2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben boya, cilt bakımı ve makyaj yapıorum, doktor organik ve guvelir marka olursa sorun yok dedi.

Lancome un ürünlerini kullanıyorum bildiğim kadarıyla gül yağı ve içeriğinde gül ürünleri olduğu için güvenilir diye düşüünüyorum.Boya konusunda önce doktor sonra eşim izin vermiyorlar:26::26:

Kızlar bende rüyamda kanamam olduğunu gördüm ama öle böle diil adet olmuşum gibi çok korktum valla çok kafamıza takıyoruz galiba
ben de geçen hafta görmüştüm, netten yorumlara baktım "bir sıkıntının biteceği" şeklinde yorumlanmış ben de bulantılarımın hayırlısıyla geçeceğine yordum inşallah öyle olur

ben de geçen hafta görmüştüm, netten yorumlara baktım "bir sıkıntının biteceği" şeklinde yorumlanmış ben de bulantılarımın hayırlısıyla geçeceğine yordum inşallah öyle olur

Saol cnm rahatladım valla neye yorarsak öle olurmuş hayırlısı olur inş :))

Önlem işini çok abartmamak gerekiyor bence. Sakınan göze çöp batarmış. Ben makyajımı da yapıyorum ojemi de sürüyorum. Hamile arkadaşlarımın hepsi de yaptı ve hiçbir sorun olmadı. Doktoruma her seferinde makyajlı ve ojeli gidiyorum hiç uyarmadı beni.

Pimpiriklenme işini ise başta çok yapıyordum. Ama artık rahatım. Allaha emanet bebeğim. Rabbim onu benden alacaksa da bir sebebi vardır ki alacaktır. Ben elimden geleni yapıyorum. Geri kalanı benim elimde değil. Kalbi duracaksa ben buna engel olamam. Sürekli bunu düşünürsem kendime hamileliği zehir ederim. Zaman geçmez.

Bakıyorum bazılarımız cinsiyet bile öğrenmiş ne kadar hoş..
Kendi doktorum ile randevum Aralık başı.
Dayanamayıp başka bir doktora gitsem miki? :)
10 gün daha sabredeyimmiki? :)

canım hangi boyayla boyamıştın benim doktor izin vermedi ama saçım çok kötü oldu beyzazlar falanda çıktı çok oğlumda çıkmamıştı böyle boyamamıştım.butik bebede organik boyalar varmış nasıl acaba?
canım beni ilacı tok karnına yazıyor tok içmeyi denesen belki bu kadar bulanmaz

kızlar bende şimdi kan vermeye gidicem,bazı testlerimi yenilicem.tsh,toxo,ft4 yaptırcam.aç karnada gidiyorum,umarım tansiyonum düşmez:18:

Benimkine tok karnina baktirmisti am sen yanina bi elma falan al bari kani aldirdiktan sonra hemen yersin.

biz geldik:)saolsunlar iki farklı hemşire 3 kez kolumu deldikten sonra kanımı alabildilerzaten açtım,bide beni kan tutuyor.beceriksizlere denk gelincede fenalaşıyorum bende.aslında benden kan almasıda zor,damarlarım çok derinde ama alan da tek hamlede alabiliyor.Allahım bu hamilelik boyunca daha ne kadar kan vericez.benim için ızdırap haline geldi de

kursa yazıldım canım akşamları gidiyorum ama sürünerek ilk defa hazırlancm bakalım. eş durumu hakkında bi bilgim yok ama zaten ilk atamada 4 seneden önce yer değiştiremiyorsun heralde.ikimiz istanbulun birer ucundayız ben büyükçekmecedeyim sen kocaeli ben tekirdağ yanii alternatif olarak

tam olarak benim duygularıma da tercüman olmuşsun cnm bende tam olarak böle düşünüyorum:13:

strafir ve buza sariyorlarmis ayriyeten onada para aliyolar sanirim tazeyken donduruyorlar bende deepfreeze me koymustun bikac kere hos bir tat cikmadi ne yapayim tahmin ettigin degil canim
recelini yiyorum olmuyor belki guzel olur siparis gelsinde

Son 7 bizde de. Zaman çabucak geçse bitse.

Yalnız 1 hafta önce bel ağrılarım başladı. 2 gündür de çok ağrıyor. Varmı sizlerde de bel ağrısı kızlar.

belime sanki ağırlık bağlamışlar gibi. bir kütle var gibi hissediyorum. eğilip kalkmak işkence. hayatımda ilk kez oluyor böyle. tamamen hamileliğe bağlıyorum bu tuhaflığı.
gece yan da yatamıyorum şimdilik sadece sırt üstü uyuyabiliyorum

bulunan birseye asermisin en azindan canim

Son 7 bizde de. Zaman çabucak geçse bitse.

Yalnız 1 hafta önce bel ağrılarım başladı. 2 gündür de çok ağrıyor. Varmı sizlerde de bel ağrısı kızlar.

Bel ağrısını hiç sorma cnm özellikle akşamları eğilip kalkarken kuyruk sokumumdam kalçama bi ağrı saplanıyo annem diyo vücudun haızrlanıyo bebeğe göre doktorada sordum çok hareket etmemeye çalış dedi

soylememkizz seninde canin ister belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…