2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar doktor folik asiti 3 ay dolduktan sonra kullanmana gerek yok dedi ama benim kafam takıldı ben 9 ay kullananlar var diye okumuştum. sizin doktorlarınız ne dedi bu konuda?
cnm bana da bu gidişimde bemiks ve folidoce u artık bırakıyosun diyip demir+folikasit içeren bi ilaç verdi.GYNOFERON diye bi ilaç bide ELEVİT verdi.eleviti bu zamana kadar niye vermediniz diye soracaksan eğer midede aşırı hassasiyet yaratıp bulantıyı artırır o yüzden ben 4. ayda başlatıyorum dedi.
yürü be minnoşum ağlattın valla ne döktürmüşsün kız sen öyle
ah kuzucum benim çok saol hepimizin meleğini korusun allahımbizimki çikilatayı götürünce enerji patlamasından kıpraştı bidakine sen de ye öyle gir görürsün belki.şükür testimi de iyiydi darısı yaptırmayanların başına.boylarımız da çok yakınmış

Benimki de erkek. Biz de Berkay Eyüp koyacağız. Berkay eşimin ismine yakın olduğu için istedim. Eyüp de eşimin ölen kardeşinin ismi. 8 yaşında vefat etti. Eşim çocukluk arkadaşım olduğu için bende tanıyorum. Onun bu isteğini kırmayıp iki isim koymaya karar verdik. Ama sanırım iki isimle seslenmek zor olacak.

efe çok kullanılan ama eskimeyen bi isim bence her ismin sonunada eklenebilir kısa olmasıda güzel Allah gönlüne göre versin canım

efe çok kullanılan ama eskimeyen bi isim bence her ismin sonunada eklenebilir kısa olmasıda güzel Allah gönlüne göre versin canım

amin canım ALLAH hepimizin gönlüne göre versin İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım

güzel tesadüf olmuş canım aynı tesadüf bizdede var erkek olsaydı eğer 2 isim olucaktı

bence canım 2 isim koy sonuçta ilk ismi istediğin bir isim soyadda uzun değilse çokta problem olmaz hangi isme alıştırırsan öyle gider

güzel isimmiş anlamı ne cnm?

Aaaa Liva ne demek ???:44:

ilk defa duydum anlamı ne canım

''Liva'' isminin anlamı kızlar,
1. Bayrak.
2. Mülki idarede kaza-vilayet arasında bir derece, sancak.
3. Tugay. 4. Tuğgeneral.
5. Livai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bayrağı Livaü'l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak. Makam-ı Ahmedi.

benim en çok sevdiğim ve koymamın sebebi 5. olan
ayrıca Lazcada; Kar suyu anlamına geliyor

erkeklerede koyuluyor bu isim ama söylenişinden ben kıza daha yakıştırdım

Son düzenleme:
Ben iki isim koymayı düşünüyorum canım erkekse bebişim. Hem sünnet hem de erkeklerde iki isim daha çok hoşuma gidiyor. Kızsa tek isim düşünüyorum.

erkek olursa siz de kayınpederinin ismini koyacaksınız cnm yoksa başka 2 isim mi?

ya efeyi bende seviyodum ama çok yakın bi arkadaşım koydu bide sanki rıfatla uymuyo bilmiyorum napıcam cnm yaa

işte bende eğer iki isim koyup tek isimle seslenilecekse direk kayınpederimin ismini koyayım diyorum , eğer birlikte kullanabileceğim rıfata uygun bi isim bulursam 2 isim koyabilirim.. Böle konularda eşleri kırmamak karşılıklı karar vermek önemli olan cnm eşinin ismi ne

aynen öyle iki dedeside benim ismimi taşıyo torunum diye gururlanıyo
bence iki isim koy hem dedesinin ismini taşısın hemde sende kendi istediğin bi ismi koy

