2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet kesinlikle hamile olmayan anlayamaz, benim de bu süreçte tek tiksindiğim şey balık oldu. geçen kayınvalidemlere gittiğimizde balık yapmıştı bizim geleceğimizden habersiz kusmamak için zor tuttum kendimi. camı açtım oturdum önüne.
deniz kenarında oturuyoruz bir de her camı açışımda eve balık kokusu doluyordu, bir ara evi havalandıramıyordum sadece geceleri acıyordum camı.

hassaslıgım biraz gecti ama balıgın adını bile duymaya tahammülüm yok hala

dün bizim evdede bi balık vukaatı oldu eşim cnm istedi alalım ben yapıcam dedi neyse yaptı salatalara kdr aslında güzel görünüolardı 4 tane balık yedim az salata sonra öğüre öğüre lavaboya attım kendimi yiyemedim dahada aslında bulantı ve kusmalarım hafifledi kuru ekmek yiorum valla napim bi o tutuo midemi 2li test zamanı gelsede bi 12. haftadan snra bariz azalır diyolar bakalım hayırlısı sıpam çok üzüo annesini :)

hıım inşallah hayırlı haberler alırsın ben kolay kolay hamıle kalamıyorum ilk düşükte normal olur dediler önemsemedik test falan bişi yaptırmadık
sonra benden önce ablam iki kez düşük yapınca ona bu tanıyı koydular bende genetiktir dıye yaptırdım
2. hamılelıgımde süpriz oldu sonuclarda gec cıkınca iğneye geç başladım tabı herşeyin hayırlısı bunlar sadece sebep...
ama bu bebişimde ewde test yapar yapmaz hemen iğnemi vurundum çok şükür bi sorun yok aspirin bende kullanıyorum
progestan varmedi maşallah hiç lekelenme sorunumda olmadıkullandığın iğnenin adı ne canım??

Ben erkek olursa Ali Emre koymayı düşünüyorum. Ali ismini hep çok sevmişimdir. Emre de eşimle ikimizin ortak sevdiği isim. Kızsa Elif olacak kısmetse.

iki isimde çok güzel canım . kızım olursa hayatıma güneş gibi doğmuş olacak onun için güneş istiyorum . ben 2 sene kayınvalidemle oturdum hayatımın en büyük hatasını yaptım beraber oturmakla ama yaşamadan da göremedik tabi . kayınvalidem iyi bir insan belki ama aynı evde oturmuş olmanın verdiği seple ve yaşananlardan dolayı çok soğudum kendisinden ALLAH nasip ettide ev alıp ayrı eve çıktık ve bebişim yeni hayatıma güneş gibi doğdu .

ben aslında okadar etkilenmiyordum ama dün maşallah sanki şişeyi kafasından aşağıya boca etmişti ve sanırım hamileliğin verdiği bir hassasiyetle tiksindim kokudan

kızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa? ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli

Ya tabi çocuk çıkarken bakmasın oraya kanlı manlı iğrenir falan sonra Allah korusun. Ama yanımda dursun elimi tutsun destek olsun çok isterim. Ya doğumhaneye olmasa bile sancı odalarına eşler girmeli bence. Nasıl bir süreç olduğunu onlar da görmeli. İstanbul'da izin veren ve fiyatları çok ucuk olmayan bi hastane bulursan burda paylaşır mısın canım hatta mümkünse bana özelden mesaj at. Ben de doğumumu İstanbul'da yapıcam ama hala doktor ve hastane konusunda bir karar veremedim. Arkadaşım Yenibosna Nisa'da Asiye Uzun'da doğum yaptı çok da memnun kaldı fiyatlarına baktım baya baya uygun hakkaten. Ama biraz uzak diye tedirginim Levent ile Kağıthane arasında bi yerde oturuyo annemler. taa Cezayir'den de arabamızla gelemeceğimiz için yakın bi yer olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ama yine de kararsızım...

