allahım bidaha yaşatmaz en kısa zamanda tekrar göbişini doldurur inşallah cnm.saolun kızlar...
Normal kontrole gitmiştik,
okadar neşeliydik..
Bizden başka bi çift daha vardı, kız ağlıyodu eşi teselli ediyodu..
Sıramı verdim onlara, okadar da dua ettim inş gülerek çıkarlar o odadan diye..
Biz girdik yıkıldık..
Hiç kanamam ağrım yoktu,
beklesem bukadar kötü olmazdım.. Hazırlıklı olurdum..
Top gibi toplamış başını gövdesine miniğim((
neyse, vardır bir hayır..
offf bu ikinci kötü haber allahım noluyoruz biz böyle yakızlar az önce bahsetmıstım kahve rengı akıntı gelıo dıye karnım baya agrıdı kadın dogum hastanesıne gittim ve alttan baktı kalp atısı görünmüo dedi.bebek duruyomus ama kalp atısı yok dedi.snra tekrar baska bıyere gıttık aynı hastaneymıs oda göremedı bu ulturason eskı pazartesı gel dedı basına böle bişey gelen vArmı.kalp durmus denılen.acıldekı ulturason detaylı degılmıs.ne kadar dogruysaa...yorumlarınızı beklıyrum cok üzgünüm cokk.halbukı okdar cok istemıstım ki.
hayırlı olsun cnm benim şükür sorun yokkızlar iyi akşamlar,kontrolümüz vardı bugün.şükür herşey yolundaher gittiğimde kalp atışlarını dinletiyor doktorumuz 11+0 ım bugün,haftaya cumartesi test tarihimi verdi.ozamanda inşallah 12+1 olucaz.girmeden önce şeker yedim dediğiniz gibi ama öyle aman aman hareketini göremedim yavrumun.biraz elini oynattığını gördüm.inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız...
anaaamiyi geceler kızlarr bende üçüzlere hamileyim inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
merve ve akasya arkadaşlarım beni tanırlar tüp bebek sayfasından
ben tüp bebekle üçüzlerime gebe kaldım haftaya durumlarına bakılacak eğer bi sorun varsa birini alabilir dedi drum hakkımızda hayırlısı olsun
normal şartlarda bende haziranda doğum yapcam kısmetse ama üçüz olunca büyük ihtimal erken doğarlarmış yinede yazmak istedim haziran annelerine
İrmegancım Işın hanımı gerçekten çok övüyorlar, sanırım çok iyi bir doktor. Ama akropolde yeni doğan ünitesi yoksevgiliii komşu topik arkadaşlarııımmmmsohbetlerinize katılmasam da sık sık sizleri takip ediyorum... kaybı olan arkadaşlarıma sabır diliyorum.. Rabbim hayırlısını vermiş size sabrınızın mükafatını en kısa zamanda alırsınız İnşallah...
kızlar size bişey danışmak istiyorum.. Ankara'da Akropol hastanesi Işın hanıma gidenler varmı aranızda...?? sizin topik Maşallah baya kalabalık elbet birileri vardır diye düşündüm..? ben doktorumu değiştiriyorum da ışın hanımıda çok methettiler o yüzden sizden de bir fikir alayım istedim...?????
bende bırsey sorayım arkadaslar benım doktor bebegımın kalp atısını bır ıkı dınlettı cok kısa olmak kaydıyla.hanı bu dakıkada su kadar atması gerek falan denılıyor ya sızı dınlettımı dakıkada kac attıgını acaba bu aklıma takılıyor.
