2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bu arada hanımlar kilo alımları konuşulmuş sanırım 1 kilo aldım ama sabahları oda gitmiş oluyor, kilo 69 boyum 176 inşallah anama çekerimde fazla almam

Canım ultroson görüntünü gördüm şimdi çok güzel Mşallah hayırlı haberlerlede dönmüşsün ne güzel Allahım sağlığınızı eksik etmesin canım

az kaldı tatlım sabret sende görüceksin böyle ufaklığı annesine göstercek kendini hemde az kalmış büyümüş olur biraz daha annesine hareketler yapar:109:

Canım ultroson görüntünü gördüm şimdi çok güzel Mşallah hayırlı haberlerlede dönmüşsün ne güzel Allahım sağlığınızı eksik etmesin canım

amin canım çok teşekkür ederiz sıra sende bakalım darısı başına

Son düzenleme:

tabi canım benim kaynanamda hep anlatır işte kız bu kadarken oğlan oldu onu emzirirken gene hamile kalmışım başımda kaynana kaynata gelen giden gece yattığım yeri bilmezdim der ama ben hiç umursamıyorum kaynanamada gitsem annemde yaptığım gibi yatıyorum oğlumu yediriyo içiriyo banada yemek hazırlıyo kalkıyorum yiyorum gene yatıyorum şimdilik böyle eski yaptıklarıma saysın

canım benim eşimde lise mat meb de darısı başına seninde bebişin uğur getirsin

oo eşimin dediğine kulak verirsem yandım başta kız istiyodu bikaç gündür de oğlum diye sevmeye başladı daha o ne istediğini bilmiyokii :) bende diyorum öle sevme yaa kızsa küstürüceksin bebeğimizii

İnşallah canım ama içim nasıl kıpır kıpır bir bilseniz 10 gün var daha delircem

benim eşim oğlan dediklerinde bile hiç ağzını bile açmadı sen görüceksin kızım olucak benim dedi hani sevindirmedi bile, doktora bile girerken görüceksin benim kızımı babasını görünce nasılda oynucak dedi tabi ben kaile almıyordum pek hı hı diye şimdide konuştum telfnda işyernde kızlra torpil geçiyorum hayatım diyo yedi kafayı yedi

Mlsvt bebeğin kocaman olmuş Benimki de bu kadar büyümüş müdür acaba

tabikide büyümüştür annesi aynıyız seninle, sana şimdi ne işve cilveler yapıcak şaşırıcaksın

İnşallah canım ama içim nasıl kıpır kıpır bir bilseniz 10 gün var daha delircem

geçer canım geçer hiç takılma tadını çıkar herşeyin bebişinde rahat rahat büyüsün

mLsvT [B .!.:
tabikide büyümüştür annesi aynıyız seninle, sana şimdi ne işve cilveler yapıcak şaşırıcaksın[/B]

Ayy inşallah. Kızım olacak gibi geliyor bana ama karnım sivri sanki. Bir de rahat hamilelik geçirenlerin oğlu oluyormuş yeni duydum. Bebeğim küsmesin bana

canım bebişlerimiz ne kadar benziyo baksanabenimkininde eller suratta

Allah nazarlardan korusun prensesiniii

Merak etme canım bu topicte nelere şahit olduk. Bi arkadaşımıza doktor boş gebelik seninki dedi sonra bi gitti bebişi ordaydı. Bir arkadaşımız da aşılamayla hamile kaldığı halde yani geç döllenme ihtimali olamaz dendiği halde geç döllenme olmuş. O daha çok küçük annesi doktora gösterememiştir kendini. Bak değerlerinde gayet iyi. İnşallah göreceksin miniğini. Biraz nazlı galiba bebişin kız mı olacak ne :) Bol bol Meryem suresi oku. Dinleyebildiğin kadar kur'an dinle. Bir sürü site var artık internette herşey elimizin altında çok şükür. Kur'an okumak da dinlemek de seni de bebişini de çok rahatlatacak inşallah. Bizi de haberdar et merak ederiz bak sizi :)

Ayy inşallah. Kızım olacak gibi geliyor bana ama karnım sivri sanki. Bir de rahat hamilelik geçirenlerin oğlu oluyormuş yeni duydum. Bebeğim küsmesin bana

bak tatlım ilk mesajımdada yazdım kısmet hepsi Allah ne verdiyse o hiiiç takılma yani en azından ben dersimi aldım öyle olunca şuymuş böyle olunca buymuş diye yalan yani

