2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

pericim selam :) benim ilk haftalarda acayip turşu yiyesim vardı gerçi olunca yine affetmiyorum :) kızlarımız olacak galiba ne dersin? :)

Kızlar bugün birazdan doktor kontrolüne gidicem. sizce çikolata yiyeyim mi? hani çok hareketli oluyorlar öyle falan diyorsunuz ya. ben bebeğimi en son gördüğümde minicikti hareketi falan yoktu.

yok biz de 2 aydır bişey yapmadık zaten canımda istemiyo..benimkide yanaşmıyo.dedimki benimkine zararı yok 3.aydna sonra bakarız dedi

var canım var... bizde öyleydik.. bizede yasaktı basta düşük tehlıkesınden dolayı.. aslında halada var tehlıkem...ama onradan bizede birsey olmaz dedi doktorda gel görki biz helede ben üstümden o korkuyo atamadım... allahtan 10 gundur yurtdısında ve tahmınen 10 gun daha yok

o zaman rahatlamaya calısıcaksın canım.. zaten birseylerden süphelenseydı gel derdi.. sürekli ugras bul kendıne bence fazla düşünmemeye calıs... yada güzel hayaller kur.. ben bazen öyle yapıyorum bebegımı kucagıma aldıgımm gunu hayal edıyorum tebessum etmeye baslayıp rahatlıyorum

çalışıyorum canım kolejde

burdaki soruna gelince hamilelik bizde bişey değiştirmedi aynen devam

yok biz de 2 aydır bişey yapmadık zaten canımda istemiyo..benimkide yanaşmıyo.dedimki benimkine zararı yok 3.aydna sonra bakarız dedi

Kızlar bugün doktor kontrolüne gidicem birazdan. sizce çikolata yemeli miyim? hani öyle çok hareketli falan oluyor diyorsunuz ya. ben en son bebeğimi gördüğümde minicikti hiç hareketi falan yoktu. hangisi daha iyi olur. bi akıl verin bana lütfen.

amin inşallah minnoşum ay rüyada dayanamadım gerçeği nasıldır kimbilir demi

Selam annişler başağrısı çeken var mı aranızda?iki gündür fena baş ağrım var ne yapabilirim ? normal midir bilgisi olan var mı?

bennnn, dün çok fenaydım. k.validem tavsiye etti, çiğ patatesi dilimledim bir tülbente sarıp başıma bağladım özellikle ağrıyan yerlere. üzerine bir de parol içtim, bir süre yattım, kalkınca da balkona çıktım temiz hava aldım kahve içtim ve çok şükür açıldım :)

Kızlar bugün birazdan doktor kontrolüne gidicem. sizce çikolata yiyeyim mi? hani çok hareketli oluyorlar öyle falan diyorsunuz ya. ben bebeğimi en son gördüğümde minicikti hareketi falan yoktu.

sole en hakıkısınden ye derım ben
::)ben yıcem cunku gıdınce

öksğrmekte işi yarıyor hareket etmei için.. ben muayenedeyken hareketı durdu bebegın doktorda bol bol öksurttu beni:)

Ben istedigim an gidebilirim. Tabi sabahlari totoyu yataktaktan kaldirabilirsem. Yarin bi deneyecegim ama 7.30 da nasil uyanirim bilemiyorum.
eh bekleyebiliyorsan bu haftalarda beklemek iyi, hareketlerini de gördün nasılsa di mi..ben de az bekleyebilsem iyi olacak ama ne mümkün

Son düzenleme:

Bende sormuştum doktoruma, riskli gebelik geçirmediğim için serbest demişti ancak daha sakin ve kontrollü olun dedi hiçbir sakıncası olmadığını söyledi, zaten daha fazla akıntılı olduğumuz için daha rahat oluyor.Birde bebek için hatta iyi bile olduğunu duymuştum şuan daha fazla uyarılıyoruz ve orgazm sonrası vücut endorfin salgılıyormuş yani senle beraber endorfinden dolayı bebekde mutlu oluyormuş.

kızlar çılgın gibi yazıyoruz yaa sabahtan beri okuyorum gözlerm döndü gün itibariyle 10.haftaya başladık çok şükür bende de hiç belirti yok bazen korkuyorum sonra diyorum ters bişey olsa ağrım kanamam falan olur :44: rahatlatıyorum kendimi

canım girmeden 10 dk önce birazcık ye bence...

Bende epiduralle düşünüyorum canım eşimlede konuştuk hatta geçen gün. Ona da kaygılarımı söyledim sezeryana girince heyecandan korkudan bayılırsam genel anestezi olmak zorunda kalırsam diye çok korkuyorum Allahım gücünü versin inşallah bende bebeğimin doğum anına şahit olmak istiyorum çok. Evet çok şükür ki tıp ilerledi ama yinede her doktora güvenemiyorum bu konuda özellikle anestezyenlere

amin inşallah minnoşum ay rüyada dayanamadım gerçeği nasıldır kimbilir demi

bende doktora dedım bugun onu gormek ıcın bekleyemıyorum zamn gecmıyor dedım nerdeyse buranın kapısında yatacam gunlerı gecıremıyorum dedım doktorda bana guluyor.ınan her gıttıgım de baska buluyorum.sımdı bıle gecen 15 gun ıcınde ıkı katı buyumus masallh.12 artı 3 dıye gıttım 12 artı 6 cıktı masllah boyu 3.5 tu 6.47 olmus 15 gunde dusun.ayy ınsallh bende dıyorum gozumu acıp kapasam da dogmus olsa kucagıma alsam opsem koklasam.ınsallh o gunlerı de gorecegız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…