Kızlar ya sabahtan beri sivilce muhabbeti var okuyorumda benim öyle bir iki tane pıtırcığım olduAma ben tonik kullanıyorum geceleri ya zararlı mı yani :44:
ya zararlımı yoksa bilmiyorum benimde kokusuz olduğu için yüzüme kullanabildiğim tek şey tonik oda zararlıysa vay halime
ya atanmış olsaydın da bilgisayar dersleri kaldırıldı formatör öğretmen denildi bilgisayar öğretmenlerine ama görev tanımları yapılmadı okulda ne iş olsa yaparım kadrosundalar yani ve herkesin gözünde de bişey yapmıyorlar gibi bir izlenimdeler ne bi odaları var ne sınıfları çok mağdur bi durumdalar şimdilik formatörlük görevlendirmeyle oluyor geç geliyor sarkıyor çok gıcık. Böyle boşlukta duruyor gibiler. Güya her yerde açık vardı bilgisayar labaratuarları kurulmuştu her okula ve çok yüksek puanlarla girdiniz üniversitelere ataması kesin diye, bir çok bölümü elinizin tersiyle ittiniz şimdi pat diye hadi ben bu dersi kaldırdım oldu.
işte devletin işleri ben 3 girdim bu bölüme bülbülcüm o dkar çok seviyodumki atamasıda çok bakan dinçer diyor baksana öğretmenler başka lana yönelsin sen kdr mı bilcez
Biliyor canım bilmez mi ama onlar köyde büyümüşler hamileyken hayatlarında değişen birşey olmamış hiç, ne özen görmüşler ne de doktor o yüzden bizim bu hallerimizi pek anlayabileceklerini sanmıyorum, herkes kendi zamanının getirisini yaşıyor bir yerde.
Bilmiyorum neden ama sanki hamileliğimi görmezden geliyor gibi hissediyorum, belki de gelin fesatlığıdır, hamileliktendir.
eğer içinde alkol varsa zararlı olduğunu biliyorum canım bende köpük kullanıyodum o yüzden bıraktım.
Alkolsüz olanlarıda var ya hani hassas ciltler için onlardan kullanmakta zararlı mı ki
Ben doğuma erkeklerin girmesi taraftarı değilim bazı durumların mahremiyetinin olması gerektiğini düşünüyorum.
Özellikle benim eşim gibi erkeklerin kesinlikle girmemesi taraftarıyım.
Herkesi deli eder yok eşimi fazla kurcalamayın, öyle yapma canı acıyor, onu niye öyle bu niye böyle zaten doğumun son anlarında da bayılır.
Sonra benim bebeğe yapıştığımı sevdiğimi görünce kıskanır ilgi için bir daha bayılır
Ben de doğumdan sonra bir değil iki çocuk annesi olduğumu ispatlamış olurum
İkisini de çok severim
alkolsüz varsa kullanabilirsin canım ama ben şuan en az alkollü olan bebek kolonyalarını bile kullanmıyorum..
Ay canım çok güldüm yaaa ne güzel anlatmışsın :) Ben istiyorum ama yüzü bana dönük olsun bakmasın kanlı sahnelere :)
Eşim soğuk kanlıdır benim ama benim acı çekmeme dayanamaz bi yerim ağrısa o da kahrolur nasıl gözümün içine bakar. Ben de işte o yüzden istiyorum girsin o da benimle sıkıntı çeksin ne kötüyüm dimiiiBi de eşim yabancı zaten ne dese kimse anlamaz zaten bişey de demez. Ama girmek isteyeceğini çok sanmıyorum bakalım hastaneye doktora karar verdikten sonra ciddi ciddi konuşmayı düşünüyorum.
