kızlar çılgın gibi yazıyoruz yaa sabahtan beri okuyorum gözlerm döndügün itibariyle 10.haftaya başladık çok şükür bende de hiç belirti yok bazen korkuyorum sonra diyorum ters bişey olsa ağrım kanamam falan olur :44: rahatlatıyorum kendimi
ya kızlar gunaydın ben artık kendımı hıc hamıs gıbı hıssetmıorm ya
eskıden goguslerım acırdı sımdı yok ole bısı
mıdem bulanmıo
ya bebısın kalbı mı durdu acaba
bazı hastanelerde doğumdan önce gidip tanışabiliyorsun diye biliyorum, ben de doğum hemşiresini merak ediyorum. Sormak lazım tanışabiliyor muyuz diyeBende epiduralle düşünüyorum canım eşimlede konuştuk hatta geçen gün. Ona da kaygılarımı söyledim sezeryana girince heyecandan korkudan bayılırsam genel anestezi olmak zorunda kalırsam diye çok korkuyorum Allahım gücünü versin inşallah bende bebeğimin doğum anına şahit olmak istiyorum çok. Evet çok şükür ki tıp ilerledi ama yinede her doktora güvenemiyorum bu konuda özellikle anestezyenlere
biz geldik:)saolsunlar iki farklı hemşire 3 kez kolumu deldikten sonra kanımı alabildilerzaten açtım,bide beni kan tutuyor.beceriksizlere denk gelincede fenalaşıyorum bende.aslında benden kan almasıda zor,damarlarım çok derinde ama alan da tek hamlede alabiliyor.Allahım bu hamilelik boyunca daha ne kadar kan vericez.benim için ızdırap haline geldi de
yok biz de 2 aydır bişey yapmadık zaten canımda istemiyo..benimkide yanaşmıyo.dedimki benimkine zararı yok 3.aydna sonra bakarız dedi
var canım var... bizde öyleydik.. bizede yasaktı basta düşük tehlıkesınden dolayı.. aslında halada var tehlıkem...ama onradan bizede birsey olmaz dedi doktorda gel görki biz helede ben üstümden o korkuyo atamadım... allahtan 10 gundur yurtdısındave tahmınen 10 gun daha yok
çalışıyorum canım kolejde
burdaki soruna gelince hamilelik bizde bişey değiştirmedi aynen devam
Bende sormuştum doktoruma, riskli gebelik geçirmediğim için serbest demişti ancak daha sakin ve kontrollü olun dedi hiçbir sakıncası olmadığını söyledi, zaten daha fazla akıntılı olduğumuz için daha rahat oluyor.Birde bebek için hatta iyi bile olduğunu duymuştum şuan daha fazla uyarılıyoruz ve orgazm sonrası vücut endorfin salgılıyormuş yani senle beraber endorfinden dolayı bebekde mutlu oluyormuş.
Biraz zorlasan belk i başarırsın.Çünkü bende hala yaşıyorum o sorunu.Artı doktorum karnı;yediğin patetes ve türevleri kızartması yemeği,pilav,makarna gibi yararsız şeylerle doyurmamak gerktiğini de söyledi.
Canim zorlamayla olsa keske. 2 haftadir tek yiyebildigim yogurtlu makarna. Dun ondan da bi igrenme geldi. Simdi acim ve ne yiyecegimi bilmiyorum. İcim hicbir sey istemiyor. Yedigimde de kusuyorum zaten.
kızlar bakın bebişime aldıgım ikinci şey..nevresim takımı :) ara bir renk aldım..ablam çok uygun dedi diye aldım aslında neyse bebişime bir de olmadı cinsiyetine göre uyku seti alırım:)
Eki Görüntüle 557888
kızlar bakın bebişime aldıgım ikinci şey..nevresim takımı :) ara bir renk aldım..ablam çok uygun dedi diye aldım.. neyse bebişime bir de olmadı cinsiyetine göre uyku seti alırım:)
oyyy cok tatlı bebegınle güle güle kullanın canım.. bende almak istiyorum ama hala izin vermiyorlar uffff 5.ay gibi birseyler almaya baslayacam
Eki Görüntüle 557888
kızlar aslında bu sabah beni üzen bişey oldueşim sabah banyo yapmış,ama gece gördüğü rüyadan sanırım zorunlu olarak yani ben sonradan anladım.oysaki ben kaç gündür ona yanaşmaya çalışıyordum o beni reddediyordu bişey olur diye.bilmiyorum işte üzüldüm baya ama ne yapmalıyım,doktor yüzünden eşim benden soğudu
benim de karnıma hafifçe vurup sallamıştı doktor
kızlar aslında bu sabah beni üzen bişey oldueşim sabah banyo yapmış,ama gece gördüğü rüyadan sanırım zorunlu olarak yani ben sonradan anladım.oysaki ben kaç gündür ona yanaşmaya çalışıyordum o beni reddediyordu bişey olur diye.bilmiyorum işte üzüldüm baya ama ne yapmalıyım,doktor yüzünden eşim benden soğudu
Canim zorlamayla olsa keske. 2 haftadir tek yiyebildigim yogurtlu makarna. Dun ondan da bi igrenme geldi. Simdi acim ve ne yiyecegimi bilmiyorum. İcim hicbir sey istemiyor. Yedigimde de kusuyorum zaten.
