2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende öbür tarafta gördüm şimdi yorum yaptım çok sevindim canım ya ne güzel nazlı bi kızın olcak darısı başıma artık
testlerinde iyi çıkmış rahatlarsın artık biraz
evet cnm bide 10 gün sonra kan sonucum da iyi çıkarsa rahat olucam sorma kızım çok nazlı başından beri ben de hep ancak kız bu kadar naz yapar erkek olamaz diyodumyatışında bile bi naz var sanki elini yüzüne götürdü kuzum benim

mehseelcim geçmiş olsun iyi bari bi sorun yokmuş sevindim bi daha da misafir kabul etmek yok
minik kızına maşallahhh Allah nazarlardan saklasın
saol canm evet bundan sonra kesinlikle misafir falan yok
dilca kullanıcısından alıntı
kızlar kilolalrınız nasıl ? kaç kiloyla hamile kalıp şuan kaç kilo oldunuz?
cnm ben 53,700 le hamile kaldım geçen ay 3 kilo verip 50-51 arasına düştüm.şimdi 54.800 civarındayım.4. aya girdim 1 kilo aldım yani

walla selamsız sabahsız öyle bodoslama dalmışım eeee canlar kusura bamyayınumarım hepiniz iyisinizdir.biz eşimle isim telaşına düştük yalnız bşy fark ettik sanki hiçbir isim ağzımza yakışmıyo, alışamıcakmışz gibi geliyo çok zormuş bu isim işi

Bugün bende çook sıkıldıım,bende eşim her geldiğinde sıkıldım uff puuuf diye nazımı yapıp rahatlıyoruum...Nolcak bu halimiz nasıl geçicek 6,5 ay yaaa :26:
Ay ben asıl kocalarımıza acıyorum kızlar. Evlenmeden önce hep kızardım evini kendini ihmal eden kadınlara. Hamile kaıp bulantılarım halsizliklerim başlayana kadar her gün farklı bi kıyafetle karşılardım eşimi çeşit çeşit yemekler hamur işleri. Hatta artık bitiremiyoduk kayınvalidemlere götürüyoduk yaptıklarımı. Her sabah kalkar evi makinalr her yeri bi elden geçirirdim ama nerde şimdi o günleeeeer. Şimdi biraz biraz toparlanıyorum ama geçen ay tam da o kızdığım kınadığım kadınlar gibiydim hatta daha beter ( Geçen gün çok sıkılıyorum ben bi insan gördüğüm yok diye bi saat ağladım adamcağız da napacağını şaşırdı. Gurbette olduğum için üzülünce direkt kendini suçlu hissediyo seni kendi dünyadan kopardım bambaşka bi aleme getirdim benim yüzümden diye üzülüyo. Sakinleşince senin yüzünden değil hamilelikten diyorum ama akşamını berbat etmiş oluyorum iş işten geçmiş oluyo yani

ay canım ya yirim ben onu ne güzelde anlatmışsın merak etme herşey iyi çıkar canım

selam mehselcim valla sorma bizde de aynı sıkıntı benimki erkek olduğu için kayınpederimin ismini koyucaz (rıfat) ama 2. isim koysak mı yoksa çocuğu boğmasak mı çift isimle diye düşünüyoruz :44: hiç bi ismi yakıştıramıyoruz yanına bide 2 isim olursa 2sini birden kullanmak istiyoruz, öle de seslenirken zor olur mu diyoruz bizde napcağımızı şaşırdık yani

selam canım ya kız isminde seçenek çok güzel isimlerde çok erkek ismi seçmek daha zorlu inşallah benimde kızım olur aklımdan sürekli kız isimleri geçiyo oğlum olursa yandım asıl hayırlısı tabi

