2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar günaydın
benim canım birsey ıstıyor söylemeyım ne oldugunu mevsimi değil cıldırcam psikolojiktir dıye baskılıyorum ama ruyamda görüyorum hep.
aşerıyorum.com dıye bır sıte var sipraıs ettım dayanamadım ama 150 gramı 15 lira düşünün((((((((((((
varmı ben gibi çıldıran

günaydıııınnnn

umuyorum çok iyisinizdir

kızlar dün akşam eşimle film izleyelim dedik 1 saat olmadan ben uyuklamaya başladım filmin ikinci saatinde 2 dk izleyip 10 ar dakikalık uyuma seansları yaptım film boyunca

ne olacak bu uyku hali bilemiyorum saat 10 dedim mi benim bağlantı kopuyor

Günaydın kızlar;
Evet bu bebek hayatımı çok değiştirdi.Şimdiden evimize kattığı neşe tarif edilmez.Evet bende, bence fedakar bir anne olucam.Ki şimdiden bir türlü bırakamadığım günde 1 paket içtiim sigarayı bebeği öğrendiğim an itibariyle bıraktım.Süt içmişliğim yoktur ki şimdi zorla da olsa içiyorum.Doktorum bol kırmızı et tüket dedi.İçim almasa da yiyorum.Hergün iş çıkışı ki akşam 5 te çıkıyorum işten zaten karanlık olmuş oluyor.Yarıyolda arabamı park edip 15 dk. yürüyorum.Saçlarım belki 5 renk oldu.Kızıl,sarı,kahve,beyazlar tonları.3 aydır boyatamıyorum.(Doktorum doğuma kadar yok boya falan dedi.)Göz önünde olmama rağmen.Sadece rimelim ve hafif allığım var onuda geçmişte yazmış bazı arkadaşlar zararlı diye....Onlarda olmasa naparım??

Ben de arada pasaklı pasaklı dolaşıyorum evde sonra kendime gelip toparlanıyorum Ben de geçen gün hiç arkadasım yok diye ağlamaya başladım ama nasıl bir ağlamak adamın için şişti, sakinleşince bir arkadaşım aradı lafladık haftasonu kahvaltı organizasyonu felan yaptık eşim hani arkadasın yoktu senin dedi bendeki surat aynen bu
ben uyuşukluğumdan pek bir yere çıkmadığım için anlık dünyam kararıyor hemen

Maşallah bebişine gıcık doktor kendi gidecek ama senin haftanda geçiyor o resimleri biriktiriyor anneler bebişlerine albüm yapıyor maneviyatı var. Zaten ocakta gidecekse sen şimdiden değiştirsene doktorunu miss gibi fotolar alırsın hem. Haftan biraz daha ilerledikçe arayı iyice kapatacak emin ol. Benim koca kafalı yavruşum haftasında ilerliyordu 11-12. hafta arası depar attı 13 haftalık çıktı 5 gün ileride seninkide kapatıp belkide daha da ilerleyecek

Bu arada ben geçmişi okurken mesajları ayırırken sen de sitem etmişsin ama böyle denk gelmesine de sevindim çünkü gerçekten topikte gruplaşma yok bence, bazen arkadaslar kpss ya da aynı iş ya da başka bir şey için bir arada sohbet ediyor ve o konuyla ilgisi olmayanlar muhabbete girmiyor ama bu demek değil ki birbirimizi görmezden geliyoruz.
Bazen bana da oluyor, bazen cevap yazmayı atladıklarımı farkediyorum, kalabalık olunca kaçınılmaz son Ayy kıyamam hamileyken alınganlık pek yakışıyor kadın kısmısına
Bana da oluyor eşim farkediyor pis pis sırıtıyorum

Yazık yahu benim annemde k.validesiyle çok zor geçirmiş hamileliğini, bazen anlatır ben ağlarım annem ağlar. Çok acı şeyler ama cehalet annemi aç bırakırmış babaannem üstelik hamileyken. Komşular babaannemi misafirliğe çağırırlarmış ki gizli gizli anneme yemek yedirsinler. Biri mutfak kapısında nöbet tutardı ben de yemeğimi yerdim diye anlatır ben hep ağlarım.
Şimdi benim ağzımdan herhangi bir yemek lafı çıksa anında hazırlar gözümün içine bakar canım annem içim birşey çeker diye off off yine içim coştu

