2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
öncelikle günaydın herkesee

bak ne güzel yiyebilmişsin sevindim buna. kayınvalideler de yapsınlar ellerinden geleni ama yaa

inşallah toparlarsın en yakın zamanda iyiye gidiyorsun bence
ah canım sorma, evde bir bayram havası herkesler sevindi. Geçsin artık, inşallah bütün arkadaşların bulantıları hayırlısıyla ve en kısa zamanda geçer

günaydın kızlar,
gece uykularım çok anlamsız olmaya başladı hiç huzurlu uyuyamıyorum, uyanıp 1-2 saat yatakta dönüyorum, gündüz uyuyayım bari diyorum erkenden uyanıyorum yarın kontrolümüz var çok heycanlıyım. hamileliğe dair hiç bi belirtim kalmadı bu da bende korkuya neden oluyor. ya gittiğimde kötü bi haber alırsam diye endişeliyim. şu bebişler bi hareketlenselerdi kendilerini bi hissettirselerdi bilirdik en azından nolduğunu( doktora gidicem zaman hep böyle oluyor, geçen yıl güle oynaya gidip kötü haber almıştım sanırım bu endişeler ondan kaynaklanıyor.
size kaygısız, sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum:)

canım bende senin izinden ilerliyorum 3 haftada 3 kilo verdim bakalım sonu nolucak sen artık toparlarsın sanırım 3. ayını dolduruyosun darısı bizlerin başına artık

kayıvaliden bide torununu görsün kucağına alsın onun hatrına sana tepsi tepsi börek açar

bende de miğde bulantıları çok oluyor ama henüz çıkarmadım hiç . ama dün kendimi çıkarmaya çok yakın hisettim akşam eşim beni aldı işyerinden sonra dayısını aldık öğretmenler günü için gösteriyeçıkacaklar provaları vardı dayısı mübarek bir parfüm sıkmış parfüm kokusu gelip boğazıma kadar yapıştı ağzımı bile açamadım eşim anladıda arabanın camını açtı hemen bir an ruhumu teslim edecek gibi oldum yol bana bitmek bilmedi

o bendede var minibüse biniyorum millet sıkmışta sıkmış ağzımı burnumu montumla kapıyorum midem ağzıma geliyo berbat bişiy ben çamaşırlarıma yumuşatıcı bile koyamıyorum katır kutur oldu hepsi inşallah geçicek hayırlısıyla

Günaydın kızlarrrr....
Bakıyorum da bugün kpss problemleri.. Her işte bir hayır vardır yahu.Özelde çalışmak zor olmalı tabii devlete göre ama devlet dediğin de öyle göründüğü kadar rahat değil ki. Eskisi gibi değil hiç bir şey. En başta tayin problemi var. Eşler ayrılıyo artık. Önceden bi yere atanıyordun stajerliğin kalkınca geliyordun eşinin yanına. Şimdi hem şehir değiştirmek çok zor hem de ola ki şehir değiştirsen bile şehir merkezinde olabilme ihtimalin çok zor. Ayrı şehirde ayrı ev ayrı kira ayrı masraf hasretlik derken daha az bile ücret alınsa-ki artık özeller de iyileşmeye başladı eskiye oranla- aynı şehirde hem de şehir merkezinde çalışmak güzel bir şey değil mi?

parfüm beni de çok kötü yapıyor sabahları hatunlar bir geçiyor yanımdan açık hava olmasına rağmen midem kalkıyor ne varsa o kadar sıkacak bunun hamilesi var midesi bulananı var dimi ama

canım yarın için rahatlar bebişleri kıpır kıpır görünce, kaygılanma diyeceğim ama insanın elinde değil bilirim. Bak gör bu bebekler savaşçı çıkacak sıkı sıkı tutunacaklar sana

aman canım, ağzından yel alsın, inşallah olmaz seninki bu kadar, kilo takibi yap mutlaka doktorunu da yapmıyorsa uyar. İnsan verdikçe daha zor gider sanıyor ama tıkır tıkır gidiyor 4., 5. kglar bile (Allah korusun) . İmkanın varsa yiyip yat yemen, öyle hem daha az kalori gidiyor hem de çıkmıyor. Bir de azıcık azıcık da olsa sık ye, misal saat başı yemeye çalış. Bana çok faydası oluyor sık yemenin. İnşallah kimseler yaşamasın böyle bulantı. K.annem böyle nişan, düğün doğum gibi olaylarda bi şaşıyor sonra sanırım benim ardımdan eşim konuşuyor ve toparlıyor. Kendisi de kayınvalidesinden çok çekmiş ara ara aklı ona gidiyor herhalde

eskisi gibi değil gerçekten canım şimdi düzen farklı işliyo biyerlerde tanıdığın olucak arkan olucak bunların hiç biri sorun olmaz hemen hallediverirler çevremdede örnekleri var kız iyi puanlar alıyo bi türlü yerleşemiyo karşı komşumuz oğluna gelin aldı antalyadan kız bi kere sınava girdi aaa bi duyduk kız postaneye bilmem be olarak atanmış kocasıda kamuda valla hayret ettim bu kul hakkı değilde ne

