2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende sormaya acıkcası cekiniyorum beni 2haftada bir çağırıyor ama hiç tahlil istemedi ama temmuzdan beri takip ediyordu belkide o yüzden istemedi diye düşünüyorum

bende sormaya acıkcası cekiniyorum beni 2haftada bir çağırıyor ama hiç tahlil istemedi ama temmuzdan beri takip ediyordu belkide o yüzden istemedi diye düşünüyorum
bende daha önce gitmiştim bebek istiyorum diye bana o zman da hiç tahlil falan istemedi ultrasonla baktı herşey normal dedi ama hamile kaldıktan sonra baktıkları şeyler değişiyo canım sen sor bide 2 hafta da bir çagırması da çok sık bence hastaneye neden gitmiyosun canım orda da çok güzel ilgileniyo hiç sıra falanda beklemiyosun

temmuzdan itibaren muayenehanesine gittim o yüzden memnunum bide eşim hastaneye gidersem bebeğimizi göremez eşim gec çıkıyor işden muaynehanesine istediğim saatte gidiyorum

temmuzdan itibaren muayenehanesine gittim o yüzden memnunum bide eşim hastaneye gidersem bebeğimizi göremez eşim gec çıkıyor işden muaynehanesine istediğim saatte gidiyorum
anladım canım belki de test zamanı gelince kan tahlilleri için falan yönlendirir sizi zaten ben ilk gittiğimde de istememişti galiba tahlil yaptırma taraftarı değil

maşallah canım bana nedense erkek gibi geldi

mehseelcim geçmiş olsun iyi bari bi sorun yokmuş sevindim bi daha da misafir kabul etmek yok
minik kızına maşallahhh Allah nazarlardan saklasın

kızlar kilolalrınız nasıl ? kaç kiloyla hamile kalıp şuan kaç kilo oldunuz?

ben 59,5la hamile kaldım 61,5 oldum cnm sen ne alemdesin

sesi dinletmek bebeğe ii gelmiyormuş o yuzden uzun dinletilmiyor banada çok kısa dinletti artık ilk günlerdeki gibi hızlı atmaz dedi

kızlar ya benim midem acayip yanıyor yani bulantı değil yanma.. benim gibi yanan varmı ya çok kötü

oyyy maşallah ya baya baya bebek olmuş bu yaawww

kızlar kilolalrınız nasıl ? kaç kiloyla hamile kalıp şuan kaç kilo oldunuz?
aranızda en tontiş benim galiba :26:86yla hamiş kaldım şimdi 88i görüyorum
ama boyumuz 178

ayyy o zamn bana gelende kesin kitaptırr

MONALİSA
senin kız gibi geldi bana nub a göre öyle gözüküyor erkeke benzemiyor amannn gerçi ne önemi var sağlıklı olsunda :) bana göre tabi:) kızlar bu arada bebek ismi düşünene varmı ben kız olursa masal düşündüm erkek bulamadım yaa erkek olacakmış gibi hissediyorum ama :)

50 kilo ile hamile kaldım, 49 kiloyum. Bir ara 48 e düşmüştüm. Bulantılardan dolayı yemem azaldı.

ciğ mercimeği nasıl yicez_? bide gaz yapmaz mı o?

[cnm ben bu gün 2li test için gittim12+2 diye biliyodum ama doktorumuz 12+ 5 gözüküyor dedi.ölçüm yanlış değil bebeğin gelişimine göre söylüyorlar.bana da 19 aralığa verdi sonraki kontrolü.bari birkaç gün erken olsaydı dedim o kadar sık bebeği rahatsız etmemiz iyi değil yurt dışında doğuma kadar toplam 3 kez görüyorlar siz yine iyi görüyosunuz dedi

yani bizimkiler tosun bu aylarda olurmuş doktor bir de bana dedi ki maşallah benden çok kanın var eşime neyle besliyosun dedi:))

kızlar ya benim midem acayip yanıyor yani bulantı değil yanma.. benim gibi yanan varmı ya çok kötü
Bende de var o mide yanması. Bazı doktorlar şurup veriyormuş. Benim doktor bir şey söylemedi.
Nub teorisine göre erkek görünüyor ama doktorun kız demiş, demek ki teori çok doğru değil.
Bizim SAT lar aynıydı benim bebek de 6 cm yi geçti demek ki Benim de göbeğim çıkmaya başladı. Zaten vardı ama şimdi hamiş göbeği oldu. Ben de elbise giyerek iyice hamiş oldum

