ah canım sorma, evde bir bayram havasıöncelikle günaydın herkesee
bak ne güzel yiyebilmişsin sevindim buna. kayınvalideler de yapsınlar ellerinden geleni ama yaa
inşallah toparlarsın en yakın zamanda iyiye gidiyorsun bence
günaydın kızlar, nasılsınız bugünben 58 kg ile hamile kalmıştım, bulantılar yüzünden 53'e düştüm. Dün de 200gr kadar vermişim, moralim kötüydü (dr 1 kg sonra hastane demişti) ama iki güzel haber; k.annem barış çubuğu (böreği) göndermiş bana elde açılmış börek yiyebileceğimden bahsetmiştim bir akrabalarını çağırıp beraber yapmışlar bana özel, eşimle gönderdi. Belki eşim konuşmuştur onunla sonradan bilmiyorum ama sevindim.
Bir de dün sadece 1 kez yemeğime veda ettimİki saatte bir yiyip yatıyorum gerçi ama olsun 10-15lerden sonra bu süper bir şeydi. Bakalım bugün nasıl olacak
Günaydın kızlar herkese hayırlı günler diliyorum bulantısız bi gün dilemişsiniz sağolun ama gözümü bulantıyla açtım ne yemişim ne içmişim bütün gece ama çıkıcak bişiyler hep var sizide bulandırmayım daha fazlakasık, karın ve bel ağrım var hafif hafif sızlıyo ama bebeğimin varlığını düşünmek herşeye değer diyorum
bende de miğde bulantıları çok oluyor ama henüz çıkarmadım hiç . ama dün kendimi çıkarmaya çok yakın hisettim akşam eşim beni aldı işyerinden sonra dayısını aldık öğretmenler günü için gösteriyeçıkacaklar provaları vardı dayısı mübarek bir parfüm sıkmış parfüm kokusu gelip boğazıma kadar yapıştı ağzımı bile açamadım eşim anladıda arabanın camını açtı hemen bir an ruhumu teslim edecek gibi oldum yol bana bitmek bilmedi
bende de miğde bulantıları çok oluyor ama henüz çıkarmadım hiç . ama dün kendimi çıkarmaya çok yakın hisettim akşam eşim beni aldı işyerinden sonra dayısını aldık öğretmenler günü için gösteriyeçıkacaklar provaları vardı dayısı mübarek bir parfüm sıkmış parfüm kokusu gelip boğazıma kadar yapıştı ağzımı bile açamadım eşim anladıda arabanın camını açtı hemen bir an ruhumu teslim edecek gibi oldum yol bana bitmek bilmedi
canım yarın için rahatlar bebişleri kıpır kıpır görünce, kaygılanma diyeceğim ama insanın elinde değil bilirim. Bak gör bu bebekler savaşçı çıkacak sıkı sıkı tutunacaklar sanagünaydın kızlar,
gece uykularım çok anlamsız olmaya başladı hiç huzurlu uyuyamıyorum, uyanıp 1-2 saat yatakta dönüyorum, gündüz uyuyayım bari diyorum erkenden uyanıyorumyarın kontrolümüz var çok heycanlıyım. hamileliğe dair hiç bi belirtim kalmadı bu da bende korkuya neden oluyor. ya gittiğimde kötü bi haber alırsam diye endişeliyim. şu bebişler bi hareketlenselerdi kendilerini bi hissettirselerdi bilirdik en azından nolduğunu ( doktora gidicem zaman hep böyle oluyor, geçen yıl güle oynaya gidip kötü haber almıştım sanırım bu endişeler ondan kaynaklanıyor.
size kaygısız, sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum:)
aman canım, ağzından yel alsın, inşallah olmaz seninki bu kadar, kilo takibi yap mutlaka doktorunu da yapmıyorsa uyar. İnsan verdikçe daha zor gider sanıyor ama tıkır tıkır gidiyor 4., 5. kglar bile (Allah korusun) . İmkanın varsa yiyip yat yemen, öyle hem daha az kalori gidiyor hem de çıkmıyor. Bir de azıcık azıcık da olsa sık ye, misal saat başı yemeye çalış. Bana çok faydası oluyor sık yemenin. İnşallah kimseler yaşamasın böyle bulantı. K.annem böyle nişan, düğün doğum gibi olaylarda bi şaşıyor sonra sanırım benim ardımdan eşim konuşuyor ve toparlıyor. Kendisi de kayınvalidesinden çok çekmiş ara ara aklı ona gidiyor herhaldecanım bende senin izinden ilerliyorum 3 haftada 3 kilo verdim bakalım sonu nolucak sen artık toparlarsın sanırım 3. ayını dolduruyosun darısı bizlerin başına artık
kayıvaliden bide torununu görsün kucağına alsın onun hatrına sana tepsi tepsi börek açar
Günaydın kızlarrrr....
