mustafa kayınpederinin adı mı yoksa ölesine mi koydunuz cnm ? bide mustafa yiğit diye mi sesleniyosunuz yoksa bi ismimi kullanıyosunuz ?
bilgisayar öğretmeniysen sadece kpss mağduru değilsin canım çok ayıp ettiler size
evet bülbülcüm orasını ghiç sorma bir dersenyim şuan sekreterlik muhasebe herşeyi yapıyoum öğretmenlik yanında
ya atanmış olsaydın da bilgisayar dersleri kaldırıldı formatör öğretmen denildi bilgisayar öğretmenlerine ama görev tanımları yapılmadı okulda ne iş olsa yaparım kadrosundalar yani ve herkesin gözünde de bişey yapmıyorlar gibi bir izlenimdeler ne bi odaları var ne sınıfları çok mağdur bi durumdalar şimdilik formatörlük görevlendirmeyle oluyor geç geliyor sarkıyor çok gıcık. Böyle boşlukta duruyor gibiler. Güya her yerde açık vardı bilgisayar labaratuarları kurulmuştu her okula ve çok yüksek puanlarla girdiniz üniversitelere ataması kesin diye, bir çok bölümü elinizin tersiyle ittiniz şimdi pat diye hadi ben bu dersi kaldırdım oldu.
kızlar istanbl avrupa yakasında kim nereye gidiyor? ben 1 kere doktora gittim bezmialem (vakıfgureba).12. haftam dolunca tekrar gitmeyi düşünüyorum 7 haftalıkken gittiğimde doktor 1 ay sonra tekrar gelirsin demişti.merak ettim kim nereye gidiyor?ne kadar memnun?
doktorum beni 13. haftada çağırdı canım
cnm burda biçok arkadaş kesenin içinde beğini çok geç gördüler.telaş yapma umarım minişin ordadır ve bidahaki gidişinde ceeeee diye süpriz yapar sana
nasıl cnm rahatlattı mı bari kocişinin dediği gibikim var kim yok biz geldik huuuukocacığımın dediği gibi örgüye başladımm
Benimde cnm kumpir istedii
hiç sormayın gebeşdaşlarım benim de çok fena istedi şimdi eşimi aradım akşama kumpir yemeye gidiyoruzooo kızlar canım kumpir çekti şimdi amaaa((
evet şekerim o biziz ta kendisiyim, işte o kız anası benimbebişlerinizin resimlerine bayıldım çok şekerler maşallahmahsel_eray ın dı sanırım kız dı heralde çok sevindim canım hayırlı olsunnn :))))) benimkinde daha bişi belli olmuyor zaman geçmiyor sanki.... inşallah benimkide büyür de resmini koyarım buraya :))))
bu arada mahsel_eray canım sen adanada mısın yani adanalımısın..karataş felan yazmışsın da....
selam hanımlar.. Canı sıkılanlar kulubüne benide ekleyin =P bir yandan sıkıntı bir yandan KPSS belası.. Zaten midem bulanıyor rakamlara baktıkça daha fena oluyorum. Var mı başka tercih yapacak olan?
teşekkür ederiz cnmcımgeçmişi daha yeni okuyorum canım,mesajını gördüm çok sevindim iyi olmanabebeğinde çok tatlı çıkmış,maşallah kızına
haziranben son 2,5 ay asılıp B grubundan 82 aldım.. O puanda ilk tamalarda birşey getirmiyor. Haziranda hem doğurup hem atanıcam galiba.. O dönem zor olacak bizim için. Ama mide bulantıların olmuyorsa şimdiden çalış mutlaka faydası olur.
ben okulöncesi öğretmeniyim cnm.bizim bölümün puanları düşük ama ben açıköğretim okudum ve evlendikten sonra üniv. bitirdim hem ev hem iş hem okul dersleri hem de kpss çok zor oldu.ama şimdi sınırdayım 2.atama olursa kesin gidiyorum.inşallah şubatta yaparlar yasizin bölümler ne kızlar?
