- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
Yarım gün gelicek zaten ben erken kalkamıyorum çok 10 gîbi gel demiştim ama saat 11 oldu hala yok ortada :)
Ay ben istemem eşimin girmesini iğrenç şeler çıkıyo içîmizden görmesin beni öle :) dün bi kitapta doğum resimleri vardı tam bebeğin kafası çıkarken bizimki resme bile bakamıyo döndürüyo kafasını sonra dur bidha bakiyim diyo yine kafayı çeviriyoo
canım bende 12de yatıp 4 d euyanıyorum ayaktayım dincim ama bu bulantılar beni mahfedıyor..
endişe etme bugün bende endişeli gıttım doktora ama maaşaalalh ikisininde kalbi gümbür gümbür atıyordu hemde gününe uyumululardı şükür.
sen ne yaptın=? senınd eikizdi hatırladıgım.
evet canım benimde ikiz. ama benim belirtim hiç yok çok rahat bi hamilelik geçiriyorum sadece halsizlik ve herşeye karşı isteksizlik var. belirti olmadığı için ve geçen yıl bir kayıp yaşadığım için endişeleniyorum ister istemez. yarın görürsem bebişlerimi rahatlıcam inş. yok mu senin bebişlerin fotoları bir de ikiz fotosu görsün topic:))
Eki Görüntüle 557211 ne güzelde yazmış bebişine
günaydın kızlar,
gece uykularım çok anlamsız olmaya başladı hiç huzurlu uyuyamıyorum, uyanıp 1-2 saat yatakta dönüyorum, gündüz uyuyayım bari diyorum erkenden uyanıyorumyarın kontrolümüz var çok heycanlıyım. hamileliğe dair hiç bi belirtim kalmadı bu da bende korkuya neden oluyor. ya gittiğimde kötü bi haber alırsam diye endişeliyim. şu bebişler bi hareketlenselerdi kendilerini bi hissettirselerdi bilirdik en azından nolduğunu ( doktora gidicem zaman hep böyle oluyor, geçen yıl güle oynaya gidip kötü haber almıştım sanırım bu endişeler ondan kaynaklanıyor.
size kaygısız, sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum:)
kızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa?ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli
kızlaar,hamişleer biz bugün dayanamayıp kontrole gittikama napiim 2 haftadır gitmiyorduk ve daha 2 hafta sonrayaydı kontorlümüz..ama ben pimpirikli anne olarak dayanamadım bugün başka bi hastaneye gidiip bebişimizi gördüük :)) amaaan annnesii yer onu yaa..bizee el salladı,ayaklarını oynatıyor,ellerini yukarı aşağıya indiriyor...annesi kurban olsun onaaaa İçimiz rahatladı artık 2 hafta daha bekleyebilirz
Günaydın herkese
Bugün bebeğim uslu duruyorBen de artık cinsiyetini öğrenmek istiyorum
kızlar bugün bende rüyamda bebişimi gördüm...ama çok garip aslında güya doğuaracam da yanımda duruyo bebk bu surat kız olamaz erkek bu diye tahminde bulunuyordum...hepp kuzenimin yüzüden aklıma erkek oldugunu soktu..dün ultrason fotolarımı gösterdim...erkek diyo başka bişey demiyo...erkek fasulye gibi falan olurmuşmuş ..ben dedim benimki koca göbişli:) onun yüzünde rüyamda erkek gördüm yavrumu
ya sankı gunler gecmek bılmıo ya sole 7 aylık olsaydım sımdı ne guzel olurdu
ama daha 2.5 ay bıle olmadım ben yaaaa
fatihte hangi doktor canım?
amerikan hastanesini biliyorum fiyatı bayaa yüksek. güzel bir deneyim olur yaa bence de
aynen yaaaaaaa al benden de o kadar geçmiyoooo:13:
noldu ki biri bebeğini mi aldırıyor?
yok canım çok şükürki aldıramamış
günaydın kızlar,
gece uykularım çok anlamsız olmaya başladı hiç huzurlu uyuyamıyorum, uyanıp 1-2 saat yatakta dönüyorum, gündüz uyuyayım bari diyorum erkenden uyanıyorumyarın kontrolümüz var çok heycanlıyım. hamileliğe dair hiç bi belirtim kalmadı bu da bende korkuya neden oluyor. ya gittiğimde kötü bi haber alırsam diye endişeliyim. şu bebişler bi hareketlenselerdi kendilerini bi hissettirselerdi bilirdik en azından nolduğunu ( doktora gidicem zaman hep böyle oluyor, geçen yıl güle oynaya gidip kötü haber almıştım sanırım bu endişeler ondan kaynaklanıyor.
size kaygısız, sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum:)
herkese merhabalar arkadslar umarım sıkıntısız huzurlu bır gun gecırırsınız bebislerinızle.ben yarın ıkılı test ıcın gıdecegım allah nasıp edrse sabah 10 da.ac karınla gıtmem gerekıyor galıba ama buradakı arkadasların yazdıklarını okudumda doktor yemek yıyıp gel yada cıkolata yıyıp gel bebek haraketlensın demıs kan testı ac karına verılmıyormu.bu konuda aydınlatırsanız sevınırım.bırde benım doktorum ense kalınlıgına falan ultrasonda bakalım normalse ıstersen ıkılı test yaptırma uclu test yaptıralım fıyatı daha uygun hem dedı.bu konuda da fıkırlerınızı alabılırmıyım.
herkese merhabalar arkadslar umarım sıkıntısız huzurlu bır gun gecırırsınız bebislerinızle.ben yarın ıkılı test ıcın gıdecegım allah nasıp edrse sabah 10 da.ac karınla gıtmem gerekıyor galıba ama buradakı arkadasların yazdıklarını okudumda doktor yemek yıyıp gel yada cıkolata yıyıp gel bebek haraketlensın demıs kan testı ac karına verılmıyormu.bu konuda aydınlatırsanız sevınırım.bırde benım doktorum ense kalınlıgına falan ultrasonda bakalım normalse ıstersen ıkılı test yaptırma uclu test yaptıralım fıyatı daha uygun hem dedı.bu konuda da fıkırlerınızı alabılırmıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?