2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tesekkur edrım yardımcı oldugun ıcın doktor bana gerek gorursek yaptırırsın dedı o yuzden ac tok sormadım bende.fıyat ıcın dusunmuyorum zaten özel hastaneye gıdıyorum bende 50 tl ucretı ama steresi benı korkutuyor.bende doktorumu arayıp sorayım en ıyısı.

Herkese Tünaydııınlaaaarrr minnoscum ben son muayenede aç gitmiştim kan alcaklar diye doktor kendini aç bırakma bir daha biz sana aç gelmen gereken zamanı söyleyeceğiz dedi ikili test randevumu verirkende aç gelmen gerekiyor demedi yani bende aç karınla gitmeye gerek yok diye biliyorum :44:

ama sen ole deme ne guzel 12. haftaya gırmıssın ya
keske bende o haftalarımı gorsem ama daha coooook varrrr

görende aramızda 3 ay var sancak yani

aç karna gitmene gerek yok diye biliyorum ben akşam üzeri kan verdim aç tok demedi doktorum..Bence ikili testi yaptır diğerlerine göre o daha iyi sonuç veriyo die duymuştum.. benim doktorum sadece ikili yaptı 3lü 4lü yapmıycak ilerde ayrıntılı ultrason olcak sadece

aynen biz aç gelin diyene kadar aç gelmeyin dedi ikili test için aç gelmene gerek yok aç kalma dedi

ama sen ole deme ne guzel 12. haftaya gırmıssın ya
keske bende o haftalarımı gorsem ama daha coooook varrrr

Ben kalan 6,5 ayı parçalara böldüm yoksa geçmeyecek.İlk dönüm noktam 16. hafta. Sanki ondan sonra aydınlanacağım gibi geliyor. Bulantılar o zamana inşAllah kesiliyor, bebeğin cinsiyeti kesinleşiyor, hareketler sonrasında yavaş yavaş hissedilmeye başlanıyor.. Sonra 24. haftayı bekleyeceğim nöbetten düşmek için Sonrada 32. haftayı bekleyeceğim izne ayrılmak için. En sonda kavuşmayı artık.Hadi dayanalı çoğu gitti azı kaldı

kızlar istanbl avrupa yakasında kim nereye gidiyor? ben 1 kere doktora gittim bezmialem (vakıfgureba).12. haftam dolunca tekrar gitmeyi düşünüyorum 7 haftalıkken gittiğimde doktor 1 ay sonra tekrar gelirsin demişti.merak ettim kim nereye gidiyor?ne kadar memnun?

tunaydın arkadsım sagol bılgılendırdıgın ıcın.en sonkı kontrolumde toksoplazma testını bır kere daha yapabılırım demıstı bende ac gıdılıyor dıye ac gıtmıstım.bırde doktor acıl amelıyata gırmıs ac ac beklemıstım bebıs te ben gıbı baygınlık gecırdı yavrum doktora da gıcık olmus olacakkı bır turlu boyunu olcturmedı doktora :)

ben bahçelievler medical parka gidiyorum emine hanıma . 2 kere 15 günde bir gittim artık ayda bir gitmeye başlıycam şuan için memnunum bir sıkıntı yok .

Merhaba,
Benim müthiş göğüs ağrılarım var, öyle böyle değil ama. Ne zaman geçeceğini bilen ya da tecrübe etmiş olan var mı? Bu arada ikili testte hangi bulgulara erişiliyor. Yaptırmanın bir anlamı var mı yani?

kızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa? ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli
ayy kesinlikle istemem öyle birşey, eşim çok paniktir ve kan tutar bir de üstüne orada kendimi bırakır onunla uğraşmak zorunda kalırım diye bahsini bile açmadım ben. Dışarıdan manevi destek versin yeter Benim annem de çok paniktir o yüzden ben alışkınım öyle durumlarda soğuk kanlı oluyorum. Şöyle işini doğru düzgün yapan bir doktor ve ters ters konuşmayan bir hemşire bana yeter diyorum

benim ara ara hala oluyor canım, ikili testte edward sendromu ve down sendromu olup olmadığına bakılıyor ve tabi ki yaptırmak gerekir diye düşünüyorum. Hamilelikte yapılan testler içinde en güvenilir testlerden biri ikili test.

sagol arkadasım haklısın bende oyle okudum aslında ıkılı test daha ıyı sonuc verıyor dıye.doktor oyle deyınce aklım bıraz karısmıstı aslında o zman bende yaptırayım gerek gorsede gormesede ben yaptırmak ıstıyorum dıyeyım o zamn.

kızlar sivilceleriniz çoğaldı mı 1 aydır sivilcelerim çok arttı bazen azalıyor ama özellikle ağız çevremde ağırlıklı. ergenlik dönemindekileri geçtim valla

ben bahçelievler medical parka gidiyorum emine hanıma . 2 kere 15 günde bir gittim artık ayda bir gitmeye başlıycam şuan için memnunum bir sıkıntı yok .

ben aslında özel hastaneden normal doğum keyfi yaptırmazlarsa diye çekiniyorum :44:

kızlar sivilceleriniz çoğaldı mı 1 aydır sivilcelerim çok arttı bazen azalıyor ama özellikle ağız çevremde ağırlıklı. ergenlik dönemindekileri geçtim valla
benim de alnımda, yanaklarımda ve bir kısım boynumda feci oldum yani, ürün de kullanmıyorum anca pamuk ve suyla temizliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…