2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kızlar çok saçma bi soru olucak belki ama başka sorucak kimseyi bulamadım :) ya temizliğe kadın geldide bana yarım gün yani 4 saatliğine yemek vermem gerekir mi zaten 12 de geldi?

kızlar çok saçma bi soru olucak belki ama başka sorucak kimseyi bulamadım :) ya temizliğe kadın geldide bana yarım gün yani 4 saatliğine yemek vermem gerekir mi zaten 12 de geldi?

bence çay yanında bisküvi falan verebilirsin yada simit falan öyle yemek vermek 12 de gelen için biraz tuhaf olur ama açmısın diye sor bi istersen

cnm kayınvaliden hamile olduğunu bilmiyomu ? valla benim kendime hayrım yok biliyo kaynanam onun için bişeyde beklemez hiç benden

Biliyor canım bilmez mi ama onlar köyde büyümüşler hamileyken hayatlarında değişen birşey olmamış hiç, ne özen görmüşler ne de doktor o yüzden bizim bu hallerimizi pek anlayabileceklerini sanmıyorum, herkes kendi zamanının getirisini yaşıyor bir yerde.
Bilmiyorum neden ama sanki hamileliğimi görmezden geliyor gibi hissediyorum, belki de gelin fesatlığıdır, hamileliktendir.

Bence de aç mısın diye sor canım, fiziksel olarak yorulunca insan cabuk acıkıyor.

eveeeet hanımlar anca okuyabildim yazılanları yetişemedim valla cinsiyetler belli olmaya başlamış maşşallah
dün yazmıştım 2li testimizi olduk diye, çok şükür iyi herşey doktor her tarafını incelerkenki heycan hiçbirşeyde yaşanmazmış bunu çok iyi anladım farklı bir duygu.
rabbim herkesin bebişini sağlık sıhaatle kucağına almayı nasip etsin.
dün bizim minnoşa Kız dedi doktor amcamız bu sefer farklı bir doktordaydık incelerken arada söyleyince kısa bir şaşkınlık yaşadık ama eşimin o anki mutluluğu görülmeye değerdi, çünkü hep bana pazartesi görüceksin kızım olduğunu anlıcaksın diyordu
bizim ufaklık 5 gün ilerde gözüktü ama doktorumuz her bebek aynı olucak diye birşey yok bu çokta önemli birşey değil dedi.
boyumuz 6.2 cm bacaklarla sanırım yazana göre 8.3cm baya koca bebiş olmuş bizimki ah bide tepiklerini hissetsem
buda teyzeleri son fotomuz baya baya büyümüşüz eller surattaydı hep anasını tepikliyordu bir yandan, çok arsız napıcaz bununla bilmiyorum
he birde doktor amcamız tüm incelemenin videosunu verdi dün 4 kere izledim insan inanamıyor bu içimdemi diye:)

tatlım ben hep yazıyordum buraya benim hiç bulantım olmadı, tüm kız denilenlerin aksini yaşadım
ekşiden tiksindim
tatlının dibine düştüm
iştahım açıldı,et canavarı olup çıktım
sivilcelerim çıkmadı
kilo almadım, şişmedim
hiç bir tarafım büyümedi
göğüslerim karardı
bebek sağ taraftaydı
kese yamuktu
ilk seğirmeleri göbek deliğinn yukarsında histtim
bel ve sırt ağrılarım hala var
tüm koca karı rivayetlerinde erkek çıkmıştı
ve aklıma gelmeyen bir sürü şey
yani her hamilelik kendine özel birşey kişiden kişiye baya baya değişiyor, intternette hep meraktan okurdum belirtileri hadi canım nasıl olmaz biri tutmuştur derdim ama hiç biri tutmadı

teşekkür ederiz tatlım, çabucak geçer zamanda atlatırsınız inşallah test kısmını, hayırlısıyla olmaz bir sıkıntınız. erken mi geç mi bizde anlmadık bir erkek bir kız denilince insan şaşırıyor herhalde 1 ay da beklicem acele etmenin hiç gereği yokmuş

maşallah canım Allah nazarlardan saklasın banada sanki kızçen geliyormuş gibi geldi

bizimki çikolata yemeden yine hareketliydi tepik atıp duruyordu sürekli, geçen sefer çikolatada azıtmıştı takla atıp duruyodu şimdi sakin kalsın dedim

benim minik kızıma bakın bakalım teyzoşları işte benim güzeller güzeli prensesimEki Görüntüle 556614 Eki Görüntüle 556615 Eki Görüntüle 556616

oyhh senin kızını yesinler emi maşşallah ya nasılda yatmış pozlar veriyor cimcime