Ohh maşallah kızlar sayfalar hızla akıp gidiyo cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ben öğrenemedim amaaaaa taa bidaha 17 aralıkta gitcez ozamana nasipse inşallah

boyum 165 kızlar 64 kiloyla hamile kaldım 60 a kadar düştüm şimdi 61 kiloyum, ikiz hamilelik olduğu için kilo almaktan çok korkuyorum. inş sadece göbişim kilo alır yani bebekler o da doğumla gider.. bi de ikiz hamilelikte çok kilo alındığında erken doğum riski varmış. normalde de en geç 37 de doğuyolarmış.
cinsiyetini öğrenen annişler tebrik ediyorum darısı başımıza..

Nektarım inan çok üzüldüm çok alışmıştık bebişinle sana inşallah en kısa zamanda hazır olduğun ilk anda hamile kalırsın. Ne desem boş biliyorum ama bişey söylemeden de geçemedim

Benim de halsizliklerim bi geçmedi canım yaaa. Dün görümcemlere gittik ayağım uğurlu mu geldi ne bi misafir geldi bi misafir. O da daha bilmiyo hamile olduğumu yoksa o kadar yorulmama izin vermezdi. Buranın (Cezayir) mutfak düzeni bir garip. Durumu müsait olanlar bile bulaşık makinası almıyo, benim evimde görenler çok şaşırıyolar, hatta sürekli kullandığımı duyunca diğer görümcelerim "aa misafir varken neyse de günlük bulaşık için ne gerek var zaten 2 kişisiniz" dediler şok oldular. Ben de "2 tabak için açmıyorum dolmasını bekliyorum evde dururken ne diye yorcam kendimi" dedim. Bulaşıkları da bizde sular kesilince hani leğerne doldurur orda durularız ya o şekilde yıkıyolar. Bi garipler yani :) İşte görümcemlerde onca kişiye yemek hazırlıklarına yardım et bulaşıkları yıka derken eve geldiğimde resmen cenaze gibiydim. Baş ve bel ağrısı üstüne halsizlik. Bugün hala kendime gelemedim.

Sabahları yataktan zoooorla kalkıyorum. Eşimi uğurladıktan sonra yine yatağa dönüyorum:)) Öğlene doğru anca kalkıyorum. Ona rağmen hala halsizim kolumu kaldıracak mecalim yok.

Bak ne güzel canım eşin de anlayışlıymış. Üzülme bu sadece geöici bir dönem o da senin sıkıntılarında seni yanlız bırakmak istememiş. Zaten 2. trimastir mıydı neydi 4. ve 7. ay arası çok güzel geçiyomuş. Pek de bişey kalmadı zaten. Çoğumuz zor dönemi atlattık Allah'ın izniyle. Sen de biraz toparlanınca eski düzeninize geri dönersiniz inşallah.

fena halde üşüttüm,grip oldum.ilaçsız yöntemleriniz varmı kolay atlatmak için ????

Canım limonu sık içine bal koy özellikle aç karnına iç boğazındaki mikropları öldürür. Ara ara sıcak suya bal karıştır iç boğazlarını yumuşatır. Yanlış anlamıyosam bir arkadaş bu limon bal karışımının içine zencefil de koyunca gribe iyi geleceğini söylemişti.

Doktorunu aradın mı? Progestan alıyor musun?

