merhaba arkadaşlar bende hikayemi sizinle paylaşmak istedim 5 yıllık evliyim 2 kez kendiliğinden hamile kaldım falat bebeklerimi birini düşük diğerini ise kürtajla aldırmak zorunda kaldım kan pıhtılaşması hastası olduğum için kaybettim bebeklerimi 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptım ama gebe kalamadım simdi 3. kez kendiliğinden hamile kaldım son adet tarihim 24 eylül doğum tarihi 30 haziran -1 temmuz kısmetse ilk adetimin 29. günü yani adet olmam gereken günde bhcg testim 99.1 cıktı iki gün sonra 184 cıktı 1 hafta 5+1 de 715 cıktı değerim ve keseyi gördük dr karartı seklinde dedi 1 hafta sonra sonra tekrar gel dedi ve ben 6+3 de gittim kese 7 mm di ve dr kese biraz küçük haftana göre dedi ve bhcg istedi 6483 cıktı ve dr kese kan değerine göre orantılı ama haftana göre küçük dedi yani 5 haftalık gibi dedi progestanım 26.45 cıktı sonra 7+3 de dr gittik kese 14 mm olmus fakat bebeği göremedik dr bu cuma tekrar bakalım dedi göremezsek boş gebelik dedi ve 6 haftalık gibi su anda dedi benimde tek ümidim geç döllenme olabbileceğinden bu cuma belki görebbiliriz diyorum benim gibi bir durum yaşayan arkadaşlar varmıdır nolur bana destek olun moralimi yüksek tutmaya calışıyorum her an aklıma geldikce ya mübdi cekiiyorum. rabbime emanet bebeğim inş. bebeğim benimledir 2 evladımı kaybettim bu bebeğimi kaybetmek istemiyorummm
belirti olarak sadece gögüs hassasiyetim var midem bulanmıyor gerçi bu herkese göre değişiyor ama genede bilgi vermek istedim
alkol sigara konusunda katılıyorum canım. fakat benim gibi günde en az bir öğününü dışarda yiyen anne adayları için durum oldukça zor. mesela ben pizza yiyorum, sosis, salam vs. koydurmuyorum ama. çünkü dışarda yenebilecek en masum şeylerden biri pizza gibi geliyor bana. döner gibi şeyleri de canım istemiyor, ete karşı kurban bayramından beri mesafeliyim, çok iştahla et yiyemiyorum. pizza sizce de çok sakıncalı mı? ya da şöyle sorayım alternatifleriniz pizza, çiğ köfte (etsiz), hamburger ve kumpirse hangisini tercih ederdiniz? şimdiden cevap veren herkese çok teşekkürler...
alkol sigara konusunda katılıyorum canım. fakat benim gibi günde en az bir öğününü dışarda yiyen anne adayları için durum oldukça zor. mesela ben pizza yiyorum, sosis, salam vs. koydurmuyorum ama. çünkü dışarda yenebilecek en masum şeylerden biri pizza gibi geliyor bana. döner gibi şeyleri de canım istemiyor, ete karşı kurban bayramından beri mesafeliyim, çok iştahla et yiyemiyorum. pizza sizce de çok sakıncalı mı? ya da şöyle sorayım alternatifleriniz pizza, çiğ köfte (etsiz), hamburger ve kumpirse hangisini tercih ederdiniz? şimdiden cevap veren herkese çok teşekkürler...
bu arada kızlar bu sabah bi numara aradı beni bi baktım sağlık ocağından hemşire :) gebelik varmıydı sizde dedi alla alla dedim nerden bildiler hiç gitmemiştimdeBende var dedim beni çağırdı görüşelim dedi. öğleden sonra gittim önce aile hekimiyle konuştuk baya muhabbet ettik sonra hemşiresi geldi gebe takip odasına götürdü sorular falan sordu baya bilgilendirdi kilomu tansiyonumu ölçtü yani baya ilgilendiler şaşırdımm Doktorumun vermediği bilgileri verdi nerdeyse :) yarın hatta kanla idrar tahlili için çağırdı doktor benden hiç idrar tahlili istememişti kansızlık varmı idrarda enfeksiyon varmı onlara bakıcaklarmış. 20. Haftada bi tetanoz aşısı yapıcaklarmış 24. Haftada ikincisi yapılıcakmış. Hoşuma gitti yani baya ilgileri Bu arada hamile olduğumuda şöle öğrenmişler hastanelerden onlara bilgi geliyomuş bilgisayardan hiçte kaçmıyoo :)
saol canım olumlu motive etmeniz beni o kadar umutlandırıyokii bebeğimin orda olduğuna inanıyorummmmhayırlı olsun cnm şu 1 hafta geçsede bende görsem artık daha cuma günü gördüm ama yetmedi o bana daha hala hareketlerini göremedim benne güzel seninki maşallah yerinde durmamış benimki anca uyuyo heralde nub olarak tam anlayamadım cnm net gözükmüyo ama sanki senin kızın olucakmış gibi geliyor bana
cnm kayıplarına çok üzüldüm inşallah bu sefer bebeğin bırakmaz seni inşallah ordadır ama daha küçük olduğundan göstermiyodur kendinibelirtiler boş gebeliktede oluyo sanırım cnm ordan anlaşılmayabilir. hakkında hayırlısı olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda
allah razı olsun canımm bende inanıyorum o benimleee rabbime emanetttcanım benim ALLAH yardımcın olsun..bu sefer inşallah bebişin seninle kalır..dediğiin gibi gec döllenme olabilir....bak burda boş gebelik denilipte bebişi olan arkadaşlarda çıktı...umudunu yitirme..inşallah cuma göreceksin bebeğini..ben inanıyorumm o seninle
saol canım benimm faydalı oldu tabiki bende inanıyorumm cuma günü görücem inş....benim bebeğim 7+6da göründü. o zmana kadar boş gebelik olma ihtimali vardı. doktorum belirtiler boş gebelikte de olabiliyor demişti. ilk gittiğimde kese 18 mmdi. bebek görünmüyordu. karından baktı bana. vajinal muayene olsa daha net görünebilir ama bebeği yormayalım bekleyelim demişti. 20 mm'e kadar kesede bebek görünmemesi alışkın olduğumuz bişey 20mm den sonra sıkıntı demişti. sonra 7+6da gördük işte. umarım biraz faydası olmuştur bilgilerin. Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı, inşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda...
