2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bugün bende rüyamda bebişimi gördüm...ama çok garip aslında güya doğuaracam da yanımda duruyo bebk bu surat kız olamaz erkek bu diye tahminde bulunuyordum...hepp kuzenimin yüzüden aklıma erkek oldugunu soktu..dün ultrason fotolarımı gösterdim...erkek diyo başka bişey demiyo...erkek fasulye gibi falan olurmuşmuş ..ben dedim benimki koca göbişli:) onun yüzünde rüyamda erkek gördüm yavrumu

yoooook girerse sadece elimi tutcak biz ikimiz konuşcaz falan bebiş gelince bebişe falan bakar öteki türlü bende istemem detaylı izlemesine gerek yok

bu arada kpss dedinden müzdarip olan arkadaşlar üzülmeyin her şerde vardır bir hayır..ben 8 yıl sonra atandım 22 yaşında mezun oldum 30umda hem evlendim düğünden 4 gün sonra da atandım..inancınızı hiç kaybetmeyin.Allahım isteyince veriyo..ama bir zamanı vardır..

ya sankı gunler gecmek bılmıo ya sole 7 aylık olsaydım sımdı ne guzel olurdu
ama daha 2.5 ay bıle olmadım ben yaaaa

Selam hanımlar, umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz..

ben çok sevinçliyim bugün, 12 haftamıza girdik bebişimle :)

bende bu gece rüyamda yavrumu gördüm 1 yaşında falan gibiydi sarı kıvırcık saçları vardı erkekti emziriyordum sanırım bende erkek diye kendimi çok şartladım..

al benden de o kadar hatta bu gece uyandım aklıma bebek hanı anne karnında hareketlere alışıyormus ya.. dedim şimdi bebişde gece ikide bir uyanmaya alısırsa beni örnek alırsa aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm birde belirtinin olmamasını takma kafana bendede hiç belirti yok...bu yüzende cok gıttım doktora sonuc bebişim cok ıyı emınım senınkıde iyi. benım tek sorunum iki gundur midem bulanıyo....aslında bu haftalarda gecerken mide bulantısı benimki yenı basladı:S:Sbulantı çekenleri yeni anladım

kızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa? ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli

ayyyyy ben düşünemiyorum girdigini beni bırakırlar onunla ilgilenirler:) ben iğneden cok korkarım günlük iğne verdıgınde doktor nolur sen vur dıye nerdeyse yalvardı bırak vurmayı yanımda duramadı görunce kactı:):) bırde doguma gırıcek haaa aman aman:)

oyyyyyyy oyyyyy iyi yapmışın canımmm bu rahatlık ıkı hafta gider artık:)

Günaydın herkese

Bugün bebeğim uslu duruyor Ben de artık cinsiyetini öğrenmek istiyorum

bende son aylarda olmak istiyorumm.odasını hazırlayıp alışverıs yapmak istiyorummmm

hayırlara çıksın canım rüyan insallah... bende çokkkkkkkkkkkk ama çok kötü rüya gördum...uf etkisini hala atamadım:S

amerikan hastanesini biliyorum fiyatı bayaa yüksek. güzel bir deneyim olur yaa bence de

benim eşimin girmesinin mümkünatı yok sezeryanla aldırıcam inşallah zaten hastanede kabul etmiyo bunu bende bahçelievler yaşamda doğum yapmıştım yine orayı istiyorum kısmetse

herkese merhabalar arkadslar umarım sıkıntısız huzurlu bır gun gecırırsınız bebislerinızle.ben yarın ıkılı test ıcın gıdecegım allah nasıp edrse sabah 10 da.ac karınla gıtmem gerekıyor galıba ama buradakı arkadasların yazdıklarını okudumda doktor yemek yıyıp gel yada cıkolata yıyıp gel bebek haraketlensın demıs kan testı ac karına verılmıyormu.bu konuda aydınlatırsanız sevınırım.bırde benım doktorum ense kalınlıgına falan ultrasonda bakalım normalse ıstersen ıkılı test yaptırma uclu test yaptıralım fıyatı daha uygun hem dedı.bu konuda da fıkırlerınızı alabılırmıyım.

aynı dert bende de var her doktora gideceğim gün otomatik olarak geriliyorum tansiyonumu ölçüyolar yüksek çıkıyo en kötü şeyleri düşünüyorum ama bi bakıyorum kalbi attığını söylüyo doktorumuz herşey bitiyo geçici olarak tabi :)

ikili test için aç gelmene gerek yok demişti bana

Kan testinde aç tok farketmiyormuş. Benimki tokken yapıldı. İkili testide sanırım ben çok uyguna yaptırdım. 75 tl. Zaten doktor yaptıracakmısın diye sormadı, ultrasonda kontrol esnasında her şeyini ölçtü, normal dedi. Sonrada kan vermemi istedi. Tekrar c.tesi gidip alacağım sonuçları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…