Bakıyorum da bugün kpss problemleri.. Her işte bir hayır vardır yahu.Özelde çalışmak zor olmalı tabii devlete göre ama devlet dediğin de öyle göründüğü kadar rahat değil ki. Eskisi gibi değil hiç bir şey. En başta tayin problemi var. Eşler ayrılıyo artık. Önceden bi yere atanıyordun stajerliğin kalkınca geliyordun eşinin yanına. Şimdi hem şehir değiştirmek çok zor hem de ola ki şehir değiştirsen bile şehir merkezinde olabilme ihtimalin çok zor. Ayrı şehirde ayrı ev ayrı kira ayrı masraf hasretlik derken daha az bile ücret alınsa-ki artık özeller de iyileşmeye başladı eskiye oranla- aynı şehirde hem de şehir merkezinde çalışmak güzel bir şey değil mi?
o bendede var minibüse biniyorum millet sıkmışta sıkmış ağzımı burnumu montumla kapıyorum midem ağzıma geliyo berbat bişiy ben çamaşırlarıma yumuşatıcı bile koyamıyorum katır kutur oldu hepsi inşallah geçicek hayırlısıyla
Günaydın kızlarrrr....
Bakıyorum da bugün kpss problemleri.. Her işte bir hayır vardır yahu.Özelde çalışmak zor olmalı tabii devlete göre ama devlet dediğin de öyle göründüğü kadar rahat değil ki. Eskisi gibi değil hiç bir şey. En başta tayin problemi var. Eşler ayrılıyo artık. Önceden bi yere atanıyordun stajerliğin kalkınca geliyordun eşinin yanına. Şimdi hem şehir değiştirmek çok zor hem de ola ki şehir değiştirsen bile şehir merkezinde olabilme ihtimalin çok zor. Ayrı şehirde ayrı ev ayrı kira ayrı masraf hasretlik derken daha az bile ücret alınsa-ki artık özeller de iyileşmeye başladı eskiye oranla- aynı şehirde hem de şehir merkezinde çalışmak güzel bir şey değil mi?
İNŞALLAH en kısa zamanda atlatırız bu zamanları eşim beni akşamları almaya geldiğinde sevindirik oluyorum . metrobüse binip o kokuları çekmiycem diye
günaydınnnn :)))) iyi keyiflerrrr :))))günaydın güzel anneler bu sabah erkenciyim galiba gerçi yyataktayım daha keyif yapıyorum oğluşumun uyanmasını bekliyorum
günaydınnnnnnnnnn
Günaydın herkese:) çok güzel ve bulantısız bir gün olsun hepimize:). Bebişlerini gören arkadaşlarım tebrik ederim. Fotolar süper görünüyor. Ben perşembe kuzumu görmeye gidicem inşallah, size o gün yukleyebilirsem kuzumun fotolarını yüklerim. Perşembe günü benimde ikili testim yapılacak. Güzel ve hayırlı haberlerle döneriz inşallah.
günaydınn :))))) iinşallah güzel haberlerle geliceksin...
Canı sıkılanlar klübüne bir üye daha var şeker, benide ekleyin:18: Bu kpss ne olacak bende bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Şimdi kafamı duvarlara vuruyorum, keşke daha önce girseydim diye. 10 senelik özelde yaşadığım deneyimden sonra ve Bu yaştan sonra 2 senede bir girmek zorunda olmak da zor. Yaşı genç arkadaşlar mutlaka halletsinler şimdiden diye öneririm.
günaydınlar hepimiz için güzel ve hayırlı bir gün olur İNŞALLAH . sabah yine miğde bulantılarıyla uyandım . ama her sabah pes etmeden zorlada olsa sıkı bir şekilde kahvaltımı yaptım .
günaydın kızlar, nasılsınız bugünben 58 kg ile hamile kalmıştım, bulantılar yüzünden 53'e düştüm. Dün de 200gr kadar vermişim, moralim kötüydü (dr 1 kg sonra hastane demişti) ama iki güzel haber; k.annem barış çubuğu (böreği) göndermiş bana elde açılmış börek yiyebileceğimden bahsetmiştim bir akrabalarını çağırıp beraber yapmışlar bana özel, eşimle gönderdi. Belki eşim konuşmuştur onunla sonradan bilmiyorum ama sevindim.