bu ahmet bey acıbadem'deki ahmet bey mi?ben ilk defa gittim canım ahmet beye özlem hanıma gitmiştim ilk kontrole o istemişti kan tahlili onları gösterdim onun dışında bişey istemedi 9+1 oldugu için 3 hafta sonra gel dedi beyin gelişimini o zamn takibe başlıcaz dedi bi takım testler apılcak falan dedi ben sordum 2 li test mi diye evet dedi muayenhanesinde yapamıcagı için istememiştir belki canım bu 2 li testi falanda orda yapamaz herlade kan tahlili falan veriliyo ya bi sor istersen sen
pericimm bende onu düşündüm ama allah vermesin öyle bir durum olduğunda kendileri ambulansla hemen sami ulusa sevk ediyorlarmış.. Rabbim yavrularımızı sağlıklıca dünyaya getirip hastaneden kucağımızda çıkmamızı nasip etsin.. Sen nereye ve kime gidiyosun..?İrmegancım Işın hanımı gerçekten çok övüyorlar, sanırım çok iyi bir doktor. Ama akropolde yeni doğan ünitesi yokBen sırf bu yüzden vazgeçtim akropolden. DOğum anında ne olacağı belli olmaz
ben 77 ile hamis kaldım 81 olduuuummmmmmama boyum da 179
Tatlım sevk ediyorlar ama sezeryan olduğunu ya da dikişlerinin çok acıdığını düşün. Sen akropoldesin bebeğin birkaç gün başka hastanede. Çok zor olur bence. Ben göze alamadım bunu.pericimm bende onu düşündüm ama allah vermesin öyle bir durum olduğunda kendileri ambulansla hemen sami ulusa sevk ediyorlarmış.. Rabbim yavrularımızı sağlıklıca dünyaya getirip hastaneden kucağımızda çıkmamızı nasip etsin.. Sen nereye ve kime gidiyosun..?
ben de henüz kilo almayanlardanım. 5. aya kadar elimden geldiğince almamaya çalışıcam bakalım. :44:
kızlar doktor folik asiti 3 ay dolduktan sonra kullanmana gerek yok dedi ama benim kafam takıldı ben 9 ay kullananlar var diye okumuştum. sizin doktorlarınız ne dedi bu konuda?
benimde boyum 1.68 ikinci bebişim bu benim 73 ile kaldım daha 9 haftalık 74 ü gördüm...yine başladı kilo almalar bıktım artık diyettende kilo almaktanda....çok moralim bozuluyo((((((((((((((
canım bu seferki kilo almalar bebişten verirsin sonra takma herkesin derdi başka bende yiyemiym kilo veriyorum sürekli diye üzülüyorum 55buçukla hamile kalmıştım 3 haftadır bulantı ve kusma şikayetim var 52 kiloya düşmüşüm ben napayım canım eridim bittim:))
merhaba ..belkı de bu topıge ılk yazısım bı de son yazısım olucak
supriz bı sekılde hamıle oldugumu ogrendım ..ve 1 yasında masal adında bı kızım var
aldırmak ıcın gıttım ama aglayarak cıktım odadan aldıramadım da..
ılk bebegımdekı gıbı heyecn yok gun saymak yok su an kacıncı haftamdayım bılmıyorum bıle
20 eyluldu en son adetım ..sımdı baktım 8 hafta 4 olmusuz
kıızmla cok zor gecıyor hamılelıgım kı aklıma bıle gelmıyor hamıle oldugum ..
ılk hamılelıgım oyle guzeldı kı oyle rahattım kı
demem o kı ılk hamılılıgınız ıse tadını cıkartım vunku ıkıncı hamıllııkte hıc bısey anlamıyormussun
bı daha gırerem belkı ınsallah kolay dogumlarınız olur
cn inşallah kuruntudur iyi düşün, ben de şimdi 1 nasıl geçcek kalbinin attğını öğrenmeden diye kara kara düşünüyorum.bu gün doktorum doğuma kadar o endişe devam edecek dedi haklı da inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.günaydın,
bu sabah uyandığımdan beri bebeğimin sanki kalbi atmıyomuş duygusu kapladı beni. bütün hamilelik belirtilerim gitmiş gibi hissediyorumgece kabus kabus üstüneydi inşallah meleğim benimledir kızlar inşallah şu an yaşadığım kuruntudur. eşime söyledim öylece kaldı mesaim 12ye kadar en yakın hastaneye gideceğiz iyi dileklerinize ihtiyacım var kızlar.
