Başka iki isim canım.Kayınpederim hayatta benim.
Ah o parfüm kokuları hepimizin derdi. Benim zaten parfüme alerjim olduğu için her zaman aynı durumdayım. Otobüste minibüste özellikle de yazın çok kötü oluyorum. Allah'tan eşim parfümünü Fransa'dan getirtiyor çok hafif hiç rahatsız etmiyo. Geçen bi tanıdığı misk mi bişey sürmüş ay eve gelince hoşgeldin diye sarılamadım bile. Bi de geçmiyo da meret "walla taaa sabah sürmüşlerdi" dedi ama çıkarttırdım gömleği yıkamadan paklanacak gibi değil.
Ben de aynı şey soğan kavurma, tavuk ve balık kokusunda da geçerli. Dün akşam eşim balık yemeyi özledim yaa yarın balık mı alsam dedi. Ben de şakayla karışık "bu kapıdan balık da tavuk da içeri giremez" dedim :) Eşim de "Sen iyice diktatörlüğü ele aldın en olacak bu halimiz" dedi :) Ben de "annenlere al orda pişirsinler ye ama ogün ben gitmem oraya haberin olsun" dedim. :) Ama hamile olmayan bi insan anlayamaz tiksinmeden öte bişey bu tarifi yok...
Ah o parfüm kokuları hepimizin derdi. Benim zaten parfüme alerjim olduğu için her zaman aynı durumdayım. Otobüste minibüste özellikle de yazın çok kötü oluyorum. Allah'tan eşim parfümünü Fransa'dan getirtiyor çok hafif hiç rahatsız etmiyo. Geçen bi tanıdığı misk mi bişey sürmüş ay eve gelince hoşgeldin diye sarılamadım bile. Bi de geçmiyo da meret "walla taaa sabah sürmüşlerdi" dedi ama çıkarttırdım gömleği yıkamadan paklanacak gibi değil.
Ben de aynı şey soğan kavurma, tavuk ve balık kokusunda da geçerli. Dün akşam eşim balık yemeyi özledim yaa yarın balık mı alsam dedi. Ben de şakayla karışık "bu kapıdan balık da tavuk da içeri giremez" dedim :) Eşim de "Sen iyice diktatörlüğü ele aldın en olacak bu halimiz" dedi :) Ben de "annenlere al orda pişirsinler ye ama ogün ben gitmem oraya haberin olsun" dedim. :) Ama hamile olmayan bi insan anlayamaz tiksinmeden öte bişey bu tarifi yok...
ins öyledir canım benimmm
ben iğneye duyar duymaz başladım aspirinde içtim bende progestan kullanıyorum inş.. gec döllenmedir bu bebeği cok istiyorummm2 doktora gittim biri üstten baktı diğerri alttan baktı ikiside aynı seyleri söyledi canım
canım benim destegin için saol allah razı olsun inş. bende bir mucize yaşarım burda beraber anlatırız.allahımmm inş.. su anda sat a göre 8+1 ama 7 haftalık ken gittigimde 6 haftalık dediğinden şimdi cumaya 7 haftalık gibi olucak ve inş. bebeğimi görücemm her an ya mübdi çekiyorum sübhanallahi ve bihamdihi cekiyorumm yasin okuyorum meryemde okumaya calısıyorumm
Ben erkek olursa Ali Emre koymayı düşünüyorum. Ali ismini hep çok sevmişimdir. Emre de eşimle ikimizin ortak sevdiği isim. Kızsa Elif olacak kısmetse.
kızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa?ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli
kızlar bugün doktora gittik bebişimi görmeye kocaman olmuş..doktor 11+3 dedi.normalde 10+5 falan olmalıydı..ya bir görseniz nasıl yüzüyodu düşüp düşüp kalkıyordu sanki ellerini ayaklarını oynatarak...yaa gözümün önünden gitmiyo..kalbi de nasıl güzel atıyodu yavruşumun...doktor net 16.haftada belli olur dedi cinsiyetiultrason çıktısı veremedi ama biz çektik:) birinde yüzünü dönmüş sanki nubu görünmüyo ama sizce ne cinsiyeti
canım ya maşallah...ama fotolar benimkine de benziyo valla...demek kız dedi ne güzel yaaaa
maşallahcanım benimkininde göbişi kocamandı bak hatta ikinci fotoda yüzünü dönmüş sanki anlamış foto çekilecegini
saol şekerim çok teşekkür ederiztebrık ederım masallah yorum yapmıyayım ınsallh gonlunde ıstedıgın neyse o dur cınsıyetı.bu arada mehsel senın bebeısıde tebrık edrım.onada masallh.kendıne dıkkat et sende.
