2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
allahım bidaha yaşatmaz en kısa zamanda tekrar göbişini doldurur inşallah cnm.
offf bu ikinci kötü haber allahım noluyoruz biz böyle yadua et cnm ve bence beklemeden hemen git bi başka doktora inşallah onlar cihazdan dolayı görememişlerdir...dua ediyorum ben size.ama aksi de olursa sakın isyan etme olur mu allaha tevekkül et acını da yaşayacaksın elbet herşey allahtan
hayırlı olsun cnm benim şükür sorun yok.bizimki de ilk gittiğimizde uyuyomuş çocum benim napsın sabahın köründe uyanıp da doktorumuz kantine gönedrdi çikolata yiyip gel de kıprdasın ensesini de görmem lazım sırt üstü yatyo dedihiç sevmem onu da öğüre öğüre azcık yedim kıpraşmış güzel kızım
anaaam üç taneler, hayırlısyla üçünü birden kucağına alırsın inşallah cnm

sevgiliii komşu topik arkadaşlarııımmmm sohbetlerinize katılmasam da sık sık sizleri takip ediyorum... kaybı olan arkadaşlarıma sabır diliyorum.. Rabbim hayırlısını vermiş size sabrınızın mükafatını en kısa zamanda alırsınız İnşallah...

kızlar size bişey danışmak istiyorum.. Ankara'da Akropol hastanesi Işın hanıma gidenler varmı aranızda...?? sizin topik Maşallah baya kalabalık elbet birileri vardır diye düşündüm..? ben doktorumu değiştiriyorum da ışın hanımıda çok methettiler o yüzden sizden de bir fikir alayım istedim...?????

İrmegancım Işın hanımı gerçekten çok övüyorlar, sanırım çok iyi bir doktor. Ama akropolde yeni doğan ünitesi yok Ben sırf bu yüzden vazgeçtim akropolden. DOğum anında ne olacağı belli olmaz

dinletti canım 160 ın üstünde olması lazımmış bana öyle demişti doktorum

bu ahmet bey acıbadem'deki ahmet bey mi?

pericimm bende onu düşündüm ama allah vermesin öyle bir durum olduğunda kendileri ambulansla hemen sami ulusa sevk ediyorlarmış.. Rabbim yavrularımızı sağlıklıca dünyaya getirip hastaneden kucağımızda çıkmamızı nasip etsin.. Sen nereye ve kime gidiyosun..?

ben de henüz kilo almayanlardanım. 5. aya kadar elimden geldiğince almamaya çalışıcam bakalım. :44:

kızlar doktor folik asiti 3 ay dolduktan sonra kullanmana gerek yok dedi ama benim kafam takıldı ben 9 ay kullananlar var diye okumuştum. sizin doktorlarınız ne dedi bu konuda?

Tatlım sevk ediyorlar ama sezeryan olduğunu ya da dikişlerinin çok acıdığını düşün. Sen akropoldesin bebeğin birkaç gün başka hastanede. Çok zor olur bence. Ben göze alamadım bunu.

Ben Fatih hast. Nermin hanıma gidiyorum ama İkbal hanımla değiştireceğim çünkü çok sık izin alacakmış

Doktor benimde folik asiti kesti. Hafif kansızlık var diye demir hapı verdi. Onun içinde de folik asit ve B12 varmış, kutunun üstünde yazıyor. Kalsiyum verdi, daha önce kullandığım decativ vitamine de devam et dedi.

merhaba ..belkı de bu topıge ılk yazısım bı de son yazısım olucak

supriz bı sekılde hamıle oldugumu ogrendım ..ve 1 yasında masal adında bı kızım var

aldırmak ıcın gıttım ama aglayarak cıktım odadan aldıramadım da..

ılk bebegımdekı gıbı heyecn yok gun saymak yok su an kacıncı haftamdayım bılmıyorum bıle

20 eyluldu en son adetım ..sımdı baktım 8 hafta 4 olmusuz

kıızmla cok zor gecıyor hamılelıgım kı aklıma bıle gelmıyor hamıle oldugum ..

