2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar sabah sormuştum ama kimse cevap vermedi bu ikili testte normal ultrosondanmı bakıyorlar ense kalınlığı falan bizde dün gitiğimizde ultrosonda baktı herşey normal dedi ve kan istedi 2li içinhaftası gelmiş dedi kan vericeğimiz kağıtta crl ile haftası yazıyordu benimde merak etiğim acaba ultrosonda bakmı yoksa sadece kandanmı bakılacak 2liye anlamadım ayrıntılı ultroson dedim daha erken yapılacak dedi oğlumda sadece 3lü yaptırmıştım 2liyi bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.bide ben hiç ücret ödemedim gitiğim hastanede

Son düzenleme:
kızlar bende doğuma eşimin girmesini teklif ettim bi kaç kere de kesinlikle girmem diyoor..ya zaten bende o çıkma anı fln onlara tanık olmasını istemem,sadece benim yanımda olup elimi tutsun,güç versin isterim ama eşim kesinlikle istemiyor...bi tanıdığın eşi girmiş eşinin o sancı seslerine dayanamayıp adamcağız bayılmış...o yüzden doktorlarda hamileyle mi uğraşcaz ,adamlamı uğraşcaz diye pek sıcak bakmıyorlar bildiğim kadarıyla....tabi kişiden kişiye değişir bu...ama bizimki inat etti girmem diye,o işin zorlu kısmına tanık olmak istemiyor

kandan bakılıyor ikili teste

kızlar sivilceleriniz çoğaldı mı 1 aydır sivilcelerim çok arttı bazen azalıyor ama özellikle ağız çevremde ağırlıklı. ergenlik dönemindekileri geçtim valla

ergenlik döenmin çıkmayan sivilcem çıktı anlamadım gitti neden sivilce çıkıyor milletin midesi bulanıyor benim sivilcem çıkıyor :)

bana dua edin sizin dualarınız kabul olur iyi haberlerle geleyim :) ölücem şimdi heycandan :)

son zamanlara kadar böyle gidecek diye korkuyorum. alnımda sivilce olmamıştı hayatım boyunca şimdi küçük küçük bir sürü çıktı. aynaya baktıkça sinir oluyorum valla

demekki kızın olucak derler ya yüzde leke sivilce falan çıkınca yani kısaca çirkinleşince kız olur diye

ikili teste ultrasonla bakılıyor ense kalınlığı, nazel kemiğine bakılıyor 2-3 sefer ölçüm yapılıp ortalaması alınıyor. sonra kan veriliyor onun sonucuna göre çıkan değerlerle karşılaştırılıyor sonuç ona göre söyleniyor yani sadece kan testine bağlı kalınmıyor ulatrasonla mutlaka ölçüm yapılıyor canım. bende hastanede yaptırdım hiç ücret ödemedim.

aydınlatığınız için teşekür ederim kızlar yanlız doktor bakarken normal dedi sadece baktımı ki diye kafama takıldıda

son zamanlara kadar böyle gidecek diye korkuyorum. alnımda sivilce olmamıştı hayatım boyunca şimdi küçük küçük bir sürü çıktı. aynaya baktıkça sinir oluyorum valla
benim okuduğum hamilelik kitabında sivilceler için bol su için diyor, ben bulantılar yüzünden içemiyorum ama içebiliyorsan iç canım. hormonlardan oluyor herhalde 4.aydan sonra azalırlar öyle umuyorum yani ben

saol canım ya umut veriyosun bana cok sükür kanamam falan yoktu bisey sorsam sana o boş gebelikde kacıncı haftada kanaman basladı canım haftaya göre benim bebiş küçük oldugundan anca kendini gösterecek diyorum ama bakalımm inş. bebeğim benimledir duan için saoll sende benim duamdasın canım

Dün yorucu bir gün geçirdim ağır misafirlerim vardı k.valide, k.baba, k.validenin kız kardeşi, 2 görümce ve 1 görümce çocuğu
Hayatımda ilk kez poğaça yaptım, k.valide tam not verdi
Temizlik, akşam yemeği, misafire hazırlık derken yatmaya gittiğimde belimden aşağısını hissetmiyordum
K.validemin bugün misafiri varmıs akrabaları beni de çağırıyor erken gelirsen bana da yardım edersin diye ama benim halimden haberi yok
Eşime kahvaltı hazırlamaya bile kalkamadım sabah ölü gibi uyudum ve yeni kalktım sayılır.

Birazdan k.valideye doğru tarifsiz bir yolculuk beni bekliyor

canım bende boş gebelik yaşadım ben 9.haftaya kadar bekledim daha sonra kanama olmasını beklemeden aldırdım senin daha erken geç döllenme olabilir cuma günü netleşir merak etme

kızlar biraz önce bir video izledim bu dönemdeki beslenme ile ilgili. sağ olsun benim doktorum beslenme düzenimle ilgili pek yorum yapmadığı için araştırmaya çalışıyorum bir şeyler. uygulayanlar vardır mutlaka ama benim gibi kafasına göre beslenen ölçüye pek dikkat etmeyen arkadaşlar için yardımcı olabilir diye buraya yazayım dedim.

hamilelikte bebeğin sağlıklı gelişimi için 10. haftadan sonra kalsiyum ve omega 3 çok önemliymiş. omega 3 bebeğin beyin, göz gelişimi kalsiyum da kemik gelişimi için çok gerekliymiş.

bu durumda;

gerekli omega 3 miktarı haftada 2 kez balık 2 kez ıspanak veya semizotu günde 2 tane ceviz

kalsiyum günde 2 bardak süt ve her öğünde süt ürünü şeklinde.

özellikle 3. ay sonrasında da yani bebeğin bizden beslenmeye başladığı dönemde daha dikkatli olmakta fayda var gibi görünüyor.

Son düzenleme:

cnm kayınvaliden hamile olduğunu bilmiyomu ? valla benim kendime hayrım yok biliyo kaynanam onun için bişeyde beklemez hiç benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…