kuzucum benim de aklım hep sizdeydi kızlar neler yapyolar ki diye düşündüm hep biraz kendime gelince de zaten bilgisayar başında buldum kendimiMehsel walla öyle alıştırmışsın ki bizi kendinize 2 gün gelmedin hep gözlerimiz seni aradı. Bi sıkıntı mı var diye endişendik. Neyse biraz stresli bir süreç atlatsan da güzel haberlerle dönmüşsün. Gözün aydın. Prensesine de maşallah
oy yavrum benim herbişeyini yesin teyzesi onun.canım doktor yapacaktı bugün 11+3 çıktı..ama biz dedik daha sonra gelelim..10 gün sonraya cagırdı..herbişeyi oluşmuş bebişiminnn
aayhhtopiğin şekerparesi çok geçmiş olsun canım bukadar zaman sesin çıkmayınca korkmadım dğeil ama Allaha şükür Allah beterinden saklasın mehselcim
kesinlikle KUMPİRalkol sigara konusunda katılıyorum canım. fakat benim gibi günde en az bir öğününü dışarda yiyen anne adayları için durum oldukça zor. mesela ben pizza yiyorum, sosis, salam vs. koydurmuyorum ama. çünkü dışarda yenebilecek en masum şeylerden biri pizza gibi geliyor bana. döner gibi şeyleri de canım istemiyor, ete karşı kurban bayramından beri mesafeliyim, çok iştahla et yiyemiyorum. pizza sizce de çok sakıncalı mı? ya da şöyle sorayım alternatifleriniz pizza, çiğ köfte (etsiz), hamburger ve kumpirse hangisini tercih ederdiniz? şimdiden cevap veren herkese çok teşekkürler...
Ben erkek olursa Ali Emre koymayı düşünüyorum. Ali ismini hep çok sevmişimdir. Emre de eşimle ikimizin ortak sevdiği isim. Kızsa Elif olacak kısmetse.
bua rada bende kpss mağduruyum bilgisayar öğretmeniyim Rabbim hepimize yardım etsin
Bende Haziran annesi olacam hayırlısıyla tahmini doğum tarihi 06.06.2013 ama size bişey danışmak istiyorum ense kalınlığı ve ikili test için hangi haftada gitmem gerek doktorum 25 inde gel dedi ozaman 13 haftalık oluyo ama arkadaşımada 12 haftası dolduğu için bakmamışlar ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz?
Bende Haziran annesi olacam hayırlısıyla tahmini doğum tarihi 06.06.2013 ama size bişey danışmak istiyorum ense kalınlığı ve ikili test için hangi haftada gitmem gerek doktorum 25 inde gel dedi ozaman 13 haftalık oluyo ama arkadaşımada 12 haftası dolduğu için bakmamışlar ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz?
benim ilk oğlum Mustafa Yiğit eğer bu seferde erkek olursa Ahmet Kaan istiyorum Ahmette eşimin ismi istemiyo Oğuz Kaan diyo yok daha neler dedim kızım olursada o kadar çok isim varki kafamda sürekli düşündüğüm için
benim ilk oğlum Mustafa Yiğit eğer bu seferde erkek olursa Ahmet Kaan istiyorum Ahmette eşimin ismi istemiyo Oğuz Kaan diyo yok daha neler dedim kızım olursada o kadar çok isim varki kafamda sürekli düşündüğüm için
bilgisayar öğretmeniysen sadece kpss mağduru değilsin canım çok ayıp ettiler size
evet bülbülcüm orasını ghiç sorma bir dersenyim şuan sekreterlik muhasebe herşeyi yapıyoum öğretmenlik yanında
offf benim çikolata reklamlarında bile midem kalkıyor başka ne tutar ki onun yerini:44:kızlar 2li testte ultrasona girecek olan arkadaşlar çikolata yiyin girmeden o kdr farkedioki ben gttm rutin kontrole doktor dedi maşallah büyümüş kolları bacakları oynuodu sıpamın hareketli oluolar girmeden şölee bi çikolatayı devirin belki belli eder cinsiyeti :)
Nasıl bakmamışlar. İkili testin diğer adı 11-14 testi.
Beni doktorum son adet tarihime göre 13+0 da gonderiyor. 13 üm bitmiş olacak yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?