ılk hamılelıgım oyle guzeldı kı oyle rahattım kı

demem o kı ılk hamılılıgınız ıse tadını cıkartım vunku ıkıncı hamıllııkte hıc bısey anlamıyormussun

bı daha gırerem belkı ınsallah kolay dogumlarınız olur

benimde boyum 1.68 ikinci bebişim bu benim 73 ile kaldım daha 9 haftalık 74 ü gördüm...yine başladı kilo almalar bıktım artık diyettende kilo almaktanda....çok moralim bozuluyo((((((((((((((

canım bu seferki kilo almalar bebişten verirsin sonra takma herkesin derdi başka bende yiyemiym kilo veriyorum sürekli diye üzülüyorum 55buçukla hamile kalmıştım 3 haftadır bulantı ve kusma şikayetim var 52 kiloya düşmüşüm ben napayım canım eridim bittim:))

ayrıca benim boyumda 1,66 herkes hamile pantolonu alıyo ben nerdeyse gidip 34 beden pantolon alıcam

neden bu kadar isteksizsin kızın ufak diyemi ama allah sana nasip etmiş şükretmen lazım insanlar çocuk için yanıp tutuşuyo allah aratmamış nasip etmiş bende 5 sene ara verdim ama 2.çocuğumun bu kadar zor olucanı hiç düşünmemiştim ilki çok rahat oldu doğdu büyüdü ama bu ikici için çok uğraştım ve halada uğraşıyorum inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım bence sende tadını çıkar küçük çocukla tabiki zordur ama ikisi birden büyür daha sonra rahat edersin

cn inşallah kuruntudur iyi düşün, ben de şimdi 1 nasıl geçcek kalbinin attğını öğrenmeden diye kara kara düşünüyorum.bu gün doktorum doğuma kadar o endişe devam edecek dedi haklı da inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.
offff ya şurda "bizi listeden silebilirsiniz "yazısını görünce başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor.en kısa zamanda allahım aratmadan yavrularınaza kavuştursun inşallah sizi çok üzgünüm dilim dolanıyor acınızı tahmin edebiliyorum ama eminim milyonlarca kat fazlasını yaşıyosunuzdur allah yardımcınız olsun

ay oğluşunun pipisini yesinler maşallah ona bekletmedi annesini kuzucuklar mavi pembe renklerini belli etmeye başladılar sonundaallahım onları bizden almasın sağlıklı doğsunlar inşallah.

öncelıkle hamıleliginiz hayırlı olsun.basından beri topiktekı arkadslarımızı takıp ettınızmı bılemıyorum.bebegını kaybeden arkadaslarımız oldu hep bırlıkte uzulduk bebıslerden ıyı haberler aldık hep bırlıkte heyecan duyduk cınsıyet ogrendık bırbırımıze yardımcı olduk aklımızdan soru ısaretlerını kaldırdık rahatladık.burda ıkıncı hamılelıgını yasayan arkadslarda var.onlar bızı bılgılendırdı.ıkıncı olmasına ragmen onlarda aynı heyecanı yasıyorlar bızım gıbı.amacım sızı yargılamak degıl ben ıkı yılda hamıle kaldım olmadıgım sey kalmadı rahım fılmı hısteroskopi amelıyat.rabbım bır mucıze verdı sukurler olsun.burda tup bebekten hamıle kalan arkadslarım var ben gıbı uzun zamn sonra hamıle kalan arkadslarımda var.bız cok heyecanlıyız.allah kızına uzun omur versın ınsallh ama bu bebegının ılk hamılelıgınden ne farkı var kı onun canını da allah vermedimi oda aynı haftalarda aynı sekılde buyuyup aynı sekılde dogmayacakmı.o kadar hamıle kalmaya calısan ınsan acı ceken uzulen cocougun yok dıye dıslanan o kadar ınsan varken allah sana bu duyguyu tekrar nasıp etmıs.bence sukretmelısın.allah ıkı evladınıda hayırlı evlat yapsın ama bılemezsın hangısınden daha cok hayır gorecegını.ılkıne heyecan duyarsın oburunu ıstemessın ama ıkıncı bakar sana yaslanınca.bence butun bunları bır kez daha dusun bebegıne dort elle sarıl.

maşallah canım nede güzel duruyor allah anzardan korusun ne güzel cinsiyetinide göstermiş bizimki pozisyondan ötürü gözükmedi sakladı.negüzel büyümüşte biimkide 6.39 allah hepimiznkini korusun canım allaha emanetlerikili testinde güzel çıkmış gözün aydın canım

bende fatihe gidiyordum ayla hanıma ama çok memnun kalmadım

kızlar ben de 48 le hamile kaldım şuan 50 oldum acaba çok mu alıyorum diye düşünüyorum o yüzden sizleri de öğrenmek istedim

yaaaa kötü şeyler düşünmeyelim İnşallah yaşamayız söylediklerini.. yaşarsakta Rabbim sabrını verecektir elbet... Umarım sorunsuzca bebişlerimizi kucağımıza alırız... fatih hst'de muayene ücreti ne kadar..? bide sen hangi semttesin..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…