2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
doktorum beni 13. haftada çağırdı canım[/QUOTE]

anladım canım çok sağol ama doktorun arkadaşa bakmama nedeni ne olabilir acaba onada üzüldüm

mustafa kayınpederinin adı mı yoksa ölesine mi koydunuz cnm ? bide mustafa yiğit diye mi sesleniyosunuz yoksa bi ismimi kullanıyosunuz ?

hayır canım hem kayınpederimin hem kendi babamın adı mustafa bide seviyorum mustafa ismini ayrıca kendi babamın adı olmasaydıda mecbur kayınpederin adını koyucaktım bizdede adet oldu artık. ama hepimiz yiğiti kullanıyoruz hastaneye gidince mustafa diye sesleniyolar ilk ismi diye okuldada mustafa diyolardı uyardım öğretmeni zaten çocuk alışık olmadığı için mustafa diyince bakmıyodu bile

Evet kızlar yaaa ben de doktor hastane bi karar vermek istiyorum gerçi taaa mayısta gidicem inşallah İstanbul'a daha erken sayılır ama nedense kafama taktım biran önce bi doktor ve hastanede karar kılmak istiyorum... Avrupa yakasındaki hamişşşşler nerelere gidiyosunuz nerde ve hangi doktorda doğum yapmak istiyosunuz? Bi de muayene ve doğum ücretleri ne kadar? Bi de çok olmicaksam eşin doğuma ya da en azından sancı odasına girmesine izin veriyolar mı?

Ben çok tecrübesizim de bilen varsa eğer, sancı çekerken ayrı bi odada olunuyo dimi? Yani benim sancılarım hafifken yanımda biri bağıra çağıra doğuma giderse psikolojim kötü etkilenir herhalde yaaa.

doktorum beni 13. haftada çağırdı canım

anladım canım çok sağol ama doktorun arkadaşa bakmama nedeni ne olabilir acaba onada üzüldüm[/QUOTE]

arkadaş doktor değiştirmeli bence şimdiki anneler her şeyi araştırıyor öğreniyor biliyor herkesi cahil mi sanıyormuş bu doktor

cnm burda biçok arkadaş kesenin içinde beğini çok geç gördüler.telaş yapma umarım minişin ordadır ve bidahaki gidişinde ceeeee diye süpriz yapar sana
kim var kim yok biz geldik huuuu kocacığımın dediği gibi örgüye başladımm
nasıl cnm rahatlattı mı bari kocişinin dediği gibi
Benimde cnm kumpir istedii
ooo kızlar canım kumpir çekti şimdi amaaa ((
hiç sormayın gebeşdaşlarım benim de çok fena istedi şimdi eşimi aradım akşama kumpir yemeye gidiyoruz
evet şekerim o biziz ta kendisiyim, işte o kız anası benim çok teşekkür ederiz.yok hayatım izmir karataşdan bahsediyorum ben adana da da mı karataş var:44:doğma büyüme izmirliyim ben orjinal izmirli
selam hanımlar.. Canı sıkılanlar kulubüne benide ekleyin =P bir yandan sıkıntı bir yandan KPSS belası.. Zaten midem bulanıyor rakamlara baktıkça daha fena oluyorum. Var mı başka tercih yapacak olan?

geçmişi daha yeni okuyorum canım,mesajını gördüm çok sevindim iyi olmanabebeğinde çok tatlı çıkmış,maşallah kızına
teşekkür ederiz cnmcım
haziranhaziranda atama mı var gııııııallahııım çıldır geçiriyorum galiba kesin mi
sizin bölümler ne kızlar?
ben okulöncesi öğretmeniyim cnm.bizim bölümün puanları düşük ama ben açıköğretim okudum ve evlendikten sonra üniv. bitirdim hem ev hem iş hem okul dersleri hem de kpss çok zor oldu.ama şimdi sınırdayım 2.atama olursa kesin gidiyorum.inşallah şubatta yaparlar ya
evet hayatım normal ultrasonla baktı benimki de.ama heryerini tek tek bize gösterdi ve gösterirken de anlattı.bide kan verdik 10 gün sonra da sonucunu arayıp sorcaz bakalım.benim CRL:6.15 HAFTA:12week 5days 12+2 biliyoduk ama 12+5 çıktı minişim.
şükür yavrucum hepimiz hep iyi haberler alalım inşallah

anladım canım çok sağol ama doktorun arkadaşa bakmama nedeni ne olabilir acaba onada üzüldüm

arkadaş doktor değiştirmeli bence şimdiki anneler her şeyi araştırıyor öğreniyor biliyor herkesi cahil mi sanıyormuş bu doktor[/QUOTE]

valla canım bide okadar emin olduğu doktorki anlatamam ilk çocuğununda doktoru oydu

