2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım özelde de mesainin bir sınırı yok zart zurt toplantı etkinlik yok bilmem ne ctsi yarım gün kesin çalışıyorsun uzamazsa eğer çok sıkıldım anlayacağım yoruldum artık

bence hiç canını sıkma gerçekten hayırlısı olsun biçok arkadaşıma göre çok iyi durumdasınız. Ben güneydoğuda bir ilçede çalıştım 6 yıl ve sonra güç bela buraya 80km uzaklıktaki bir köye geldim. Günlük 160km yol yapıyordum kendi arabamla. Araba olmayıp da diğer türlü ulaşım yapmaya kalksan hem sabahın köründe yola çıkmak lazım hem de köye gidene kadar yaya bir sürü yol gitmek lazım. Çok yorucuydu inan ki. Nasılsa burda bi okulda bi gruplaşma anlaşmazlık olmuş da öğretmenler topluca o okuldan tayin istemişler de ben de tesadüf orayı yazmışım da öyle şehir merkezine geldim. Kısmet... Ben güneydoğuya gittiğimde 3 yıldır orda olan bir Adanalı arkadaş vardı orda aaa ben burda bir yıl bile kalamam demiştim 6 yıl kaldım. Arkadaşım 13 yıl boyunca tayin istedi çıkmadı. En son burda Torosların üzerinde Niğdenin bir köyünü yazdı da oraya geldi. Kışın köy yolları kapalı suları don ve orda yaşamak zorunda. Ama mutlu halinden yine de bu taraflara gelebildi diye. Hala orda kalan arkadaşlarım var. Bi de karışıyo ortalık artık. Beterin beteri var be canım. Hayırlısı olsun.

kızlaar,hamişleer biz bugün dayanamayıp kontrole gittik ama napiim 2 haftadır gitmiyorduk ve daha 2 hafta sonrayaydı kontorlümüz..ama ben pimpirikli anne olarak dayanamadım bugün başka bi hastaneye gidiip bebişimizi gördüük :)) amaaan annnesii yer onu yaa..bizee el salladı,ayaklarını oynatıyor,ellerini yukarı aşağıya indiriyor...annesi kurban olsun onaaaa İçimiz rahatladı artık 2 hafta daha bekleyebilirz

Günaydın herkese

Bugün bebeğim uslu duruyor Ben de artık cinsiyetini öğrenmek istiyorum

kızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa? ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli

ben çok isityorum ama eşim pek sıcak bakmıyor nedense.. nası kandırcam bilmiyorum.. ama orda olması şart bence.. her anını görmesi lazım.. beraber yaptık beraber doğurcaz büyütcez .. öyle deilmi.. ,??

kız allah ıyılıgını versın ben alkol almıorm kı yeme konusunda da cok dıkkatlıyımdır ole hersey yıyıp ıcmem
sadece arkadasım alkol aldıgını soledı mıdye falan yedıgını soledı sasırdım bu durumu paylastım ben kesınlıkle ıcmedım ıcmem de
bebıs saglıklı olsun dıye yemegımı bıle evde yapıp ıse getırıorm ben

amerikan hastanesini biliyorum fiyatı bayaa yüksek. güzel bir deneyim olur yaa bence de

günaydın fıstıklarrrr

tüm hamişLere günaydıınnnnnn.. bugün rüyamda bebeğimi gördümm .. ne güzel bi gün bugün .. =)))))))))))

ayy rüyada bile görünce çok mutlu oluyoruz gerçeğini görsek napıcaz acaba avatarındaki bebişe bayıldımmmm

günaydın canım kadın akşam yemeğe gelcek herhalde saat kaç oldu sen de kalk artık bakiim

kızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa? ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli

ayy ben istiyorum ama dayanamaz gibi geliyordu giremem diyodu hamile kalmadan önce:18: kaldıktan sonra girerim demeye başladı benim doğum yapacağım hastene izin veriyor şanslıyım

ya bir de önemli olan orda olup elini tutması doğum mahaline arkasını dönerek oturur yüzü bana dönük olacak şekilde yani olsunlar yaa yanımızda olsunlar

ilkinde eşimi almamışlardı içeri

ya ben de bunu yapmak istiyorum 5 hafta sonraya gün verdi doktorum ama çok insan şöyle 2 haftada bir görmeli de mi

ay yazık kız ben istemem şahsen. Aynı durumda olsa orda olmak istemezdim. Herkes kaldıramaz ki kanlar falan... Böyle seni uğurlasın, sonra tertemiz bir bebek ve sen geri gelin. Dha güzel.