aramadım cnm çok az pembelikti
progestan hiç kullanmadım
arasammı diye düşünüyorum
kızlar doktorumu aradım sabah 9da orda olmamı söyledi yat uzan hiçbişi yapma dedi
ama ben işyerindeydim
ntsye alıcam dedi
kasıklarımada arasıra ağrı giriyor
Allahım sen koru bebeğimi
ilksevcim öncelikle çok geçmiş olsun cnm ben bu gün 2li test için gittiğimde Ahmet bey ilaçlarımı değiştirdi ben de o sırada PROGESTAN kullandığımı söyledim.onu sana ben vermedim kimden aldın dedi.utandım şifaya gitmiştim orda yazdlar diyemedim.halamın kızı eczacı onun önerdiğini söyledim.ben progestanı hiçbir hastama yazmam çünkü düşük önleyen bi ilaç değil sadece uyku yapar uyku da dinlenmeyi sağladığı için düşük önlüyomuş gibi bir algı oluşuyor dedi.bana cumartesi kanamam olduğunda proluston diye bi iğne verdi popom hala acıyo ama kanamam da durdu.
kızlar yaa..ben doktorun verdiği decaviti içmiyorum son içtiğimde kusmuştum..klasik koşullanma oldu bende..gördümmü bile kusasım geliyoo.napcam yaaaaaaaaaa
ahaaa kuzum sen de premack yap ilacın ardından çok sevdiğin bşy ye ödül olsun
benimkide var ya diyork se iyi kilo aldın ha 47 kiloyum kalçanda genişledi anne gibi dön kendininkinde bak diyecen olmuyor pa r no yak
kzlar en iyisi hiçbşyinizi söylemeyin anlatmayn mesafe koyun ben öyle yaptım rahatladım.ay ne güldüm ama anne benimki en azından yoğurt kasesi gibi seninki kazan olmuş dicen işte ama denmiyo işte
Ben İzmir'denim
ben de cnmdoktora nereye gidiyosun:44:
Ya kızlar karnı cok buyuyen var mı
ben cok zor durumda kaldım bugun ılk defa tayt gıymedım pantolon gıydım
dugmeler acık gezıorm
sımdı gıdıp pantolon alcam
neden bu kadar buyudu acep
cnm sen biraz kilo aldığın için olmuş sanırm.bu gün doktorumuz bizim koca göbişimize normal çünkü artık rahim yukarı çıkmş artık gizlenmesi mümkün değil dedi.bide 53.700 le başlamıştım 3 kilo vermiştim geçen ay bulantı ve kusmadan dolayı, bu gidişimde 54.800 çıktım 1 kilo almışım.ama kesinlikle pantolon giyemiyorum yani şimdilik dışarı çıkarken mecbur elimdekini giyiyorum ama düğme kapanmıyo benim.bide bütün kazaklarım küçülmüş gibi kısack oluyo.

hayırlı olsun cnm sen de bendensin biz iki kız annesi başı çekiyoruz bakalım kimler katılcak bizeenfeksiyonu da merak etme ilaçların iyi gelicek inşallah
cnm sarı acı su ben hamile kalmadan önce de geliyodu şimdi daha da arttı çünkü gastirit ve reflü vardı bende.sarı acı suyun tek sebebi midenin asit üretmesiymiş.onu da engellemediğin sürece bulantı geçmiyor.muhakkak doktoruna söyle.
bazen tek doktorla kalmmamk gerekiyo cnm çok haklısın.bide biraz içgüdülerimize göre de hareket etmemiz lazım, doktor içimize sinmeli herşeyiyle.bide bşy daha söylicem bunu bana bir kereliğine kanamam olduğu için acilen gittiğim çatlak doktor da söylemişti şimdi kendi doktorum da söyledi PROGESTAN kesinlikle kanamayı geçirmiyor düşüğü engellemiyormuş, sadece uyku yapıyormuş dinlenmeyi sağlayan bşymiş o da.ee doğal olarak uyuyp dinlendiğin için risk bi nebze azalıyormuş o yüzden veriyorlarmış onu.
ay çok kötü oldum tüylerim diken diken oldu kuzum benim ya kıyamam allah sabır versin sana da eşine de ailene de .bir süre girme buraya istersen morelin iyice bozulmasın

Kızlar ben bu teoriden bişeycikler anlamadım şimdi poposu düzse kız yukarıya doğru ise erkek mi yanii biri bana anlatsııııınnnn :44: :44::44::44:
Eve gidip ultrasyon remimize bakıcamda ama ben hissediyorum benim prensesim olucak

progestanın kanamayı durdurmadığını bende duymuştum ama bi ümit kullanıyoruz işte o iğneden banada vurdular aynen popomun sol tarafı hala acıyo benim ayağımda tutuldu basarken topallıyorum nasıl bi iğneymiş ya

Canım progestan uyku veriyo dedinyaa doğru sölüyosun ama düşüğü önlemeye yardımcı olmasaydı bunca doktorlar daha keseyi görmeden progestan değerine bakarak vermezlerdi bu ilacı illaki bir katkısı vardır. Benim lekelenmem PROGESTAN kullanınca geçiyodu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…