Yuzde cillenme, lekelenme, sivilce artısı kız bebekte olur derler :) ben de sadece kuruluk var o da mevsimsel
herkese merhabalar, ne guzel cinsiyetler belli oluyor yavas yavas:)) hayirlisi olsun insaallah.. bir sey soracagim cin takvimi yada rus takvimi tutuyo mu... ?? ben cin takviminde kiz cikiyo, rus takviminde erkek... bu arada rus takviminde tarihleri 0'li yazincacyanlis cikiyo belirteyim, yani 05.09.1984 yerine 5.9.1984 seklindevyazilmali..
bende kızım olursa duru koymayı düşünüyorum canım adaş olcaklarbizde kısmet olursa kız olursa duru erkek olursa yiğit
anne hamilelikte güzelleşirse oğlan olur derler çok yakınımında öle oldu kız olunca anne çirkinleşir brz bozulur kız annenin güzelliğini alıo derler bnmde şaftım kaydı manken gbi hatun göbekli sivilceli bişi oldu :s
bende de çok sivilce çıkıyo ya biri geçiyo öbürü çıkıyo ergenlikte hiç sivilcem olmamıştıKızlar ya sabahtan beri sivilce muhabbeti var okuyorumda benim öyle bir iki tane pıtırcığım olduAma ben tonik kullanıyorum geceleri ya zararlı mı yani :44:
bende kızım olursa duru koymayı düşünüyorum canım adaş olcaklar
canım ne güzel e adaş olucaklar eşimle üniden bri hayalimizdi duru ismi
bende de çok sivilce çıkıyo ya biri geçiyo öbürü çıkıyo ergenlikte hiç sivilcem olmamıştıkendimi çok çirkin hissediyorum
bende tonik kullanmaya korkuyorum ya her akşam aklıma geliyo
ne güzel 2 dede de mutlu olmuştur..bilmiyorum cnm ya işte biri başka biri başka seslensin istemiyorum bende ama direk rıfat koyarsam da 2. çocuğum kız olursa istediğim erkek isimlerini koyamamış olcam çok kararsızım
hakkaten ne yapıyım hadi bişeyler söleyin kızlar tek isim mi iki isim mi oylamaya sunayım bari
bana aç gel demediler cnm ben de yedim zaten hamilelikten sonra açlığıma hiç dayanamaz oldum.ben bütün testlere girme taraftarıyım açıkçası.sonuçta birisinde gözükmeyen diğerinde çıkabilir ve belki ilaçla düzelebilen bir durum da olabilir.ama yine de inşallah görmeyiz böyle şeylerherkese merhabalar arkadslar umarım sıkıntısız huzurlu bır gun gecırırsınız bebislerinızle.ben yarın ıkılı test ıcın gıdecegım allah nasıp edrse sabah 10 da.ac karınla gıtmem gerekıyor galıba ama buradakı arkadasların yazdıklarını okudumda doktor yemek yıyıp gel yada cıkolata yıyıp gel bebek haraketlensın demıs kan testı ac karına verılmıyormu.bu konuda aydınlatırsanız sevınırım.bırde benım doktorum ense kalınlıgına falan ultrasonda bakalım normalse ıstersen ıkılı test yaptırma uclu test yaptıralım fıyatı daha uygun hem dedı.bu konuda da fıkırlerınızı alabılırmıyım.
bnm hamilelikten sonra mevcut olan tüm sivilcelerim gitti.birkaç gün skıldım o yüzden şu an bir iki tane çıktı ama arkası gelmez bunların büyük ihtimalle cnm.kızlar sivilceleriniz çoğaldı mı 1 aydır sivilcelerim çok arttı bazen azalıyor ama özellikle ağız çevremde ağırlıklı. ergenlik dönemindekileri geçtim valla
ay şükürler olsun sonunda birisi size kız dedi huzura kavuşmuşunuz artık cnmeveeeet hanımlar anca okuyabildim yazılanları yetişemedim vallacinsiyetler belli olmaya başlamış maşşallah
dün yazmıştım 2li testimizi olduk diye, çok şükür iyi herşey doktor her tarafını incelerkenki heycan hiçbirşeyde yaşanmazmış bunu çok iyi anladım farklı bir duygu.
rabbim herkesin bebişini sağlık sıhaatle kucağına almayı nasip etsin.
dün bizim minnoşa Kız dedi doktor amcamız bu sefer farklı bir doktordaydık incelerken arada söyleyince kısa bir şaşkınlık yaşadık ama eşimin o anki mutluluğu görülmeye değerdi, çünkü hep bana pazartesi görüceksin kızım olduğunu anlıcaksın diyordu
bizim ufaklık 5 gün ilerde gözüktü ama doktorumuz her bebek aynı olucak diye birşey yok bu çokta önemli birşey değil dedi.