kızlar başağrısı içim önerebilceğiniz bir ağrı kesici var mı
Elmanın başağrısına iyi geldiğini söylerler..İlaçtan önce dene istersen
Ben bunların arasından ıcınde sadece bol kaşar olan kumpiri tercih ederdim...ben de çalıştıgımdan dolayı öğlen öğünümü dışarıda yemek zorundayım ama yemiyorum...activia kahvaltı (çileklisi çok güzel) + elma +ceviz + badem yiyorum...
kızlar başağrısı içim önerebilceğiniz bir ağrı kesici var mı
öğlen yemeği menümüz aynı..Yoksa sen benim iş yerinde aynı menüyü paylaştığım arkadaşımmısın
Aaaaaaa arkadaşııım burada da karşılaştık ne güzel....yarın börek getiricem beraber yeriz :)
herkese selamlar arkadaşlar benıde lısteden çıkarabılırsınız artık bende anne adayı değilim 7 yıldır 2.cocuk için çok çabalarım oldu tyup bebek aşılama hepsini denedik baştan beri sorunlu giden gebeliğim kalp atışı duyulmadı oysakı bulantılarım vardı yolk kesesi dahı görüldü ama bekledik sancılandım ve kese bozulmaya başlayınca dun kurtaj oldum çok ağladım anlatamam ama şukurler olsunkı benım 13 yaşında bır kızım var ona sarılıyorum ama umudumu kaybetmedim bebeğini kaybeden arkadaşlarıma allah sabır versin yine olur ınşaallah rabbımın izniye cennet te bızı karşılayacaklar arkadaşlarıma teselli olsun hepinizede sağlıklı hamılelıkler dılıyorum hayırlı bebekleriniz olsun ınşşşş
Canım itiraf ediyuuuuuuuum bende geçen dayanamadım etsiz çiğ köfte yedim. Hele bide kumpiri anlatmışsınız nasıl canım çektiGeçende bir iki arnavut ciğeri yedim fazlası zararlıymış. Ama alkol ve sigara büyüklere bile zararlı elimden geldiğince sigara dumanından kaçıyorum onlar daha minnacık kıyamam ben kuzucuklara tatlı hamişlere:)
ciğ mercimeği nasıl yicez_? bide gaz yapmaz mı o?
ben de henüz kilo almayanlardanım. 5. aya kadar elimden geldiğince almamaya çalışıcam bakalım. :44:
kızlar doktor folik asiti 3 ay dolduktan sonra kullanmana gerek yok dedi ama benim kafam takıldı ben 9 ay kullananlar var diye okumuştum. sizin doktorlarınız ne dedi bu konuda?
kızlar ben de 48 le hamile kaldım şuan 50 oldum acaba çok mu alıyorum diye düşünüyorum o yüzden sizleri de öğrenmek istedim
merhaba arkadaşlar bende hikayemi sizinle paylaşmak istedim 5 yıllık evliyim 2 kez kendiliğinden hamile kaldım falat bebeklerimi birini düşük diğerini ise kürtajla aldırmak zorunda kaldım kan pıhtılaşması hastası olduğum için kaybettim bebeklerimi 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptım ama gebe kalamadım simdi 3. kez kendiliğinden hamile kaldım son adet tarihim 24 eylül doğum tarihi 30 haziran -1 temmuz kısmetse ilk adetimin 29. günü yani adet olmam gereken günde bhcg testim 99.1 cıktı iki gün sonra 184 cıktı 1 hafta 5+1 de 715 cıktı değerim ve keseyi gördük dr karartı seklinde dedi 1 hafta sonra sonra tekrar gel dedi ve ben 6+3 de gittim kese 7 mm di ve dr kese biraz küçük haftana göre dedi ve bhcg istedi 6483 cıktı ve dr kese kan değerine göre orantılı ama haftana göre küçük dedi yani 5 haftalık gibi dedi progestanım 26.45 cıktı sonra 7+3 de dr gittik kese 14 mm olmus fakat bebeği göremedik dr bu cuma tekrar bakalım dedi göremezsek boş gebelik dedi ve 6 haftalık gibi su anda dedi benimde tek ümidim geç döllenme olabbileceğinden bu cuma belki görebbiliriz diyorum benim gibi bir durum yaşayan arkadaşlar varmıdır nolur bana destek olun moralimi yüksek tutmaya calışıyorum her an aklıma geldikce ya mübdi cekiiyorum. rabbime emanet bebeğim inş. bebeğim benimledir 2 evladımı kaybettim bu bebeğimi kaybetmek istemiyorummm
belirti olarak sadece gögüs hassasiyetim var midem bulanmıyor gerçi bu herkese göre değişiyor ama genede bilgi vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?