Yok şekerim yaaa yeni parçası demetin çok hoşuma gitti o yüzden paylaştım

kızlar sivilceleriniz çoğaldı mı 1 aydır sivilcelerim çok arttı bazen azalıyor ama özellikle ağız çevremde ağırlıklı. ergenlik dönemindekileri geçtim valla

Ben de çıkıyo yaaa bu sabah çenemde kocaman bi sivilceyle uyandım aynı ergenlik sivilcesi böyle kocaman içi dolu bıyyy. Bi de hamilelere bi güzellik gelir falan diyolar nerdeee

Ben de çıkıyo yaaa bu sabah çenemde kocaman bi sivilceyle uyandım aynı ergenlik sivilcesi böyle kocaman içi dolu bıyyy. Bi de hamilelere bi güzellik gelir falan diyolar nerdeee

anne hamilelikte güzelleşirse oğlan olur derler çok yakınımında öle oldu kız olunca anne çirkinleşir brz bozulur kız annenin güzelliğini alıo derler bnmde şaftım kaydı manken gbi hatun göbekli sivilceli bişi oldu :s

maşşalah canım allah nazarlardan korusun hayırlı olsun kzın canım ne güzel gösteriyolar bizimkinde tık yok bendede aynı belirtiler var aynen senin söylediğin gibi ama göbişime bakanlar erkek diyor allah hayırlısını göstersin gerçi işin şakasıne güzel testinde iyi çıkmış artık hayırlısıyla gelmesini beklicen

Başka iki isim canım. Kayınpederim hayatta benim.

Ayyy bu hamilelik alıklık yapıyor galiba konuşmuştuk bunu bi başka biri sanıp seni bi daha sormuşum

Kusura bakma canım

kontol öncesi işte o gece ben de uyuyyamıyorum ama genel olarak hamilelikten sonra bebekler gibi uyumaya başladım.normalde uyku problemim vardı benim 12 de yatsam sabaha karşı 4-5 gibi bazen de ezandan sonra uyuyabiliyordum.ama hamilelikten sonra bayılmış gibi yatar yatmaz kayıp gidiyorum o yüzden çok mutluyumkıpırdadıklarını hissedene kadar biraz daha böyle panik olcaz artık napalım cnm
kızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa? ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli
ben kesinlikle istiyorum, hamile kalmadan önce de hep bunu hayal ederdim ama sezeryan olursa almıyorlar sanırım.gerçi doktorumla bunu hiç konuşmadım ama 1-2 ay sonra sorarım artık.sezeryanda girmelerine ben de karşıyım çünkü bi yerde okumuştum bi araştırmaya göre sezeryan doğuma giren erkekler sonra eşlerine yanaşmaktan korkuyorlar hatta tiksiniyorlarmış psikolojileri bozuluyormuş.
abooowww o ne kız öyle 5-9 bin bi doğurana bi bebek de onlar mı hediye ediyomuş yoksa onun parasını m çıkarıyolar ordan

benim yanağımın sağ tarafı tamamen oldu canım ama ufak ufak sivilceler.. ama şöle bi söylenti var bazı cocuk annenin güzelliğini alır bazıları da anneye güzellik verir o yüzden olabilir

ablamında tam tersi olmuştu canımm yüzü acayip toparlandı ve güzelliği daha ön plana çıktı ama zeynep diye güzeeellll bi kzıımız oldu:)

Kızlar ya sabahtan beri sivilce muhabbeti var okuyorumda benim öyle bir iki tane pıtırcığım oldu Ama ben tonik kullanıyorum geceleri ya zararlı mı yani :44:

bunun tam tersi uyurken ultrason cekilsin nub teorisinden daha rahat gorulur diyenler var :)

Kızlar ya sabahtan beri sivilce muhabbeti var okuyorumda benim öyle bir iki tane pıtırcığım oldu Ama ben tonik kullanıyorum geceleri ya zararlı mı yani :44:

ya zararlımı yoksa bilmiyorum benimde kokusuz olduğu için yüzüme kullanabildiğim tek şey tonik oda zararlıysa vay halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…