herkese selamlar arkadaşlar benıde lısteden çıkarabılırsınız artık bende anne adayı değilim 7 yıldır 2.cocuk için çok çabalarım oldu tyup bebek aşılama hepsini denedik baştan beri sorunlu giden gebeliğim kalp atışı duyulmadı oysakı bulantılarım vardı yolk kesesi dahı görüldü ama bekledik sancılandım ve kese bozulmaya başlayınca dun kurtaj oldum çok ağladım anlatamam ama şukurler olsunkı benım 13 yaşında bır kızım var ona sarılıyorum ama umudumu kaybetmedim bebeğini kaybeden arkadaşlarıma allah sabır versin yine olur ınşaallah rabbımın izniye cennet te bızı karşılayacaklar arkadaşlarıma teselli olsun hepinizede sağlıklı hamılelıkler dılıyorum hayırlı bebekleriniz olsun ınşşşş
offff ya şurda "bizi listeden silebilirsiniz "yazısını görünce başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor.en kısa zamanda allahım aratmadan yavrularınaza kavuştursun inşallah sizi çok üzgünüm dilim dolanıyor acınızı tahmin edebiliyorum ama eminim milyonlarca kat fazlasını yaşıyosunuzdur allah yardımcınız olsunarkadaslarr cooook ama cok üzgünüm dün bahsetmıstım bugun sabah özele gittim cok detaylı arastırıldı.ve bebeğimin kalbi durmus.ve kürtaj oldum okdar cok agladım kı ne diyeyim hayırlısı değilmiş annem en basından berı kıyafet alma sonuna kadar ne olcagı brllı olmaz dedıgınde kızıodum ümidimi kırma diodum yasım küçük biliom ama ben cok heveslenmıstım ona yazılar yazmsıtım sayfalarca.çook üzgünüm cok burdan hep okudum basıma gelcegı aklıma gelmezdi.allah sizlere cok güzel bi hamilelik nasip etsin.korunudumz halde süpriz olmstu ama cok sevmnmstık allahın verdıgı canı allah aldı..beni silebilrsiniz.inşallah hepiniz ii hamilelk gecırır saglıklı bı sekılde bebeklerınızı kucagına alırsınız
selam kızlarr
Dün kontrolüm vardı akşam yazamadım kötü haberleri görünce sevincimi paylaşmadım.
Çok üzüldüm nektar tmmm karakose arkadaşlarım allah en yakın zamanda acınızı yeni bi melek göndererek dindirsin..
bana gelince dün gördüm bebişimi 4,8 cm olmuş 11+2 idik 11+5 çıktı
ikili tarama yapıldı bugün sonucunu aldım Allaha şükür temiz çıktı..
Veeeeeee bomab haberi veriyorum bi oğlum olucakkkkkk Emir Bebek
Bu kadar erken nadir görülür dedi doktor amcamız oğluşum aceleci
Şimdi dışarı çıkmam lazım detayları sonra veririm selamlarrrrr herkese
merhaba ..belkı de bu topıge ılk yazısım bı de son yazısım olucak
supriz bı sekılde hamıle oldugumu ogrendım ..ve 1 yasında masal adında bı kızım var
aldırmak ıcın gıttım ama aglayarak cıktım odadan aldıramadım da..
ılk bebegımdekı gıbı heyecn yok gun saymak yok su an kacıncı haftamdayım bılmıyorum bıle
20 eyluldu en son adetım ..sımdı baktım 8 hafta 4 olmusuz
kıızmla cok zor gecıyor hamılelıgım kı aklıma bıle gelmıyor hamıle oldugum ..