evet hayatım normal ultrasonla baktı benimki de.ama heryerini tek tek bize gösterdi ve gösterirken de anlattı.bide kan verdik 10 gün sonra da sonucunu arayıp sorcaz bakalım.benim CRL:6.15 HAFTA:12week 5days 12+2 biliyoduk ama 12+5 çıktı minişim.bu arada ikili test yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum normal ultrosondanmı baktılar ense kalınlığına falan bizimkide dün baktı herşey normal dedi bişey demedi sadece kan verdim 2li için sordum ayrıntılı ultroson daha erken sonra dedi kan vericeğim kağıda crlsiyle haftasını yazdı bende anlamadım
şükür yavrucumkızlar cinsiyetler öğrenilmiş, bebişlerin hareketleri görülmüşNe güzel topiğmizden böyle güzel haberler hiç eksik olmasın. Mehselciğim kanaman için geçmiş olsun ama çok şükür bebişin iyi
anladım canım çok sağol ama doktorun arkadaşa bakmama nedeni ne olabilir acaba onada üzüldüm
maşallahazman olmuş seninki de yavru kuşum benim yavrum nubusunu falan bilmem ben ama benim KOCA GÖBEK teorime göre bu da kızman ben sana diyim bak fotolarımız aynı desem yeridir.benimki de önce uyuyodu sonra yüzünü döndü o sayede 3 foto kaptık poz veriyo işte zilliler, önce nazlanıyor sonra istemem yan cebime yapyolar aaah ah kız anası olmak çok zor çooook
saol şekerim çok teşekkür ederiz
kuzucum benim de aklım hep sizdeydi kızlar neler yapyolar ki diye düşündüm hep biraz kendime gelince de zaten bilgisayar başında buldum kendimiçok teşekkür ederiz teyzoşu
oy yavrum benim herbişeyini yesin teyzesi onun.böyle daha iyi olmuş 10 gün sonra bidaha görcen demek ki ben 1 ay nasıl durcam hiç bilmiyorum
aayhhçok mersi bebeğim.allaha şükür dipçik gibi geri döndük sana bşy sorcam kuzu morelin mi bozuk senin ascık sanki :44:dün demet akalın ın bi şarkısını paylaşıp sözlerini yazmışsın öyle bi durum sezdim.anlatmak istersen özelden beklerim anacım
kesinlikle KUMPİRpizzadaki sosis sucuk hangi hayvanatın neresinden belli olmaz, çiğ köfte etsiz bile olsa biraz acı olduğu için şu an oldukça hassas olan mideni rahatsız edbilir, hamburgerin köftesini uzun zamandır kullandıkları vcık vıcık yağda yapıyorlar çok ağır gelebilir ama kumpir ay ağzım sulandı bak tere yağını hiç koydurma demiycem çünkü azıcık katsnlar lezzet verir hem de süt ürünü biraz kaşar peynir, mısır ve yeşil zeytin, mayonez ketçap kesinlikle yok tabi oooohhh dur ben de geliyorum hemen
kızlar sivilceleriniz çoğaldı mı 1 aydır sivilcelerim çok arttı bazen azalıyor ama özellikle ağız çevremde ağırlıklı. ergenlik dönemindekileri geçtim valla
Ben de çıkıyo yaaa bu sabah çenemde kocaman bi sivilceyle uyandım aynı ergenlik sivilcesi böyle kocaman içi dolu bıyyy. Bi de hamilelere bi güzellik gelir falan diyolar nerdeee
Eşimin ismi Akay. Onun ismini de çok beğeniyorum. Eşim istese Akay Eyüp koyardım ama kendi ismini koydurmuyor :) Haklı aslında biraz tuhaf olur ama ismini beğeniyorum. Bende Berkay koyacağım. Anlam olarakta çok yakın.
maşşalah canım allah nazarlardan korusuneveeeet hanımlar anca okuyabildim yazılanları yetişemedim vallacinsiyetler belli olmaya başlamış maşşallah
dün yazmıştım 2li testimizi olduk diye, çok şükür iyi herşey doktor her tarafını incelerkenki heycan hiçbirşeyde yaşanmazmış bunu çok iyi anladım farklı bir duygu.
rabbim herkesin bebişini sağlık sıhaatle kucağına almayı nasip etsin.
dün bizim minnoşa Kız dedi doktor amcamız bu sefer farklı bir doktordaydık incelerken arada söyleyince kısa bir şaşkınlık yaşadık ama eşimin o anki mutluluğu görülmeye değerdi, çünkü hep bana pazartesi görüceksin kızım olduğunu anlıcaksın diyordu
bizim ufaklık 5 gün ilerde gözüktü ama doktorumuz her bebek aynı olucak diye birşey yok bu çokta önemli birşey değil dedi.
boyumuz 6.2 cm bacaklarla sanırım yazana göre 8.3cm baya koca bebiş olmuş bizimki ah bide tepiklerini hissetsem
buda teyzeleri son fotomuz baya baya büyümüşüz eller surattaydı hep anasını tepikliyordu bir yandan, çok arsız napıcaz bununla bilmiyorum
he birde doktor amcamız tüm incelemenin videosunu verdi dün 4 kere izledim insan inanamıyor bu içimdemi diye:)
Eki Görüntüle 557334
tatlım ben hep yazıyordum buraya benim hiç bulantım olmadı, tüm kız denilenlerin aksini yaşadım
ekşiden tiksindim
tatlının dibine düştüm
iştahım açıldı,et canavarı olup çıktım
sivilcelerim çıkmadı
kilo almadım, şişmedim
hiç bir tarafım büyümedi
göğüslerim karardı
bebek sağ taraftaydı
kese yamuktu
ilk seğirmeleri göbek deliğinn yukarsında histtim
bel ve sırt ağrılarım hala var
tüm koca karı rivayetlerinde erkek çıkmıştı
ve aklıma gelmeyen bir sürü şey
yani her hamilelik kendine özel birşey kişiden kişiye baya baya değişiyor, intternette hep meraktan okurdum belirtileri hadi canım nasıl olmaz biri tutmuştur derdim ama hiç biri tutmadı
teşekkür ederiz tatlım, çabucak geçer zamanda atlatırsınız inşallah test kısmını, hayırlısıyla olmaz bir sıkıntınız. erken mi geç mi bizde anlmadık bir erkek bir kız denilince insan şaşırıyor herhalde 1 ay da beklicem acele etmenin hiç gereği yokmuş
maşallah canım Allah nazarlardan saklasınbanada sanki kızçen geliyormuş gibi geldi
bizimki çikolata yemeden yine hareketliydi tepik atıp duruyordu sürekli, geçen sefer çikolatada azıtmıştı takla atıp duruyodu şimdi sakin kalsın dedim
oyhh senin kızını yesinler emi maşşallah ya nasılda yatmış pozlar veriyor cimcime
çok şükür canım zaten doktor incelerken bir yandan anlatıyor o anlarda nefesimi tutmuş izliyordum cinsiyet fln vız geliyor insana gerçekten sağlık çok çok önemli, benim eşim kız manyağıydı dün farklı doktordaydık farklı bir tahmin gelince e onun istediği oluncada havalarda uçtuhayırlı evlat olsun tabiki ama biraz daha beklicem alışveriş için.
