2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

nasıl 1 yıl geçerli olucak lafınıza daldım ama :) ben iki yılda bir giriyorum benim aldığım bu puan 2 yıl geçerli acaba başka birşeyden bahsediyorsunuzda ben m,i yanlış anladım demiş bulundum ancak şimdi anladım okummamışım geçmişi :):):):)

Son düzenleme:

şimdi anladım evet öyle oluyor sıkıntı hayırlısı atanırsın allahın izniyle :)

günaydın güzel anneler bu sabah erkenciyim galiba gerçi yyataktayım daha keyif yapıyorum oğluşumun uyanmasını bekliyorum

bu arada ikili test yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum normal ultrosondanmı baktılar ense kalınlığına falan bizimkide dün baktı herşey normal dedi bişey demedi sadece kan verdim 2li için sordum ayrıntılı ultroson daha erken sonra dedi kan vericeğim kağıda crlsiyle haftasını yazdı bende anlamadım

Günaydın herkese:) çok güzel ve bulantısız bir gün olsun hepimize:). Bebişlerini gören arkadaşlarım tebrik ederim. Fotolar süper görünüyor. Ben perşembe kuzumu görmeye gidicem inşallah, size o gün yukleyebilirsem kuzumun fotolarını yüklerim. Perşembe günü benimde ikili testim yapılacak. Güzel ve hayırlı haberlerle döneriz inşallah.
selam hanımlar.. Canı sıkılanlar kulubüne benide ekleyin =P bir yandan sıkıntı bir yandan KPSS belası.. Zaten midem bulanıyor rakamlara baktıkça daha fena oluyorum. Var mı başka tercih yapacak olan?
Canı sıkılanlar klübüne bir üye daha var şeker, benide ekleyin:18: Bu kpss ne olacak bende bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Şimdi kafamı duvarlara vuruyorum, keşke daha önce girseydim diye. 10 senelik özelde yaşadığım deneyimden sonra ve Bu yaştan sonra 2 senede bir girmek zorunda olmak da zor. Yaşı genç arkadaşlar mutlaka halletsinler şimdiden diye öneririm.

günaydınlar hepimiz için güzel ve hayırlı bir gün olur İNŞALLAH . sabah yine miğde bulantılarıyla uyandım . ama her sabah pes etmeden zorlada olsa sıkı bir şekilde kahvaltımı yaptım .

günaydın kızlar, nasılsınız bugün ben 58 kg ile hamile kalmıştım, bulantılar yüzünden 53'e düştüm. Dün de 200gr kadar vermişim, moralim kötüydü (dr 1 kg sonra hastane demişti) ama iki güzel haber; k.annem barış çubuğu (böreği) göndermiş bana elde açılmış börek yiyebileceğimden bahsetmiştim bir akrabalarını çağırıp beraber yapmışlar bana özel, eşimle gönderdi. Belki eşim konuşmuştur onunla sonradan bilmiyorum ama sevindim.
Bir de dün sadece 1 kez yemeğime veda ettim İki saatte bir yiyip yatıyorum gerçi ama olsun 10-15lerden sonra bu süper bir şeydi. Bakalım bugün nasıl olacak

kızlar cinsiyetler öğrenilmiş, bebişlerin hareketleri görülmüş Ne güzel topiğmizden böyle güzel haberler hiç eksik olmasın. Mehselciğim kanaman için geçmiş olsun ama çok şükür bebişin iyi

Günaydın herkese:) çok güzel ve bulantısız bir gün olsun hepimize:). .
bu ne güzel bir dilek böyle inşallah canım. Şu iş kaygıları sanırım hepimizde var, sabaha karşı ya işle ilgili bir kabus görüyorum ya da sıkıntı ile uyanıyorum. Sanırım hormonlar da tetikliyor çünkü bildiğim kadarı ile stres hormonu sabaha karşı daha çok çalışıyor. Şu reklamlarda çıkan "çocuk da yaparım kariyer deeee" lafı can sıkıcıymış meğer hiç kolay bir iş değilmiş o

öncelikle günaydın herkesee

bak ne güzel yiyebilmişsin sevindim buna. kayınvalideler de yapsınlar ellerinden geleni ama yaa

inşallah toparlarsın en yakın zamanda iyiye gidiyorsun bence

aahh kaderdaşım ben de lise mat.bütün arkadaşlarım atandı yaa ağlamak istiyorum bıktım özelden devlet babanın kollarına bırakmak istiyorum kendimi ben de istanbuldayım işimiz zor ama bebişler kısmetleriyle gelir belki atanırız

günaydın bu arada geçmişi okurken cevap vereyim diye günaydın demeden dalmışım yarın 10. haftaya başlıyoruz biiz iki basamaklılar başlıyor inşallah

Günaydın kızlar herkese hayırlı günler diliyorum bulantısız bi gün dilemişsiniz sağolun ama gözümü bulantıyla açtım ne yemişim ne içmişim bütün gece ama çıkıcak bişiyler hep var sizide bulandırmayım daha fazla kasık, karın ve bel ağrım var hafif hafif sızlıyo ama bebeğimin varlığını düşünmek herşeye değer diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…