- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
benim '' Liva ''m geliyor kızlar :87:
cnm bana da bu gidişimde bemiks ve folidoce u artık bırakıyosun diyip demir+folikasit içeren bi ilaç verdi.GYNOFERON diye bi ilaç bide ELEVİT verdi.eleviti bu zamana kadar niye vermediniz diye soracaksan eğer midede aşırı hassasiyet yaratıp bulantıyı artırır o yüzden ben 4. ayda başlatıyorum dedi.kızlar doktor folik asiti 3 ay dolduktan sonra kullanmana gerek yok dedi ama benim kafam takıldı ben 9 ay kullananlar var diye okumuştum. sizin doktorlarınız ne dedi bu konuda?
yürü be minnoşum ağlattın valla ne döktürmüşsün kız sen öyleöncelıkle hamıleliginiz hayırlı olsun.basından beri topiktekı arkadslarımızı takıp ettınızmı bılemıyorum.bebegını kaybeden arkadaslarımız oldu hep bırlıkte uzulduk bebıslerden ıyı haberler aldık hep bırlıkte heyecan duyduk cınsıyet ogrendık bırbırımıze yardımcı olduk aklımızdan soru ısaretlerını kaldırdık rahatladık.burda ıkıncı hamılelıgını yasayan arkadslarda var.onlar bızı bılgılendırdı.ıkıncı olmasına ragmen onlarda aynı heyecanı yasıyorlar bızım gıbı.amacım sızı yargılamak degıl ben ıkı yılda hamıle kaldım olmadıgım sey kalmadı rahım fılmı hısteroskopi amelıyat.rabbım bır mucıze verdı sukurler olsun.burda tup bebekten hamıle kalan arkadslarım var ben gıbı uzun zamn sonra hamıle kalan arkadslarımda var.bız cok heyecanlıyız.allah kızına uzun omur versın ınsallh ama bu bebegının ılk hamılelıgınden ne farkı var kı onun canını da allah vermedimi oda aynı haftalarda aynı sekılde buyuyup aynı sekılde dogmayacakmı.o kadar hamıle kalmaya calısan ınsan acı ceken uzulen cocougun yok dıye dıslanan o kadar ınsan varken allah sana bu duyguyu tekrar nasıp etmıs.bence sukretmelısın.allah ıkı evladınıda hayırlı evlat yapsın ama bılemezsın hangısınden daha cok hayır gorecegını.ılkıne heyecan duyarsın oburunu ıstemessın ama ıkıncı bakar sana yaslanınca.bence butun bunları bır kez daha dusun bebegıne dort elle sarıl.
ah kuzucum benim çok saol hepimizin meleğini korusun allahımmaşallah canım nede güzel duruyor allah anzardan korusunne güzel cinsiyetinide göstermiş bizimki pozisyondan ötürü gözükmedi sakladı.negüzel büyümüşte biimkide 6.39 allah hepimiznkini korusun canım allaha emanetler ikili testinde güzel çıkmış gözün aydın canım
ne güzel 2 dede de mutlu olmuştur..bilmiyorum cnm ya işte biri başka biri başka seslensin istemiyorum bende ama direk rıfat koyarsam da 2. çocuğum kız olursa istediğim erkek isimlerini koyamamış olcam çok kararsızım
hakkaten ne yapıyım hadi bişeyler söleyin kızlar tek isim mi iki isim mi oylamaya sunayım bari
benimde oğlum olursa efe koymayı düşünüyorduk . eşimin babası vefat edince eşim şimdi babasının isminide koymak istiyor . yani erkek olursa mustafa efe koyacağız . kızım olursada güneş ismini koymak istiyorum .
