Ay ben asıl kocalarımıza acıyorum kızlar. Evlenmeden önce hep kızardım evini kendini ihmal eden kadınlara. Hamile kaıp bulantılarım halsizliklerim başlayana kadar her gün farklı bi kıyafetle karşılardım eşimi çeşit çeşit yemekler hamur işleri. Hatta artık bitiremiyoduk kayınvalidemlere götürüyoduk yaptıklarımı. Her sabah kalkar evi makinalr her yeri bi elden geçirirdim ama nerde şimdi o günleeeeer. Şimdi biraz biraz toparlanıyorum ama geçen ay tam da o kızdığım kınadığım kadınlar gibiydim hatta daha beter( Geçen gün çok sıkılıyorum ben bi insan gördüğüm yok diye bi saat ağladım adamcağız da napacağını şaşırdı. Gurbette olduğum için üzülünce direkt kendini suçlu hissediyo seni kendi dünyadan kopardım bambaşka bi aleme getirdim benim yüzümden diye üzülüyo. Sakinleşince senin yüzünden değil hamilelikten diyorum ama akşamını berbat etmiş oluyorum iş işten geçmiş oluyo yani
ben geldim bu arada :) bebeğim hareketlenmiş gördüm ama malesef resim alamadım doktorun makinası bozukmuş ve ocakta gideceği için yaptırmayıda düşünmüyormuş :) yani hiç alamıcam çokkkkkk üzüldüm yaaaa zaten eski bir makina net değil bazılarınınki çok net burada :) neyse birde arayı 6 gün kapatmış bebğim 10+0 olmuşuz değişiyormuş :)
aaaaa bak yeni gördüm bu yazdığını yok tatlım seninki fesatlık değil gayet haklısın dün o kadar misafir ağırladın bugün senden iş beklemesi garip gerçekten. Ama dediğin gibi herkesin yetişme tarzı. Bizim komşumuz da anlatırdı bana o da benim gibi soğandan çok tiksinirmiş görümcesi de hep bahçeye yeşil soğan toplamaya onu gönderirmiş. Artık yalvarıyodum Allah aşkına beni gönderme diye de yürü git diyodu diyoOnun kaynanasına hiç özen göstermemiştir şimdi de gereksiz geliyodur. Bir çok büyüğümüz bizim nazlı şimarık olduğumuzu düşünüyo zaten. Ama kendimizi harap etmemizin ne anlamı var. Sen yine iyisin walla ben olsam gitmezdim :))
Ay canım çok güldüm yaaa ne güzel anlatmışsın :) Ben istiyorum ama yüzü bana dönük olsun bakmasın kanlı sahnelere :)
Eşim soğuk kanlıdır benim ama benim acı çekmeme dayanamaz bi yerim ağrısa o da kahrolur nasıl gözümün içine bakar. Ben de işte o yüzden istiyorum girsin o da benimle sıkıntı çeksin ne kötüyüm dimiiiBi de eşim yabancı zaten ne dese kimse anlamaz zaten bişey de demez. Ama girmek isteyeceğini çok sanmıyorum bakalım hastaneye doktora karar verdikten sonra ciddi ciddi konuşmayı düşünüyorum.