aynen öyle iki dedeside benim ismimi taşıyo torunum diye gururlanıyo
bence iki isim koy hem dedesinin ismini taşısın hemde sende kendi istediğin bi ismi koy

anam ne yazmışsınz yahu oku oku yeni bititirdim şekerler bu arada bebeklerinin mutlu haberlerini paylaşanlra çok sevindim Allah sonuna kadar bçyle daim etsin darısıda bizim başımıza inşallah

anam ne yazmışsınz yahu oku oku yeni bititirdim şekerler bu arada bebeklerinin mutlu haberlerini paylaşanlra çok sevindim Allah sonuna kadar bçyle daim etsin darısıda bizim başımıza inşallah

bua rada bende kpss mağduruyum bilgisayar öğretmeniyim Rabbim hepimize yardım etsin

Eşimin ismi Akay. Onun ismini de çok beğeniyorum. Eşim istese Akay Eyüp koyardım ama kendi ismini koydurmuyor :) Haklı aslında biraz tuhaf olur ama ismini beğeniyorum. Bende Berkay koyacağım. Anlam olarakta çok yakın.

Ben erkek olursa Ali Emre koymayı düşünüyorum. Ali ismini hep çok sevmişimdir. Emre de eşimle ikimizin ortak sevdiği isim. Kızsa Elif olacak kısmetse.

Ah o parfüm kokuları hepimizin derdi. Benim zaten parfüme alerjim olduğu için her zaman aynı durumdayım. Otobüste minibüste özellikle de yazın çok kötü oluyorum. Allah'tan eşim parfümünü Fransa'dan getirtiyor çok hafif hiç rahatsız etmiyo. Geçen bi tanıdığı misk mi bişey sürmüş ay eve gelince hoşgeldin diye sarılamadım bile. Bi de geçmiyo da meret "walla taaa sabah sürmüşlerdi" dedi ama çıkarttırdım gömleği yıkamadan paklanacak gibi değil.

Ben de aynı şey soğan kavurma, tavuk ve balık kokusunda da geçerli. Dün akşam eşim balık yemeyi özledim yaa yarın balık mı alsam dedi. Ben de şakayla karışık "bu kapıdan balık da tavuk da içeri giremez" dedim :) Eşim de "Sen iyice diktatörlüğü ele aldın en olacak bu halimiz" dedi :) Ben de "annenlere al orda pişirsinler ye ama ogün ben gitmem oraya haberin olsun" dedim. :) Ama hamile olmayan bi insan anlayamaz tiksinmeden öte bişey bu tarifi yok...

selam arkadaslar dun 2 li testını yaptırdım ultrasondada gordum bebegımı doktorum erkek olabılecegını soyledı pipisini goruyorum dedı ben anlayamadım ama anladı doktorum bakalım ınsallah hayırlısı ıle kucagımıza alırız tek ıstegım bu tum annelerın saglıklı bır sekılde kucagına almaları kız erkek farketmez artık saglıklı olsunda tum annelere ve adaylarına sevgılerımle

Ayy inşallah. Kızım olacak gibi geliyor bana ama karnım sivri sanki. Bir de rahat hamilelik geçirenlerin oğlu oluyormuş yeni duydum. Bebeğim küsmesin bana

rahat hamilelik gecirenlerin kızı olur konusuna inanmıyorum en yakın iki arkadasım su an hamile gerci biri 7 digeri 9 aylık oldu ama 20. haftanın sonuna kadar yataktan kalkamadılar, mide bulantıları bitmedi. İkisinin de oglu oluyor. Ben cok rahatım simdi kiz mi oglan mi olcak kiz mi:)

slmlar güzel annecikler ve melekleri :) nasılsınız nihayet evimdeyim mrk ediorum neler oldu bitti 2li test yaptıranlar hatta pipişmi kuş mu görenleri :) cinsiyet öğrenen var mııııı hadi beni bilgilendirin sabredemiorum forumu taramak için :)

tbrkk ederim tatlım sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…