Ben teklif bile edemedim sadece yokladım "yani eşlerde doğuma girebiliyormuş hayatım bilmem kimin eşi girmiş doğuma ilginç bir deneyim olsa gerek" dedim.
El cevap: Eşinle kanka olmak istiyorsan doğuma girersin ben seni hala seviyorum hayatım dedi. Gel de birşey söyle tipik türk erkeği zaten
Bazen konuşurken diyor ki Allah korusun sana acillik birşey olsa acilde kadın doktor ararım secme hakkımız var diyor Erkek doktora alerjisi var ama benim kadın doğum doktorum erkek ve bunu biliyor yani erkek konuşur kadın icraat yapar

Manynk çıktı canım erkek, çin takviminde de erkek hurafelere göre de erkek bu kadar işaretten sonra ben kız doğururum diyorum

Bayıldım k.validene insanmış, incelikleri olan insanlara hayranım zaten. Bence karşılıklıdır aynı zamanda sende ona özenle yaklaşıyorsun ki karşılık da alıyorsun canım.
Benim k.validem biliyor hamileliğimi tek erkek çocuğundan ilk torunu olacak yani ilk kez babaanne olacak ama ne kontrollerimi sorar, ne bebeği sorar üzülüyorum bazen sonra da boşveriyorum... arada ufak tefek incelikten başka birşey görmedim beklentim de yok o yüzden çok takmıyorum. Özünde iyi bir insandır ama çok farklıyız hayata bakışımız yaşam tarzımız da çok farklı o yüzden sınırda tutuyorum ben de herşeyi. Bana annemden daha yakın alt sokakta oturuyor ama annemden çok çok uzak

kızlar, bu da benim bebişim. sanki kıza benziyor gibi ne dersiniz? :)
lekelenmelerim bitti Allah a şükür, ikili testin sonucu cuma günü çıkacak inşallah hayırlısıyla temiz çıkar(amin)

Maşallah bebişine tekrar tekrar baktım yüzü belli oluyor sanki uyuyor ben de kıza benzettim ama bana hiç güvenme ben topikteki ultrasonların hepsini kıza benzettim
kız mı istiyorum ne allah sağlık uzun ömür versin hayırlı evlar olsun canım

Kızlar ben çok çabuk acıkıyorum 2 gündür Bu normal birşeymi? Anlamadım gitti, doyunca resmen gözümün önü açılıyo ya :S

Benim de başladı dişime göre bişeyler gördüğüm zaman bir de stok yapmaya çalışıyorum gözüm dönüyor. Dün k.validem de silip süpürdüm en sevdiklerimden yapmış napiim al götür azcık demedi ben de oracıkta mideme istifledim valla

teşekkür ederim canım allah sağlıklı gebelik yaşamamızı ce sağlıkla hayata geitrmeyi nasip etsin..

Böyle annelerinin kıymetlileri oluyorlar işte belki hayatta başka kimsenin bize yaptıramayacağı şeyleri olar için yapıyoruz ya da bazı şeylerden vazgeçiyoruz.
Hamilelikle birlikte anneliğide öğrenmeye başlıyoruz. Ben de sigarayı aynı gün bıraktım canım, makyaj yok, saç boyası yok vs.

kırmızı et mi e ben hiç yemiyorum kurban bayramına gelince bizimkisi e ben de bilmeyince hamile olduğumu çok tiksindim etten şimdi yiyemiyorum hiç şart mıymış ki yemek ya:18:

a neymiş o kız çok merak ettim

kızlar ya ben de çok halsizlik oluyor...şu an çok halsizim hiç okula gelesim gelmiyor valla...daha 3 te 1 ini tamamlamadık

günaydın bende de aynı sorun var yanında da miğde bulantısı tabi . dünki kumpir muhabeti üzerine eşime mesaj çektim gidip kumpir yiyelim mi diye . eşimde tamam dedi . evdeki klozet bozulmuştu hayatım sen koçtaşa gidip beğen al dedi bende gelip seni ordan alırım yemeğe gideriz dedi ama trafiğe takılmış bende çok kötü oldum halsizlik ve miğde bulantısından aradım eşimi hayatım ben eve geçiyorum kötü oldum dedim oda üzüldü ama yemek yiyecektik diyor. yok hayatım bişey yiyesim yok zaten dedim sen eve gel yeter dedim ama eve gidene kadar otobüste çıkarıcam diye çok tırstım

ben boya, cilt bakımı ve makyaj yapıorum, doktor organik ve guvelir marka olursa sorun yok dedi.

gunaydınn, bugune kdr cinsiyet testı yapmamıstım sabah artık yapayım dedim. Cin-Rus-Yuzuk hepsi erkek cıktı. ben de zaten erkek hissediorum, sadece hic bulantım yok (kız derler ya) cildim falan da cok duzgun, bakalım tutacak mı? :)

