2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slm bebişler ve anneler... :))))

bebişlerini kaybeden anneler varmış çok üzgünüm ((( ALLAH sabırlar versin diyorum...inşallah en kısa zamanda RABBİM yerlerini doldurur tekrardan güzel haberler alırsınız...

bende fatihe gidiyordum ayla hanıma ama çok memnun kalmadım
Ayla hanimi da soylemislerdi de kimse yorum yapmamis diye dusunmedim hic
Muayene 50 tl canim. Ben bestepe fatihe gidiyorum. Allah tabi ki aksilik yasatmasin ama bu durumlari da dusunmek lazim. Zaten dogum sarsiyor bir de buna kederlenmeyelim

bebişlerinizin resimlerine bayıldım çok şekerler maşallah mahsel_eray ın dı sanırım kız dı heralde çok sevindim canım hayırlı olsunnn :))))) benimkinde daha bişi belli olmuyor zaman geçmiyor sanki.... inşallah benimkide büyür de resmini koyarım buraya :))))

bu arada mahsel_eray canım sen adanada mısın yani adanalımısın..karataş felan yazmışsın da....

bebişlerinizin resimlerine bayıldım çok şekerler maşallah mahsel_eray ın dı sanırım kız dı heralde çok sevindim canım hayırlı olsunnn :))))) benimkinde daha bişi belli olmuyor zaman geçmiyor sanki.... inşallah benimkide büyür de resmini koyarım buraya :))))

bu arada mahsel_eray canım sen adanada mısın yani adanalımısın..karataş felan yazmışsın da....

yok canım ben kafama göre gidiorum, bu haftalarda yaptırmam gerektiği için biliorsun 11-14 arası olması gerekior.

ben yeni geldim(eşimin bilgisayarından girebildiğim için onu bekledim.oda bu gece mesaiye kaldı.11 de geldi((bende sabahtan beri çok sıkılmıştım,zaman hiç geçmedi.gelincede ağladım biraz kocamaiçimi döktüm

Bugün bende çook sıkıldıım,bende eşim her geldiğinde sıkıldım uff puuuf diye nazımı yapıp rahatlıyoruum...Nolcak bu halimiz nasıl geçicek 6,5 ay yaaa :26:

canım öğretmen misin?branşın ne?benimde lise mat,hazırlanıp hazırlanmamakta kararsızım.sınav zamanı tam lohusalık dönemimiz olucak.önceside son aylarımız.çalışabilirmiyim gerektiği gibi bilemiyorum(keşke şimdiye kadar atanabilseydim...

kimden aldın peki? 2 li testin için kime gidiceksin?

Bugün bende çook sıkıldıım,bende eşim her geldiğinde sıkıldım uff puuuf diye nazımı yapıp rahatlıyoruum...Nolcak bu halimiz nasıl geçicek 6,5 ay yaaa :26:

bende çok bunaldım bugün,televizyondanda acıklı bir film vardı.belki izleyenler olmuştur,beni unutma diye.onada üzülmüştüm(bende bilmiyorum nasıl geçicek bu aylar,zaten sulu gözdüm,iyice tavan yaptı(

selam hanımlar.. Canı sıkılanlar kulubüne benide ekleyin =P bir yandan sıkıntı bir yandan KPSS belası.. Zaten midem bulanıyor rakamlara baktıkça daha fena oluyorum. Var mı başka tercih yapacak olan?

sizin ne güzel bu sene şansınız var..bizim 2 yılda bir olduğu için ben seneye kadar atanamazsam öbür sene hazırlanmak zorunda kalıcam,o da bebişle birlkte nasıl olacak bilmioruum...uuuff ne sıkıntı bu atanma işlerii...evde durup napıyosun mnsroz arkadaşım,hazırlan kpss ye en azından kendini oyalarsın...ben çok sıkılıyorum evde olmaktan,özeldede çalışmak istemiyorum...puuuuffff.. tv,internet,kitap vs. sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum yaafff

geçmişi daha yeni okuyorum canım,mesajını gördüm çok sevindim iyi olmanabebeğinde çok tatlı çıkmış,maşallah kızına

evet canım ama artık puanlar 1 sene için geçerli olucak,onun için hersene çalışıp girmek gerek.ya inan kitaplarım bana bakıyor ama elim henüz gitmedi.sende bilirsin bu kpss işinde son aylar çok önemli.hiç çalışmayıp son aylarda çalışıp atanan çok arkadaşım oldu.ben şimdi çalışmaya başlasamda ağırlaşınca son aylarda o istikrarı sağlayamam diyorum.bide sınav zamanı Allah kısmet ederse bebeğim 1 aylık falan olucak.nasıl yaparım bilmiyorum.bende ismek kurslarına yazıldım el sanatları kursuna ve mefruşata.bebeğime nevresim takımı dikiyorum:))bide bitirebilirsem goblene başladım,öyle oyalanıyorum işte...

selam hanımlar.. Canı sıkılanlar kulubüne benide ekleyin =P bir yandan sıkıntı bir yandan KPSS belası.. Zaten midem bulanıyor rakamlara baktıkça daha fena oluyorum. Var mı başka tercih yapacak olan?

benim P3 puanım okadar iyi değil.79 bi işe yaramaz neyazıkki(

benim P3 puanım okadar iyi değil.79 bi işe yaramaz neyazıkki(

ben son 2,5 ay asılıp B grubundan 82 aldım.. O puanda ilk tamalarda birşey getirmiyor. Haziranda hem doğurup hem atanıcam galiba.. O dönem zor olacak bizim için. Ama mide bulantıların olmuyorsa şimdiden çalış mutlaka faydası olur.

kaç aldın canım önlisans sanırım benim gibi :) bende evde yapamam 2 senede bir olması çok kötü malesef özelde eşim benide çalıştırmıyor hele bebek oluyor hiç çalıştırmaz:) bölüm ne ?

cnm yok ben lisansın mühendisliklerde de çift rakamlı senelerde sınav oluyor.. benm eşimde özelde çalışmamı istemiyor ki zaten bende özelden dili yanmış biri olarak çalışmayı özel şirkette çalışmayı düşünmüyorum..bebeğim bizim sektörün stresine dayanamayabilir...o nedenle atanma yada sözleşmeli alımları beklicem...onlarda ne zamana olur allah bilir...şmdilik ev hanımı modunda takılıyorum ama inan sıkılmaktan patlicam birgün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…