canım ya maşallah...ama fotolar benimkine de benziyo valla...demek kız dedi ne güzel yaaaa
canım benimkininde göbişi kocamandı bak hatta ikinci fotoda yüzünü dönmüş sanki anlamış foto çekilecegini
maşallah azman olmuş seninki de yavru kuşum benimyavrum nubusunu falan bilmem ben ama benim KOCA GÖBEK teorime göre bu da kızman ben sana diyim bakfotolarımız aynı desem yeridir.benimki de önce uyuyodu sonra yüzünü döndü o sayede 3 foto kaptıkpoz veriyo işte zilliler, önce nazlanıyor sonra istemem yan cebime yapyolar aaah ah kız anası olmak çok zor çooook
tebrık ederım masallah yorum yapmıyayım ınsallh gonlunde ıstedıgın neyse o dur cınsıyetı.bu arada mehsel senın bebeısıde tebrık edrım.onada masallh.kendıne dıkkat et sende.
saol şekerim çok teşekkür ederiz
kuzucum benim de aklım hep sizdeydi kızlar neler yapyolar ki diye düşündüm hep biraz kendime gelince de zaten bilgisayar başında buldum kendimiçok teşekkür ederiz teyzoşu
canım doktor yapacaktı bugün 11+3 çıktı..ama biz dedik daha sonra gelelim..10 gün sonraya cagırdı..herbişeyi oluşmuş bebişiminnn
oy yavrum benim herbişeyini yesin teyzesi onun.böyle daha iyi olmuş 10 gün sonra bidaha görcen demek ki ben 1 ay nasıl durcam hiç bilmiyorum
topiğin şekerparesi çok geçmiş olsun canım bukadar zaman sesin çıkmayınca korkmadım dğeil ama Allaha şükür Allah beterinden saklasın mehselcim
aayhhçok mersi bebeğim.allaha şükür dipçik gibi geri döndüksana bşy sorcam kuzu morelin mi bozuk senin ascık sanki :44:dün demet akalın ın bi şarkısını paylaşıp sözlerini yazmışsın öyle bi durum sezdim.anlatmak istersen özelden beklerim anacım
kesinlikle KUMPİR pizzadaki sosis sucuk hangi hayvanatın neresinden belli olmaz, çiğ köfte etsiz bile olsa biraz acı olduğu için şu an oldukça hassas olan mideni rahatsız edbilir, hamburgerin köftesini uzun zamandır kullandıkları vcık vıcık yağda yapıyorlar çok ağır gelebilir ama kumpir ay ağzım sulandı bak tere yağını hiç koydurma demiycem çünkü azıcık katsnlar lezzet verir hem de süt ürünü biraz kaşar peynir, mısır ve yeşil zeytin, mayonez ketçap kesinlikle yok tabi oooohhh dur ben de geliyorum hemen

Bende Haziran annesi olacam hayırlısıyla tahmini doğum tarihi 06.06.2013 ama size bişey danışmak istiyorum ense kalınlığı ve ikili test için hangi haftada gitmem gerek doktorum 25 inde gel dedi ozaman 13 haftalık oluyo ama arkadaşımada 12 haftası dolduğu için bakmamışlar ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz?

Ben erkek olursa Ali Emre koymayı düşünüyorum. Ali ismini hep çok sevmişimdir. Emre de eşimle ikimizin ortak sevdiği isim. Kızsa Elif olacak kısmetse.

benim ilk oğlum Mustafa Yiğit eğer bu seferde erkek olursa Ahmet Kaan istiyorum Ahmette eşimin ismi istemiyo Oğuz Kaan diyo yok daha neler dedim kızım olursada o kadar çok isim varki kafamda sürekli düşündüğüm için

kızlar 2li testte ultrasona girecek olan arkadaşlar çikolata yiyin girmeden o kdr farkedioki ben gttm rutin kontrole doktor dedi maşallah büyümüş kolları bacakları oynuodu sıpamın hareketli oluolar girmeden şölee bi çikolatayı devirin belki belli eder cinsiyeti :)

bua rada bende kpss mağduruyum bilgisayar öğretmeniyim Rabbim hepimize yardım etsin

bilgisayar öğretmeniysen sadece kpss mağduru değilsin canım çok ayıp ettiler size

doktorum beni 13. haftada çağırdı canım

Nasıl bakmamışlar. İkili testin diğer adı 11-14 testi.
Beni doktorum son adet tarihime göre 13+0 da gonderiyor. 13 üm bitmiş olacak yani.

Kaan ismini severim. Dün bir arkadaşım doğum yaptı. Mehmet Kaan koydu bebişinin adını. Ahmet Kaan da kulağa hoş geliyor.

Başka iki isim canım. Kayınpederim hayatta benim.

mustafa kayınpederinin adı mı yoksa ölesine mi koydunuz cnm ? bide mustafa yiğit diye mi sesleniyosunuz yoksa bi ismimi kullanıyosunuz ?

offf benim çikolata reklamlarında bile midem kalkıyor başka ne tutar ki onun yerini:44:

Nasıl bakmamışlar. İkili testin diğer adı 11-14 testi.
Beni doktorum son adet tarihime göre 13+0 da gonderiyor. 13 üm bitmiş olacak yani.

canım bende bilemedim onun 12. hafta bittiği için bakmamışlar bana da o şekilde diyince tereddüt ettim bilirsinizki hiç bişey atlansın istemiyoruz ama bu durmlarda korkutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…