şükür sonuçların iyi çıkmış cnm.cinsiyet bazen son aylarda bile değişebiliyomuşşu an daha hazrlıklara başlamamak lazım sanırım.bide minşin boyunu yazmamışsın cnm

çok şükür canım zaten doktor incelerken bir yandan anlatıyor o anlarda nefesimi tutmuş izliyordum cinsiyet fln vız geliyor insana gerçekten sağlık çok çok önemli, benim eşim kız manyağıydı dün farklı doktordaydık farklı bir tahmin gelince e onun istediği oluncada havalarda uçtu hayırlı evlat olsun tabiki ama biraz daha beklicem alışveriş için.

Son düzenleme:
bence çay yanında bisküvi falan verebilirsin yada simit falan öyle yemek vermek 12 de gelen için biraz tuhaf olur ama açmısın diye sor bi istersen

işte yemeğim olsa veririm zatende yok malesef :) açsa ona göre dışardan sipariş vericem. kadın sorun diil o istemez bencede küçük kızı gelmiş yanında o acıkır belki neyse saat 2 gibi olsunda o zaman sorıyım yemek istetiyimmi diye :) o diil en son tam gün gelmişti yemek çay derken 1 saat oyalandı sonrada iş yetişmedi banyo kaldı öle temizlenmeden bu sefer o kadar oyalanmaz inşallah

bu arada hanımlar kilo alımları konuşulmuş sanırım 1 kilo aldım ama sabahları oda gitmiş oluyor, kilo 69 boyum 176 inşallah anama çekerimde fazla almam

Ben doğuma erkeklerin girmesi taraftarı değilim bazı durumların mahremiyetinin olması gerektiğini düşünüyorum.
Özellikle benim eşim gibi erkeklerin kesinlikle girmemesi taraftarıyım.
Herkesi deli eder yok eşimi fazla kurcalamayın, öyle yapma canı acıyor, onu niye öyle bu niye böyle zaten doğumun son anlarında da bayılır.
Sonra benim bebeğe yapıştığımı sevdiğimi görünce kıskanır ilgi için bir daha bayılır
Ben de doğumdan sonra bir değil iki çocuk annesi olduğumu ispatlamış olurum
İkisini de çok severim

ben de merak ediyorum dogrusu. ayrıntılı ultrason mu bilmiyorum ama perşembe gününe radyoloji bölümünden randevu verdiler. oradaki ultrasonla ölçülecekmiş ense kalınlığı. kadın dogumcunun odasındaki ultrasonla bakılamıyor demek ki. ama yine de emin değilim perşembe gittikten sonra yazarım.

ay benimki süper o zaman geliyor saba 07:30 da kahvaltı istemiyor yemek istemiyor ama ben yine yapıp bırakıyorum içime sinmiyor..işte insanın içine sinmiyor seni anlayabiliyorum canım olmadı bi pide falan sölersin

yok canım ben kafama göre gidiorum, bu haftalarda yaptırmam gerektiği için biliorsun 11-14 arası olması gerekior.

tamam canım sağolsn ya benim dr. kontrolü cuma günüydü bende geciktim biraz gider ayak ikili test zamanımız gelmiş haftaya gel
seni yönlendiriyim dedi de o yuzden sordum acaba rapor yazı falanmı veriyo diye...

ben de dunoyle diyordum 6 aylık bebegı olan bir arkadasım bugunlerın keyfini cıkar, dogurunca keske hamile olsam diceksin ilk zamanlarda dedi:)

ablam da aynı şeyi bana söylüyor 3 aylık bebeği var karnındayken tadını çıkar diyor
içerdeyken hiç bir sıkıntısı yok kendi uyuyor,doyuyor,çiş yapıyor ws....
doğduktan sonrada ne kendisi yemek yıyebiliyor,ne çişini yapabılıyor nede sana yaptırıyor wc ye bile gidemez oldum diyo

geç döllenmedir canını sıkma benim iğnelere geç bailadığım için bebek oluşmamış dediler
en başından beri yani 4 haftalıkken kahverengi lekelenmelerle sürekli 8. haftaya kadar dewam etti progestan kullanıyordum
o da kanamanın rengini açtığı için anlaşılmamış o kendini çoktan belli etmiş aslında dedi dr..
sen göbüştenmi muayene oldun alttan baktırsaydın :26:

gücünün yettiği kadar bişeyler hazırla canım boşver onu düşünme bebişinin sadakası olsun

