kızlar bugün doktora gittik bebişimi görmeye kocaman olmuş..doktor 11+3 dedi.normalde 10+5 falan olmalıydı..ya bir görseniz nasıl yüzüyodu düşüp düşüp kalkıyordu sanki ellerini ayaklarını oynatarak...yaa gözümün önünden gitmiyo..kalbi de nasıl güzel atıyodu yavruşumun...doktor net 16.haftada belli olur dedi cinsiyetiultrason çıktısı veremedi ama biz çektik:) birinde yüzünü dönmüş sanki nubu görünmüyo ama sizce ne cinsiyeti
Eki Görüntüle 556832
kızlar çok saçma bi soru olucak belki ama başka sorucak kimseyi bulamadım :) ya temizliğe kadın geldide bana yarım gün yani 4 saatliğine yemek vermem gerekir mi zaten 12 de geldi?
cnm kayınvaliden hamile olduğunu bilmiyomu ? valla benim kendime hayrım yok biliyo kaynanam onun için bişeyde beklemez hiç benden
kızlar çok saçma bi soru olucak belki ama başka sorucak kimseyi bulamadım :) ya temizliğe kadın geldide bana yarım gün yani 4 saatliğine yemek vermem gerekir mi zaten 12 de geldi?
masallah bebeısıne umarım testte de saglıklı hayırlı haberlerını alırsın.bana da ılk erkek demıstı doktor acaba banada kız dermı kı :) bulantın varmıydı arkadasım bulantısı olmayan arkadsın erkek bebek haberını aldık masallh onada.bulantı olayına takmıs durumdayım kım cıkardı bunu bılmem..bebegını saglıkla kucagını almanı dılerım.
Tatlım öncelikle hayırlı olsun.Çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına.bende 3 aralıkta gidecem 2li testimizi yaptırmaya inş bizdede sıkıntı olmaz.Cinsiyetini nasıl görebildi canım ya şaşırdım walla daha erken değil mi?
cnm çikolata ye çünkü ben bu gün ultrasona girdiğimde sırtüstü yatmış uyuyodu doktor sadece burun kemiğini görebiliyorum ense ve zincir kemiğini görebilmem için uyanması hareket etmesi lazım çikolata yiyip gel sen annesi uyandıralım dedi
benim minik kızıma bakın bakalım teyzoşlarıişte benim güzeller güzeli prensesim Eki Görüntüle 556614 Eki Görüntüle 556615 Eki Görüntüle 556616
şükür sonuçların iyi çıkmış cnm.cinsiyet bazen son aylarda bile değişebiliyomuşşu an daha hazrlıklara başlamamak lazım sanırım.bide minşin boyunu yazmamışsın cnm
bence çay yanında bisküvi falan verebilirsin yada simit falan öyle yemek vermek 12 de gelen için biraz tuhaf olur ama açmısın diye sor bi istersen
kızlar sabah sormuştum ama kimse cevap vermedibu ikili testte normal ultrosondanmı bakıyorlar ense kalınlığı falan bizde dün gitiğimizde ultrosonda baktı herşey normal dedi ve kan istedi 2li içinhaftası gelmiş dedi kan vericeğimiz kağıtta crl ile haftası yazıyordu benimde merak etiğim acaba ultrosonda bakmı yoksa sadece kandanmı bakılacak 2liye anlamadım ayrıntılı ultroson dedim daha erken yapılacak dedi oğlumda sadece 3lü yaptırmıştım 2liyi bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim. bide ben hiç ücret ödemedim gitiğim hastanede
işte yemeğim olsa veririm zatende yok malesef :) açsa ona göre dışardan sipariş vericem. Kadın sorun diil o istemez bencede küçük kızı gelmiş yanında o acıkır belki neyse saat 2 gibi olsunda o zaman sorıyım yemek istetiyimmi diye :) o diil en son tam gün gelmişti yemek çay derken 1 saat oyalandı sonrada iş yetişmedi banyo kaldı öle temizlenmeden bu sefer o kadar oyalanmaz inşallah :d
yok canım ben kafama göre gidiorum, bu haftalarda yaptırmam gerektiği için biliorsun 11-14 arası olması gerekior.
