü gastirit ve reflü vardı bende.sarı acı suyun tek sebebi midenin asit üretmesiymiş.onu da engellemediğin sürece bulantı geçmiyor.muhakkak doktoruna söyle.
bazen tek doktorla kalmmamk gerekiyo cnm çok haklısın.bide biraz içgüdülerimize göre de hareket etmemiz lazım, doktor içimize sinmeli herşeyiyle.bide bşy daha söylicem bunu bana bir kereliğine kanamam olduğu için acilen gittiğim çatlak doktor da söylemişti şimdi kendi doktorum da söyledi PROGESTAN kesinlikle kanamayı geçirmiyor düşüğü engellemiyormuş, sadece uyku yapıyormuş dinlenmeyi sağlayan bşymiş o da.ee doğal olarak uyuyp dinlendiğin için risk bi nebze azalıyormuş o yüzden veriyorlarmış onu.
ay çok kötü oldum tüylerim diken diken oldu kuzum benim ya kıyamamallah sabır versin sana da eşine de ailene de .bir süre girme buraya istersen morelin iyice bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?