- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
bu arada hanımlar kilo alımları konuşulmuş sanırım 1 kilo aldım ama sabahları oda gitmiş oluyor, kilo 69 boyum 176 inşallah anama çekerimde fazla almam
son zamanlara kadar böyle gidecek diye korkuyorum. alnımda sivilce olmamıştı hayatım boyunca şimdi küçük küçük bir sürü çıktı. aynaya baktıkça sinir oluyorum valla
maşallah cnm çok güzel çıkmış prensesin. darısı benimde başıma inşallah benimki de böle büyümüştür ve bize gösterir cinsiyetinii çok merakk etmeye başladım bide siz böle öğrenmeye başlayınca dahada bi heyecan kaplıyor içimi pazartesi gelsin artıkkkk
Canım ultroson görüntünü gördüm şimdi çok güzel Mşallah hayırlı haberlerlede dönmüşsün ne güzel Allahım sağlığınızı eksik etmesin canım
Biliyor canım bilmez mi ama onlar köyde büyümüşler hamileyken hayatlarında değişen birşey olmamış hiç, ne özen görmüşler ne de doktor o yüzden bizim bu hallerimizi pek anlayabileceklerini sanmıyorum, herkes kendi zamanının getirisini yaşıyor bir yerde.
Bilmiyorum neden ama sanki hamileliğimi görmezden geliyor gibi hissediyorum, belki de gelin fesatlığıdır, hamileliktendir.
aahh kaderdaşımben de lise mat.bütün arkadaşlarım atandı yaa ağlamak istiyorum bıktım özelden devlet babanın kollarına bırakmak istiyorum kendimi ben de istanbuldayım işimiz zor ama bebişler kısmetleriyle gelir belki atanırız
Allah razı olsun canım herkesin gönlüne göre olsun seninde herşey tabikide sağlık sıhaatli olması, senin bebişinde yakında öğrenicez merakla bekliyorum bende görsek ufaklığı bi
doktorları şimdi daha iyi anladım erken söylemek istememelerini erken haftalarda yanılma payları yüksek oluyormuş en iyisi beklemek
ama şuda bir gerçek bizim bebişi sadece eşim bildi yani sizde eşiniz ne diyorsa ona kulak verin
saol teyzesi, evet benim bebiş o ama minikkusunda o kadar olmuştur artık
sabret canım öğreniceksin elbet geç olsunda kesin olsun bizimki gibi olmasın şimdi hep kuşkulu gezerim ben
az kaldı tatlım sabret sende görüceksin böyle ufaklığı annesine göstercek kendini hemde az kalmış büyümüş olur biraz daha annesine hareketler yapar:109:
amin canım çok teşekkür ederiz sıra sende bakalım darısı başına
oo eşimin dediğine kulak verirsem yandım başta kız istiyodu bikaç gündür de oğlum diye sevmeye başladı daha o ne istediğini bilmiyokii :) bende diyorum öle sevme yaa kızsa küstürüceksin bebeğimizii
Mlsvt bebeğin kocaman olmuşBenimki de bu kadar büyümüş müdür acaba
İnşallah canım ama içim nasıl kıpır kıpır bir bilseniz 10 gün var daha delircem
mLsvT [B .!.:tabikide büyümüştür annesi aynıyız seninle, sana şimdi ne işve cilveler yapıcak şaşırıcaksın[/B]
eveeeet hanımlar anca okuyabildim yazılanları yetişemedim vallacinsiyetler belli olmaya başlamış maşşallah
dün yazmıştım 2li testimizi olduk diye, çok şükür iyi herşey doktor her tarafını incelerkenki heycan hiçbirşeyde yaşanmazmış bunu çok iyi anladım farklı bir duygu.
rabbim herkesin bebişini sağlık sıhaatle kucağına almayı nasip etsin.
dün bizim minnoşa Kız dedi doktor amcamız bu sefer farklı bir doktordaydık incelerken arada söyleyince kısa bir şaşkınlık yaşadık ama eşimin o anki mutluluğu görülmeye değerdi, çünkü hep bana pazartesi görüceksin kızım olduğunu anlıcaksın diyordu
bizim ufaklık 5 gün ilerde gözüktü ama doktorumuz her bebek aynı olucak diye birşey yok bu çokta önemli birşey değil dedi.
