kızlar sivilceleriniz çoğaldı mı 1 aydır sivilcelerim çok arttı bazen azalıyor ama özellikle ağız çevremde ağırlıklı. ergenlik dönemindekileri geçtim valla
benim de alnımda, yanaklarımda ve bir kısım boynumdafeci oldum yani, ürün de kullanmıyorum anca pamuk ve suyla temizliyorum
kızlar sabah sormuştum ama kimse cevap vermedibu ikili testte normal ultrosondanmı bakıyorlar ense kalınlığı falan bizde dün gitiğimizde ultrosonda baktı herşey normal dedi ve kan istedi 2li içinhaftası gelmiş dedi kan vericeğimiz kağıtta crl ile haftası yazıyordu benimde merak etiğim acaba ultrosonda bakmı yoksa sadece kandanmı bakılacak 2liye anlamadım ayrıntılı ultroson dedim daha erken yapılacak dedi oğlumda sadece 3lü yaptırmıştım 2liyi bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim. bide ben hiç ücret ödemedim gitiğim hastanede
kızlar sivilceleriniz çoğaldı mı 1 aydır sivilcelerim çok arttı bazen azalıyor ama özellikle ağız çevremde ağırlıklı. ergenlik dönemindekileri geçtim valla
son zamanlara kadar böyle gidecek diye korkuyorum. alnımda sivilce olmamıştı hayatım boyunca şimdi küçük küçük bir sürü çıktı. aynaya baktıkça sinir oluyorum valla
kızlar sabah sormuştum ama kimse cevap vermedibu ikili testte normal ultrosondanmı bakıyorlar ense kalınlığı falan bizde dün gitiğimizde ultrosonda baktı herşey normal dedi ve kan istedi 2li içinhaftası gelmiş dedi kan vericeğimiz kağıtta crl ile haftası yazıyordu benimde merak etiğim acaba ultrosonda bakmı yoksa sadece kandanmı bakılacak 2liye anlamadım ayrıntılı ultroson dedim daha erken yapılacak dedi oğlumda sadece 3lü yaptırmıştım 2liyi bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim. bide ben hiç ücret ödemedim gitiğim hastanede
2 aydır benim miniği oğlum diye seviyorum kız olursa nasıl çeviririm durumu bilmiyorumdemekki kızın olucak derler ya yüzde leke sivilce falan çıkınca yani kısaca çirkinleşince kız olur diye
aydınlatığınız için teşekür ederim kızlaryanlız doktor bakarken normal dedi sadece baktımı ki diye kafama takıldıda
benim okuduğum hamilelik kitabında sivilceler için bol su için diyor, ben bulantılar yüzünden içemiyorum ama içebiliyorsan iç canım. hormonlardan oluyor herhalde 4.aydan sonra azalırlar öyle umuyorum yani benson zamanlara kadar böyle gidecek diye korkuyorum. alnımda sivilce olmamıştı hayatım boyunca şimdi küçük küçük bir sürü çıktı. aynaya baktıkça sinir oluyorum valla
benim okuduğum hamilelik kitabında sivilceler için bol su için diyor, ben bulantılar yüzünden içemiyorum ama içebiliyorsan iç canım. hormonlardan oluyor herhalde 4.aydan sonra azalırlar öyle umuyorum yani ben
saol canım ya umut veriyosun bana cok sükür kanamam falan yoktu bisey sorsam sana o boş gebelikde kacıncı haftada kanaman basladı canım haftaya göre benim bebiş küçük oldugundan anca kendini gösterecek diyorum ama bakalımm inş. bebeğim benimledir duan için saoll sende benim duamdasın canımkuru kuru çerez gibi yiyeceksin canım mide yanmasındansa gaza razıyımbebe değilsin ya çıkarıverirsin gazını
ben doğuma kadar folik asite dewam edicem canım çünkü pıhtılaşma sorunum var
günlük iğne vuruluyorum buda folik asit emilimini azalttığı için bebeğe yeterli gelmiyormuş
eğer böle bı problemin yoksa ilk 3 ay kullanmak normal..
yok canım gayet ii almışsın ama bazı arkadaşlar 5 kilo almışş
ilk 3 ay en fazla 2 kilo alınmalıymış ben çok korkuyorum ontiş anne adaylarındanım
ama ii gidiyorum sonradan cozutmazsam:18: :18:
canım öncelikle geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın
benimde pıhtılaşma sorunum var aynen seenın gib iki kez düşük yaptım
beta değerlerin çok güzel için rahat olsun benim son düşüğüm boş gebelikti ve kendini kanamayla belli etti
boş gebeliklerde kan değeleri çok geriden geliyor vcanını sıkma
rabbim gönlüne göre versin senin için dua edicem
saol canım ya umut veriyosun bana cok sükür kanamam falan yoktu bisey sorsam sana o boş gebelikde kacıncı haftada kanaman basladı canım haftaya göre benim bebiş küçük oldugundan anca kendini gösterecek diyorum ama bakalımm inş. bebeğim benimledir duan için saoll sende benim duamdasın canım
Dün yorucu bir gün geçirdim ağır misafirlerim vardı k.valide, k.baba, k.validenin kız kardeşi, 2 görümce ve 1 görümce çocuğu
Hayatımda ilk kez poğaça yaptım, k.valide tam not verdi
Temizlik, akşam yemeği, misafire hazırlık derken yatmaya gittiğimde belimden aşağısını hissetmiyordum
K.validemin bugün misafiri varmıs akrabaları beni de çağırıyor erken gelirsen bana da yardım edersin diye ama benim halimden haberi yok
Eşime kahvaltı hazırlamaya bile kalkamadım sabah ölü gibi uyudum ve yeni kalktım sayılır.
Birazdan k.valideye doğru tarifsiz bir yolculuk beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?