2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benim bebeğim 7+6da göründü. o zmana kadar boş gebelik olma ihtimali vardı. doktorum belirtiler boş gebelikte de olabiliyor demişti. ilk gittiğimde kese 18 mmdi. bebek görünmüyordu. karından baktı bana. vajinal muayene olsa daha net görünebilir ama bebeği yormayalım bekleyelim demişti. 20 mm'e kadar kesede bebek görünmemesi alışkın olduğumuz bişey 20mm den sonra sıkıntı demişti. sonra 7+6da gördük işte. umarım biraz faydası olmuştur bilgilerin. Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı, inşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda...

pizza içerisindeki malzemelere dikkat edilerek yenilebilir bence kumpir de masum kalıyo ama hamburger ve özellikle çiğ köfte kesinlikle yenmemeli... doktorumun bana her zaman söylediği cümle içeriğini bilmediğin ve içinde katkı maddesi bulunan gıdalardan uzak dur...

Melesef bende öğle yemeğini dışarda yemek zorundayım..Öğlen activa yoğurt yiyorum..Hem süt içemediğimden kalsiyum için destek oluyor.Hemde zararlı yiyecekler yemek zorunda kalmıyorum..Şimdilerde iştahım pek yok açılınca ne yiyecem bilemiyorum.Artık evden yemek götürürüm

benide araıyorardı aile hekimleri evllik olduğu için takip gerekiyormuş arayıp sürekli soruyorlardı gebelik varmı die düşünmüyoruz demiştim en son :) babamı bile aramışlar :) hamile olunca takip ediyorlar

saol canım olumlu motive etmeniz beni o kadar umutlandırıyokii bebeğimin orda olduğuna inanıyorummmm

allah razı olsun canımm bende inanıyorum o benimleee rabbime emanettt
saol canım benimm faydalı oldu tabiki bende inanıyorumm cuma günü görücem inş....

Ben bunların arasından ıcınde sadece bol kaşar olan kumpiri tercih ederdim...ben de çalıştıgımdan dolayı öğlen öğünümü dışarıda yemek zorundayım ama yemiyorum...activia kahvaltı (çileklisi çok güzel) + elma +ceviz + badem yiyorum...

öğlen yemeği menümüz aynı..Yoksa sen benim iş yerinde aynı menüyü paylaştığım arkadaşımmısın

canım benim allah yardımcın olsun sen umudunu kaybetme inş 2. kez anne olacaksın.

Canım itiraf ediyuuuuuuuum bende geçen dayanamadım etsiz çiğ köfte yedim. Hele bide kumpiri anlatmışsınız nasıl canım çekti Geçende bir iki arnavut ciğeri yedim fazlası zararlıymış. Ama alkol ve sigara büyüklere bile zararlı elimden geldiğince sigara dumanından kaçıyorum onlar daha minnacık kıyamam ben kuzucuklara tatlı hamişlere:)

kızlaar benim canım biraz önce acayip bademli magnum çektiii...kocacıım gidiip aldı geldi :))) ama inş boğazlarım şişmez..ama ama ama ben istemedim ki bebiş istediii

Benimde cnm kumpir istedii

ciğ mercimeği nasıl yicez_? bide gaz yapmaz mı o?

kuru kuru çerez gibi yiyeceksin canım mide yanmasındansa gaza razıyım bebe değilsin ya çıkarıverirsin gazını

ben doğuma kadar folik asite dewam edicem canım çünkü pıhtılaşma sorunum var
günlük iğne vuruluyorum buda folik asit emilimini azalttığı için bebeğe yeterli gelmiyormuş
eğer böle bı problemin yoksa ilk 3 ay kullanmak normal..

kızlar ben de 48 le hamile kaldım şuan 50 oldum acaba çok mu alıyorum diye düşünüyorum o yüzden sizleri de öğrenmek istedim

yok canım gayet ii almışsın ama bazı arkadaşlar 5 kilo almışş
ilk 3 ay en fazla 2 kilo alınmalıymış ben çok korkuyorum ontiş anne adaylarındanım
ama ii gidiyorum sonradan cozutmazsam
:18: :18:

canım öncelikle geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın
benimde pıhtılaşma sorunum var aynen seenın gib iki kez düşük yaptım
beta değerlerin çok güzel için rahat olsun benim son düşüğüm boş gebelikti ve kendini kanamayla belli etti
boş gebeliklerde kan değeleri çok geriden geliyor vcanını sıkma
rabbim gönlüne göre versin senin için dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…