İNŞALLAH en kısa zamanda atlatırız bu zamanları eşim beni akşamları almaya geldiğinde sevindirik oluyorum . metrobüse binip o kokuları çekmiycem diye

canım özelde de mesainin bir sınırı yok zart zurt toplantı etkinlik yok bilmem ne ctsi yarım gün kesin çalışıyorsun uzamazsa eğer çok sıkıldım anlayacağım yoruldum artık

İNŞALLAH en kısa zamanda atlatırız bu zamanları eşim beni akşamları almaya geldiğinde sevindirik oluyorum . metrobüse binip o kokuları çekmiycem diye

bende sabahları bıraktırıyorum kendimi ama akşam uymuyo minibüsle dönüyorum benim eşimde bu ara pek süsüne düşkün oldu oda sıkıyo parfüm diyorum hayırdır bana kastenmi yapıyosun anlamıyo bazen halden bu arada giyiminede kuşamınada pek dikkat eder oldu

günaydın güzel anneler bu sabah erkenciyim galiba gerçi yyataktayım daha keyif yapıyorum oğluşumun uyanmasını bekliyorum
günaydınnnn :)))) iyi keyiflerrrr :))))

günaydınnnnnnnnnn

günaydın :)))))))

günaydınlar hepimiz için güzel ve hayırlı bir gün olur İNŞALLAH . sabah yine miğde bulantılarıyla uyandım . ama her sabah pes etmeden zorlada olsa sıkı bir şekilde kahvaltımı yaptım .

günaydın :))))))

günaydınnn :))))))

tüm hamişLere günaydıınnnnnn.. bugün rüyamda bebeğimi gördümm .. ne güzel bi gün bugün .. =)))))))))))

günaydınnn :))))))

günaydın :))))))))

günaydın :))))) kötü düşünme inşallah güzel haberlerle geliceksinn bebeğin ALLAH a emanet...kendine ii bakkk bişi yok inşallah..

Günaydın kızlarr bende erkenci sayılırım bugün diğer günlere göre kadın gelicek diye uyandım ama hala gelmedi inş bu haftada sorun çıkarmaz ev kokucak artık :) uyandım ama yataktan kalkamıyorum biri beni kaldırsınnn :)) kpss derdine girmişsiniz aynı dert bendede var hiç çalışmadan girdim düğünümden bi gün önceydi bu senede girme hakkımız yokmuş halbuki şuan tam dersaneye gitme zamanımızdı bebeklerimizide yanımızda götürebilirdik seneye bebîşlerimizi bırakıp nasıl gidicezki

parfüm müü .. iki haftada bi şişe bitirirdim rahat .. şimdi şişeleri bazanın altına kaldırdım .. ama ben 4 gündür bulantı ilacı kullanmıyorum.. bi hayli hafifledi bulantılarm.. tamamen bitmedi ama öncekine göre cok cok rahatm..

1 yasinda cocuk, beklenemeyen bir gebelik, belki sorunlu bir aile yasami ya da maddi olanaksizliklar var.bunlari bilemediğimiz için birşey diyemiyorum. hep derler ya Allah isteyene versin diye.

kızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa? ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli

kızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa? ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli

benim bir cok dogum yapan arkadasımın esi girdi, ama bazı hastaneler ve bazı doktorlar izin vermior die duydum. Cok keyecanlanan babalar dogum surecini zorlastiriyor bi de sizinle ugrasmayalim diyorlar herhalde. benim esim girecek, kismetse Gayrettepe Florance Nightangale veya Amerikan Hastanesinde olacak dogumum, izin verilmediğini duymadım. Dogum fiyatları biraz pahalı bu hastanalerin normal 5 ile 9bin arasında.

canım anlıyorum seni bendede panik atak var doktora gidince tansiyonum tavan yapıyor hep bişeyler kuruyorum kafamda dün bile tansiyonum 16 11 e fırlamış doktor bile şarşırdı neden heyecan yapıyorsun diye elimde değil işte ama bi yandanda allaha emanetler bol bol oku bu biraz kaygılarını alır ayetel kürsü biliyorsan onu oku canım gör bak bebişlerin sağlıkla gelicek annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…