boyumuz 6.2 cm bacaklarla sanırım yazana göre 8.3cm baya koca bebiş olmuş bizimki ah bide tepiklerini hissetsem
buda teyzeleri son fotomuz baya baya büyümüşüz eller surattaydı hep anasını tepikliyordu bir yandan, çok arsız napıcaz bununla bilmiyorum
he birde doktor amcamız tüm incelemenin videosunu verdi dün 4 kere izledim insan inanamıyor bu içimdemi diye:)
Eki Görüntüle 557334
tatlım ben hep yazıyordum buraya benim hiç bulantım olmadı, tüm kız denilenlerin aksini yaşadım
ekşiden tiksindim
tatlının dibine düştüm
iştahım açıldı,et canavarı olup çıktım
sivilcelerim çıkmadı
kilo almadım, şişmedim
hiç bir tarafım büyümedi
göğüslerim karardı
bebek sağ taraftaydı
kese yamuktu
ilk seğirmeleri göbek deliğinn yukarsında histtim
bel ve sırt ağrılarım hala var
tüm koca karı rivayetlerinde erkek çıkmıştı
ve aklıma gelmeyen bir sürü şey
yani her hamilelik kendine özel birşey kişiden kişiye baya baya değişiyor, intternette hep meraktan okurdum belirtileri hadi canım nasıl olmaz biri tutmuştur derdim ama hiç biri tutmadı
teşekkür ederiz tatlım, çabucak geçer zamanda atlatırsınız inşallah test kısmını, hayırlısıyla olmaz bir sıkıntınız. erken mi geç mi bizde anlmadık bir erkek bir kız denilince insan şaşırıyor herhalde 1 ay da beklicem acele etmenin hiç gereği yokmuş
maşallah canım Allah nazarlardan saklasınbanada sanki kızçen geliyormuş gibi geldi
bizimki çikolata yemeden yine hareketliydi tepik atıp duruyordu sürekli, geçen sefer çikolatada azıtmıştı takla atıp duruyodu şimdi sakin kalsın dedim
oyhh senin kızını yesinler emi maşşallah ya nasılda yatmış pozlar veriyor cimcime
çok şükür canım zaten doktor incelerken bir yandan anlatıyor o anlarda nefesimi tutmuş izliyordum cinsiyet fln vız geliyor insana gerçekten sağlık çok çok önemli, benim eşim kız manyağıydı dün farklı doktordaydık farklı bir tahmin gelince e onun istediği oluncada havalarda uçtuhayırlı evlat olsun tabiki ama biraz daha beklicem alışveriş için.
merhaba arkadaşlar bende hikayemi sizinle paylaşmak istedim 5 yıllık evliyim 2 kez kendiliğinden hamile kaldım falat bebeklerimi birini düşük diğerini ise kürtajla aldırmak zorunda kaldım kan pıhtılaşması hastası olduğum için kaybettim bebeklerimi 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptım ama gebe kalamadım simdi 3. kez kendiliğinden hamile kaldım son adet tarihim 24 eylül doğum tarihi 30 haziran -1 temmuz kısmetse ilk adetimin 29. günü yani adet olmam gereken günde bhcg testim 99.1 cıktı iki gün sonra 184 cıktı 1 hafta 5+1 de 715 cıktı değerim ve keseyi gördük dr karartı seklinde dedi 1 hafta sonra sonra tekrar gel dedi ve ben 6+3 de gittim kese 7 mm di ve dr kese biraz küçük haftana göre dedi ve bhcg istedi 6483 cıktı ve dr kese kan değerine göre orantılı ama haftana göre küçük dedi yani 5 haftalık gibi dedi progestanım 26.45 cıktı sonra 7+3 de dr gittik kese 14 mm olmus fakat bebeği göremedik dr bu cuma tekrar bakalım dedi göremezsek boş gebelik dedi ve 6 haftalık gibi su anda dedi benimde tek ümidim geç döllenme olabbileceğinden bu cuma belki görebbiliriz diyorum benim gibi bir durum yaşayan arkadaşlar varmıdır nolur bana destek olun moralimi yüksek tutmaya calışıyorum her an aklıma geldikce ya mübdi cekiiyorum. rabbime emanet bebeğim inş. bebeğim benimledir 2 evladımı kaybettim bu bebeğimi kaybetmek istemiyorummm
belirti olarak sadece gögüs hassasiyetim var midem bulanmıyor gerçi bu herkese göre değişiyor ama genede bilgi vermek istedim
Ayy inşallah. Kızım olacak gibi geliyor bana ama karnım sivri sanki. Bir de rahat hamilelik geçirenlerin oğlu oluyormuş yeni duydum. Bebeğim küsmesin bana
canım bebişlerimiz ne kadar benziyo baksanabenimkininde eller suratta Eki Görüntüle 557371
Allah nazarlardan korusun prensesiniii
ins öyledir canım benimmmcanım bende boş gebelik yaşadım ben 9.haftaya kadar bekledim daha sonra kanama olmasını beklemeden aldırdım senin daha erken geç döllenme olabilir cuma günü netleşir merak etme
tamam canım sağolsn ya benim dr. kontrolü cuma günüydü bende geciktim biraz gider ayak ikili test zamanımız gelmiş haftaya gel
seni yönlendiriyim dedi de o yuzden sordum acaba rapor yazı falanmı veriyo diye...