Bir de dün sadece 1 kez yemeğime veda ettimİki saatte bir yiyip yatıyorum gerçi ama olsun 10-15lerden sonra bu süper bir şeydi. Bakalım bugün nasıl olacak
tüm hamişLere günaydıınnnnnn.. bugün rüyamda bebeğimi gördümm .. ne güzel bi gün bugün .. =)))))))))))
Günaydın kızlar herkese hayırlı günler diliyorum bulantısız bi gün dilemişsiniz sağolun ama gözümü bulantıyla açtım ne yemişim ne içmişim bütün gece ama çıkıcak bişiyler hep var sizide bulandırmayım daha fazlakasık, karın ve bel ağrım var hafif hafif sızlıyo ama bebeğimin varlığını düşünmek herşeye değer diyorum
günaydın kızlar,
gece uykularım çok anlamsız olmaya başladı hiç huzurlu uyuyamıyorum, uyanıp 1-2 saat yatakta dönüyorum, gündüz uyuyayım bari diyorum erkenden uyanıyorumyarın kontrolümüz var çok heycanlıyım. hamileliğe dair hiç bi belirtim kalmadı bu da bende korkuya neden oluyor. ya gittiğimde kötü bi haber alırsam diye endişeliyim. şu bebişler bi hareketlenselerdi kendilerini bi hissettirselerdi bilirdik en azından nolduğunu ( doktora gidicem zaman hep böyle oluyor, geçen yıl güle oynaya gidip kötü haber almıştım sanırım bu endişeler ondan kaynaklanıyor.
günaydın canım, cinsiyeti belli miydi pekiah ne güzel bir rüyadır ne mutlu uyanmışsındır kim bilir
öncelıkle hamıleliginiz hayırlı olsun.basından beri topiktekı arkadslarımızı takıp ettınızmı bılemıyorum.bebegını kaybeden arkadaslarımız oldu hep bırlıkte uzulduk bebıslerden ıyı haberler aldık hep bırlıkte heyecan duyduk cınsıyet ogrendık bırbırımıze yardımcı olduk aklımızdan soru ısaretlerını kaldırdık rahatladık.burda ıkıncı hamılelıgını yasayan arkadslarda var.onlar bızı bılgılendırdı.ıkıncı olmasına ragmen onlarda aynı heyecanı yasıyorlar bızım gıbı.amacım sızı yargılamak degıl ben ıkı yılda hamıle kaldım olmadıgım sey kalmadı rahım fılmı hısteroskopi amelıyat.rabbım bır mucıze verdı sukurler olsun.burda tup bebekten hamıle kalan arkadslarım var ben gıbı uzun zamn sonra hamıle kalan arkadslarımda var.bız cok heyecanlıyız.allah kızına uzun omur versın ınsallh ama bu bebegının ılk hamılelıgınden ne farkı var kı onun canını da allah vermedimi oda aynı haftalarda aynı sekılde buyuyup aynı sekılde dogmayacakmı.o kadar hamıle kalmaya calısan ınsan acı ceken uzulen cocougun yok dıye dıslanan o kadar ınsan varken allah sana bu duyguyu tekrar nasıp etmıs.bence sukretmelısın.allah ıkı evladınıda hayırlı evlat yapsın ama bılemezsın hangısınden daha cok hayır gorecegını.ılkıne heyecan duyarsın oburunu ıstemessın ama ıkıncı bakar sana yaslanınca.bence butun bunları bır kez daha dusun bebegıne dort elle sarıl.
kızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa?ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli
canım anlıyorum seni bendede panik atak var doktora gidince tansiyonum tavan yapıyor hep bişeyler kuruyorum kafamda dün bile tansiyonum 16 11 e fırlamış doktor bile şarşırdı neden heyecan yapıyorsun diye elimde değil işte ama bi yandanda allaha emanetler bol bol oku bu biraz kaygılarını alır ayetel kürsü biliyorsan onu oku canım gör bak bebişlerin sağlıkla gelicek annesigünaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?