ben de dunoyle diyordum 6 aylık bebegı olan bir arkadasım bugunlerın keyfini cıkar, dogurunca keske hamile olsam diceksin ilk zamanlarda dedi:)
geç döllenmedir canını sıkma benim iğnelere geç bailadığım için bebek oluşmamış dedilersaol canım ya umut veriyosun bana cok sükür kanamam falan yoktu bisey sorsam sana o boş gebelikde kacıncı haftada kanaman basladı canım haftaya göre benim bebiş küçük oldugundan anca kendini gösterecek diyorum ama bakalımm inş. bebeğim benimledir duan için saoll sende benim duamdasın canım
eveeeet hanımlar anca okuyabildim yazılanları yetişemedim vallacinsiyetler belli olmaya başlamış maşşallah
dün yazmıştım 2li testimizi olduk diye, çok şükür iyi herşey doktor her tarafını incelerkenki heycan hiçbirşeyde yaşanmazmış bunu çok iyi anladım farklı bir duygu.
rabbim herkesin bebişini sağlık sıhaatle kucağına almayı nasip etsin.
dün bizim minnoşa Kız dedi doktor amcamız bu sefer farklı bir doktordaydık incelerken arada söyleyince kısa bir şaşkınlık yaşadık ama eşimin o anki mutluluğu görülmeye değerdi, çünkü hep bana pazartesi görüceksin kızım olduğunu anlıcaksın diyordu
bizim ufaklık 5 gün ilerde gözüktü ama doktorumuz her bebek aynı olucak diye birşey yok bu çokta önemli birşey değil dedi.
boyumuz 6.2 cm bacaklarla sanırım yazana göre 8.3cm baya koca bebiş olmuş bizimki ah bide tepiklerini hissetsem
buda teyzeleri son fotomuz baya baya büyümüşüz eller surattaydı hep anasını tepikliyordu bir yandan, çok arsız napıcaz bununla bilmiyorum
he birde doktor amcamız tüm incelemenin videosunu verdi dün 4 kere izledim insan inanamıyor bu içimdemi diye:)
Eki Görüntüle 557334
yok canım medical park ahmet yılmazbu ahmet bey acıbadem'deki ahmet bey mi?
çok memnun kaldım canım çok daha iyi ilgilendi hayırlısı bakalım ilerleyen zamnlarda anlarız artık daha dogum ücretlerini konuşmadık bakalım ne kadar olmuşmemnunmusun canım ahmet beyden bende bahara devam ediyorum şimdilik memnunum bu sfer dahada tatmin etti güzel güzel analttı
kızlar bugün doktora gittik bebişimi görmeye kocaman olmuş..doktor 11+3 dedi.normalde 10+5 falan olmalıydı..ya bir görseniz nasıl yüzüyodu düşüp düşüp kalkıyordu sanki ellerini ayaklarını oynatarak...yaa gözümün önünden gitmiyo..kalbi de nasıl güzel atıyodu yavruşumun...doktor net 16.haftada belli olur dedi cinsiyetiultrason çıktısı veremedi ama biz çektik:) birinde yüzünü dönmüş sanki nubu görünmüyo ama sizce ne cinsiyeti
Eki Görüntüle 556832
ay benimki süper o zaman geliyor saba 07:30 da kahvaltı istemiyor yemek istemiyor ama ben yine yapıp bırakıyorum içime sinmiyor..işte insanın içine sinmiyor seni anlayabiliyorum canım olmadı bi pide falan sölersin
herkese merhabalar arkadslar umarım sıkıntısız huzurlu bır gun gecırırsınız bebislerinızle.ben yarın ıkılı test ıcın gıdecegım allah nasıp edrse sabah 10 da.ac karınla gıtmem gerekıyor galıba ama buradakı arkadasların yazdıklarını okudumda doktor yemek yıyıp gel yada cıkolata yıyıp gel bebek haraketlensın demıs kan testı ac karına verılmıyormu.bu konuda aydınlatırsanız sevınırım.bırde benım doktorum ense kalınlıgına falan ultrasonda bakalım normalse ıstersen ıkılı test yaptırma uclu test yaptıralım fıyatı daha uygun hem dedı.bu konuda da fıkırlerınızı alabılırmıyım.