''tatlım ben hep yazıyordum buraya benim hiç bulantım olmadı, tüm kız denilenlerin aksini yaşadım
ekşiden tiksindim
tatlının dibine düştüm
iştahım açıldı,et canavarı olup çıktım
sivilcelerim çıkmadı
kilo almadım, şişmedim
hiç bir tarafım büyümedi
göğüslerim karardı
bebek sağ taraftaydı
kese yamuktu
ilk seğirmeleri göbek deliğinn yukarsında histtim
bel ve sırt ağrılarım hala var
tüm koca karı rivayetlerinde erkek çıkmıştı
ve aklıma gelmeyen bir sürü şey
yani her hamilelik kendine özel birşey kişiden kişiye baya baya değişiyor, intternette hep meraktan okurdum belirtileri hadi canım nasıl olmaz biri tutmuştur derdim ama hiç biri tutmadı''

canım bebişlerimiz ne kadar benziyo baksanabenimkininde eller surattaEki Görüntüle 557371

Allah nazarlardan korusun prensesiniii

yerler onu yerlerr gerçekten aynı pozlardalar şunların havalarına bak
amin canım senin küçük adamıda Allah nazarlardan korusun

Son düzenleme:
İnsan ister istemez merak ediyor işte. Yoksa sağlıklı olsun da kız olsun erkek olsun hiç önemli değil

Son düzenleme:
canım bende boş gebelik yaşadım ben 9.haftaya kadar bekledim daha sonra kanama olmasını beklemeden aldırdım senin daha erken geç döllenme olabilir cuma günü netleşir merak etme
ins öyledir canım benimmm

ben iğneye duyar duymaz başladım aspirinde içtim bende progestan kullanıyorum inş.. gec döllenmedir bu bebeği cok istiyorummm2 doktora gittim biri üstten baktı diğerri alttan baktı ikiside aynı seyleri söyledi canım

canım benim destegin için saol allah razı olsun inş. bende bir mucize yaşarım burda beraber anlatırız.allahımmm inş.. su anda sat a göre 8+1 ama 7 haftalık ken gittigimde 6 haftalık dediğinden şimdi cumaya 7 haftalık gibi olucak ve inş. bebeğimi görücemm her an ya mübdi çekiyorum sübhanallahi ve bihamdihi cekiyorumm yasin okuyorum meryemde okumaya calısıyorumm

Canım ben şu anda evde çalışıyorum ama geçen yaza kadar hem 2 üniversitede okuyup hem de öğretmetlik yaptığım için akşam yemeklerini bile bazen dışarda yemek zorunda kalıyodum. O yüzden sana da bir kaç tavsiyede bulunucam inşallah iş yerine yakın vardır böyle yerler.

Yöresel yemek yapan, ev yemekleri yapan restoranlar var ya da normal restoran yani fastfood değil de sulu yemek de satan. Hatta müdavimi olduğum bir esnaf lokantası bile vardı. Çorba, Türlü, nohut vs. yiyiyodum. Çok çeşit olmasa da inanılmaz lezzetliydi yemekleri. Kadın başına gitmeye hiç çekinme orda bana gösterilen saygıyı samimiyeti en lüks restoranlarda bile görmedim. Kebapçılar da bile çorba, cacık salata gibi alternatifler bulabilirsin. Tavuktan tiksinmediysen tavuklu menüler alabilirsin. Ben genelde saray kebabı, kağıt kebabı gibi hem sebze hem et barındıran menüleri tercih ediyodum.

Bunun dışında yemek sepeti vs. bir sürü site var ne yemek istersen sipariş et öğle aran olduğunda iş yerine getirsin. İş yerinden çıkayım hava alayım dersen yakında bi parka falan git orda ye. İlk 3 ayda bebiş kanımızdan beslendi ama 4. aydan itibaren yediğimize içtiğimize çok dikkat etmemiz lazım.

ya burda bi doktor vardı çok iyi bilinen ilk hamileliğimde çok aradım ben adamı bir türlü bulamadım sonra öğrendim ki bezmialeme gitmiş adı sefa kelekçi profesör

ay hayret bişey çok kızıyorum ben bu tiplere ya

kızlar çok saçma bi soru olucak belki ama başka sorucak kimseyi bulamadım :) ya temizliğe kadın geldide bana yarım gün yani 4 saatliğine yemek vermem gerekir mi zaten 12 de geldi?

ya ben olsam var ya değiştirirdim sanırım; gelmesi gereken saatte gelmeyecek, yanında çocuk getirecek bi de tam gün gelip banyoyu yetiştiremeyecek... insanın ciddiye alınmıyor gibi hissetmesi hiç hoş değil.

Selam güzel anne arkadaşlarım Bebeğini görenlere o kadar imreniyorum ki..Karnımda keşke sürekli bir alet olsa televizyondan seyretsem..Merak ediyorum hemde çok..Hareketlerini hissetmek istiyorum..

Hadi yaaa ilgilenmeleri güzel de biraz abartmışlar sanki :))) Bi de yumurtlama günlerinde arayıp hatırlatsalarmış tam olacakmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…