Marul ye en azından kalsiyum var
Yer fıstığında folik asit , fosfor,magnezyum,potasyum,kalsiyum böyle şeyler yiyebilirsen
Protein için et yiyemiyorsan fındık,bulgur,buğday, mercimek bunlarıda miğdeni bulandırmayacak şekilde yapıp yiyebilirsin belki.Mesela mercimek köftesi miğdeni bulandırmazsa öyle yapıp ye..en azından bunlar belki bulandırmaz miğdeni.
bana önerilenlerden birkaç tane sayayım canım, muhtemelen hepsini senin de için almaz ama biri bile olsa kar kardır..Canim zorlamayla olsa keske. 2 haftadir tek yiyebildigim yogurtlu makarna. Dun ondan da bi igrenme geldi. Simdi acim ve ne yiyecegimi bilmiyorum. İcim hicbir sey istemiyor. Yedigimde de kusuyorum zaten.
beyaz leblebi
şehriye çorbası
erişte
domatesli makarna
mandalina
portakal
tarhana çorbası
haşlanmış patates
tost
galeta
peksimet
çubuk kraker
yayla çorbası
bazı hastanelerde doğumdan önce gidip tanışabiliyorsun diye biliyorum, ben de doğum hemşiresini merak ediyorum. Sormak lazım tanışabiliyor muyuz diye
en son gittiğimde benimki de öyleydi, doktor kıyamadı, bırakalım uyusun dedi,nasıl olsa gördük bir kere diye...ah ya nasıl güzel uykusu hareketi her şeyi güzel:))) banada öyle yaptı ama hareket etmedi sonra öksurdum harekete basladı ama kısa süre.. anladık ki uykusu varr ee bizde görduk yeterınce rahatsız etmeyelim dedik:)):
kızlar günaydın
benim canım birsey ıstıyor söylemeyım ne oldugunu mevsimi değil cıldırcam psikolojiktir dıye baskılıyorum ama ruyamda görüyorum hep.
aşerıyorum.com dıye bır sıte var sipraıs ettım dayanamadım ama 150 gramı 15 lira düşünün((((((((((((
varmı ben gibi çıldıran
benim yakın bir arkadaşım ocakta yapacak Çınarlı'da, bakalım o yapsın ondan alırız tecrübelerini. Medikalde nasılmış, neden vazgeçtin? ben doktoru dışarıdan götüreceğim zaten, hastane olanaklarına bakıyorum bakalımBen medikalden vazgeçtim yoğun araştırmalarım sonucunda bi doktor buldum aslında hamile kalmadan önce araştırıp bulmuştum ama medikali denemek istedim ama bu doktorun çok iyi doğum geçmişleri var İzmir Çınarlı Doğum hastanesinde veya şifada doğum yaptırıyor sen seçiyorsun ama yine araştırmalarıma göre İzmirin en iyi anestesi uzmanları Çınarlıda ve çoğu kişi memnun ben ikili testten sonra bu bahsettiğim doktora gideceğim inşallah Doğumuda ona yaptırmak istiyorum
kızlar bakın bebişime aldıgım ikinci şey..nevresim takımı :) ara bir renk aldım..ablam çok uygun dedi diye aldım.. neyse bebişime bir de olmadı cinsiyetine göre uyku seti alırım:)
Eki Görüntüle 557888
eşime arkadaşları söylemiş, balçovada bir manav varmış mevsim meyvesi olmayanları da satıyormuş ne istedin ki canım sen, öğreneyim yerini istersen eşine bir sordurtursunBende yaklaşık 3 haftadır çıldırmış durumdayım ama benim istediğim mevsim meyvesi değil bende reçeliyle falan idare ediyorum ama yok kanamadım bi türlü bulamıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?