- 30 Temmuz 2012
- 279
- 0
- 46
Ayla hanimi da soylemislerdi de kimse yorum yapmamis diye dusunmedim hicbende fatihe gidiyordum ayla hanıma ama çok memnun kalmadım
Muayene 50 tl canim. Ben bestepe fatihe gidiyorum. Allah tabi ki aksilik yasatmasin ama bu durumlari da dusunmek lazim. Zaten dogum sarsiyor bir de buna kederlenmeyelimyaaaa kötü şeyler düşünmeyelim İnşallah yaşamayız söylediklerini.. yaşarsakta Rabbim sabrını verecektir elbet... Umarım sorunsuzca bebişlerimizi kucağımıza alırız... fatih hst'de muayene ücreti ne kadar..? bide sen hangi semttesin..?
ayyy çok şirin yaa
bende bu hafta içi yaptırıcam canım normalde dewlet hastanesine gidiyorum benim dr. da burda yapılmıyo senı başka yere yonlendırıcem dedi
bide bişi sorucam dr. reçete falan bişi yazıyoda mı gidiyosunuz yoksa kafanıza göre gidip yaptırıyomusunuz
neden sordum bunu şimdi ben özel hastane ile dewlet hastanesinin tam ortasında kalıyorum ikiside bana 1 saat mesafe uzaklığında ıkı kere gel git yapmayayım
gidip yaptıram özele sonra doktoruma gösterıyım dıyorum olurmu:26:
Benimde cnm kumpir istedii
ben yeni geldim(eşimin bilgisayarından girebildiğim için onu bekledim.oda bu gece mesaiye kaldı.11 de geldi ((bende sabahtan beri çok sıkılmıştım,zaman hiç geçmedi.gelincede ağladım biraz kocama içimi döktüm
gunaydin canlarhemencik gecen haftasonunun ardinan yine is basi aglamak istiyorum cile dolduruyorum sanki gunleri sayiyoeum ben kolejde calisiyorum kpss ye hazirlaniyorum bir yandan atanamazsam calismayi birakicam seneye ataniersam da sut izni falan derken idare etmeye caliscam bakalim
Ben arastirdim ve dogum yapan / yapacak arkadaslarimla konustum. Istanbuldakiler icin Turkiye'de bu konuda uzman iki isim var Atıl Yuksel ve Lemi İbrahimoglu. Ozellikle bebek kalp ve ic organların ayrıntılı inclenmesi icin tavsiye ediyorlar.Ben 30 ocak, SAT a gore 20+5 e randevu aldım. 24 ocak icin de randevusu var ben erken olur die istemedim haberiniz olsun. Benim doktorum 13. hafta inceleyeceğim ve randebu tarihini soyleyeceğim bebeğin gelişimine gore dedi ama doktor cok yogun oldugu icin randevu bulamam dusuncesi ile ben bugun randevu aldım. Nisantasinda yeri tel 2366090
Bugün bende çook sıkıldıım,bende eşim her geldiğinde sıkıldım uff puuuf diye nazımı yapıp rahatlıyoruum...Nolcak bu halimiz nasıl geçicek 6,5 ay yaaa :26:
canım öğretmen misin?branşın ne?benimde lise mat,hazırlanıp hazırlanmamakta kararsızım.sınav zamanı tam lohusalık dönemimiz olucak.önceside son aylarımız.çalışabilirmiyim gerektiği gibi bilemiyorum(keşke şimdiye kadar atanabilseydim...
kimden aldın peki? 2 li testin için kime gidiceksin?
bende çok bunaldım bugün,televizyondanda acıklı bir film vardı.belki izleyenler olmuştur,beni unutma diye.onada üzülmüştüm(bende bilmiyorum nasıl geçicek bu aylar,zaten sulu gözdüm,iyice tavan yaptı (
sizin ne güzel bu sene şansınız var..bizim 2 yılda bir olduğu için ben seneye kadar atanamazsam öbür sene hazırlanmak zorunda kalıcam,o da bebişle birlkte nasıl olacak bilmioruum...uuuff ne sıkıntı bu atanma işlerii...evde durup napıyosun mnsroz arkadaşım,hazırlan kpss ye en azından kendini oyalarsın...ben çok sıkılıyorum evde olmaktan,özeldede çalışmak istemiyorum...puuuuffff.. tv,internet,kitap vs. sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum yaafff
selam hanımlar.. Canı sıkılanlar kulubüne benide ekleyin =P bir yandan sıkıntı bir yandan KPSS belası.. Zaten midem bulanıyor rakamlara baktıkça daha fena oluyorum. Var mı başka tercih yapacak olan?
benim P3 puanım okadar iyi değil.79 bi işe yaramaz neyazıkki(
sizin ne güzel bu sene şansınız var..bizim 2 yılda bir olduğu için ben seneye kadar atanamazsam öbür sene hazırlanmak zorunda kalıcam,o da bebişle birlkte nasıl olacak bilmioruum...uuuff ne sıkıntı bu atanma işlerii...evde durup napıyosun mnsroz arkadaşım,hazırlan kpss ye en azından kendini oyalarsın...ben çok sıkılıyorum evde olmaktan,özeldede çalışmak istemiyorum...puuuuffff.. Tv,internet,kitap vs. Sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum yaafff
ben son 2,5 ay asılıp B grubundan 82 aldım.. O puanda ilk tamalarda birşey getirmiyor. Haziranda hem doğurup hem atanıcam galiba.. O dönem zor olacak bizim için. Ama mide bulantıların olmuyorsa şimdiden çalış mutlaka faydası olur.
sizin bölümler ne kızlar?
canım ben iibf'liyim =) senin branşın neydi?
canım bende öğretmenim,branşım matematik...[
çok şanslısın.. herkesin derdi matematik çünkü =)
kaç aldın canım önlisans sanırım benim gibi :) bende evde yapamam 2 senede bir olması çok kötü malesefözelde eşim benide çalıştırmıyor hele bebek oluyor hiç çalıştırmaz:) bölüm ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?