Biraz zorlasan belk i başarırsın.Çünkü bende hala yaşıyorum o sorunu.Artı doktorum karnı;yediğin patetes ve türevleri kızartması yemeği,pilav,makarna gibi yararsız şeylerle doyurmamak gerktiğini de söyledi.
Hah aynen onları yiyebiliyorum ben de sadece
strafir ve buza sariyorlarmis ayriyeten onada para aliyolar sanirim tazeyken donduruyorlar bende deepfreeze me koymustun bikac kere hos bir tat cikmadi ne yapayim tahmin ettigin degil canim
recelini yiyorum olmuyor belki guzel olur siparis gelsinde
ya baksana ne diycem hani meyveli pastalar yapıyorlar ya seninki muhtemelen çilek gibi bişey madoda falan çilekli tart oluyordu mesela onlar bir şekilde koruyabiliyorlar sanırım öyle bişey denesene
tesekkurler canim benimde aklima geldide yok pastanede baska bir yere bakicm madoyada bakayim sagolHah aynen onları yiyebiliyorum ben de sadece
ya baksana ne diycem hani meyveli pastalar yapıyorlar ya seninki muhtemelen çilek gibi bişey madoda falan çilekli tart oluyordu mesela onlar bir şekilde koruyabiliyorlar sanırım öyle bişey denesene
Canım reiki yazmışsın, ben 9 yıldır yoga yapıyorum ve reiki uyguluyorum. Güvenli yapıldığında yoganın faydaları kanıtlandı. Ancak reiki için aynı şey söylenemez. Türkiye'de ve bazı yurt dışındaki reiki ustaları bilir bilmez "her zaman her şekilde" yapılabildiğini, "reikinin akıllı enerji" olduğunu söylüyorlar ama işin aslı öyle değil. Örneğin küçük bebeklere, midesi bulanan insanlara, kalp sorunu olanlara, bazı küçük hayvanlara....uygulanmaz veya dikkatle uygulanır. Herşeyden önce reiki vücut ısısını ve özellikle uygulandığı bölgenin ısısını yükseltir ve bunun bebeklerimiz bu kadar küçükken iyi birşey olmadığını biliyoruz. Ayrıca reikinin rahatlatıcı ve gevşetici etkisi özellikle düşük tehlikesi olan ve doğumu yakın olanlarda sakıncalıdır. Bir de bebeğin beynine ne yaptığı ve yapabileceği (uyuşturur mu vs.) hakkında hiç bir bilginin olmaması da cabası. benim kendi görüşüm, reikinin kesinlikle hamilelere uygulanmaması yönünde. Elbet "ben uyguladım bebeğim gayet sağlıklı" diyenler de çıkacaktır ama yine de risktir ve almaya ne gerek var diye düşünüyorum.
kursa yazıldım canım akşamları gidiyorum ama sürünerekilk defa hazırlancm bakalım. eş durumu hakkında bi bilgim yok ama zaten ilk atamada 4 seneden önce yer değiştiremiyorsun heralde.ikimiz istanbulun birer ucundayız ben büyükçekmecedeyim sen kocaeli ben tekirdağ yanii alternatif olarak
ben 4 gin cektim bugun yok allaha şükür gecti cok kötüysen parol ic soguk sicak kompresde ise yariyormus ayrica bir arkadas elma iyi geliyor dedi ben yiyemedim bulantidanSelam annişler başağrısı çeken var mı aranızda?iki gündür fena baş ağrım var ne yapabilirim ? normal midir bilgisi olan var mı?