ılk hamılelıgım oyle guzeldı kı oyle rahattım kı
demem o kı ılk hamılılıgınız ıse tadını cıkartım vunku ıkıncı hamıllııkte hıc bısey anlamıyormussun
bı daha gırerem belkı ınsallah kolay dogumlarınız olur
maşallah canım nede güzel duruyor allah anzardan korusunselam canlar.umarım hepiniz iyisinizdir.benim cumartesi misafirim vardı çok ayakta kaldığım için gece ağrım başladı sabah da kanamayla uyandım.yeni doktorumuzu şifa hastanesini aradım.doktor hafta sonu yok dedi.özel numarasını da vermiyomuş.bide biz akşam 5 ten sonra ve hafta sonları hasta bakmıyoruz dedi.hemen eski doktorumu karataşdan ahmet beyi aradım durumu anlattım proluton muydu neydi bi ğine söyledi onu yaptır dedi pazartesi de gel 2 li testi yapalım korkma bşy olmaz dedi.2 gün yattım.bu sabah da doktora gittik.ben tepecikten randevu almıştım orada ücretsiz yaptırayım 2 liyi sonra doktoruma gösteririm diye.önce tepeciğe gittik.içeriye giren 9. kişiydi, benim sıram 53eşim hiç sevmedi zaten orayı.karataşa gittik bizde.doktor amaca baktı ama şu an burun kemiği ve enseyi göremiyorum çünkü bebek uyuyo kantine gidin güzel bi çikolata ye öyle gel pozisyonu değişsin dedi. uyuyomuş minişim ya.şükür kalp atışını gördük sonra yukarıya çıktık, uyanmış kıpraşıyo miniğim doktor amcası kafasını, gözlerini, ayaklarını, ellerini,parmaklarını, küçük kutusunu gösterdi bizeeeee bak burası cinsel organınn olduğu yer çıkıntı yok kız gibi gözüküyo dedi.6.15 cm olmuşuz.ense kalınlığı incecik anomali yok, bakın burun kemiği de oluşmuş özürü olmuş olsa burun kemiğini göremezdik dedi.1 kilo almışım normal iyi gidiyosun dedi.şeker tuz yağlı ve hamurişi tüketme dedi.meyve çok yeme içinde bol miktarda şeker var kilo alırsın dedi.ELEVİT ve Gynoferon(demir+ folik asit) verdi.rahim artık yukarı çıkmış göbeğin de fark ediliyor artık büyüyosunuz dedi. kanaman eğer olursa hiç panik yapma gece gündüz beni her zaman arayabilirsin ben gerekirse hastaneye de gelirim, şu an düşük tehliken yok kese düzgün etrafında kanama gözükmüyo dedi.ben geçmişi daha okumadım maşallah 100 sayfa olmuş ben geçmişe bakarken siz de benim minik kızıma bakın bakalım teyzoşları işte benim güzeller güzeli prensesim Eki Görüntüle 556614 Eki Görüntüle 556615 Eki Görüntüle 556616
cnm ben kıza benzettim seninkini hayırlısı olur inşallah :)inşallah canım saol
saol canım kısmet hayırlısıyla gelsinlerde farketmezHmm bir prenses mi geliyor acaba ?? :)
Maşallah cnm Allah nazardan saklasın...
inşallahama kısmet diyelimSenin minişin kızçe gibi geldi bana canım.
valla bende kilolu hamile kaldım 75tim 77 küsür olmışum boyumda1.67kızlar kilolalrınız nasıl ? kaç kiloyla hamile kalıp şuan kaç kilo oldunuz?
farketmez aslında canım bi oğlum var gönül kızdan yada hayırlısı olsunÇok tatlı bu miniş nasıl da uzanmış ne güzel çıkmış fotolarınız benimkiler bu kadar net değildi.
Bana senin ki erkek gibi geldi nub teorisini felan bilmem sadece öyle hissettim.
Sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah
Kız istiyormşsun Allah gönlüne göre verir inşallah
sanada maşallah canım gözün aydınBen bugün bebeğimi gördüm kalbini duydumayyy çok güzel yaaa Canım bebeğim beniimmmmm.... Ulturason albümü yapıyoruz biz teyzeleri
memnunmusun canım ahmet beyden bende bahara devam ediyorum şimdilik memnunum bu sfer dahada tatmin etti güzel güzel analttıkızlar ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi valla kötü haberler de vardı kanım çekildi resmen çok üzüldüm allah sabır versin böle haberleri duyunca çok kötü oluyorum ya allah miniklerimizi korusun inş.
ahmet beye gittim canım devam etmeyi düşüüyorum mükenmmel bi doktor daha şimdiden poz poz fotograf verdi 4 boyutlu çok ilgiliydi herkese tavsiye ederim
banada geldi canım çok güzel kitap
Tatlım sevk ediyorlar ama sezeryan olduğunu ya da dikişlerinin çok acıdığını düşün. Sen akropoldesin bebeğin birkaç gün başka hastanede. Çok zor olur bence. Ben göze alamadım bunu.
Ben Fatih hast. Nermin hanıma gidiyorum ama İkbal hanımla değiştireceğim çünkü çok sık izin alacakmış
Tatlım sevk ediyorlar ama sezeryan olduğunu ya da dikişlerinin çok acıdığını düşün. Sen akropoldesin bebeğin birkaç gün başka hastanede. Çok zor olur bence. Ben göze alamadım bunu.
Ben Fatih hast. Nermin hanıma gidiyorum ama İkbal hanımla değiştireceğim çünkü çok sık izin alacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?