ikili test için aç gelmene gerek yok demişti bana
Kan testinde aç tok farketmiyormuş. Benimki tokken yapıldı. İkili testide sanırım ben çok uyguna yaptırdım. 75 tl. Zaten doktor yaptıracakmısın diye sormadı, ultrasonda kontrol esnasında her şeyini ölçtü, normal dedi. Sonrada kan vermemi istedi. Tekrar c.tesi gidip alacağım sonuçları.
herkese merhabalar arkadslar umarım sıkıntısız huzurlu bır gun gecırırsınız bebislerinızle.ben yarın ıkılı test ıcın gıdecegım allah nasıp edrse sabah 10 da.ac karınla gıtmem gerekıyor galıba ama buradakı arkadasların yazdıklarını okudumda doktor yemek yıyıp gel yada cıkolata yıyıp gel bebek haraketlensın demıs kan testı ac karına verılmıyormu.bu konuda aydınlatırsanız sevınırım.bırde benım doktorum ense kalınlıgına falan ultrasonda bakalım normalse ıstersen ıkılı test yaptırma uclu test yaptıralım fıyatı daha uygun hem dedı.bu konuda da fıkırlerınızı alabılırmıyım.
ama sen ole deme ne guzel 12. haftaya gırmıssın ya
keske bende o haftalarımı gorsem ama daha coooook varrrr
herkese merhabalar arkadslar umarım sıkıntısız huzurlu bır gun gecırırsınız bebislerinızle.ben yarın ıkılı test ıcın gıdecegım allah nasıp edrse sabah 10 da.ac karınla gıtmem gerekıyor galıba ama buradakı arkadasların yazdıklarını okudumda doktor yemek yıyıp gel yada cıkolata yıyıp gel bebek haraketlensın demıs kan testı ac karına verılmıyormu.bu konuda aydınlatırsanız sevınırım.bırde benım doktorum ense kalınlıgına falan ultrasonda bakalım normalse ıstersen ıkılı test yaptırma uclu test yaptıralım fıyatı daha uygun hem dedı.bu konuda da fıkırlerınızı alabılırmıyım.
Herkese Tünaydııınlaaaarrrminnoscum ben son muayenede aç gitmiştim kan alcaklar diye doktor kendini aç bırakma bir daha biz sana aç gelmen gereken zamanı söyleyeceğiz dedi ikili test randevumu verirkende aç gelmen gerekiyor demedi yani bende aç karınla gitmeye gerek yok diye biliyorum :44:
ama sen ole deme ne guzel 12. haftaya gırmıssın ya
keske bende o haftalarımı gorsem ama daha coooook varrrr
Herkese Tünaydııınlaaaarrrminnoscum ben son muayenede aç gitmiştim kan alcaklar diye doktor kendini aç bırakma bir daha biz sana aç gelmen gereken zamanı söyleyeceğiz dedi ikili test randevumu verirkende aç gelmen gerekiyor demedi yani bende aç karınla gitmeye gerek yok diye biliyorum :44:
aynen biz aç gelin diyene kadar aç gelmeyin dedi ikili test için aç gelmene gerek yok aç kalma dedi
kızlar istanbl avrupa yakasında kim nereye gidiyor? ben 1 kere doktora gittim bezmialem (vakıfgureba).12. haftam dolunca tekrar gitmeyi düşünüyorum 7 haftalıkken gittiğimde doktor 1 ay sonra tekrar gelirsin demişti.merak ettim kim nereye gidiyor?ne kadar memnun?
ben de dunoyle diyordum 6 aylık bebegı olan bir arkadasım bugunlerın keyfini cıkar, dogurunca keske hamile olsam diceksin ilk zamanlarda dedi:)ya sankı gunler gecmek bılmıo ya sole 7 aylık olsaydım sımdı ne guzel olurdu
ama daha 2.5 ay bıle olmadım ben yaaaa
ayy kesinlikle istemem öyle birşey, eşim çok paniktir ve kan tutar bir de üstünekızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa?ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli
benim ara ara hala oluyor canım, ikili testte edward sendromu ve down sendromu olup olmadığına bakılıyor ve tabi ki yaptırmak gerekir diye düşünüyorum. Hamilelikte yapılan testler içinde en güvenilir testlerden biri ikili test.Merhaba,
Benim müthiş göğüs ağrılarım var, öyle böyle değil ama. Ne zaman geçeceğini bilen ya da tecrübe etmiş olan var mı? Bu arada ikili testte hangi bulgulara erişiliyor. Yaptırmanın bir anlamı var mı yani?
görende aramızda 3 ay var sancak yani
aç karna gitmene gerek yok diye biliyorum ben akşam üzeri kan verdim aç tok demedi doktorum..Bence ikili testi yaptır diğerlerine göre o daha iyi sonuç veriyo die duymuştum.. benim doktorum sadece ikili yaptı 3lü 4lü yapmıycak ilerde ayrıntılı ultrason olcak sadece
ben bahçelievler medical parka gidiyorum emine hanıma . 2 kere 15 günde bir gittim artık ayda bir gitmeye başlıycam şuan için memnunum bir sıkıntı yok .
kızlar sivilceleriniz çoğaldı mı 1 aydır sivilcelerim çok arttı bazen azalıyor ama özellikle ağız çevremde ağırlıklı. ergenlik dönemindekileri geçtim valla
benim de alnımda, yanaklarımda ve bir kısım boynumdakızlar sivilceleriniz çoğaldı mı 1 aydır sivilcelerim çok arttı bazen azalıyor ama özellikle ağız çevremde ağırlıklı. ergenlik dönemindekileri geçtim valla
Benim ilk 8-9 hafta çok vardı sivilcem. Ondan sonra hemen hemen hiç çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?