Başka iki isim canım.Kayınpederim hayatta benim.
hayır canım hem kayınpederimin hem kendi babamın adı mustafa bide seviyorum mustafa ismini ayrıca kendi babamın adı olmasaydıda mecbur kayınpederin adını koyucaktım bizdede adet oldu artık. ama hepimiz yiğiti kullanıyoruz hastaneye gidince mustafa diye sesleniyolar ilk ismi diye okuldada mustafa diyolardı uyardım öğretmeni zaten çocuk alışık olmadığı için mustafa diyince bakmıyodu bile
kontol öncesi işte o gece ben de uyuyyamıyorum ama genel olarak hamilelikten sonra bebekler gibi uyumaya başladım.normalde uyku problemim vardı benim 12 de yatsam sabaha karşı 4-5 gibi bazen de ezandan sonra uyuyabiliyordum.ama hamilelikten sonra bayılmış gibi yatar yatmaz kayıp gidiyorum o yüzden çok mutluyumgünaydın kızlar,
gece uykularım çok anlamsız olmaya başladı hiç huzurlu uyuyamıyorum, uyanıp 1-2 saat yatakta dönüyorum, gündüz uyuyayım bari diyorum erkenden uyanıyorumyarın kontrolümüz var çok heycanlıyım. hamileliğe dair hiç bi belirtim kalmadı bu da bende korkuya neden oluyor. ya gittiğimde kötü bi haber alırsam diye endişeliyim. şu bebişler bi hareketlenselerdi kendilerini bi hissettirselerdi bilirdik en azından nolduğunu ( doktora gidicem zaman hep böyle oluyor, geçen yıl güle oynaya gidip kötü haber almıştım sanırım bu endişeler ondan kaynaklanıyor.
size kaygısız, sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum:)
ben kesinlikle istiyorum, hamile kalmadan önce de hep bunu hayal ederdimkızlar ya eşinizin doğuma girmesini ister misiniz imkanınız olsa?ben çok isterim eşim de istiyor ama izin veren hastane ve bu hastanenin doğum fiyatları önemli
abooowww o ne kız öyle 5-9 binbenim bir cok dogum yapan arkadasımın esi girdi, ama bazı hastaneler ve bazı doktorlar izin vermior die duydum. Cok keyecanlanan babalar dogum surecini zorlastiriyor bi de sizinle ugrasmayalim diyorlar herhalde. benim esim girecek, kismetse Gayrettepe Florance Nightangale veya Amerikan Hastanesinde olacak dogumum, izin verilmediğini duymadım. Dogum fiyatları biraz pahalı bu hastanalerin normal 5 ile 9bin arasında.
Ben de çıkıyo yaaa bu sabah çenemde kocaman bi sivilceyle uyandım aynı ergenlik sivilcesi böyle kocaman içi dolu bıyyy. Bi de hamilelere bi güzellik gelir falan diyolar nerdeee
benim '' Liva ''m geliyor kızlar :87:
anne hamilelikte güzelleşirse oğlan olur derler çok yakınımında öle oldu kız olunca anne çirkinleşir brz bozulur kız annenin güzelliğini alıo derler bnmde şaftım kaydı manken gbi hatun göbekli sivilceli bişi oldu :s
Ayyy bu hamilelik alıklık yapıyor galiba konuşmuştuk bunu bi başka biri sanıp seni bi daha sormuşum
Kusura bakma canım[
aynen bende öleyim canımay işyerinde bi görsen beni salak gibi sorduğum sorunun cevabını anında unutuyorum tekrar soruyorum bi tuhafım ilaçlardanmı hormonlardanmı bilemedim
kızlar 2li testte ultrasona girecek olan arkadaşlar çikolata yiyin girmeden o kdr farkedioki ben gttm rutin kontrole doktor dedi maşallah büyümüş kolları bacakları oynuodu sıpamın hareketli oluolar girmeden şölee bi çikolatayı devirin belki belli eder cinsiyeti :)
Kızlar ya sabahtan beri sivilce muhabbeti var okuyorumda benim öyle bir iki tane pıtırcığım olduAma ben tonik kullanıyorum geceleri ya zararlı mı yani :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?