2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende miğdem hareketlenmeye başladığında çubuk kraker yiyiyorum ama bende işe yaramıyor . bugün doktora gideceğim İNŞALLAH herşey yolundadır . normal de randevum 15 aralıkta ama kendimi çok halsiz hisettiğim için bide pıhtı şeklinde akıntı oluyor onu sorucam tırstım baya yani

çubuk kraker öğün arası az maz işe yarıyo da bende öğün yaklaşınca kesmiyor ben resmen yemek tarzı bişeyler yiyorum mesela bir kase çorba ekmek arası bikaç bişey gibi yemeğe kadar bi yarım saat idare ediyor beni

randevunu erkene alamıyor musun

ay bılmıorm bııde sebepsız aglıorm ıkı gundur gıdıcem bırzdan tıp merkezıne ınsallah hayırlı haber ıle gelırım

randevunu erkene alamıyor musun

doktorum artık ayda 1 görüşücez dedi . eşim dün bana soruyor miğden bulanıyormu diye evet dedim bulanıyor seviniyor ohhh iyi iyi bulansın diyor hayırdır neden bu kadar çok sevindin dyorum . mercimeğimiz orda demekki onun için seviniyorum diyor . çok korkuyor bişey olacak diye

bende bugün bebisimi gördüm rüyamdaaa pembe pembe giyinmisti sarı sacları vardı..ama suratı erkek bebege benziodu rüyamda da kararsız kaldım acaba kız mı erkek mi diye ama çok tatlıydıı canım benim

kızlar 5 gündür demir ilacı içiyorum sabahları aç karnına..3 ünü geri çıkardım,aşırı mide bulantısı yapıyor
siz içebiliyor musunuz_/? nasıl içebilirm bu ilacı içmeyi çok istiyorum demir olduğu için

canım benim ne istediğini biliyorum sanırım, eksi bise dimi::) bende baktım o sitelere ama dondurulmus onlar,gelse bile yiyemiceksin muhtemelen:S yeşil elma falan ye baska tadı benzeyen seylerle baskıla..ben öyle yapmıstım..kivi de olabılır..
bana esim birinden dondurulmus buldu o meyveden ama komposto gibi olmustu rengi kahverengilesmisti yiyemedim:S

kötü bi isim değil ama kayınpederlerimizin ismi buna da şükür demi

cnm benim de sadece göğüslerim büyüdü onun dışında pek bi değişiklik yaşamadım bende ama sen gibi panik de yapmadım doktor ne zaman gel derse o zaman gittim biraz sakin ol annesi şimdiden germe bebişini

günaydınlar herkese günümüz aydın olsun evimiz neşeyle dolsun

günaydın canım aminnn hiç çıkmasıın evlerimizden neşe

günaydın herkese:)

günaydın cnm

ay kıyamammm arkadaşım benim de cnm bişiler istiyo ara ara da öle takılmıo kafama

ben boya, cilt bakımı ve makyaj yapıorum, doktor organik ve guvelir marka olursa sorun yok dedi.

bende yapıyorum valla boyayı da ilk üç ay yaptırma sonra yaptırabilirsin dedi doktorum makyaj oje falan yasak demedi..

ya kızlar gunaydın ben artık kendımı hıc hamıs gıbı hıssetmıorm ya
eskıden goguslerım acırdı sımdı yok ole bısı
mıdem bulanmıo
ya bebısın kalbı mı durdu acaba

iyi düşünüyoruzzzz annesi kötü alternatifleri aklımıza getirmiyoruzzz

walla ben 3 ayım dolunca boyatcam saçımı doktorum izin verdi , çok hafif makyajımı da yapıyorum ojemi de sürüyorum cnm..o kadar çok takılmamak lazım gibi geliyo bana.. yoksa 9 ay nasıl geçer biz kendimizi iyi güzel mutlu hissedicezki bebişimizde mutlu olsun.. ben böle düşünüyorum..

Günaydın herkese

Ben dün aş erdim kızlar, hem de turşuya Akşam yemeği yerken birden canım o kadar çok turşu istedi ki anlatamam. Sanki yemezsem bir yerim şişecek ya da bir yerime bir şeyler olacak gibi geldi. Eşimi sofradan kaldırıp markete turşu almaya yolladım. Gelince hapur hupur yiyemedim 6-7 salatalık ancak yedim ama gerçekten çok canım istedi. Ara sıra bazı şeyleri istiyordu canım, insanın vücudunun ihtiyaç duyduğu şeyi canı çekermiş. Ama bu kadar fazla istek ilk defa oldu Zavallı kocacım da hemen gitti aldı, artık nasıl yalvarırcasına istemişsem hiç ikiletmedi

Ben içmiyorum daha öyle şeyler

Doktor bana günde 2 sefer(sabah-akşam) yemeklerden 2 saat sonra iç dedi. Normalde çok bulanıyor midem ama ilaç bende bulantı falan yapmadı. Sende aç değilde 2 saat sonra iç istersen.

Doktor bana günde 2 sefer(sabah-akşam) yemeklerden 2 saat sonra iç dedi. Normalde çok bulanıyor midem ama ilaç bende bulantı falan yapmadı. Sende aç değilde 2 saat sonra iç istersen. İlacımın adı gyno ferro sanol

ayyy cnm çok ilginç bişeymiş ya teşekkürler güzel paylaşım için

Canım reiki yazmışsın, ben 9 yıldır yoga yapıyorum ve reiki uyguluyorum. Güvenli yapıldığında yoganın faydaları kanıtlandı. Ancak reiki için aynı şey söylenemez. Türkiye'de ve bazı yurt dışındaki reiki ustaları bilir bilmez "her zaman her şekilde" yapılabildiğini, "reikinin akıllı enerji" olduğunu söylüyorlar ama işin aslı öyle değil. Örneğin küçük bebeklere, midesi bulanan insanlara, kalp sorunu olanlara, bazı küçük hayvanlara....uygulanmaz veya dikkatle uygulanır. Herşeyden önce reiki vücut ısısını ve özellikle uygulandığı bölgenin ısısını yükseltir ve bunun bebeklerimiz bu kadar küçükken iyi birşey olmadığını biliyoruz. Ayrıca reikinin rahatlatıcı ve gevşetici etkisi özellikle düşük tehlikesi olan ve doğumu yakın olanlarda sakıncalıdır. Bir de bebeğin beynine ne yaptığı ve yapabileceği (uyuşturur mu vs.) hakkında hiç bir bilginin olmaması da cabası. benim kendi görüşüm, reikinin kesinlikle hamilelere uygulanmaması yönünde. Elbet "ben uyguladım bebeğim gayet sağlıklı" diyenler de çıkacaktır ama yine de risktir ve almaya ne gerek var diye düşünüyorum.

Kızlar bende rüyamda kanamam olduğunu gördüm ama öle böle diil adet olmuşum gibi çok korktum valla çok kafamıza takıyoruz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…