boyumuz 6.2 cm bacaklarla sanırım yazana göre 8.3cm baya koca bebiş olmuş bizimki ah bide tepiklerini hissetsem
buda teyzeleri son fotomuz baya baya büyümüşüz eller surattaydı hep anasını tepikliyordu bir yandan, çok arsız napıcaz bununla bilmiyorum
he birde doktor amcamız tüm incelemenin videosunu verdi dün 4 kere izledim insan inanamıyor bu içimdemi diye:)
tatlım ben hep yazıyordum buraya benim hiç bulantım olmadı, tüm kız denilenlerin aksini yaşadım
ekşiden tiksindim
tatlının dibine düştüm
iştahım açıldı,et canavarı olup çıktım
sivilcelerim çıkmadı
kilo almadım, şişmedim
hiç bir tarafım büyümedi
göğüslerim karardı
bebek sağ taraftaydı
kese yamuktu
ilk seğirmeleri göbek deliğinn yukarsında histtim
bel ve sırt ağrılarım hala var
tüm koca karı rivayetlerinde erkek çıkmıştı
ve aklıma gelmeyen bir sürü şey
yani her hamilelik kendine özel birşey kişiden kişiye baya baya değişiyor, intternette hep meraktan okurdum belirtileri hadi canım nasıl olmaz biri tutmuştur derdim ama hiç biri tutmadı
bizimki çikolata yemeden yine hareketliydi tepik atıp duruyordu sürekli, geçen sefer çikolatada azıtmıştı takla atıp duruyodu şimdi sakin kalsın dedim
oyhh senin kızını yesinler emi maşşallah ya nasılda yatmış pozlar veriyor cimcime
çok şükür canım zaten doktor incelerken bir yandan anlatıyor o anlarda nefesimi tutmuş izliyordum cinsiyet fln vız geliyor insana gerçekten sağlık çok çok önemli, benim eşim kız manyağıydı dün farklı doktordaydık farklı bir tahmin gelince e onun istediği oluncada havalarda uçtuhayırlı evlat olsun tabiki ama biraz daha beklicem alışveriş için.
benim 1 kilo da sabah aç karnına tartılırsam gitmiş oluyor cnm.doktor tarttığında bi güzel kahvaltı yapmış çikilata yemiş ve onun da midemi bulandıran tadı gitsin diye bolca su içmiş olarak tartıya çıkıp 1 kilo aldığımı görmüştüm.sabah tartlınca 53.100 yada 53.400 falan çıkıyorum 53.700 le hamile kaldım ve artık 4. aydayızbu arada hanımlar kilo alımları konuşulmuş sanırım 1 kilo aldım ama sabahları oda gitmiş oluyor, kilo 69 boyum 176 inşallah anama çekerimde fazla almam
Bence Rıfat çok beğendiğin hayalindeki isim değilse ki anladığım kadarıyla değil. 2. bi isim koy. İkisini birden kullanabilirsin ya da biraz onu biraz ötekini. Uyumlu isimler 2si birden kullanılıyo. Benim de çift ismim var ikisini bir kullanan da var bazıları sadece ilkini bazıları ikincisini kullanıyo eşim kafasına nasıl eserse bazen 1. bazen 2. ismimi söylüyo. Benim 2 ismim de uzun olmasına rağmen çok memnunum bi ayrıcalık gibi oluyo başka Sümeyye'lerle hiç karışmıyorum mesela yerim hep ayrı
:2: biz yeni karar verdik ama kulağa çok hoş geliyo ayy heycanlandımbende kızım olursa duru koymayı düşünüyorum canım adaş olcaklar
canım ne güzel e adaş olucaklar eşimle üniden bri hayalimizdi duru ismi
sorma canım ya benimkilerde öle tek gezmiyolar koloni halindeler 3 tane bi anda nasıl çıkıyo anlamıyorum neden böle oldu acaba çirkinleşince kız derler ama bilemedim ben şimdi güzelliğimizi mi alıyo acaba minik kokoşlarnasılsınız kızlar?umarım herkes iyidir.
benimde sivilcelerimle başım dertte.benim sadece regli dönemlerimde çıkardı.şimdi ise üçer beşer tüm suratımdabende kendimi çok çirkin hissediyorum hatta geçen aynı yerden üç tane birden çıkmıştı.koloni halinde ürüyolar,kapatmak mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?