kızlar rus takvimi varmış oradada cinsiyeti belirtiyor ben yaptım kız çıktı cinsiyeti belli olanlar denesinler bakalım ne çıkıcakhttp://testforall.narod.ru/t_o_pol.html sayfasının çevirisi önce babanın doğum tarihi sonra annenin en sona satı yazıyoruz aboyka kız manynk erkek
Ben de söylemedim ama çaktı benimki cin gibi maşallaheee tecrübe konuşuyo kendi 9 tane doğurmuş kızlarının gelinlerinkine de şahıt olmuş şimdikik toplam 12 tane de torun. ama maşallah hiç kaynana gibi değil bana ağzını açıp tek kelime etmedi görümcelerime bile söylememiş. Sadece kurbanda koçları severken eşime hayvanlarda bakteriler oluyo hamilelere ve küçük çocuklara zararlı demiş :) Kaynımın küçük kızı var 2 yaşına onu kucağıma aldığımda kızım kaldırma onu diyo Elim boş gitmek istemiyorum kendimce bişeyler yapıp götürmeye çalışıyorum niye zahemt ediyosun her seferinde bi daha bişey getirme diyo. Arayı biraz açarsak arıyo Sümeyye nasıl diye eşime soruyo. Geçen eşim ordan bişey alacaktı cep telefonunu evde unutmuş ben de evden aradım kayınvalidem açtı yemek yaptın mı göndereyim mi burdan dedi sağolsun hamiş halinden çok iyi anlıyo da ben utandım isteyemedim
kızlar, bu da benim bebişim. sanki kıza benziyor gibi ne dersiniz? :)
lekelenmelerim bitti Allah a şükür, ikili testin sonucu cuma günü çıkacak inşallah hayırlısıyla temiz çıkar(amin)
Kızlar ben çok çabuk acıkıyorum 2 gündürBu normal birşeymi? Anlamadım gitti, doyunca resmen gözümün önü açılıyo ya :S
Gunaydın herkesee:) güzel ve sağlıklı bir gün olsun. Hep güzel haberler alalım inşallah. Sulexrose canım erkek bebek müjdeli haber demek. Rüyanda emzirmek de sıkıntılardan kurtulacağına dalalet eder. İnsallah 2 güzel müjdeli haberlerini alıp sıkıntıdan kurtulursun:)
Günaydın kızlar;
Evet bu bebek hayatımı çok değiştirdi.Şimdiden evimize kattığı neşe tarif edilmez.Evet bende, bence fedakar bir anne olucam.Ki şimdiden bir türlü bırakamadığım günde 1 paket içtiim sigarayı bebeği öğrendiğim an itibariyle bıraktım.Süt içmişliğim yoktur ki şimdi zorla da olsa içiyorum.Doktorum bol kırmızı et tüket dedi.İçim almasa da yiyorum.Hergün iş çıkışı ki akşam 5 te çıkıyorum işten zaten karanlık olmuş oluyor.Yarıyolda arabamı park edip 15 dk. yürüyorum.Saçlarım belki 5 renk oldu.Kızıl,sarı,kahve,beyazlar tonları.3 aydır boyatamıyorum.(Doktorum doğuma kadar yok boya falan dedi.)Göz önünde olmama rağmen.Sadece rimelim ve hafif allığım var onuda geçmişte yazmış bazı arkadaşlar zararlı diye....Onlarda olmasa naparım??
Günaydın kızlar;
Evet bu bebek hayatımı çok değiştirdi.Şimdiden evimize kattığı neşe tarif edilmez.Evet bende, bence fedakar bir anne olucam.Ki şimdiden bir türlü bırakamadığım günde 1 paket içtiim sigarayı bebeği öğrendiğim an itibariyle bıraktım.Süt içmişliğim yoktur ki şimdi zorla da olsa içiyorum.Doktorum bol kırmızı et tüket dedi.İçim almasa da yiyorum.Hergün iş çıkışı ki akşam 5 te çıkıyorum işten zaten karanlık olmuş oluyor.Yarıyolda arabamı park edip 15 dk. yürüyorum.Saçlarım belki 5 renk oldu.Kızıl,sarı,kahve,beyazlar tonları.3 aydır boyatamıyorum.(Doktorum doğuma kadar yok boya falan dedi.)Göz önünde olmama rağmen.Sadece rimelim ve hafif allığım var onuda geçmişte yazmış bazı arkadaşlar zararlı diye....Onlarda olmasa naparım??
kızlar günaydın
benim canım birsey ıstıyor söylemeyım ne oldugunu mevsimi değil cıldırcam psikolojiktir dıye baskılıyorum ama ruyamda görüyorum hep.
aşerıyorum.com dıye bır sıte var sipraıs ettım dayanamadım ama 150 gramı 15 lira düşünün((((((((((((
varmı ben gibi çıldıran
kızlar ya ben de çok halsizlik oluyor...şu an çok halsizimhiç okula gelesim gelmiyor valla...daha 3 te 1 ini tamamlamadık
ben boya, cilt bakımı ve makyaj yapıorum, doktor organik ve guvelir marka olursa sorun yok dedi.Günaydın kızlar;
günaydıııınnnn
umuyorum çok iyisinizdir
kızlar dün akşam eşimle film izleyelim dedik 1 saat olmadan ben uyuklamaya başladım filmin ikinci saatinde 2 dk izleyip 10 ar dakikalık uyuma seansları yaptım film boyunca
ne olacak bu uyku hali bilemiyorum saat 10 dedim mi benim bağlantı kopuyor
kızlar günaydın
benim canım birsey ıstıyor söylemeyım ne oldugunu mevsimi değil cıldırcam psikolojiktir dıye baskılıyorum ama ruyamda görüyorum hep.