Ayy inşallah. Kızım olacak gibi geliyor bana ama karnım sivri sanki. Bir de rahat hamilelik geçirenlerin oğlu oluyormuş yeni duydum. Bebeğim küsmesin bana

acemi peri pek alakası yok onun ya o kişinin bünyesine bağlı iki tane hamile arkadaşım vardı kızı olacak olan rahat hamilelik geçirdi oğlu olacak olanzor hastaneye gidcek kadar en sonunda annesinn yanına gitti annesi baktı pek belli olmuyor o bende rahat geçiriyorum bakalım benim ne olacak :)

yani bizimkiler tosun bu aylarda olurmuş doktor bir de bana dedi ki maşallah benden çok kanın var eşime neyle besliyosun dedi:))
aman aman maşallah de kendi kendine nazar değirirsin bide ne güzel işte
cnm satlarımız aynı ama doğum zamanımız hiç de aynı olmıcak galiba bu gidişimizde bizim doktorumuz mayıs sonu gelir dediben hazırlık yapmak için yine de bisonraki kontrolü beklicem belli mi olur belki nub kazanır gerçi sonuçtan gayet memnunuz ama
cnm tek doz ya çok kuvvetli bi ilaçmış ondan heralde, vuran hemşirenin eli de çok hafifti keramet ilaçta yani 3 gün geçti hala belime ve bacağıma doğru ağrı oluyor benim de
cnm ben doktorumun yalancısıyım bide bunu tek duyan ben değilim ve bana bunu söyleyen 2. doktor.haklısın benim de kaç kez progestandan sonra kanamam durdu ama doktorumun dediğine göre kanamanın durmasının sebebi progestan uyku yaptığı için benim yatıp dinlenmemmiş.:44:

2 isim koymakta dinen sünnet canım ama tabi kendi tercihiniz 2 isminide kullanmak istiyosan kısa bi isim koyucaksın yanına mesela rıfat efe:)))) benimde oğluma kayınpederin ismini koyduk tesadük benimde babamın adı aynı olduğu için problem çıkarmadık 2 dedesininde ismini taşıyo ama kullanmayız demiştim ve ikinci bi isim daha koyduk mustafa yiğit olsun dedik biz yiğit diyoruz ama okulda hastanede sürekli mustafa diyolar ilk ismi olduğu için sinir oluyodum ama artık alıştım

Selam güzel anne arkadaşlarım Bebeğini görenlere o kadar imreniyorum ki..Karnımda keşke sürekli bir alet olsa televizyondan seyretsem..Merak ediyorum hemde çok..Hareketlerini hissetmek istiyorum..

Ben bunu rüyamda gördüm. Ultrason cihazının ucunu mouse gibi tv ye bağlayıp, karnımda gezdiriyordum. Çocuğum harketlerine bakıyordum. Sabah uyanınca keşke gerçek olsaydı dedim. :))

ben geldim bu arada :) bebeğim hareketlenmiş gördüm ama malesef resim alamadım doktorun makinası bozukmuş ve ocakta gideceği için yaptırmayıda düşünmüyormuş :) yani hiç alamıcam çokkkkkk üzüldüm yaaaa zaten eski bir makina net değil bazılarınınki çok net burada :) neyse birde arayı 6 gün kapatmış bebğim 10+0 olmuşuz değişiyormuş :)

ne güzel 2 dede de mutlu olmuştur..bilmiyorum cnm ya işte biri başka biri başka seslensin istemiyorum bende ama direk rıfat koyarsam da 2. çocuğum kız olursa istediğim erkek isimlerini koyamamış olcam çok kararsızım

hakkaten ne yapıyım hadi bişeyler söleyin kızlar tek isim mi iki isim mi oylamaya sunayım bari

benim '' Liva ''m geliyor kızlar :87:

Son düzenleme:
Ben bu Cumartesi 09:45 'te bebeğimi görmeye gidicem artık..Ben en son 24 ekim'de görmüştüm bebeğimi.O zaman balık gibi bişey di...Allahım şimdi eli ayağı var burnu kafası var yaaaa..

gözlerine inanamıycaksın ben 1 aydan sonra görünce çok şaşırdım kıpır kıpır olduğuna inanamadım inşallah cinsiyetini de öğrenirsin cnm

benim '' Liva ''m geliyor kızlar :87:

güzel isimmiş anlamı ne cnm?

Ben iki isim koymayı düşünüyorum canım erkekse bebişim. Hem sünnet hem de erkeklerde iki isim daha çok hoşuma gidiyor. Kızsa tek isim düşünüyorum.

benimde oğlum olursa efe koymayı düşünüyorduk . eşimin babası vefat edince eşim şimdi babasının isminide koymak istiyor . yani erkek olursa mustafa efe koyacağız . kızım olursada güneş ismini koymak istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…