Poposuda havaya kalkmış canım benim ya hareketli olduğu burdan belli oluyor, hem kız hem de bıcır bıcır eşine hak veriyorum dünya tatlısı olur.
Zaten eşinin bu tavrını gördükçe ben de senin kızın olsun diye dua ediyorum
Maşallah kızına allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin.

bu ahmet bey acıbadem'deki ahmet bey mi?
yok canım medical park ahmet yılmaz
memnunmusun canım ahmet beyden bende bahara devam ediyorum şimdilik memnunum bu sfer dahada tatmin etti güzel güzel analttı
çok memnun kaldım canım çok daha iyi ilgilendi hayırlısı bakalım ilerleyen zamnlarda anlarız artık daha dogum ücretlerini konuşmadık bakalım ne kadar olmuş

ay benimki süper o zaman geliyor saba 07:30 da kahvaltı istemiyor yemek istemiyor ama ben yine yapıp bırakıyorum içime sinmiyor..işte insanın içine sinmiyor seni anlayabiliyorum canım olmadı bi pide falan sölersin

Bana da cumaları tam gün geliyor kadın sabah 9 buçukta. Ben çayı demlemiş kendime kahvaltı hazırlamış oluyorum o da ufak tefek atıştırıyor 2 dk. Öğlen 2-3 gibi de yemek söylüyorum dışardan.

Senin ki geç geliyor gerek olacağını sanmam ama sen yine de teklif et bence.

canım ya ne kadar güzel gözüküyo maşallah kocaman olmuş bebişin bende cinsiyet ögrenmek istiyorum ya
yanlış yazmıışım galiba MLSVT nin bebişiymiş bu bebiş

Son düzenleme:

benim ikili testim icin saat 17.30da kan alacak ac gelme durumu yok herhalde ki doktor o saate verdi randevu

Allah razı olsun canım herkesin gönlüne göre olsun seninde herşey tabikide sağlık sıhaatli olması, senin bebişinde yakında öğrenicez merakla bekliyorum bende görsek ufaklığı bi
doktorları şimdi daha iyi anladım erken söylemek istememelerini erken haftalarda yanılma payları yüksek oluyormuş en iyisi beklemek
ama şuda bir gerçek bizim bebişi sadece eşim bildi yani sizde eşiniz ne diyorsa ona kulak verin

canım ya ne kadar güzel gözüküyo maşallah kocaman olmuş bebişin bende cinsiyet ögrenmek istiyorum ya
yanlış yazmıışım galiba MLSVT nin bebişiymiş bu bebiş

saol teyzesi, evet benim bebiş o ama minikkusunda o kadar olmuştur artık
sabret canım öğreniceksin elbet geç olsunda kesin olsun bizimki gibi olmasın şimdi hep kuşkulu gezerim ben

Son düzenleme:

valla cnm ben kendi evimin işini bile yapamadığımdan haftada bi kadın alıyorum bugün gecikince gelmicek sandım kadın dedim gelmezse kendim yapıcam bütün işimi ama bi yandanda korkuyorum bebeğimi tehlikeye atarım diye. bence kendini çok yorma eşin hiç olmazsa sölesin annesine onun sana yardıma gelmesi gerekirken senin gitmen garip olmuş. Allah yardımcın olsun cnm

maşallah cnm çok güzel çıkmış prensesin. darısı benimde başıma inşallah benimki de böle büyümüştür ve bize gösterir cinsiyetinii çok merakk etmeye başladım bide siz böle öğrenmeye başlayınca dahada bi heyecan kaplıyor içimi pazartesi gelsin artıkkkk

Bence de aç mısın diye sor canım, fiziksel olarak yorulunca insan cabuk acıkıyor.

teklif ettim cnm ama istemedi çocuğuna çikolata falan vermiştim onları yedi acıkmamıştır o da dedi inşallah öledir :44: neyse içim rahat etmedi ben yine lahmacun falan istiyim

oo eşimin dediğine kulak verirsem yandım başta kız istiyodu bikaç gündür de oğlum diye sevmeye başladı daha o ne istediğini bilmiyokii :) bende diyorum öle sevme yaa kızsa küstürüceksin bebeğimizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…