aşerıyorum.com dıye bır sıte var sipraıs ettım dayanamadım ama 150 gramı 15 lira düşünün((((((((((((
varmı ben gibi çıldıran
Böyle annelerinin kıymetlileri oluyorlar iştebelki hayatta başka kimsenin bize yaptıramayacağı şeyleri olar için yapıyoruz ya da bazı şeylerden vazgeçiyoruz.
Hamilelikle birlikte anneliğide öğrenmeye başlıyoruz. Ben de sigarayı aynı gün bıraktım canım, makyaj yok, saç boyası yok vs.
ben boya, cilt bakımı ve makyaj yapıorum, doktor organik ve guvelir marka olursa sorun yok dedi.
kızlar bende şimdi kan vermeye gidicem,bazı testlerimi yenilicem.tsh,toxo,ft4 yaptırcam.aç karnada gidiyorum,umarım tansiyonum düşmez:18:
Sen yine evdeymişsin, ben sinemada kendimle savaş verdim geçen gün uyumamak için.Ama filmin 15-20 dk sı yok bende, uyumuşum.
Doumdan önce neler öreniyoruz?
Bebeklerimiz daha karnımızdayken öğrenmeye başlıyormuş videoyu izleyin derim :) keyifli
günaydın bende de aynı sorun var yanında da miğde bulantısı tabi . dünki kumpir muhabeti üzerine eşime mesaj çektim gidip kumpir yiyelim mi diye . eşimde tamam dedi . evdeki klozet bozulmuştu hayatım sen koçtaşa gidip beğen al dedi bende gelip seni ordan alırım yemeğe gideriz dedi ama trafiğe takılmış bende çok kötü oldum halsizlik ve miğde bulantısından aradım eşimi hayatım ben eve geçiyorum kötü oldum dedim oda üzüldü ama yemek yiyecektik diyor. yok hayatım bişey yiyesim yok zaten dedim sen eve gel yeter dedim ama eve gidene kadar otobüste çıkarıcam diye çok tırstım
ya kızlar gunaydın ben artık kendımı hıc hamıs gıbı hıssetmıorm ya
eskıden goguslerım acırdı sımdı yok ole bısı
mıdem bulanmıo
ya bebısın kalbı mı durdu acaba
ben hiç uyuyamıyorum tüm gün yorulmadıgım için mi acaba ... coka zuyuyorum cok zor dalıyorumgünaydıııınnnn
umuyorum çok iyisinizdir
kızlar dün akşam eşimle film izleyelim dedik 1 saat olmadan ben uyuklamaya başladım filmin ikinci saatinde 2 dk izleyip 10 ar dakikalık uyuma seansları yaptım film boyunca
ne olacak bu uyku hali bilemiyorum saat 10 dedim mi benim bağlantı kopuyor
ben gözönünde degılım ama 3 ayı atlatayım boyatacagım.ilk hamılelıgımdede boyatmıstım organık boyaylaGünaydın kızlar;
bennım kızımda cok bulnatım oldugunaydınn, bugune kdr cinsiyet testı yapmamıstım sabah artık yapayım dedim. Cin-Rus-Yuzuk hepsi erkek cıktı. ben de zaten erkek hissediorum, sadece hic bulantım yok (kız derler ya) cildim falan da cok duzgun, bakalım tutacak mı? :)
allah korusun canım benımd ehergün birkac kere aklıma gelıyor hatta bugün ruyamda kanamam vardı cok üzülüyordum..ya kızlar gunaydın ben artık kendımı hıc hamıs gıbı hıssetmıorm ya
eskıden goguslerım acırdı sımdı yok ole bısı
mıdem bulanmıo
ya bebısın kalbı mı durdu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?