1 yasinda cocuk, beklenemeyen bir gebelik, belki sorunlu bir aile yasami ya da maddi olanaksizliklar var.bunlari bilemediğimiz için birşey diyemiyorum. hep derler ya Allah isteyene versin diye.

kesinlikle haklısın ama şuda var hiçbirimiz cahil insanlar değiliz artık herkes herşeyi biliyo madem istemiyodun onun önlemini baştan alıcaktın şimdi o yavruya kıyılırmı burdaki herkes özürlü bile olsa aldıramam kıyamama çocuğuma herşekilde kabulum derken ama tabi herkes kendi yaşadığını biliyo

sen girmezsen doğurmam içimde kalır dedimm :)))))))) ben herkesi yanımda istiyorum sanırım arkadaşım var melike.bir tek gurbetteki arkadaşım o onada gir doğuma diyorum ben topluca ne güzel olur :)))))))))))

nerde oturuyorsun canım hangi hastane? ben istanbuldayım da

noldu ki biri bebeğini mi aldırıyor?

bende o koltuğa uzandığımda ölüyorum heycandan, bi kere kaynar sular boşaldı die kafamdan aşşağı hep aynısını yaşıyorum ve hep orda tansiyonumu ölçüyolar en son 16 10 çıktı. doktorum korktu sakın yüksek tansiyon çıkarma diye:) günde 3 kez ölçtürüyo bana ama allaha şükür çok ideal 12 8 çıkıyo. benim o koltukla problemim, bebişlerimi görünceye kadar tabi ki. allah kimseye yaşatmasın bu korkuları çok zor. inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcamız günleri görücez..

ben de kıyamazdım. simdi kurtaj 10 haftaya kadar yasal ya yani istege baglı aldırılabiliyor yani 10 haftada hareketli eli kolu olusmus bebegi gorup nasıl aldırılabilir ki, cok ici acir insanin herhalde.

canım bende 12de yatıp 4 d euyanıyorum ayaktayım dincim ama bu bulantılar beni mahfedıyor..
endişe etme bugün bende endişeli gıttım doktora ama maaşaalalh ikisininde kalbi gümbür gümbür atıyordu hemde gününe uyumululardı şükür.
sen ne yaptın=? senınd eikizdi hatırladıgım.

maaşaalah darısı bizim basımıza

ben de kıyamazdım. simdi kurtaj 10 haftaya kadar yasal ya yani istege baglı aldırılabiliyor yani 10 haftada hareketli eli kolu olusmus bebegi gorup nasıl aldırılabilir ki, cok ici acir insanin herhalde.
allah korusun rabbim..

Yarım gün gelicek zaten ben erken kalkamıyorum çok 10 gîbi gel demiştim ama saat 11 oldu hala yok ortada :)

Ay ben istemem eşimin girmesini iğrenç şeler çıkıyo içîmizden görmesin beni öle :) dün bi kitapta doğum resimleri vardı tam bebeğin kafası çıkarken bizimki resme bile bakamıyo döndürüyo kafasını sonra dur bidha bakiyim diyo yine kafayı çeviriyoo

bu arada bir de kpss konusu açılmış hemen dahil olmak istiyorum ben 7 yıl özel sektörde çalıştım, geçen yıl kolejdeydim ve benim özele son dayanma noktam oldu:)) bu yıl ilk defa kursa yazıldım ve hazırlanmaya başladım. aslında şu sıralar biraz zor oluyo içimden hiç gelmiyo çalışmak ama 3 ayı doldurduktan sonra değişir diye ümit ediyorum. özelden çok çektim ve artık devlete geçmek istiyorum. inş bebeklerim kısmetleriyle gelirler ve bu sene atanırım onların şansına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…