efe çok kullanılan ama eskimeyen bi isim bence her ismin sonunada eklenebilir kısa olmasıda güzel Allah gönlüne göre versin canım
2 isim koymakta dinen sünnet canım ama tabi kendi tercihiniz 2 isminide kullanmak istiyosan kısa bi isim koyucaksın yanına mesela rıfat efe:)))) benimde oğluma kayınpederin ismini koyduk tesadük benimde babamın adı aynı olduğu için problem çıkarmadık 2 dedesininde ismini taşıyo ama kullanmayız demiştim ve ikinci bi isim daha koyduk mustafa yiğit olsun dedik biz yiğit diyoruz ama okulda hastanede sürekli mustafa diyolar ilk ismi olduğu için sinir oluyodum ama artık alıştım
ne güzel 2 dede de mutlu olmuştur..bilmiyorum cnm ya işte biri başka biri başka seslensin istemiyorum bende ama direk rıfat koyarsam da 2. çocuğum kız olursa istediğim erkek isimlerini koyamamış olcam çok kararsızım
hakkaten ne yapıyım hadi bişeyler söleyin kızlar tek isim mi iki isim mi oylamaya sunayım bari
güzel isimmiş anlamı ne cnm?
Aaaa Liva ne demek ???:44:
ilk defa duydum anlamı ne canım
Ben iki isim koymayı düşünüyorum canım erkekse bebişim. Hem sünnet hem de erkeklerde iki isim daha çok hoşuma gidiyor. Kızsa tek isim düşünüyorum.
benimde oğlum olursa efe koymayı düşünüyorduk . eşimin babası vefat edince eşim şimdi babasının isminide koymak istiyor . yani erkek olursa mustafa efe koyacağız . kızım olursada güneş ismini koymak istiyorum .
Benimki de erkek. Biz de Berkay Eyüp koyacağız. Berkay eşimin ismine yakın olduğu için istedim. Eyüp de eşimin ölen kardeşinin ismi. 8 yaşında vefat etti. Eşim çocukluk arkadaşım olduğu için bende tanıyorum. Onun bu isteğini kırmayıp iki isim koymaya karar verdik. Ama sanırım iki isimle seslenmek zor olacak.
aynen öyle iki dedeside benim ismimi taşıyo torunum diye gururlanıyo
bence iki isim koy hem dedesinin ismini taşısın hemde sende kendi istediğin bi ismi koy
anam ne yazmışsınz yahu oku oku yeni bititirdim şekerler bu arada bebeklerinin mutlu haberlerini paylaşanlra çok sevindim Allah sonuna kadar bçyle daim etsin darısıda bizim başımıza inşallah
erkek olursa siz de kayınpederinin ismini koyacaksınız cnm yoksa başka 2 isim mi?
ya efeyi bende seviyodum ama çok yakın bi arkadaşım koydu bide sanki rıfatla uymuyo bilmiyorum napıcam cnm yaa
işte bende eğer iki isim koyup tek isimle seslenilecekse direk kayınpederimin ismini koyayım diyorum , eğer birlikte kullanabileceğim rıfata uygun bi isim bulursam 2 isim koyabilirim.. Böle konularda eşleri kırmamak karşılıklı karar vermek önemli olan cnmeşinin ismi ne
bende de miğde bulantıları çok oluyor ama henüz çıkarmadım hiç . ama dün kendimi çıkarmaya çok yakın hisettim akşam eşim beni aldı işyerinden sonra dayısını aldık öğretmenler günü için gösteriyeçıkacaklar provaları vardı dayısı mübarek bir parfüm sıkmış parfüm kokusu gelip boğazıma kadar yapıştı ağzımı bile açamadım eşim anladıda arabanın camını açtı hemen bir an ruhumu teslim edecek gibi oldum yol bana bitmek bilmedi
Ayy inşallah. Kızım olacak gibi geliyor bana ama karnım sivri sanki. Bir de rahat hamilelik geçirenlerin oğlu oluyormuş yeni duydum. Bebeğim küsmesin bana
selam arkadaslar dun 2 li testını yaptırdım ultrasondada gordum bebegımı doktorum erkek olabılecegını soyledı pipisini goruyorum dedı ben anlayamadım ama anladı doktorum bakalım ınsallah hayırlısı ıle kucagımıza alırız tek ıstegım bu tum annelerın saglıklı bır sekılde kucagına almaları kız erkek farketmez artık saglıklı olsunda tum annelere ve adaylarına sevgılerımle
erkek olursa siz de kayınpederinin ismini koyacaksınız cnm yoksa başka 2 isim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?