ablam da aynı şeyi bana söylüyor 3 aylık bebeği var karnındayken tadını çıkar diyor
içerdeyken hiç bir sıkıntısı yok kendi uyuyor,doyuyor,çiş yapıyor ws....
doğduktan sonrada ne kendisi yemek yıyebiliyor,ne çişini yapabılıyor nede sana yaptırıyor wc ye bile gidemez oldum diyo
geç döllenmedir canını sıkma benim iğnelere geç bailadığım için bebek oluşmamış dediler
en başından beri yani 4 haftalıkken kahverengi lekelenmelerle sürekli 8. haftaya kadar dewam etti progestan kullanıyordum
o da kanamanın rengini açtığı için anlaşılmamış o kendini çoktan belli etmiş aslında dedi dr..
sen göbüştenmi muayene oldun alttan baktırsaydın :26:
gücünün yettiği kadar bişeyler hazırla canım boşver onu düşünme bebişinin sadakası olsun
Merak etme canım bu topicte nelere şahit olduk. Bi arkadaşımıza doktor boş gebelik seninki dedi sonra bi gitti bebişi ordaydı. Bir arkadaşımız da aşılamayla hamile kaldığı halde yani geç döllenme ihtimali olamaz dendiği halde geç döllenme olmuş. O daha çok küçük annesi doktora gösterememiştir kendini. Bak değerlerinde gayet iyi. İnşallah göreceksin miniğini. Biraz nazlı galiba bebişin kız mı olacak ne :) Bol bol Meryem suresi oku. Dinleyebildiğin kadar kur'an dinle. Bir sürü site var artık internette herşey elimizin altında çok şükür. Kur'an okumak da dinlemek de seni de bebişini de çok rahatlatacak inşallah. Bizi de haberdar et merak ederiz bak sizi :)
alkol sigara konusunda katılıyorum canım. fakat benim gibi günde en az bir öğününü dışarda yiyen anne adayları için durum oldukça zor. mesela ben pizza yiyorum, sosis, salam vs. koydurmuyorum ama. çünkü dışarda yenebilecek en masum şeylerden biri pizza gibi geliyor bana. döner gibi şeyleri de canım istemiyor, ete karşı kurban bayramından beri mesafeliyim, çok iştahla et yiyemiyorum. pizza sizce de çok sakıncalı mı? ya da şöyle sorayım alternatifleriniz pizza, çiğ köfte (etsiz), hamburger ve kumpirse hangisini tercih ederdiniz? şimdiden cevap veren herkese çok teşekkürler...
İnsan ister istemez merak ediyor işte. Yoksa sağlıklı olsun da kız olsun erkek olsun hiç önemli değil
kızlar istanbl avrupa yakasında kim nereye gidiyor? ben 1 kere doktora gittim bezmialem (vakıfgureba).12. haftam dolunca tekrar gitmeyi düşünüyorum 7 haftalıkken gittiğimde doktor 1 ay sonra tekrar gelirsin demişti.merak ettim kim nereye gidiyor?ne kadar memnun?
Dün yorucu bir gün geçirdim ağır misafirlerim vardı k.valide, k.baba, k.validenin kız kardeşi, 2 görümce ve 1 görümce çocuğu
Hayatımda ilk kez poğaça yaptım, k.valide tam not verdi
Temizlik, akşam yemeği, misafire hazırlık derken yatmaya gittiğimde belimden aşağısını hissetmiyordum
K.validemin bugün misafiri varmıs akrabaları beni de çağırıyor erken gelirsen bana da yardım edersin diye ama benim halimden haberi yok
Eşime kahvaltı hazırlamaya bile kalkamadım sabah ölü gibi uyudum ve yeni kalktım sayılır.
Birazdan k.valideye doğru tarifsiz bir yolculuk beni bekliyor
kızlar çok saçma bi soru olucak belki ama başka sorucak kimseyi bulamadım :) ya temizliğe kadın geldide bana yarım gün yani 4 saatliğine yemek vermem gerekir mi zaten 12 de geldi?
işte yemeğim olsa veririm zatende yok malesef :) açsa ona göre dışardan sipariş vericem. kadın sorun diil o istemez bencede küçük kızı gelmiş yanında o acıkır belki neyse saat 2 gibi olsunda o zaman sorıyım yemek istetiyimmi diye :) o diil en son tam gün gelmişti yemek çay derken 1 saat oyalandı sonrada iş yetişmedi banyo kaldı öle temizlenmeden bu sefer o kadar oyalanmaz inşallah
benide araıyorardı aile hekimleri evllik olduğu için takip gerekiyormuş arayıp sürekli soruyorlardı gebelik varmı die düşünmüyoruz demiştim en son :) babamı bile aramışlar :) hamile olunca takip ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?