Poposuda havaya kalkmış canım benim ya hareketli olduğu burdan belli oluyor, hem kız hem de bıcır bıcır eşine hak veriyorum dünya tatlısı olur.
Zaten eşinin bu tavrını gördükçe ben de senin kızın olsun diye dua ediyorum
Maşallah kızına allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin.
canım ya ne kadar güzel gözüküyo maşallahkocaman olmuş bebişin bende cinsiyet ögrenmek istiyorum ya
yanlış yazmıışım galiba MLSVT nin bebişiymiş bu bebiş
Biliyor canım bilmez mi ama onlar köyde büyümüşler hamileyken hayatlarında değişen birşey olmamış hiç, ne özen görmüşler ne de doktor o yüzden bizim bu hallerimizi pek anlayabileceklerini sanmıyorum, herkes kendi zamanının getirisini yaşıyor bir yerde.
Bilmiyorum neden ama sanki hamileliğimi görmezden geliyor gibi hissediyorum, belki de gelin fesatlığıdır, hamileliktendir.
eveeeet hanımlar anca okuyabildim yazılanları yetişemedim vallacinsiyetler belli olmaya başlamış maşşallah
dün yazmıştım 2li testimizi olduk diye, çok şükür iyi herşey doktor her tarafını incelerkenki heycan hiçbirşeyde yaşanmazmış bunu çok iyi anladım farklı bir duygu.
rabbim herkesin bebişini sağlık sıhaatle kucağına almayı nasip etsin.
dün bizim minnoşa Kız dedi doktor amcamız bu sefer farklı bir doktordaydık incelerken arada söyleyince kısa bir şaşkınlık yaşadık ama eşimin o anki mutluluğu görülmeye değerdi, çünkü hep bana pazartesi görüceksin kızım olduğunu anlıcaksın diyordu
bizim ufaklık 5 gün ilerde gözüktü ama doktorumuz her bebek aynı olucak diye birşey yok bu çokta önemli birşey değil dedi.
boyumuz 6.2 cm bacaklarla sanırım yazana göre 8.3cm baya koca bebiş olmuş bizimki ah bide tepiklerini hissetsem
buda teyzeleri son fotomuz baya baya büyümüşüz eller surattaydı hep anasını tepikliyordu bir yandan, çok arsız napıcaz bununla bilmiyorum
he birde doktor amcamız tüm incelemenin videosunu verdi dün 4 kere izledim insan inanamıyor bu içimdemi diye:)
Eki Görüntüle 557334
Bana da cumaları tam gün geliyor kadın sabah 9 buçukta. Ben çayı demlemiş kendime kahvaltı hazırlamış oluyorum o da ufak tefek atıştırıyor 2 dk. Öğlen 2-3 gibi de yemek söylüyorum dışardan.
Senin ki geç geliyor gerek olacağını sanmam ama sen yine de teklif et bence.
Bence de aç mısın diye sor canım, fiziksel olarak yorulunca insan cabuk acıkıyor.
Allah razı olsun canım herkesin gönlüne göre olsun seninde herşey tabikide sağlık sıhaatli olması, senin bebişinde yakında öğrenicez merakla bekliyorum bende görsek ufaklığı bi
doktorları şimdi daha iyi anladım erken söylemek istememelerini erken haftalarda yanılma payları yüksek oluyormuş en iyisi beklemek
ama şuda bir gerçek bizim bebişi sadece eşim bildi yani sizde eşiniz ne diyorsa ona kulak verin
saol teyzesi, evet benim bebiş o ama minikkusunda o kadar olmuştur artık
sabret canım öğreniceksin elbet geç olsunda kesin olsun bizimki gibi olmasın şimdi hep kuşkulu gezerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?