2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

miden bulanmadığı için seni nasıl kıskandım bilemezsin ( Gerçi belirtisi olmayan anne adayları da endişe ediyor bu sefer neden yok diye... siz de haklısınız. :))

ya kızlar gunaydın ben artık kendımı hıc hamıs gıbı hıssetmıorm ya
eskıden goguslerım acırdı sımdı yok ole bısı
mıdem bulanmıo
ya bebısın kalbı mı durdu acaba

aynı şekilde hissediyorum ben de canım ama okuduklarıma göre 3. ay sonuna doğru artık şiddetli göğüs ağrıları,bulantılar azalmaya hatta yok olmaya başlıyormuş..Allah'ın izniyle sağlıklıdır inşallah bebişlerimiz..

bazı hastanelerde doğumdan önce gidip tanışabiliyorsun diye biliyorum, ben de doğum hemşiresini merak ediyorum. Sormak lazım tanışabiliyor muyuz diye

kızlar bakın bebişime aldıgım ikinci şey..nevresim takımı :) ara bir renk aldım..ablam çok uygun dedi diye aldım.. neyse bebişime bir de olmadı cinsiyetine göre uyku seti alırım:)

Son düzenleme:

Ben sadece gebelik tespitinde kan verdim..

yok biz de 2 aydır bişey yapmadık zaten canımda istemiyo..benimkide yanaşmıyo.dedimki benimkine zararı yok 3.aydna sonra bakarız dedi

çalışıyorum canım kolejde

burdaki soruna gelince hamilelik bizde bişey değiştirmedi aynen devam

kızlar aslında bu sabah beni üzen bişey oldueşim sabah banyo yapmış,ama gece gördüğü rüyadan sanırımzorunlu olarak yaniben sonradan anladım.oysaki ben kaç gündür ona yanaşmaya çalışıyordum o beni reddediyordu bişey olur diye.bilmiyorum işte üzüldüm baya ama ne yapmalıyım,doktor yüzünden eşim benden soğudu

Minnak onun içinde uyucak yaaa çok tatlı bende birşeyler almak istiyorum ama kendimi tutuyorum cinsiyetini bir öğrensem ilk koşucağım yer H&M marmara forumda kızlar gitmediyseniz mutlaka bakın içi gidiyor insanın.Ama bence cinsiyetini öğrendikten sonra gidin unisex şeylerde var ama sadece erkek yada sadece kızlar için o kadar güzel şeylerde var ki bayılırsınız..

canım bence doktor yüzünden değil hormonlar yüzünden sogudum dıyorsun aslında istemıyorsun.. zaten bu zamanlarda normalmış.. ama bence bıraz rahatla gecen bi yazı okumustumda orda haftada 2 kezden birsey olmaz demişti...bence aradaki kaçamaklardan birsey olmaz...

benim de karnıma hafifçe vurup sallamıştı doktor

:))) banada öyle yaptı ama hareket etmedi sonra öksurdum harekete basladı ama kısa süre.. anladık ki uykusu varr ee bizde görduk yeterınce rahatsız etmeyelim dedik:)):

evet yaa öyle durum olunca ben de çok üzülüyorum insan yetemiyormuş gibi hissediyor

bazı hastanelerde doğumdan önce gidip tanışabiliyorsun diye biliyorum, ben de doğum hemşiresini merak ediyorum. Sormak lazım tanışabiliyor muyuz diye

Ben medikalden vazgeçtim yoğun araştırmalarım sonucunda bi doktor buldum aslında hamile kalmadan önce araştırıp bulmuştum ama medikali denemek istedim ama bu doktorun çok iyi doğum geçmişleri var İzmir Çınarlı Doğum hastanesinde veya şifada doğum yaptırıyor sen seçiyorsun ama yine araştırmalarıma göre İzmirin en iyi anestezi uzmanları Çınarlıda ve çoğu kişi memnun ben ikili testten sonra bu bahsettiğim doktora gideceğim inşallah Doğumuda ona yaptırmak istiyorum

Son düzenleme:

Doktorumuz bizede yasaklamadı bir problem yoktu ama benim eşimde çok korkuyor bebeğe zarar veririz diye, bir yerden duymuş ilk 3 ay tehlikeli diye, bir kaç defa denemeye çalıştık ama hiç rahat olamadık, bende üzülüyorum bu duruma eskisi gibi hiç olamayacakmışız gibi geliyor, yarın kontrolümüz var onu bekliyormuş 3 ayımızda bitiyor, sorun yoktur inşallah bebişimizin sağlığı iyidir, ama eskisinden daha çok düşüyor üstüme seviyor hep bizi bu da mutlu ediyor beni :))

:))) banada öyle yaptı ama hareket etmedi sonra öksurdum harekete basladı ama kısa süre.. anladık ki uykusu varr ee bizde görduk yeterınce rahatsız etmeyelim dedik:)):
en son gittiğimde benimki de öyleydi, doktor kıyamadı, bırakalım uyusun dedi,nasıl olsa gördük bir kere diye...ah ya nasıl güzel uykusu hareketi her şeyi güzel

Bende yaklaşık 3 haftadır çıldırmış durumdayım ama benim istediğim mevsim meyvesi değil bende reçeliyle falan idare ediyorum ama yok kanamadım bi türlü bulamıyorumda

benim yakın bir arkadaşım ocakta yapacak Çınarlı'da, bakalım o yapsın ondan alırız tecrübelerini. Medikalde nasılmış, neden vazgeçtin? ben doktoru dışarıdan götüreceğim zaten, hastane olanaklarına bakıyorum bakalım

çok güzelmiş canım iyi günlerde kullanırsın inşallah, bu arada beşikte çok güzel tam benim istediğim gibi :)) dün akşam alışveriş merkezindeydik gezerken tabi hep gözümüz bebek mağazalarında, hepsinden alası geliyor insanın :))

Bende yaklaşık 3 haftadır çıldırmış durumdayım ama benim istediğim mevsim meyvesi değil bende reçeliyle falan idare ediyorum ama yok kanamadım bi türlü bulamıyorumda
eşime arkadaşları söylemiş, balçovada bir manav varmış mevsim meyvesi olmayanları da satıyormuş ne istedin ki canım sen, öğreneyim yerini istersen eşine bir sordurtursun

Kızlar bugun biz de kontrole gidiyoruz... saat 3'te kendi doktorumuzla sonra 4'te test için baska bir doktorla randevumuz var...
İçim kıpır kıpır..ama bir yandan da çok korkuyorum...
Nolur dua edin bizim için de kötü bişey çıkmasın..
bu arada sanırım girmeden çikolata yemek gerekiyor???
ama çok hareketli olursa da ölçüm yapabiliyor mu doktorlar??? bilemedim napacağımı..
kendinize ve minnoşlarınıza çok iyi bakın..
umarım biz de güzel haberlerle döneriz size:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…