Sen yine evdeymişsin, ben sinemada kendimle savaş verdim geçen gün uyumamak için. Ama filmin 15-20 dk sı yok bende, uyumuşum.

ya kızlar gunaydın ben artık kendımı hıc hamıs gıbı hıssetmıorm ya
eskıden goguslerım acırdı sımdı yok ole bısı
mıdem bulanmıo
ya bebısın kalbı mı durdu acaba

Benim o kadar şiddetle istediğim bir şey olmadı henüz.
Sadece geçen akşam saat 9 buçuk falandı, annemin yaptığı muhallebiden istedi canım dedim eşime. Tuttu kolumdan anneme götürdü. Kadıncağız muhallebi yaptı o saatte oturdum yedim.
Anneler işte.

ben de aynen senin gibi dusunuorum ama hamile kaldigimdan beri hic bi belirti olmadigi halde ultrasonda bebegi gorunce evham yapmayı bıraktım.
cok sansliyiz oyle dusun, hic bi zararı yok bebeklerin:) hem kalbi dursa ve olmus olsa (Allah korusun) 1-2 gun icinde agrı ve kanama oluyor diyorlar.

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN HERKESE

ben boya, cilt bakımı ve makyaj yapıorum, doktor organik ve guvelir marka olursa sorun yok dedi.

evet ya bende öğrenir öğrenmez bıraktım sigarayı yanlız bendeki durum biraz farklı bazı sabahlar kendime bakasım var bazı sabahlar acayip uykum oluyor bir gözüm açık bir gözüm kapalı giyiniyorum ne allık ne rimel hiç bişey sürmüyorum halim olmuyor. ama benim hamile arkadaşlarımın çoğu makyaj yaptı, oje sürdü kimsede bişey olmadı biraz abartılıyor gibi geliyor hani saç boyası doğruda ne bileyim göz kalemi falan saçma geliyor bana yani 9 ay bakımsız paspal bişekilde mi dolaşıcaz o daha morel bozucu değil mi oysa bizim mutlu hissetmemiz lazım değil mi?

Son düzenleme:
kızlar bende şimdi kan vermeye gidicem,bazı testlerimi yenilicem.tsh,toxo,ft4 yaptırcam.aç karnada gidiyorum,umarım tansiyonum düşmez:18:

Benimkine tok karnina baktirmisti am sen yanina bi elma falan al bari kani aldirdiktan sonra hemen yersin.

Sen yine evdeymişsin, ben sinemada kendimle savaş verdim geçen gün uyumamak için. Ama filmin 15-20 dk sı yok bende, uyumuşum.

bizim de izlediğimiz film aksiyon - bilim kurguydu. zaten ilgimi çekmiyo böyle filmler uyumak kaçınılmaz oldu

eşim kayınvalidemi avatarın çıktığı zaman 3 boyutlu izlemesi için sinemaya götürmüş. o da takmış gözlüğü ama neredeyse film boyunca uyumuş . dün akşam ben de filmin sonunda uyanınca anneni geçtim valla bu akşam dedim

ben şunu keşfettim kendimde yemek saati yaklaşmaya başlayınca çok kötü oluyorum hamile olduğumu geç farkettim ya midem hasta sanıp bişey yemiyordum daha da kötü oluyordum. Şimdi midemin kıpırdanmaya başladığını hissettiğim an bişey yiyorum ilerlemeden o durduruyor ama çok yiyorum tabii böyle olunca da seninki de öyle olmasın şimdi

mıdem bulanmıo

:) klasik kız buuu ilk hamileliğimdeki beni görüyorum şimdi sende aylarca dert ettim kendime yok midem bulanmadı yok göğsüm acımadı sonrasında yok tekmelemedi yok iki gündür hareket etmedi doğuma kadar gider bu böyle
ha için rahat etsin dersen yakınlarda bi tıp merkezi falan varsa git bi ultrasonla baktır hastane gibi falan randevu alman gerekmez

ben hiç uyuyamıyorum tüm gün yorulmadıgım için mi acaba ... coka zuyuyorum cok zor dalıyorum

ben gözönünde degılım ama 3 ayı atlatayım boyatacagım.ilk hamılelıgımdede boyatmıstım organık boyayla

bennım kızımda cok bulnatım oldu

mıdem bulanmıo
allah korusun canım benımd ehergün birkac kere aklıma gelıyor hatta bugün ruyamda kanamam vardı cok üzülüyordum..
9ay böyle gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…