maalesef bir çok insan bilmeden genelliyor, benim ustam o konuda çok dikkatli idi ben de sonradan epeyce araştırma okudum reiki üzerine. Gerçekten bazı durumlarda iyi ama her zaman herkese değil. Çocuğun sağ beyninin fazlaca gelişmesi kadar sol beyninin fazlaca gelişmesi de iyi birşey değil, misal otizmde bu şekildedir (Allah korusun). Ama sağ beynin gelişimi çocuğu hiperaktif yapmaz,aslında bir çok hiperaktivitesi olan bireyin de sol beyni baskındır. Üzüntü,depresyon, kaygı vs. çocuğu etkiliyor ve bunlara daha yatkın olmasına neden olabiliyor ama bunlar sadece sağ beyinle alakalı değil. Bizim yapmamız gereken olabildiğince stresten uzak durmak ve bebeğin gelişimi için onunla iletişim kurmak. Bu arada her şeyi kararında yapmak çünkü her şeyde olduğu gibi hamilelikte de her şeyin fazlası zararBunu bilmiyordum bir arkadaşımda bana reiki yi önermişti bebek için iyi dedi, kendiside gidiyor ama tabi o hamile değil evet öfke kontrolü kısmı faydalı olabilir ama dediğin gibi dokunuşlarla enerji ve ısı değişimleri oluyor demekki iyi olmayabilir, teşekkürler.O zaman biz klasik müzik dinleyip , bulmacalar çözüp karıştırmıyorsam sol beynimizi çalıştırmalıyız ki bebeginde mantık beyni daha iyi gelişsin.Çünkü ruhsal çöküntü, üzüntü ve depresyon çocuğun duygusal beyninin daha fazla gelişmesine sebep oluyormuş buda hiperaktif,hırçın yada içine kapanık olmasına sebep oluyormuş.O yüzden hepimizin mutlu mutlu hamilelikleri olsun.
Selam annişler başağrısı çeken var mı aranızda?iki gündür fena baş ağrım var ne yapabilirim ? normal midir bilgisi olan var mı?
ben 4 gin cektim bugun yok allaha şükür gecti cok kötüysen parol ic soguk sicak kompresde ise yariyormus ayrica bir arkadas elma iyi geliyor dedi ben yiyemedim bulantidan
arkadaslar herkese huzurlu bır gun dılerım.bız ıkılı testımızden geldık bebisimle.doktor amcası ınceledı heryerını benımkı heryerını gosterdı masllah.ense kalınlıgımız 1.8 cıktı doktor problem yok saglıklı dedı cok sukur cok guzel resımler cektı doktor amcası. en kısa surede en bastan bugune olan butun resımlerını yukleyecegım sıze söz.resımlerde parmakları bıle sayılabılıyor o kadar baktıkca masallh dıyorum bebısıme.vvveeee cınsıyet ......arkadaslar doktor 10 haftalıkken erkege benzıyor demıstı sımdı ıse bana bacak arasında nokta gosterdı dedıkı kız ve erkek bebekler cınsıyet organı ılk basta bırbırıne benzer yukseltı gosterır ben yıne erkege benzıyor dıyorum ama ılerı zmanda net anlarız dedı kesın bırsey soyleyemedı bu sefer.hatta o noktayı bıle cekmıs resmı var.ıkılı test sonucumu 10 gun sonra dedıler.benım yasım 33 rısklı yastamıyım dedım.o da 35 yas ve ustu olsan sen ıstemesende bu testı yaptıralım derım dedı.ben bu test konusunda kararsızlıklar yasamıstım bılıyorsunuz.sımdı ıyıkı yaptırdım dıyorum.yaptırmayı ıstemeyen arkadaslar vardı.elbette kımse bebegını aldırmak ıstemez.ama en azından ne oldugunu bılırsınız.mutlaka testınızı yaptırın.
bende geçen hafta dayanılacak gibi değildi..
canım kan hacmimizde bu aralarda artış olduğu için baş ağrısının sebebi buymuş ve normalmiş
benim akşamları kötü oluyordu ,hemen uyuyordum
ama gün içinde çok sıkıntı oluyorsa, ağrı kesici kullananlarda var..dr'una danışırsın mümkünse..
Hadi gözün aydın cnm maşallah bebişine ağzını burnunu yesinler onunbana sanki erkek gibi geldi cnm hayırlısı olsun inşallah
bencede kıza benziyor :) dik açıyla uzanmıyor nuba göre pararlel uzanıyor çünkü:)
Maşallah bebişinetekrar tekrar baktım yüzü belli oluyor sanki uyuyor ben de kıza benzettim ama bana hiç güvenme ben topikteki ultrasonların hepsini kıza benzettim kız mı istiyorum ne allah sağlık uzun ömür versin hayırlı evlar olsun canım
canım güzel çıkmasına çok sevindim darısı bim baımıza nasl heyacanlanıyorm bu arada kızlar rüyamd kız ebek doğuruyrum Allah'ım ne kdar güzel bbek nasıl güzel maşllah diyorum sonra sokup eniden doğuruyorum sanırım o sırada popom açık klmış
benim randevuma da 5 gün kaldı, günler geçmek bilmiyor
Selam annişler başağrısı çeken var mı aranızda?iki gündür fena baş ağrım var ne yapabilirim ? normal midir bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?