ben boya, cilt bakımı ve makyaj yapıorum, doktor organik ve guvelir marka olursa sorun yok dedi.
ben de geçen hafta görmüştüm, netten yorumlara baktım "bir sıkıntının biteceği" şeklinde yorumlanmış ben de bulantılarımın hayırlısıyla geçeceğine yordumKızlar bende rüyamda kanamam olduğunu gördüm ama öle böle diil adet olmuşum gibi çok korktum valla çok kafamıza takıyoruz galiba
ben de geçen hafta görmüştüm, netten yorumlara baktım "bir sıkıntının biteceği" şeklinde yorumlanmış ben de bulantılarımın hayırlısıyla geçeceğine yorduminşallah öyle olur
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN HERKESE
evet ya bende öğrenir öğrenmez bıraktım sigarayı yanlız bendeki durum biraz farklı bazı sabahlar kendime bakasım var bazı sabahlar acayip uykum oluyor bir gözüm açık bir gözüm kapalı giyiniyorum ne allık ne rimel hiç bişey sürmüyorum halim olmuyor. ama benim hamile arkadaşlarımın çoğu makyaj yaptı, oje sürdü kimsede bişey olmadı biraz abartılıyor gibi geliyor hani saç boyası doğruda ne bileyim göz kalemi falan saçma geliyor bana yani 9 ay bakımsız paspal bişekilde mi dolaşıcaz o daha morel bozucu değil mi oysa bizim mutlu hissetmemiz lazım değil mi?
canım hangi boyayla boyamıştın benim doktor izin vermedi ama saçım çok kötü oldu beyzazlar falanda çıktı çok oğlumda çıkmamıştı böyle boyamamıştım.butik bebede organik boyalar varmış nasıl acaba?ben hiç uyuyamıyorum tüm gün yorulmadıgım için mi acaba ... coka zuyuyorum cok zor dalıyorum
ben gözönünde degılım ama 3 ayı atlatayım boyatacagım.ilk hamılelıgımdede boyatmıstım organık boyayla
k
canım beni ilacı tok karnına yazıyor tok içmeyi denesen belki bu kadar bulanmazkızlar 5 gündür demir ilacı içiyorum sabahları aç karnına..3 ünü geri çıkardım,aşırı mide bulantısı yapıyor
siz içebiliyor musunuz_/? nasıl içebilirm bu ilacı içmeyi çok istiyorum demir olduğu için
Ay bak bu iyi olmadı ya ben hemen hiç yiyemiyorum belki geçer sonra inşaallah
Biraz zorlasan belk i başarırsın.Çünkü bende hala yaşıyorum o sorunu.Artı doktorum karnı;yediğin patetes ve türevleri kızartması yemeği,pilav,makarna gibi yararsız şeylerle doyurmamak gerktiğini de söyledi.
kızlar bende şimdi kan vermeye gidicem,bazı testlerimi yenilicem.tsh,toxo,ft4 yaptırcam.aç karnada gidiyorum,umarım tansiyonum düşmez:18:
Benimkine tok karnina baktirmisti am sen yanina bi elma falan al bari kani aldirdiktan sonra hemen yersin.
benim randevuma da 5 gün kaldı, günler geçmek bilmiyor
canm ya meslektaşız demek ne güzel:)sen evdemi hazırlanıyorsun canım?
istanbulun neresndesn canım?ben tuzladayım.bende kararsızım işte.benim eşim özelde çalışıyor.bir ara eş atama kanunlarında değişiklik olmuştu sanki.eşi özelde olanlar eş tayini isteyemezler gibi bişey hatırlıyoum.bi bilgin va mı?eğe öyleyse istanbul yada en kötü koceli farz oldu bana.bende 4 sene özelde çalıştım.bu senede bebek düşündüğmden anlaşmamı.naapsam bilmiyorum...
aynen öyle,2010 da kopya skandalıyla bende dahil çoğu kişinin hakkını yediler.haram olsun
bende günlük tutuyorum canım,ilk zamanlarda göğüslerde hassasiyet oluyor canım.gaz da normal.hepsi geçicek inş.benim şuan hiç bi belirtim kalmadı meselasivilclerim hariç
benim randevuma da 5 gün kaldı, günler geçmek bilmiyor
Önlem işini çok abartmamak gerekiyor bence. Sakınan göze çöp batarmış. Ben makyajımı da yapıyorum ojemi de sürüyorum. Hamile arkadaşlarımın hepsi de yaptı ve hiçbir sorun olmadı. Doktoruma her seferinde makyajlı ve ojeli gidiyorum hiç uyarmadı beni.
Pimpiriklenme işini ise başta çok yapıyordum. Ama artık rahatım.Allaha emanet bebeğim. Rabbim onu benden alacaksa da bir sebebi vardır ki alacaktır. Ben elimden geleni yapıyorum. Geri kalanı benim elimde değil. Kalbi duracaksa ben buna engel olamam. Sürekli bunu düşünürsem kendime hamileliği zehir ederim. Zaman geçmez.
strafir ve buza sariyorlarmis ayriyeten onada para aliyolar sanirim tazeyken donduruyorlar bende deepfreeze me koymustun bikac kere hos bir tat cikmadi ne yapayim tahmin ettigin degil canimcanım benim ne istediğini biliyorum sanırım, eksi bise dimi::) bende baktım o sitelere ama dondurulmus onlar,gelse bile yiyemiceksin muhtemelen:S yeşil elma falan ye baska tadı benzeyen seylerle baskıla..ben öyle yapmıstım..kivi de olabılır..
bana esim birinden dondurulmus buldu o meyveden ama komposto gibi olmustu rengi kahverengilesmisti yiyemedim:S
Son 7 bizde de. Zaman çabucak geçse bitse.
Yalnız 1 hafta önce bel ağrılarım başladı. 2 gündür de çok ağrıyor. Varmı sizlerde de bel ağrısı kızlar.
bulunan birseye asermisin en azindan canimGünaydın herkese
Ben dün aş erdim kızlar, hem de turşuyaAkşam yemeği yerken birden canım o kadar çok turşu istedi ki anlatamam. Sanki yemezsem bir yerim şişecek ya da bir yerime bir şeyler olacak gibi geldi. Eşimi sofradan kaldırıp markete turşu almaya yolladım. Gelince hapur hupur yiyemedim 6-7 salatalık ancak yedim ama gerçekten çok canım istedi. Ara sıra bazı şeyleri istiyordu canım, insanın vücudunun ihtiyaç duyduğu şeyi canı çekermiş. Ama bu kadar fazla istek ilk defa oldu Zavallı kocacım da hemen gitti aldı, artık nasıl yalvarırcasına istemişsem hiç ikiletmedi
Son 7 bizde de. Zaman çabucak geçse bitse.
Yalnız 1 hafta önce bel ağrılarım başladı. 2 gündür de çok ağrıyor. Varmı sizlerde de bel ağrısı kızlar.
arada hafif oluyor ama ben çoğunlukla yatmama bağlıyordumSon 7 bizde de. Zaman çabucak geçse bitse.
soylememkizz seninde canin ister belkikırmızı et mie ben hiç yemiyorum kurban bayramına gelince bizimkisi e ben de bilmeyince hamile olduğumu çok tiksindim etten şimdi yiyemiyorum hiç şart mıymış ki yemek ya:18:
a neymiş o kız çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?