2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

5 zeytin le gun geciriyorum
kusmadum sukur açim yeme istegi yok mide bulaniyir aserdigim sey olsa yerdim ama:)

Bunu bilmiyordum bir arkadaşımda bana reiki yi önermişti bebek için iyi dedi, kendiside gidiyor ama tabi o hamile değil evet öfke kontrolü kısmı faydalı olabilir ama dediğin gibi dokunuşlarla enerji ve ısı değişimleri oluyor demekki iyi olmayabilir, teşekkürler.O zaman biz klasik müzik dinleyip , bulmacalar çözüp karıştırmıyorsam sol beynimizi çalıştırmalıyız ki bebeginde mantık beyni daha iyi gelişsin.Çünkü ruhsal çöküntü, üzüntü ve depresyon çocuğun duygusal beyninin daha fazla gelişmesine sebep oluyormuş buda hiperaktif,hırçın yada içine kapanık olmasına sebep oluyormuş.O yüzden hepimizin mutlu mutlu hamilelikleri olsun.

Selam annişler başağrısı çeken var mı aranızda?iki gündür fena baş ağrım var ne yapabilirim ? normal midir bilgisi olan var mı?

ooo çok uzakmışız birbirimizeyakın olsak toplaşıp çalışırdık belki
herhangi bi yerde çalışıyor musun peki?
valla arkadaşlarımdan bir senede gelen bile oldu.değişiyor sürekli

Selam annişler başağrısı çeken var mı aranızda?iki gündür fena baş ağrım var ne yapabilirim ? normal midir bilgisi olan var mı?
ben 4 gin cektim bugun yok allaha şükür gecti cok kötüysen parol ic soguk sicak kompresde ise yariyormus ayrica bir arkadas elma iyi geliyor dedi ben yiyemedim bulantidan

arkadaslar herkese huzurlu bır gun dılerım.bız ıkılı testımızden geldık bebisimle.doktor amcası ınceledı heryerını benımkı heryerını gosterdı masllah.ense kalınlıgımız 1.8 cıktı doktor problem yok saglıklı dedı cok sukur cok guzel resımler cektı doktor amcası. en kısa surede en bastan bugune olan butun resımlerını yukleyecegım sıze söz.resımlerde parmakları bıle sayılabılıyor o kadar baktıkca masallh dıyorum bebısıme.vvveeee cınsıyet ......arkadaslar doktor 10 haftalıkken erkege benzıyor demıstı sımdı ıse bana bacak arasında nokta gosterdı dedıkı kız ve erkek bebekler cınsıyet organı ılk basta bırbırıne benzer yukseltı gosterır ben yıne erkege benzıyor dıyorum ama ılerı zmanda net anlarız dedı kesın bırsey soyleyemedı bu sefer.hatta o noktayı bıle cekmıs resmı var.ıkılı test sonucumu 10 gun sonra dedıler.benım yasım 33 rısklı yastamıyım dedım.o da 35 yas ve ustu olsan sen ıstemesende bu testı yaptıralım derım dedı.ben bu test konusunda kararsızlıklar yasamıstım bılıyorsunuz.sımdı ıyıkı yaptırdım dıyorum.yaptırmayı ıstemeyen arkadaslar vardı.elbette kımse bebegını aldırmak ıstemez.ama en azından ne oldugunu bılırsınız.mutlaka testınızı yaptırın.

baş ağrın olursa parol ya da minoset içebilirsin demişti benimki de ama katkısız normallerinden dedi minosetti herhalde ya şüphete düştüm şimdi de parol kesin
oluyo demek ki zira ben sormadan söyledi

kızlar biraz özel olcak ama,eşiyle kardeş kardeş yatan varmı hala benim gibibiz ilk öğrendiğimiz günden beri bişey yapmıyoruzdoktor yasaklamıştı bize 3 hafta kadar ama son görüştüğümüzde bişey demedi.siz ne durumdasınız

maalesef bir çok insan bilmeden genelliyor, benim ustam o konuda çok dikkatli idi ben de sonradan epeyce araştırma okudum reiki üzerine. Gerçekten bazı durumlarda iyi ama her zaman herkese değil. Çocuğun sağ beyninin fazlaca gelişmesi kadar sol beyninin fazlaca gelişmesi de iyi birşey değil, misal otizmde bu şekildedir (Allah korusun). Ama sağ beynin gelişimi çocuğu hiperaktif yapmaz,aslında bir çok hiperaktivitesi olan bireyin de sol beyni baskındır. Üzüntü,depresyon, kaygı vs. çocuğu etkiliyor ve bunlara daha yatkın olmasına neden olabiliyor ama bunlar sadece sağ beyinle alakalı değil. Bizim yapmamız gereken olabildiğince stresten uzak durmak ve bebeğin gelişimi için onunla iletişim kurmak. Bu arada her şeyi kararında yapmak çünkü her şeyde olduğu gibi hamilelikte de her şeyin fazlası zarar

bende geçen hafta dayanılacak gibi değildi..
canım kan hacmimizde bu aralarda artış olduğu için baş ağrısının sebebi buymuş ve normalmiş
benim akşamları kötü oluyordu ,hemen uyuyordum
ama gün içinde çok sıkıntı oluyorsa, ağrı kesici kullananlarda var..dr'una danışırsın mümkünse..

kızlar ben dr umu aradım gelım mı dıe gelme dedı bana 1 aralıkta beklıorum senı ben dedı
ama dedım kalbı durdu sanırım
psıkolojık o dedı bı sıkıntı yok sende dedı
yanı benı kabul etmedı ben ona guvenıorm
seyehate de cıkabılırsın ucakla dedı
kanaman yok zaten dedı
bıraz rahat olmaya davet edıomus benı

ben 4 gin cektim bugun yok allaha şükür gecti cok kötüysen parol ic soguk sicak kompresde ise yariyormus ayrica bir arkadas elma iyi geliyor dedi ben yiyemedim bulantidan

parol vardı canım ama ilaç almak istemedim yine de..soğuk kompres yapayım bari sağol..elmayı da denemek lazım

canım güzel çıkmasına çok sevindim darısı bim baımıza nasl heyacanlanıyorm bu arada kızlar rüyamd kız ebek doğuruyrum Allah'ım ne kdar güzel bbek nasıl güzel maşllah diyorum sonra sokup eniden doğuruyorum sanırım o sırada popom açık klmış

normal olmasına sevindim napalım değer bebişlerimize:) dayanamazsam ararım artık doktorumu sağol canım

Hadi gözün aydın cnm maşallah bebişine ağzını burnunu yesinler onun bana sanki erkek gibi geldi cnm hayırlısı olsun inşallah

hayırlısı olsun canım, ben kız istiyorum eşim erkek istiyor bakalım kimin şansı tutcak :)

bencede kıza benziyor :) dik açıyla uzanmıyor nuba göre pararlel uzanıyor çünkü:)

ya ben o teoriyi okudum ama anlayamadım sanırım. hayırlısı bakalım :)

amin canım aminnn hele geçen hafta kabus gibi lekelenmelerden sonra kız-erkek konusu çok basit kalıyor sadece merak işte:)
Rabbim evlatlarımızı sağlıklı hayırlı etsin inşallah.

sagol arkadsım darısı senın basına sende ıkılı testın zamnaı geldıgınde ıyı haberlerle gelırsın ınsallh.ruyanda hayırlara cıksın .belkı bebeısını gormussundur masllah kuzucuklarımıza saglıkla kucagımıza alacagımız gunlerı gostersın rabbım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…